אז 499$? פחות? יותר? Anthem?
מתחיל בחצות...
נוצר ע"י Nucleus_Dawn·11 ביוני 2017
אז 499$? פחות? יותר? Anthem?
מתחיל בחצות...
399.
אני אומר 399$ כי הם לא יכולים מחיר אחר לא משנה כמה עולה להם ליצר את המכשיר הזה. אם זה 499$, כדאי שהם יתנו חתיכת באנדל איתו.
אני אומר 399$ כי הם לא יכולים מחיר אחר לא משנה כמה עולה להם ליצר את המכשיר הזה. אם זה 499$, כדאי שהם יתנו חתיכת באנדל איתו.
אין ספק שכל העסק הזה יצר לסקורפיו חתיכת באזז מטורף. פיל ספנסר יודע מה הוא עושה.
קילי לעומת זאת, פחות. אם איכשהו יתגלה שזה היה תרגיל יחצני, אני מאמין שיהיו לכך השלכות בשבילו.
השמועות אומרות שהשם הסופי של הסקורפיו הוא... סקורפיו. ג'ף קילי אמר שהשם של הקונסולה החדשה נצא באחד מארבעת השמות הבאים:
1) סקורפיו
2) אקסבוקס one 10
3) אקסבוקס two
4) אקסבוקס one x
אם אלה האופציות, סקורפיו באמת הכי טוב.
כולם שמות גרועים לדעתי..בחייכם מיקרוסופט..אקס בוקס סקורפיו? באמת? שם של מוצר צריך גם להעביר מסר. זה פשוט סתמי לגמרי.
נראה כאילו הסקורפיו פיצית משהו.
One X it is.
שם סבבה. גם עקבי עם הS.
XBOX ONE X...הממ..
גם שר אוצר בישראל וגם מהנדס ברדמונד, מרשים.
קצת מבאס הדגש על 4K. בסדר שהפיפי שלכם יותר גדול משל הפרו, אבל למעט מידי אנשים באמת אכפת מזה.
היי, לפחות הם מדגימים את המכונת 4K שלהם בסטרים 4K, כבר צעד מעל ל1080P בהדגמת 4K של סוני.
אז בסוף כן יש דיבורי חומרה..
וואו! לזה לא ציפיתי. יותר קטן מה-ONE S. ג'יזס.
האקס בוקס הכי קטנה אי פעם. האמת, מרשים.
פורזה 7. מגניב. לא מעניין אותי בכלל. מקווה שימשיכו הלאה מהר ויראו דברים חדשים.
לא ידעתי ש-E3 נהפכה לאוטומוטור.
זאת לא פעם ראשונה שהם עושים את זה, עם פורצה 5 הם הורידו פורד GT מהתקרה 😃
האמת שעם כמה שזה לא מעניין לי, זה מגניב שפורזה מבסס את עצמו הסימולטור הכי מוצלח לאוהבי ספורט מוטורי. זה בטח עצום לכמה אנשים.
זה ככה כבר שנים, GT לא מה שהוא היה מאז GT4. אגב, זה הפורצה סים הראשון שיוצא לPC במקביל, הם ממשיכים בקו "הכל יוצא גם לחלונות 10".
אגב, למי שרואה בסטרים לא של מיקרוסופט, בערוץ של XBOX הסטרים משודר ב4K. אני רואה ב1440P ב60FPS וזה נראה נהדר, סטרים מעולה.
המשחק של הבחורה הזו ממש ראוי לאוסקר, הרבה זמן שלא ראיתי דיקלום כזה גרוע מטלפרונטר
וואוו פורצה באמת נראה טוב
איך אני שונא את המשפטים האלו של X אקסלוסיבים, בסוף כן זה נכון פשוט 75 אחוז מהם זה ארקייד
המשחק של הבחורה הזו ממש ראוי לאוסקר, הרבה זמן שלא ראיתי דיקלום כזה גרוע מטלפרונטר
היא נהגת מירוצים.... לא שחקנית.
מכירים את ההכרזות "22 בלעדיים" האלה? כזה בולשיט, יהיה שם בדיוק 5 AAA.