אותי כרגע מעניינים AC, פורצה, פיפא וWD. גם דד רייזינג קצת מעניין.
הדור הבא - רשימת משחקי השקה + חלון השקה
נוצר ע"י swiss-the-engine·17 ביוני 2013
איפה הWITCHER על הX1?
חוץ מאינפמוס שלא מגיע לPC ,היתר לא מענינים אותי כי יצאו לPC
הרבה מהם גם יצאו ל360 וPS3
דרייבקלאב לא מגיע לPC
פיפא מגיע עם המנוע הישן.
ג'אסט דאנס לא נראה לי מגיע לPC
קילזון לא מגיע לPC
(ק)נאק לא מגיע לPC
NFL לא נראה לי אי פעם הגיע לPC
סקיילנדרס לא מגיע לPC
דד רייזינג לא מגיע לPC
פורצה לא מגיע לPC
לוקוסייקל לא מגיע לPC
קילר אינסטינקט לא מגיע לPC
קינקט ספורטס ריוולס לא מגיע לPC
RYSE לא מגיע לPC
צודק... כל היתר לא מעניינים כי הם יוצאים לPC.
לא שמתי לב שקילזון ברשימה
אז קילזון ואינפמוס
קילר אינסטינקט כבר לא מענין אותי ,ובימיוחד העניין של לקנות כל דמות בניפרד
כל המישחקי קזואל גם לא מענינים אותי \וגם מרוצים וספורט
דד ריסינג 2 מיבחינתי היה גרוע אז לא מצפה לשלישי
RYSE ניראה לי עוד GOW קלון ויש כבר מספיק בשוק
קנק ניראה כמו מישחק פלטפורמה גנרי -היתי מעדיף גק חדש מסוני ,אני ישיג אותו יום אחד בדרך כזאת או אחרת
אבל בטח לא יקנה במחיר מלא
סביר להניח שעוד כמה שנים שאני יקנה PS4 ויהיה ספרית החלפות ,זה אחד מהמישחקים שאני ישיג באיזה 50 שקל
ושלא תבינו לא נכון -יש בילעדים של סוני וMS שאני מאוד רוצה ,אבל הם לא בהשקה ,ולא ברור עם יצאו בעתיד לפחות חלקם
דברים כמו באנגו או קונקר חדשים \בלסט קורפס חדש
גאק חדש \וכו וכו
די נימאס לי מ"בלוקבסטרים של הקיץ " ,השוק מוצף בהם ויש לי אותם בPC ,גם עם לא את כולם מספיק דומים
מצד שלישי היתי רוצה איזה לונר או גרנדיה או RE אימה (זה אפך לפעולה ) וכו וכו
קרירין אתה מסוגל להגיב לעניין? אתה מסוגל לקרוא? אתה מסוגל להבין את מה שאתה קורא?
אתה רשמת שחוץ מאינפמס הכל לא מעניים בגלל שהכל מגיע לPC לא כתבת הם לא מעניינים כי הם לא מעניינים אותך.
דין כן אני יודע שזה משהו מטורף בארה"ב... דמויות שנמכרות גם ב50 דולר ונראה לי אפילו יותר.
דרייבקלאב לא מגיע לPC
פיפא מגיע עם המנוע הישן.
ג'אסט דאנס לא נראה לי מגיע לPC
קילזון לא מגיע לPC
(ק)נאק לא מגיע לPC
NFL לא נראה לי אי פעם הגיע לPC
סקיילנדרס לא מגיע לPC
דד רייזינג לא מגיע לPC
פורצה לא מגיע לPC
לוקוסייקל לא מגיע לPC
קילר אינסטינקט לא מגיע לPC
קינקט ספורטס ריוולס לא מגיע לPC
RYSE לא מגיע לPC
צודק... כל היתר לא מעניינים כי הם יוצאים לPC.
לסקיילנדרס יש גם גירסאת PC.
