VOXELIM

VGA 2020 (סטרים מתחיל ב-1:30)

נוצר ע"י DrKeo·10 בדצמבר 2020

102 הודעות
DrKeoDrKeoSite Admin

הסטרים הרשמי ב-4K:
https://www.youtube.com/watch?v=zWz6v-UAs8Q

BiABiAVeteran

[twitter]https://twitter.com/AndyPlaytonic/status/1337163093865099265
פרפקט דארק, באנג'ו, משהו שקשור... נראה בקרוב

Uncle Pey'jUncle Pey'jSage

אני רוצה להזכיר לכולם שאי שם ב-2018 אני אמרתי שזה יהיה פרפקט דארק 😃

DrKeoDrKeoSite Admin

אני אפילו לא יודע מה לחשוב, אני אשכרה הולך לראות את PD שוב פעם אחרי 20 שנים? (שמעתי שהיה משהו ב-2005, לא בטוח מה זה היה..)

אני מנקה את עצמי מכל דיעה קדומה, גוף שלישי, אנימה, WHAT EVER, אני זורם. עכשיו שזה אשכרה הופך לאמיתי, אני מגיע פתוח 😃

BiABiAVeteran

זהו, בגלל המשפט הזה זו תהיה ג'ואנה אנימה 😃

DrKeoDrKeoSite Admin
ציטוט מאת "BiA"

זהו, בגלל המשפט הזה זו תהיה ג'ואנה אנימה 😃

לאאאאאא! ובמבטא אמריקאי!!

הנה זההה

BiABiAVeteran
נערך לאחרונה: 11 בדצמבר 2020 בשעה 02:17

אשכרה פשוט PD. טוב, עכשיו רק לחכות ולראות איך זה יתפתח 😃

לטריילר חשיפה סינמטי,אני ממש אהבתי. ההייפ מתחיל,וג'ואנה!

DrKeoDrKeoSite Admin

אאאאאאאאאאאאאאאאה! מבטא בריטי! לא אנימה! FPS! ניצחוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן של האנושות!

DrKeoDrKeoSite Admin

כשהמצלמה עברה דרך הלוגו של PD על הגג של הבניים עבר בי גל של אושר 😃

https://www.youtube.com/watch?v=S--lFTxAVs8

אני כל כך שמח שכל השיט הטפשי שעלה באינטרנט בשנה+ האחרונות התבדה. גוף שלישי? ביי בייי. אנימה? לא תודה. אפיסודי? להתראות. פשוט פאקינג PD2, כמו שצריך. דבקתי בקרקע שלי וקבלתי את מה שרציתי 😃

רגע..מה FPS? לא שמתי לב כל כך למפתחים מדברים..הם אישרו את זה? לעזאזל איתכם Initiatvie,אתם הורסים לי את ההימור!! 😃

DrKeoDrKeoSite Admin
ציטוט מאת "Uncle Pey'j"

רגע..מה FPS? לא שמתי לב כל כך למפתחים מדברים..הם אישרו את זה? לעזאזל איתכם Initiatvie,אתם הורסים לי את ההימור!! 😃

גלגר דבר בסרטון על זה ש-PD מבדיל את עצמו ממשחקי FPS אחרים ב...
אני לא יודע אם זה אישור רשמי, אני מקווה שכן, אבל למה להתיחס בכלל ל-FPS אם הוא לא אחד? לא יודע, אולי זה ה-WISHFUL THINKING שלי ששומע מה שהוא רוצה.

BiABiAVeteran
נערך לאחרונה: 11 בדצמבר 2020 בשעה 02:30

B4B נראה ממש אחלה, אם כי קצת יותר מדי דומה למשחק בן עשור (חזרתי קצת ל-L4D2 הגוסס החודש, וזה זהה). נראה שהגאנפליי, אחד הצדדים החלשים של L4D, ממש השתפר - למרות שקשה לדעת כי התמקדו בנשק אחד, וגם שם היו קצת פאלטות.

הרשמה לאלפא: https://www.back4blood.com/en-us

ציטוט מאת "DrKeo"

גלגר דבר בסרטון על זה ש-PD מבדיל את עצמו ממשחקי FPS אחרים ב...
אני לא יודע אם זה אישור רשמי, אני מקווה שכן, אבל למה להתיחס בכלל ל-FPS אם הוא לא אחד?

אולי הם פשוט מדברים על ההיסטוריה של הסדרה..תהיה בריא קיאו,זה לא אישור לכלום,ההימור שלי עדיין רלוונטי 😃
אני פשוט לא רואה מצב שהם יבזבזו את ג'ואנה על משחק גוף ראשון,נכון שהיסטורית זה היה המצב,אבל אני חושב ש-MS רוצה ש-PD יהיה המגה פרנצ'ייז הבא שלה,ואיזו דרך טובה יותר עם דמות אייקונית נשית כמו ג'ואנה ו..מה? גוף ראשון? אני אוהב את הצ'יף אל תטעה,אבל זה אחרת.

