וואלה לאסקין עניינת אני אבדוק את זה. הבעיה איתי שאני רוצה תמיד את הHigh End אני לא אצליח להסתפק בזה כשיהיה לי את זה אני אנסה למצוא מהRTX 5090 של עולם האסלות והתחת.....ולהשתדרג 😃
אבל אולי צריך להתחיל ממשהו.
אין על היפנים הם עולם אחר, ברגע שאתה מבין שיש להם אפילו מכונות שמחטאות להם את הפלאפונים או שטייק או שאוכל מוכן מהסופר שומר על החום שלו בתוך האריזה אתה מבין שהם עולם אחר משלנו.. הלוואי שישראל היתה טיפה הם בטכנולוגיה.
לא, אף חברה לא מצטטת ממוצע ביקורות משתמשים ב MC. הם דווקא כן מתגאות אחוזי ביקורות חיובות בסטים. די לחיות באשליות.
אני חי באשליות? תלך לבדוק אם עצב הראייה שלך שולח תמונות למוח כי....כבר הוכחתי את הנקודה הזו פה.אחד המשקיעים העיקריים בסקוור כזה שיכול לגרום לכל המכירה של החברה מצטט את הצדיקים והביקורות שלהם, מוזר שהוא שם פס על האנשים בסטים אולי כי הם סתם משחקים בבצים כל היום ולא מבינים?
שוב בפעם המליון,המשחקים האלה שאתה מציין APEX רוקט לייג פורטנייט קנו את קהל הילדים. אני מבין שזה מתיש ומעייף את המוח שלך כי הטיעונים שלי מוציאים ממך את המיץ
המוח שלך שרגיל לשמוע את הטיעונים של עצמו פתאום צריך לעבוד כמו איזה RTX 5090 כדי להבין את הטיעונים שאני מביא לו. אני לא כועס עליך שזה מתיש אותך אני דווקא מלא אמפתייה.😃 אני לא טוען שיש בך בעיה אלא שאתה פשוט לא אוהב לקחת את המוח שלך למקסימום כנראה. בא לך להתווכח עם טיעונים פשוטים ולתת להן תשובות פשוטות.
אבל אי ידיעת החוק לא פותרת מעונש. אין שום משחק שהתפוצץ בעולם הגיימינג בלי שהילדים של התקופה הפכו אותו לתופעה. לך תקרא את האנדקטות של נדב ...אדם שאשכרה מבין משהו מהחיים שלו וחי את הדברים שהוא מספר עליהם, מספר איך וכל החברים שלו חרשו את גולדן איי על כל המשימות שלו... ככה משחק מתפוצץ כפרה. דרך הילדים לא דרך אנשים עצובים שיושבים בחושך ומשחקים REPO בCO OP.
לסיום, אתה לא צריך להתעניין בסוצילוגיה אנחנו סה'כ בפורום משחקים אבל אל תתפלא למה אתה לא מבין אחר כך למה המשחקים שאתה מכתיר שיצליחו, נכשלים.