אגב, באמת מדובר על מותג עצום. הם מגלגלים בערך חצי מילארד דולר בשנה מהבובות האלה.
אני לא יודע כמה כל בובה עולה בארה"ב, אבל בבאג הן עולות בין 79 ל149 ש"ח.
אני מניח שאם יש גירסאות נדירות (ובE3, למשל, חילקו אחת מיוחדת בחינם), אז אפשר לראות אותן באיביי במחירים הזויים.
קצת מוזר שבלי שהרבה מאיתנו שמו לב, אקטיוויז'ן יצרה את הפוקימון החדש. זה לא אירוע שקורה לעיתים קרובות.
דיסני נכנסים לעניין עכשיו, עם משחק דומה, שיעשה שימוש בכותרים שלהם. שמעתי כבר כמה חבר'ה בתעשייה אומרים שלא רק שדיסני הולכים לרמוס את סקיילנדרס, אלא שגם כמשחק, אינפיניטי פשוט יותר טוב.
עוד דבר שלא מובן מאליו - האיכות של הבובות ממש טובה. הם עשויות טוב, עד הפרטים הקטנים. צבועות בצורה טובה וגם מרגישות קשיחות ועמידות. הנחתי שהן ירגישו כמו צעצועי מקדולנדס, אבל זה ממש לא המצב.
קרירין אתה מסוגל להגיב לעניין? אתה מסוגל לקרוא? אתה מסוגל להבין את מה שאתה קורא?
אתה רשמת שחוץ מאינפמס הכל לא מעניים בגלל שהכל מגיע לPC לא כתבת הם לא מעניינים כי הם לא מעניינים אותך.
דין כן אני יודע שזה משהו מטורף בארה"ב... דמויות שנמכרות גם ב50 דולר ונראה לי אפילו יותר.
אל תנסה להבין
בכללי אני לא מיתלהב בכלל ממישחקי ההשקה
אבל גם לא יתלהבתי ממישחקי ההשקה של הויטה\3DS\וWIIU
במילים אחרות לא ראיתי איזה אף "מאריו 64 " ,בתקופת ההשקה ,יש מישחקים שאני ישחק בהם על פלטפורמה כזאת או אחרת
אבל כרגע הלינופ של ה3DS הכי מושך אותי ,למרות שיש לי רק WIIU בינתים
נו טוב בקרוב סוף סוף פיקמינג 3
אל תנסה להבין
בכללי אני לא מיתלהב בכלל ממישחקי ההשקה
זה לא משנה ממה אתה מתלהב, זה משנה כמה אתה מקשקש. אם הטעם שלך במשחקים מצומצם במיוחד והמשחקים לא מעניניים אותך זה מה שאתה צריך לכתוב מלכתחילה - לא לכתוב שכולם מגיעים לPC.
קצת מוזר שבלי שהרבה מאיתנו שמו לב, אקטיוויז'ן יצרה את הפוקימון החדש. זה לא אירוע שקורה לעיתים קרובות.
דיסני נכנסים לעניין עכשיו, עם משחק דומה, שיעשה שימוש בכותרים שלהם. שמעתי כבר כמה חבר'ה בתעשייה אומרים שלא רק שדיסני הולכים לרמוס את סקיילנדרס, אלא שגם כמשחק, אינפיניטי פשוט יותר טוב.
עוד דבר שלא מובן מאליו - האיכות של הבובות ממש טובה. הם עשויות טוב, עד הפרטים הקטנים. צבועות בצורה טובה וגם מרגישות קשיחות ועמידות. הנחתי שהן ירגישו כמו צעצועי מקדולנדס, אבל זה ממש לא המצב.
סקיילנדרס הוא אחד הסיפורים הכי עצובים של התעשייה מבחינתי. היה ברור לי מהיום שהכריזו עליו שזה יהיה משחק מצויין, ושעם השיווק של אקטיוויזן הוא גם יהפוך לבלוקבאסטר מטורף.
