ההפך, היה אכפת לך ממנו הרבה יותר. זה כמו להגיד שלא היה לך אכפת מHL3 כי לא היו לך 30 משחקי HL בינהם. ההפך, ככל שיש יותר משחקים והם יוצאים בקצב גבוה יותר ככה יותר קל לך לוותר עליהם. אם יוניטי היה הAC הראשון מזה שש שנים אז וואללה, היה עף לך הפקק לקראתו.
יוניטי הוא פשוט עוד מאותו דבר גם מול AC2, אם היו חושבים עליו מחדש לגמרי מאז ועד היום כנראה שהוא היה משחק שונה מאוד ממה שהוא היום ולדעתי לטובה. אתה לא יכול להראות משחק שנתי אחד שהוא הרוויח מהיותו שנתי, כל מה שזה עושה זה להוזיל מהפרנצ'ייז.
אכפת לי מHL3, בגלל שVALVE מפתחים (...?) אותו. אם הייתי משחק בHL כל שנה שנתיים, היה אכפת לי ממנו הרבה יותר. הייתי מרגיש הרבה יותר מחובר לעולם, כי הייתי מבלה בו יותר זמן.
בAC יש עליות וירידות, אבל בכל שנה אני חוזר אליו, כי כשהוא מצוין, הוא מהטובים ביותר בתעשייה וכשהוא לא מצויין, אז הוא עדין בסדר גמור ואין שום דבר דומה לו.
אני לא מרגיש שהוא נפגע מהיותו כותר שנתי, מעבר למקרה של יוניטי, שאותו נראה שהיו צריכים לדחות לתחילת שנה הבאה.
אני נהנה מאוד מהשינויים ההדרגתיים לגיימפליי והוספת המכאניקות. יש לזה גם חסרונות, אבל בסופו של דבר, כל שנה אני זוכה למשחק שאני נהנה ממנו מאוד והוא גם אחד המיוחדים שאני ממש מסיים.
אם אתה לא ממש מתלהב מAC, אז ברור שתעדיף שהוא לא ייצא כל שנה ויתפתח יחסית לאט. ברור שמישהו שלא מתלהב מAC2 ירצה שייצא משחק רק 5 שנים אחריו, עם המון שינויים.
מה לעשות שAC2 הוא אחד המשחקים הטובים ביותר של הדור, עבורי והעובדה שאני זוכה למשחקים שנתיים עם אותו בסיס שאני כל כך אוהב ושינויים לא עצומים, אבל מספקים בהחלט ועוד ברמת איכות שנדיר לראות בתעשייה גם עבור משחקים שיוצאים אחת ל4-5 שנים, זה ממש נהדר.
האם היה אפשר לוותר על רווליישנז, או לעשות אותו DLC? כן. האם היה אפשר לדאוג שAC3 יהיה יותר מוצלח? כן. האם היה אפשר לדחות את יוניטי ולהוציא אותו במצב טכני יותר טוב? כן. האם כל הדברים הלא אידאליים האלו מפריעים לAC להיות אחת הסדרות האהובות עליי וגורמים לי לרצות לשחק בAC פחות? לא.