MGS 5 זה פשוט שלמות, המנוע פוקס כל כך טוב לא יאומן איך המשחק נראה ככה עם 60 פריימים, סנייק ממש OP פה, כל כך הרבה אפשרויות להתעלל בחיילים האומללים, הקטע שאפשר להשתמש ב quiet ולבצע איתה כל מני פעולות מתואמות אדיר. זה הולך לרוץ חזק ל GOTY ללא ספק.
מהעלילה כבר אין לי ציפיות, לראות צלפית חצי עירומה מסתובבת איתך ובעלת כוחות על שמפרקים את כל הגוף שלה למליון חלקיקים ומאפשרים לה להיווצר מחדש בשנייה בכל איזור במפה... רק תגידו לי שזה Nanomachines ואני דופק לכם סטירה 😃
ברור לי שזה שימושי מבחינת גיימפליי, במקום לחכות לאיזה AI איטי שיקח לו שעה להגיע לנקודה מסויימת היא פשוט מופיעה שם, ברור שזה מצויין לקצב של המשחק, אבל ברור לי גם שמבחינה עלילתית זה אומר שהמשחק מחורפן, ולא משנה מה קוג'ימה יאמר אין תירוץ נרומלי לחזיית פוש אפ שחורה לדמות שמתיימרת להיות חיילת רצינית עם סיפור חיים קשה, אבל מבחינת גיימפליי המשחק הזה לא רואה ממטר אף משחק אחר בז'אנר, הולך להיות ענק.
FFXV גם נראה מרהיב, שווה להוריד את הטריילר באיכות גבוהה מגיימרסייד: http://www.gamersyde.com/download_final_fantasy_xv_tgs_trailer-33001_en.html
יש לו בעיית אלייזינג לא קטנה אבל הוא יוצא עוד כל כך הרבה זמן שלך תדע איך יראה, אולי ישתפר ואולי גם יקבל downgrade עד אז, אי אפשר לקחת כחותמת טריילרים שבמצב כל כך מוקדם למשחקים שיוצאים עוד שנים, כבר למדנו את זה מיליון פעם בעבר כשהדוגמא האחרונה היא WD, עדיין נראה מדהים.
PT מחורפן לגמרי, אני מאוד מקווה שסיילנט היל יוריד הילוך כי אין מצב שאני מצליח לשחק חרא כזה לבד בחושך, זה באמת יותר מדי ובחיים סיילנט היל לא היה ברמה כזו של אימה- סדרה שנבנתה יותר על אווירת אימה פסיכולוגית, לא על jump scares ולחץ בלתי פוסק, גם ב PT ששוכב לי על ה PS4 אני בקושי יכול לשחק, הפעלתי אותו פעמיים כדי להתרשם מהגראפיקה המדהימה שלו ולהראות לאחי ולחברים ולא נגעתי בו מאז, אפילו אח שלי שמזלזל בכל דבר שאמור להפחיד הודה שהחרא הזה מפחיד.
BLOODBORNE ממשיך להראות כמו משהו שמעבר לכל מה שאפשר היה לצפות מ FROM, ללא ספק אחד מהשמות הגדולים של תחילת 2015.
ראיתי גם כמה סרטוני OFF SCREEN של REV2 מגיימרסייד, עושה רושם של משחק RE סולידי, דומה ל RE6 גראפית, ונראה כמו ההמשך שהיינו צריכים לקבל אז במקום תאונת הרכבת שיצאה ממנו, קצת מעצבן ה CO OP הכפוי, הדמות השנייה לא נראה שמוסיפה הרבה אבל אם יהיו פאזלים משותפים שישתמשו בשני הדמויות זה יכול להיות מגניב, רואים גם שזה משחק PS3 במהות שלו רק שקיבל רזולוציה ו FPS גבוה יותר אבל בשביל משחק הורדה קטן שעולה 30$ זה הרבה מעל הממוצע.
סכ"ה אחלה TGS, התרשמתי מאוד לטובה מרוב הדברים שעניינו אותי 😃