זה לא משנה ממה אתה מתלהב, זה משנה כמה אתה מקשקש. אם הטעם שלך במשחקים מצומצם במיוחד והמשחקים לא מעניניים אותך זה מה שאתה צריך לכתוב מלכתחילה - לא לכתוב שכולם מגיעים לPC.
סקיילנדרס הוא אחד הסיפורים הכי עצובים של התעשייה מבחינתי. היה ברור לי מהיום שהכריזו עליו שזה יהיה משחק מצויין, ושעם השיווק של אקטיוויזן הוא גם יהפוך לבלוקבאסטר מטורף.
אחד הסיפורים הכי עצובים? למה?
או שהתכוונת עצומים?
אחד הסיפורים הכי עצובים? למה?
או שהתכוונת עצומים?
עצובים, עצובים...
תאר לעצמך את החברה שעשתה את המשחק הכי טוב בהיסטוריה של עולם המשחקים, ואז תאר לעצמך שאולי יש סיכוי שהיא תוכל להוציא לו המשך או יורש רוחני כי זה מה שהאנשים בחברה רוצים לעשות ויש עצומה שחתמו עליה וכו, ואז תאר לעצמך שהמפיצה והבעלים של החברה נותנת לה לעשות איזה משחק לילדים על בסיס מותג פופולארי ובגלל שהאנשים בחברה כל כך מוכשרים המשחק הזה הופך ללהיט מכירות היסטרי, ואז תאר לעצמך שהמפיצה צריכה להחליט עכשיו האם לתת לחברה להמשיך לעשות משחקי המשך למשחק הילדים הסופר מצליח לנצח או לחזור למשחק העבר האהוב שלה, ואז תאר לעצמך שהמפיצה היא אקטיוויזן.
עצובים, עצובים...
תאר לעצמך את החברה שעשתה את המשחק הכי טוב בהיסטוריה של עולם המשחקים, ואז תאר לעצמך שאולי יש סיכוי שהיא תוכל להוציא לו המשך או יורש רוחני כי זה מה שהאנשים בחברה רוצים לעשות ויש עצומה שחתמו עליה וכו, ואז תאר לעצמך שהמפיצה והבעלים של החברה נותנת לה לעשות איזה משחק לילדים על בסיס מותג פופולארי ובגלל שהאנשים בחברה כל כך מוכשרים המשחק הזה הופך ללהיט מכירות היסטרי, ואז תאר לעצמך שהמפיצה צריכה להחליט עכשיו האם לתת לחברה להמשיך לעשות משחקי המשך למשחק הילדים הסופר מצליח לנצח או לחזור למשחק העבר האהוב שלה, ואז תאר לעצמך שהמפיצה היא אקטיוויזן.
ספיירו המשחק הכי טוב בהיסטוריה?
הוא היה משחק פלייסטישן חביב. לא טוב כמו קראש בנדיקוט. בערך כמו כל משחק של אינסומניאק, הוא לא הצליח להיות טוב כמו המשחק המקביל שבמקרה פיתחו באותה הזמן, מעבר למסדרון, בנוט'י דוג.
חוץ מזה, סקיילנדרס לא מפותח ע"י החברה שפיתחה את ספיירו. הוא לא בידיים של אינסומניאק כבר הרבה שנים לפני כן (האחרון שלהם היה ב2000).
ועכשיו, אחרי שכתבתי את כל זה, אני מבין למה אתה מתכוון. אתה מדבר על star control, שפותח ע"י אותה חברה שמפתחת את סקיילנדרס.
תכלס... עצוב. 😐
מצד שני, אולי סקיילנדרס יפתח רגליים מספיק חזקות משלו ואת המשחקים הבאים יפתחו חברות קבלן ואקטיוויז'ן יבטחו מספיק בTFB, בשביל לתת להם לפתח איזה משחק שמתחשק להם והמשחק הזה יהיה סטאר קונטרול חדש?
לא? אופטימי מדי?