BiABiAVeteran

אני גם הבנתי לפי הניסוח שזה FPS. גם נראה לי יותר מתאים ל-PD.

DrKeoDrKeoSite Admin
ציטוט מאת "Uncle Pey'j"

אולי הם פשוט מדברים על ההיסטוריה של הסדרה..תהיה בריא קיאו,זה לא אישור לכלום,ההימור שלי עדיין רלוונטי 😃
אני פשוט לא רואה מצב שהם יבזבזו את ג'ואנה על משחק גוף ראשון,נכון שהיסטורית זה היה המצב,אבל אני חושב ש-MS רוצה ש-PD יהיה המגה פרנצ'ייז הבא שלה,ואיזו דרך טובה יותר עם דמות אייקונית נשית כמו ג'ואנה ו..מה? גוף ראשון? אני אוהב את הצ'יף אל תטעה,אבל זה אחרת.

כן, הרצתי את זה לאחור ואולי קצת קפצתי את האקדח בנושא. בכל מקרה, אם אתה זוכר את רשמית המכולת שלי ל-PD, לא מעט ממנה היה בטריילר אז אם נניח וזה גוף שלישי, נראה שלפחות את הרוח של PD הם מבינים טוב כך שמי יודע, אולי זה יעבוד טוב. אני זוכר שהתנגדתי נחרצות למטרויד בגוף ראשון.

ועדין, אני ממש רוצה לראות עיר סייבר פאנקית ולא קהיר עתידנית ירוקה וחמודה, כשאני חושב PD אני חושב שיקגו עתידנית, גשומה, אפלה ודוחה, אפילו שרק שני שלבים במשחק התרחשו שם 😃

ציטוט מאת "DrKeo"

כן, הרצתי את זה לאחור ואולי קצת קפצתי את האקדח בנושא. בכל מקרה, אם אתה זוכר את רשמית המכולת שלי ל-PD, לא מעט ממנה היה בטריילר אז אם נניח וזה גוף שלישי, נראה שלפחות את הרוח של PD הם מבינים טוב כך שמי יודע, אולי זה יעבוד טוב. אני זוכר שהתנגדתי נחרצות למטרויד בגוף ראשון.

ועדין, אני ממש רוצה לראות עיר סייבר פאנקית ולא קהיר עתידנית ירוקה וחמודה, כשאני חושב PD אני חושב שיקגו עתידנית, גשומה, אפלה ודוחה, אפילו שרק שני שלבים במשחק התרחשו שם 😃

אני חושב שאפשר לצפות ל-globe trotting במשחק,הפיס הסינמטי הזה די מרמז על סיפור חובק עולם כזה,בהתאם לרוח של הסדרה כמובן.
הזוי כמה מהר המשחק הזה קפץ לראש רשימת הכי מצופים שלי מבלי שאני יודע כלום עליו.
וכן,סייברפאנק,אורות ניאון בכל מקום,גשם..תן לי כמה שיותר מזה.
ובלי קרוס ג'ן MS בבקשה....בבקשה!

BiABiAVeteran

קליסטו פרוטוקול ו-וורהאמר נראים נחמד 😃

glass manglass manSage

כל הכבוד פייג! זה היה ברור מתישהו היום שאני כבר הולך לאכול את הכובע שלי על כל העמודים שזרקתי פה על זה שזה לא PD תזכירו לי לרדת מהעץ לפעמים. 😃
אני שמח שזה פרפקט דארק תאמינו או לא! ומחכה לראות איך הוא בהשוואה למקורי!

DrKeoDrKeoSite Admin

כן, ברור שהמשחק יתרחש בכל מני מקומות על כדור הארץ וכנראה גם כמה מחוץ לכדור הארץ, אני חושב שזה לגמרי given. אבל כשחושפים משחק PD, הקישור הראשון שיש לי בראש זאת שיקגו העתידנית בגשם וזה היה קצת מוזר לקבל את קהיר באור יום.

וכן, קליסטו פרוטוקול לגמרי נכנס לרשימה של המצופים שלי. גלן סקולפילד מוכשר בטרוף, אם יש להם צוות של 100+ אנשים ותקציב טוב הוא כנראה יצור לנו את הדבר הכי קרוב ל-DEAD SPACE שנקבל.

RARE מאשרת 😃
[twitter]https://twitter.com/RareLtd/status/1337190739248295937

אגב,אני מזכיר שגם סוני אמורה להכריז על משהו בהמשך..אני גרידי שאני רוצה את סיילנט היל ו-PD באירוע אחד? לא,אני לא חושב.

DrKeoDrKeoSite Admin

אגב, נשמע מההודעה של RARE שמדובר בריבוט. אני לא ממש מבין למה כל כך קשה לעשות PD2, המשחק השלישי בסדרה ועדין לא קבלנו PD2 😃

BiABiAVeteran

מצוין, דיבוב מלא לדיסקו 😃