VOXELIM

E3 2014: מסיבת העיתונאים של EA

נוצר ע"י swym·10 ביוני 2014

58 הודעות
4shachar4shacharMinion

גיימפליי של DAI והכרזה על הME החדש ואני מאושר 😁

DrKeoDrKeoSite Admin

אני אהיה ממש מרוצה מME חדש וגיימפליי מירורס אדג' שנראה טוב. אני לא אבכה גם מהכרזה של סים סיטי חדש שמתקן את כל מה שהקודם שבר (או לפחות חבילת הרחבה) 😃

blingblingElder

אלוהים יודע למה הם מעבירים את זה ב TWITCH, איזו איכות זוועה, אפילו על HIGH כל התמונה מתגרענת ברגע שיש תזוזה מהירה.

Nucleus_DawnNucleus_DawnSage

אוי, מה שהמוזיקה של me עושה לי 😃
אני מניח שהכי מוקדם שנראה אותו זה סוף 2015, אבל כנראה שיותר סביר 2016.

מעניין מה הכותר החדש שהם עובדים עליו.

DrKeoDrKeoSite Admin

האמת שהסטרים של GT לא רע, לא טוב כמו גיימספוט במסיבה של מיקרוסופט אבל טוב יותר מטוויץ'.
ME עשה לי את זה, רק חבל שלא היה ממש טריילר שחושף מה בדיוק הולך במשחק החדש במקום סוג של "אנחנו רק עובדים על קונספט כרגע".

עריכה:
עכשיו הסטרים של GT נראה פשוט נהדר, רץ לי ב3Mb לשניה ונראה מעולה.

blingblingElder

מעניין איזה ספורטאי יעלה על הבמה השנה ב EA, די משעמם עד עכשיו מבחינת תוכן חדש.

blingblingElder

NHL 15 אם יראה ככה ללא ספק משחק הספורט הכי מרשים של EA עד עכשיו.
כנראה ש IGNITE יכול להראות מדהים כשהם רוצים, אני מקווה לקפיצה דומה מ FIFA.

קריטיריון מפתחים משחק מירוצי אקסטרים מגוף ראשון.
צניחה חופשית, מטוסים, אופנועי ים.
מעניין. הוא גם בשלב מאוד מוקדם בפיתוח.

הם מכניסים קצת באטלפילד לגולף. חמוד.

blingblingElder

מבחינה קונספטואלית המשחק של קריטריון נראה מטורף, המן פוטנציאל.

חבל שעד עכשיו כמו כל המסיבה, הכל קונספט ודיבורים באוויר ומעט מאוד תוכן ממשי.

DrKeoDrKeoSite Admin

אז מסתבר שקריטריון מפתחים את pilote wings 😃

ומסתבר שEA זרקו את טייגר וודס לזבל ושינו את השם של הסדרה לPGA.

DrKeoDrKeoSite Admin

מה נסגר איתם? למה הכל קונספטים?

blingblingElder

מה זה החרא של המסיבה הזו? סליחה אבל הכל קונספטים וקשקושים באוויר עם סרטונים מוכנים מראש, הם באמת חשבו שזה יעניין מישהו ב E3?
שיזמינו כתבה בגיים אינפורמר אם כל מה שיש להם זה קונספט, לא בשביל זה אנשים מתחברים לסטרים בשעות הזויות.

DrKeoDrKeoSite Admin
ציטוט מאת "swym"

וואו. בטא פתוחה היום. הם בכל זאת שמרו חתיכת אס בשרוול!

כן רק שהאתר שלהם מתרסק, כבר 5 דקות אני מנסה ללחוץ על הכפתור SUBMIT.

DrKeoDrKeoSite Admin
ציטוט מאת "Kazz"

1080פ 60FPS על הפס4.

מה נגמר? אחת המסיבות הגרועות שראיתי.