אגב, היוצרים של סטאר קונטרול בכלל עוד נמצאים בחברה? הם לא עשו שום דבר חוץ ממשחקים שמבוססים על כותרים אחרים (כמו סרטי דרימוורקס גרועים וכאלה).
נ.ב.
וואו... הם גם פיתחו את פנדמוניום?! אני זוכר שכשהייתי ילד קטן המשחק הזה ריתק אותי ובלבל אותי בו זמנית.
הטעם שלי למעשה מאוד רחב
העניין שעם אני אוהב ראמן -זה לא אומר שאני רוצה לאכול ראמן כל יום
וככה אני מרגיש כלפי הרבה מה"בלוקבסטרים" היום
ובגלל זה אני נימשך ל"מנות אחרות"
הטעם שלי למעשה מאוד רחב
אתה חסר תקנה. פשוט חסר תקנה.
הטעם שלי למעשה מאוד רחב
אני חייב לנסות ולהבין את זה: כשהיד שלך מתקתקת על המקלדת את המשפט "יצאו לPC", המוח שלך בעצם מנסה להעביר את המסר "אני לא רוצה לאכול ראמןכל היום"?
במקרה הזה, איזה מסר המח שלך צריך לנסות להעביר בשביל שמהמקלדת שלך יצא המשפט "אין לי מושג על מה אני מדבר, ולא באמת התכוונתי לכתוב באמת שכל המשחקים יצאו לPC"?
בWeekend confirmed דברו על סוף 2014 אבל יש מצב שכולם שולפים מהתחת הרי כלום לא הוכרז.
בWeekend confirmed דברו על סוף 2014 אבל יש מצב שכולם שולפים מהתחת הרי כלום לא הוכרז.
זה הגיוני. רק להשוות את אינפיימוס שאמור לצאת במקביל איליו ויש מלא גיימפליי. אבל The order? אין כלום ואין סיכוי שהוא פתאום יצוץ. זה אחד הבלעדיים הבודדים של סוני שהם באמת מסקרנים.
The order בחלון השקה? וואו, אין כלום מהמשחק הזה, זה נשמע תמוה. אבל מקווה שאטעה. הsetting היה נראה מגניב.
אז עכשיו עיוותו את הביטוי "חלון השקה" ל"אין לנו מספיק משחקים טובים בהשקה אז אנחנו דוחפים גם משחקים שבתכלס אין לנו מושג מתי נוציא אותם"?
The term "Release Window" is often associated with the public releasing of content, such as movies. It could be the time period between when a studio releases a movie in cinemas and when they release that same movie ondemand and/or on DVD.
הייתי מבין אולי אם היו בטעות מכנים את חודש נובמבר כ"חלון השקה" של הקונסולה עצמה כשלא יודעים עדיין מתי היא באמת הולכת לצאת. אבל ממתי ההנפצה הזו של "משחקי חלון השקה" הגיעה?
מצד שני, אולי סקיילנדרס יפתח רגליים מספיק חזקות משלו ואת המשחקים הבאים יפתחו חברות קבלן ואקטיוויז'ן יבטחו מספיק בTFB, בשביל לתת להם לפתח איזה משחק שמתחשק להם והמשחק הזה יהיה סטאר קונטרול חדש?
לא? אופטימי מדי?
אגב, היוצרים של סטאר קונטרול בכלל עוד נמצאים בחברה? הם לא עשו שום דבר חוץ ממשחקים שמבוססים על כותרים אחרים (כמו סרטי דרימוורקס גרועים וכאלה).
לא זוכר אם זה עלה בדיון אחר, אבל חדשות טובות שבהחלט קשורות להודעה הזו:
כן, היוצרים של סטאר קונטרול נמצאים בחברה, והמעניין הוא שהזכויות על SC1+2 הם שלהם (כלומ של פול ריצ'י) ולא של החברה שבבעלות אקטיוויזן עצמם. הזיכיון של המותג ושל המשחק השלישי (שפותח ע"י חברה אחרת) היה שייך לאטארי, אבל בפשיטת הרגל האחרונה הם מכרו כל מיני IP שלהם, כשבין היתר בראד וורדל המנכ"ל של Stardock (היוצרים של Galactic Civilizations) הלך בעצמו למכירה הפומבית כדי לקנות את הIP.
