הרייבוט של GOW הוא מאוד קאזואלי, הוא משחק מאוד נגיש שכל אחד יכול לסיים.
TES מאז 4 הם משחקים מאוד קאזואלים ברמה שהם מאוד ידידותים לשחקן קאזואל, כזה שבא "לעבור חוויה" של כייף וסיפור. תכנס לכל קבוצת פנטזייה בפייסבוק ותשאל קאזואלים שם מי אוהב TES ותראה. קאזואל זה לא משהו שלילי קאזואל זה הסימן שפרצת למיינסטרים ואתה משחק שכולם רוצים לשחק, גם הארדקור וגם קאזואלים כאחד GOW כזה.
לא אמרתי שNGB קאזואלי אתה סתם עושה סלט. אמרתי שאנשים התלהבו מ NGB ואין למייק כמוהו כיום.על KOTOR כן, מלא קאזואלים שאוהבים STAR WARS קינאו בבעלי הבוקס ורצו אותו על הפס2.
מייקרוסופט חייבת משחקים כאלה שמגיעים לקהל יותר רחב ופורצים למיינסטרים ואין לה.
מה יש לדבר על המודל העסקי. המודל העסקי של קונסולות תמיד היה להפסיד על מכירת קונסולה ולעשות כסף מהמשחקים שאתה מוכר. מייקרוסופט פשוט יודעים שהם לא יעשו כסף מהמשחקים אז הם מגלגלים את העלות של הקונסולה לצרכן למה אתה מסבך את זה.
תראה כמה התלהבות יש פתאום על ההיליקס מאז שקוג'ימה הכריז על הבלעדיות של PHYSINT. הבעיה שוב, שזה יגרום רק להארדקור לקנות בוקס הם צריכים גם אקסקלוסיבים שידברו לקאזואלס ואין להם.
בפעם האלף: אנשים לא קונים קונסולה כדי לשחק עליה אינדי. לרוב האנשים זה נראה מוזר להפעיל קונסולה חזקה, בשביל להריץ משחק שיכול לפעול על לפטופ מלפני עשור.
יש לי המון אינדים שקיבלתי מסוני בפלוס, ואני עדיין מעדיף לשחק את האינדים האלה על הSWITCH או על הPC שלי כי להדליק את הפלייסטישן בשביל האינדים האלה.... מרגיש לי מיותר....
גם אם יש אנשים שמשחקים רק על הקונסולות את האינדים שלהם כי הם חייבים "חוויה של סלון" בכל סשן גיימינג, אם תבדוק אצלם הם לא יקנו קונסולה בשביל אינדים.
קונסולה קונים בשביל AAA ואם אפשר לשחק עליה אינדי מה טוב.
בן אדם לא קנה PS1 בשביל symphony of the night (שהיה AA בזמנו) הוא קנה בשביל AAA כמו פפ7 או MGS
בן אדם לא קנה PS2 בשביל "metal slug " שהיה בערכי הפקה של אינדי, הוא קנה בשביל GT3 או MGS 2 או FFX או GTA 3.
בן אדם לא קנה XBOX 360 בשביל לימבו, הוא קנה בשביל GTA 4 או COD 4 או SF4.
המשחקים הטרנדים שלך עושים רעש כמה שבועות וכולם שוכחים מהם לאחר מכן. מי משחק מקה קאמליון כיום? קניתי אותו ואני לא נוגע בו יש לי עליו אולי שעה בלחץ ולא מתכוון לחזור אליו.
אמרתי לך אתה מתבלבל בין העובדה שמשחק אינדי יכול להיות הצלחה משנת חיים ליוצר הפרטי שמפתח אותו לבין זה שאינדי הם לא סיבה לקנות קונסולה עדיין.
אתה תמיד יכול למצוא איזה חד קרן כמו מיינקראפט או רוקט לייג, אבל אלה חדי קרן ששום משחק טרנדי שהבאת עד היום לא הגיע לאימפקט התרבותי שהם עשו.