הצליחו לשבור את ה900P של BF4. מעניין מה הולך עם הONE, אולי שם הצליחו לעלות ל900.

blingblingElder

וואו, בחיים לא הייתי מאמין שאם היו מראים לי את הליינאפ של מסיבת העיתונאים של EA - (מירורז אדג' 2, STAR WARS, מאס אפקטס, המשחק של קריטיריון וכו') הייתי מתרשם הכי הרבה דווקא ממשחק שכולו הודלף לפני המסיבה.
אבל שמעו באטלפילד נראה באמת ענק, משחק המולטי אולי הכי כיפי שראיתי, מן הסתם זה גם מעיד על שאר "החשיפות" שלהם שהיו שוות כקליפות השום, אבל הוא באמת נראה מעולה גם בזכות עצמו.
אבל סכ"ה בזבוז זמן של מסיבת עיתונאים.

ד"א שמתי לב שאדם רויס אמר ש BF החדש רץ ב 1080P על ה PS4, ככה זה שלא צריך לפתח את המשחק שלך ביחד עם הקונסולה, אני מנחש שה ONE תעלה ל 900P לפחות.

blingblingElder
ציטוט מאת "bozeman"

טוב, חוץ מסים סיטי (קיבלנו סימיס במקום....) די צדקתי
רק חבל שזה הכל הוצג בצורה כ"כ... מחורבנת?
רציתי שלפחות יראו קצת יותר בצורה "גיימרית", כלומר - מהמשחק. לפחות CGI...

נראה מה יוביסופט יעשו.

זה די מצחיק שבאמת "קיבלנו" כל מה שרצינו ועדיין היתה מסיבה אחת הרעות שזכורות לי. אוי EA, תהיו בריאים.

DrKeoDrKeoSite Admin

כשכל ה"מה שאנשים רצו" כבר דלף ממזמן ועד שמראים אותו לא מראים כלום אז כל מה שנשאר זאת אכזבה.

LaskinLaskinElder
נערך לאחרונה: 09 ביוני 2014 בשעה 23:17

כל מה שרצינו לראות באמת - בעיקר רק שמענו עליו.
ME2, למרות שאני אישית פחות וME4... שגם פחות, אבל זו תמיד סדרה עם SCOPE מדהים ואני באמת רוצה לראות מה יש להם, אבל נראה לי בסוף זה יהיה משחק של 2016.... וגם SW:BF.
הכל רק "שמעו איזה קונספט טוב יש לנו!"
מה נסגר איתם?
הם נרדמו לגמרי בשמירה ויוביסופט בטח חוגגת עכשיו 😃

blingblingElder
ציטוט מאת "DrKeo"

כשכל ה"מה שאנשים רצו" כבר דלף ממזמן ועד שמראים אותו לא מראים כלום אז כל מה שנשאר זאת אכזבה.

רק BF דלף.
לא ידענו כביכול על מאס אפקט, סטאר וורס, ME2, המשחק החדש של קריטריון וכו'

על הנייר תיאורתית יש לך מסיבה שהיתה יכולה להיות די בקלות המסיבה המרשימה של E3, איכשהו הצליחו לגרום לה להיות הגרועה ביותר השנה.

די השתעממתי. קיוויתי לראות משהו קונקרטי מסטאר וורס, למרות שזה באמת לא סביר.
כל הדברים המעניינים שהם הציגו נמצאים בשלבים די מוקדמים בפיתוח. מאוכזב שלא ראינו שום דבר מME. גם מה שהראו ממירורס אדג' לא היה מעניין. הם פשוט הראו שהבסיס דומה למה שהיה בקודם, שזה משהו שכבר ידענו.

BF:H נראה לי ממש meh. הוא נראה כמו סתם עוד BF, רק עם סאונד טראק של משטרה. BF לא עניין אותי לפני כן וזה לא ישתנה עם המשחק הזה. אני פשוט לא קהל היעד, אני מניח.

לא תצוגה טובה. אני מניח שבהתאם גם השנה לא תהייה מדהימה, עבורם. אין להם שום כותר חדש שיוצא השנה, או שנדמה לי?

LaskinLaskinElder
נערך לאחרונה: 09 ביוני 2014 בשעה 23:10

אז אני לא אוהב ממש ספורט, ואם אקנה NBA זה בטח יהיה של 2K, ואני לא מת על DA בכלל, למרות שהוא נראה הרבה יותר טוב מהקודמים, ואני לא מת על סדרת BF, ואין תצוגה נורמלית של המשחקים היותר גדולים, כך שאני לא בטוח אם יגיעו ב2015 בכלל...
נראה לי שלא אקנה שום משחק של EA שנה הבאה.

