אני מחרים את פינק פלויד למרות שאני אוהב שירים שלהם ויש שירים שחסרים לי כמו אבל כל אחד ומה שהוא מרגיש. לא יכול לתמוך במי שדיבר על "אוכל יהודי" וכל הרוע שיצא לבן אדם הזה מהנשמה.
היום למשחקים יש יותר ויותר השפעה על אנשים, גיימר מוסלמי שרואה את פוסט השנאה של אלנה מקבל מוטבציה ממנה ללכת אחר כך למסעות הרג וטבח כמו שראינו באוסטרליה. אני לא מסוגל לתת כסף למי שבוחר להעסיק אותה למרות שהוא יודע את הדעות שלה.
אני לא יודע אם המצב של שנאת ישראל אצל מפתחים במערב כל כך חזקה היום כמו שאתם מתארים, אבל הנה לא הייתי מודע על אלנה אז אולי אני פשוט לא יודע מה הולך מאחורי הקלעים כמוכם.
מה הקטע עם טרוי בייקר הוא גם נגדנו? לא הצלחתי להבין את זה.
אבל הנה לאסקין אם אתה רוצה משחקים מערביים שאני הולך לשחק בקרוב ולמצוא בהם אנטשימים ותמצא אחרים אותם.
STALKER 2
Mafia the old country
Prime 4
Demonschool
F12026
CKD2 (אני כמעט בטוח שגיא הוכיח פה שהוא חובש כיפה ולא אנטישמי בעליל היוצר, אבל אם תמצא אנטישמי בצוות או מדבבים, זה חרם)
אל תשכח בכל זאת שאני יהודי מצפון אפריקה שהרמבם עבר למרוקו היהודים שם החרימו את הספרים שלו כי הוא לא בא להם טוב בעין, זה בדם שלי לא להיות עם בעיה להחרים דברים. 😃
לגבי סטריט פייטר, מה הכוונה? שהכסף הולך לשונאי ישראל? הסעודים אכן מחזיקים בSNK אז שאני משחק פאטאל פיורי הכסף הולך אליהם. אני בעד נורמליזציה עם סעודיה זה נחוץ לחיים שלנו כאן אי אפשר כל החיים להמשיך במלחמות האלה עם הערבים לנצח. אז הסעודים באים בכוונה טובה למה לי להחרים אותם?
הסינים אכן שיקוץ, הרי אמרו על נעה ארגמני שהיא לא מעניינת אותם ושהיא רק "חצי סינית" יש לי בעיה גדולה מאוד איתם.
סייברפאנק 2077 למשל ירד אצלי סופית מהפרק מאז שהבנתי שאלנה הזו מדבבת שם, זה לא חרם על CDPR שהם לא קשורים לזה, אלא כלפיה.