Death סעיף 4 דווקא יושב יותר טוב על סוני, להם יש שם של כאלו שאוהבים לנפנף בטכנולוגיות בלי באמת תוחלת, בזמנו הם שיווקו את הפס3 כמכשיר של 1080P, הם ממש דאגו להדגיש את זה במצגות שלהם שבניגוד ל 360 הפס3 הוא ״hd אמיתי", בדיעבד זה אולי היה נכון טכנית אבל במובן הכי שטחי של המילה כמו להציג זיקוקים ב 4k ו 120 פריימים כמו שכתבת.
הם יצרו את הרושם שה 360 האומללה שמריצה משחקים ב 720 חלשה ברמות ביחס לפס3 העוצמתי עם הרזולוציה המלאה אבל בסוף התברר שגם הפס3 הלכה למעשה מכשיר של 720p במקרה הטוב ושגם ה 360 יכולה טכנית לתמוך ב 1080p אם תריץ עליה משחקי ארקייד פשוטים.
דווקא יהיה הכי מתאים לסוני להביא דמו טכנולוגי של 4k למרות שכולנו יודעים שהפס4 מכשיר של 1080p, נינטנדו כבר מזמן לא משתתפת במירוצי מספרים.
ובאמת מוקדם לחזות, סנטה מוניקה טוסט אחרי הביטול האחרון אבל אולי נראה חשיפה בשם בלבד של כנראה של Gow הבא (עובדים עליו מאז שסיימו את אסנשן ככה שיש עליו שנה של פיתוח), לדעתי נראה גם גיימפליי ראשון של אנצ׳רטד 4 וכמובן שנראה גיימפליי ממושך ונורמלי מהאורדר ואני מקווה בשבילם שכם של דרייב קלאב כי אחרת הפרויקט כנראה בבעיה גדולה מאוד.
אפשר לצפות גם אולי לחשיפות הפרויקטים של מדיה מולקול, גרילה צוות 2, וקוונטיק דרים.
האם יהיה המגטון שכולנו רוצים עם TLG? הימור שלי- כן 😃
מנינטנדו אין לי הרבה ציפיות, ה WIIU מת והם יעשו את המינימום האפשרי ביותר כדי לתמוך בו לפרוטוקול, הם ירצו לסחוב את השנים שנותרו עד ליורשת במינימום נזקים והוצאות.
מייקרוסופט אין לי מושג מה יהיה אבל הם התחילו כבר לעשות הייפ ואמרו שהתצוגה תהיה במתכונת דומה לשנה שעברה שזאת אומרת פוקוס בלעדי על משחקים, לדבריהם יש להם כל כך הרבה להראות שהם עברו את ה limit של השעה וחצי והם היו חייבים לחתוך דברים מהמסיבה ככה שכדאי להעלות ציפיות בקשר אליהם.