אני נותן להם 4/10
הייתי נותן גם 3.5 אבל הפתיעו עם הבטא היום. 😛

DrKeoDrKeoSite Admin
ציטוט מאת "bling"

רק BF דלף.
לא ידענו כביכול על מאס אפקט, סטאר וורס, ME2, המשחק החדש של קריטריון וכו'

על הנייר תיאורתית יש לך מסיבה שהיתה יכולה להיות די בקלות המסיבה המרשימה של E3, איכשהו הצליחו לגרום לה להיות הגרועה ביותר השנה.

על ME ידעו וגם SW היה ידוע, נכון ששניהם היו בקטגוריה של שמועות ניאוגאף אבל הם הפתיעו בערך כמו פורצה הורייזן 2 😃
אני חושב שההפתעה העיקרית של התערוכה זה המשחק של קריטריון אבל הם הראו לנו פאקינג קונספט שבקושי נראה כמו משהו שרץ בתוך עורך שלבים, זה היה רע. והמצחיק הוא שאני בטוח שהמשחק הזה יהיה מדהים, החזון של הCGI מוטורסטורם מE3 2005 ממומש כמו שצריך.

טוב נכנסתי לבטא, אני מוריד את BF כרגע 😃

LaskinLaskinElder
ציטוט מאת "DrKeo"

על ME ידעו וגם SW היה ידוע, נכון ששניהם היו בקטגוריה של שמועות ניאוגאף אבל הם הפתיעו בערך כמו פורצה הורייזן 2 😃

על מה שניכם מדברים? הראו כבר CG טריילר של שניהם בעבר. הוכרזו והראו יותר ממה שהראו הפעם, בערך 😃

נערך לאחרונה: 09 ביוני 2014 בשעה 23:17
ציטוט מאת "DrKeo"

אני חושב שההפתעה העיקרית של התערוכה זה המשחק של קריטריון אבל הם הראו לנו פאקינג קונספט שבקושי נראה כמו משהו שרץ בתוך עורך שלבים, זה היה רע. והמצחיק הוא שאני בטוח שהמשחק הזה יהיה מדהים, החזון של הCGI מוטורסטורם מE3 2005 ממומש כמו שצריך.

טוב נכנסתי לבטא, אני מוריד את BF כרגע 😃

דווקא שניהם ידועים באופן רשמי, בלי קשר לשמועות GAF.
על באטלפרונטס שמענו בE3 הקודם של EA ועל ME ראינו טוויטים רשמיים של צילומים מטושטשים ממפתחים בביו-וור.

עריכה:
hands on ממש ממש חיובי של יורוגיימר (האתר שמסקר את פיפ"א וPES בצורה הכי עמוקה ומעניינת, לפי דעתי).

ציטוט

But then I actually play it. Channon has paid lip service to "agility" and "responsiveness" but these possibly less marketable tweaks to gameplay certainly don't seem like something EA is particularly proud of - and besides, EA says something along these lines about every new game. But thanks to these small refinements, within three passes of kick-off, I know this year will be different. The simplest way to describe it is this: they've fixed it. They've fixed FIFA. Out with the treacly turning circles and in with the sort of sharp, precise controls that represent everything that's been great about the best football games.

Not only is the pace quicker, but the variety of goals I score and matches I play is greater than anything I can remember experiencing in similar sessions. In a few hours of play against similarly unskilled games journalists, I score a 30-yard volley and set another up with a Wilshere vs Norwich-esque bit of tiki taka. There is a thrilling 0-0 draw with an injury-time clearance off the line, a crazy 6-2 win in which Suarez scores a perfect hat-trick. Tallying this up against years of having to relearn every new football game - be that FIFA or PES - before I can get too much pleasure out of them, everything feels right.

אני ממש שמח שהדגש על המראה של המשחק בשיווק לא מתרגם למה שהם עושים מבחינת גיימפליי.
אני גם מקווה שהמהירות שבה העיתונאי נהנה מהמשחק לא מסמנת שהם הפכו אותו לפחות עמוק ומעניין.

LaskinLaskinElder

גם לME הראו CG TRAILER

עריכה
אה, MASS EFFECT, לא MIRRORS EDGE.... 😃
כשאתם מדברים על מאס אפקט תוסיפו 4! ME4