זה מה שהוא כתב בפורומים של סטארדוק אחרי קניית הIP:
It won't be a continuation but more akin to a revisit (ala XCOM using Star Control 2 as the inspiration and start back before the earthlings were in any kind of slave shield). We'll be talking more about our plans as we go forward.
We won't be making any changes to the existing Star Control games. And Atari doesn't actually own the copyright on Star Control 1/2 so it's not like one could make a Star Control 2 HD or what have you without a license from Paul Reiche. And even if we did have rights to SC 1/2 I wouldn't touch them without his blessing.
I think what most Star Control fans are looking for is a new Star Control game where the inspiration comes from Star Control 2. They want a game with fun, adventure and top down ship battles like in Star Control 2 that all play within a fun sci fi universe. Preferably one with Ur-Quan and Spathi and lots of insults.
אז למשחק הכי טוב בהיסטוריה כנראה הולך לצאת פריקוול, ממפתחת שהוכיחה את עצמה במשחקי חלל (אמנם מזאנר אחר), ובתקווה עם שיתוף פעולה של היוצרים המקוריים.
לא זוכר אם זה עלה בדיון אחר, אבל חדשות טובות שבהחלט קשורות להודעה הזו:
כן, היוצרים של סטאר קונטרול נמצאים בחברה, והמעניין הוא שהזכויות על SC1+2 הם שלהם (כלומ של פול ריצ'י) ולא של החברה שבבעלות אקטיוויזן עצמם. הזיכיון של המותג ושל המשחק השלישי (שפותח ע"י חברה אחרת) היה שייך לאטארי, אבל בפשיטת הרגל האחרונה הם מכרו כל מיני IP שלהם, כשבין היתר בראד וורדל המנכ"ל של Stardock (היוצרים של Galactic Civilizations) הלך בעצמו למכירה הפומבית כדי לקנות את הIP.
זה מה שהוא כתב בפורומים של סטארדוק אחרי קניית הIP:
It won't be a continuation but more akin to a revisit (ala XCOM using Star Control 2 as the inspiration and start back before the earthlings were in any kind of slave shield). We'll be talking more about our plans as we go forward.
We won't be making any changes to the existing Star Control games. And Atari doesn't actually own the copyright on Star Control 1/2 so it's not like one could make a Star Control 2 HD or what have you without a license from Paul Reiche. And even if we did have rights to SC 1/2 I wouldn't touch them without his blessing.
I think what most Star Control fans are looking for is a new Star Control game where the inspiration comes from Star Control 2. They want a game with fun, adventure and top down ship battles like in Star Control 2 that all play within a fun sci fi universe. Preferably one with Ur-Quan and Spathi and lots of insults.
אז למשחק הכי טוב בהיסטוריה כנראה הולך לצאת פריקוול, ממפתחת שהוכיחה את עצמה במשחקי חלל (אמנם מזאנר אחר), ובתקווה עם שיתוף פעולה של היוצרים המקוריים.
אני חושב שאני העליתי את זה בדיון אחר. איזה כיף זה 😃
זה כדי להראות שיהיו עוד משחקים, חלקם בלעדים, שייצאו לקונסולה חודשים מספר לאחר השקתה כך שאין חורים ושתחליט גם על פי המשחקים האלה. אני לא יודע מה ההגדרה של סוני ושל ומיקרוסופט אבל של נינטנדו עם הווי יו זה היה עד מרץ כולל. מבחינת בלעדים מרכזיים נראה לי רק סקונד סאן אושר כשיוצא בתקופה הזו (בפברואר). פרוייקט ספארק ייכנס רק לבטה בינואר 2014 אז אני לא חושב שנראה אותו יוצא ברבעון הראשון של השנה הבאה.
