אני רואה באייפד אז בגלל החוסר מולטי טאסקינג אני אגיב רק ברגעים המתים של הגרפים, הvita, הmove או המונטאז׳ים...
E3 2014: מסיבת העיתונאים של Sony
נוצר ע"י bling·10 ביוני 2014
אני רואה באייפד אז בגלל החוסר מולטי טאסקינג אני אגיב רק ברגעים המתים של הגרפים, הvita, הmove או המונטאז׳ים...
אז בכל הרגעים שבהם לא יראו את אנצ'רטד 4?
הסטרים של ign מעולה באפליקציה שלהם למי שרואה כמוני במיטה באייפד. אגב כנראה שנראה את no man's sky המדהים אצל סוני, זה יהיה לפחות גיימפליי מרתק.
תאמינו או לא יש לנו 12 פראיירים בפורום כרגע שנשארו ערים וזה אפילו לא כולל את דין 😃
תאמינו או לא יש לנו 12 פראיירים בפורום כרגע שנשארו ערים וזה אפילו לא כולל את דין 😃
הפראיירים הם אלו שלא השלימו שעות שינה בתצוגה של EA...
הימור, המסיבה מסתיימת בone more thing והוא דמו של אנצ׳רטד או שהו tlg?
מתחילים בדסטיני. אולי פיטרו את מרטי אודונל, אבל את המוזיקה שלו אי אפשר לפספס
ואיזו טעות עם The Order: סצינת אימה חשוכה שמתפספסת בגלל איכות הסטרימינג. צריך יהיה להוריד את זה באיכות נורמלית מתישהו
הבאים בתור: Entwined, משחק חדש שיוצא היום מצוות של בוגרים טריים שפתחו סטודיו. סחתיין לסוני שנתנו להם לעלות לבמה.
וInfamous: First Light שנותן לשחק בחורה בDLC.
LittleBigPlanet 3 - זוכה לתשואות עוד לפני שהם מתחילים לדבר עליו. ועם הדגמה שעליה אף אחד לא יוכל להגיד שלא מבוצעת בלייב...
למה כל גיימפליי של האורדר יותר משעמם מקודמו?
מה נסגר איתם?
עכשיו הם מראים lbp3, עם טוויסט גיימפליי של הוויקינגים. חמוד.
לא נראה שונה במיוחד מהמשחקים הקודמים.
ועוד משחק קואופ. זה לגמרי החץ וקשת של השנה.
Lbp3 מדגים למה לא עושים הדגמה לייב. הוא נראה נוראי כמו הקודמים ומקסים כמוהם. האורדר עם דמו איום ונורא, אשכרה rail shooter
איך אפשר לשחק כל כך גרוע? זה כאילו הם בחיים לא שיחקו עם שלט
ולא היה להם בעיות עם הסאונד גם שנה שעברה? או שנה לפני כן?
Lbp3 מדגים למה לא עושים הדגמה לייב. הוא נראה נוראי כמו הקודמים ומקסים כמוהם.
אני דווקא חושב שפה זה היה מצויין: הפדיחות בהדגמה עצמה היו adorable. זה משהו שלא היה עובר נניח בבאטלפילד... גם הגרפיקת דור קודם נסלחת לו
אבל הנה המשחק של From Software מגיע סוף סוף. ומסתבר שקוראים לו Bloodborne
והנה המשחק מfrom!
ומסתבר שFar Cry 4 מתרחש בסקיירים...
פיטצ׳ר ממש מגניב לפאר קריי בפלייסטיישן. אפשר להזמין חברים, גם אם אין להם את המשחק. ממש מגניב.
המשחק, אגב, נראה מצוין.
הא... גם לסוני יש משחק זומבים צבעוני. נראה קצת יותר בנאלי.
נ.ב.
באמת יותר בנאלי. דד איילנד 2.
איזה טריילר מצויין לDead Island 2. לא מרגש כמו זה של המשחק הקודם, אבל מצחיק בטירוף
כן, הייתי בטוח שזה יהיה Dying Light כשראיתי את הלוגו של Deep Silver. אבל השאלה היא מי עושה את המשחק בעצם.
הטריילר של Battlefield Hardline כבר לא מרגש במיוחד אחרי שראינו את המשחק.
יאי! משחק של טים שייפר!!!
גרים פנדנגו hd. עוד הכרזה חביבה.
Magicka 2 יגיע גם. עם אקסלוסיביות? לא ברור. כנראה שהוא לא ירוץ על XNA...
ובחדשות מפתיעות יותר, Grim Ferdango מקבל רימייק.
אוי זו הבשורה הכי גדולה בשבילי עד עכשיו, רימאסטר ל grim fernando. משחק שפספסתי בזמנו ונחשב לקלאסיקה, מגניב!
גם אני! מעניין מתי יוצא
אני כל כך אוהב משחקי פיקסל ארט כאלה.
משחק של סודה51. Lily Bergamo?
ואחריו משחק מסטודיו חדש של Giant Squid שנקרא ABZU. יוצאי ThatGameCompany. עם AI לדגים!!1
לא ציינו תאריך אז בטח לא השנה.
MS מביאה משחק של פלטניום, סוני עונה עם סודה 51, שתיהם לא כל כך מעניינים אותי אבל ברור איזו אופציה עדיפה. סודה מעפן.
עם כל הכבוד לו, את פלטינום צריך להשוות לForm, לא לסודה...
והנה no man's sky של Hello Games שנדב הזכיר. נראה כרגע כמו הדבר הכי מרשים אצל סוני