חלון השקה הומצא לפני שנה על ידי חברה הזויה בשם נינטנדו. אין דבר כזה חלון השקה, זאת דרך מלוכלכת לגרום לאנשים לחשוב שיש לך יותר משחקים בשיגור.
ההיפך, עדיף לשפוט לפי המשחקים שיוצאו לכל קונסולה עד סוף הרבעון הראשון של 2014 מאשר מה יש לכל אחת ביום הראשון לשיגורה במידה וקצב הגעת משחקים מעניין אותך. קח דוגמה קיצונית, לקונסולה אחת יוצאים 4 בלעדיים ביום ההשקה ולשנייה יוצאים 2. נגיד שני הקונסולות הושקו בנובמבר. לכאורה בחירה קלה על סמך כמות תוכן פוטנציאלית שתוכל לצרוך מכל אחת. אבל אם לקונסולה שמושקת עם 4 בלעדיים לא יוצא אף בלעדי נוסף עד סוף מרץ, ולשקונסולה השנייה יוצא משחק בלעדי בדצמבר, בפברואר ובמרץ אז זה משנה את כל ההסתכלות.
ההיפך, עדיף לשפוט לפי המשחקים שיוצאו לכל קונסולה עד סוף הרבעון הראשון של 2014 מאשר מה יש לכל אחת ביום הראשון לשיגורה במידה וקצב הגעת משחקים מעניין אותך. קח דוגמה קיצונית, לקונסולה אחת יוצאים 4 בלעדיים ביום ההשקה ולשנייה יוצאים 2. נגיד שני הקונסולות הושקו בנובמבר. לכאורה בחירה קלה על סמך כמות תוכן פוטנציאלית שתוכל לצרוך מכל אחת. אבל אם לקונסולה שמושקת עם 4 בלעדיים לא יוצא אף בלעדי נוסף עד סוף מרץ, ולשקונסולה השנייה יוצא משחק בלעדי בדצמבר, בפברואר ובמרץ אז זה משנה את כל ההסתכלות.
אבל אז ביוני יוצא לראשון 3 משחקים, אבל אז לשניה יוצא בנובמבר עוד 6, אז במרץ הבא יוצא לראשונה 10 משחקים, אז ביולי אחריו יוצא לשניה 25 משחקים...
בקיצור, הגדרה חסרת כל הגדרה היא הגדרה חסרת ערך.
אבל לפחות כשאני קונה קונסולה אני יודע שמחכה לי משהו מעבר לפינה במקום שתהיה בצורת כמו שהיה עם הווי יו. מי שקונה בשיגור בטח חורש על הקונסולה ויסיים את ה2-3 משחקים הבלעדיים הגדולים במהרה, ואז מה? סוני ומיקרוסופט ייהנו ממשחקי צד ג' אבל מבחינת משחקים שהם גולת הכותרת ובלעדיים שגם אמורים להמשיך את מומנטום מכירות הקונסולה, זה חשוב. במקרה שיש לנו עכשיו, סוני מוציאים משחק שכזה בפברואר (רבים יגידו שזה המשחק הכי מרשים לפס4). מבחינת ה ONE אנחנו עדיין לא יודעים מתי אמור להגיע המשחק בסדר גודל כזה. למרות שיש את טיטאנפול שיגיע באביב שימשוך את מי שמעוניין לקנות קונסולה - מעניין יהיה לראות אם גרסת ה360 תשפיע על היותו system seller של הXB1. ואה, יש גם את קינקט ספורטס גם באביב.
בכל אופן, כל אדם היה מעדיף לדעת מה אמור לצאת לכל קונסולה בעתיד הקרוב שלאחר השיגור כאשר הוא נכנס לחנות ביום ההשקה. ועדיף עם תאריכים ספציפיים מאשר Q1\'אביב'.