טוב, זה נטו המצב אצלך, לרוב עולם הגיימרים היה ps4 😃.
'שכחת' את הורייזן, ואני האחרון שיגזים באיכותו של הראשון ואתה יודע את זה, אבל זה עדיין AAA ענק מבחינתה של סוני. ואף על פי שהוא לא הוכרז כחלון השקה אני עוד נותן לו להנות מהספק כרגע.
בסופו של דבר לסוני יש שתי מפתחות על, SM וND. שתיהן, מה לעשות, לא במצב להוציא משחק להשקה (וטוב מאוד שלא דחקו בהן לעשות את זה).
אז נכון, ההשקה האידאלית של סוני עם GOW 2 או מה שND יעשו לא מתקיימת במציאות, אבל מעבר לשתי המפתחות האלו גרילה ואינסומניאק נמצאות בטופ שלהם. השקה עם 3 משחקים שלהן (גם אם אחד משווק מראש כמשחק צד) + רימייק מלא ומבטיח למשחק קאלט... זו השקה סבירה לכל הפחות, לדעתי גם מעבר.
שוב, אולי נתאכזב כשאלו יוצגו, אבל כרגע? זה בערך התסריט השני הכי טוב שהיה אפשר לדמיין מהם לדעתי.
אולי אתה צודק, אולי בסופו של דבר כל מה שבאמת יש לסוני זה את נוטידוג ו-SM והשאר ״בסדר כזה״. אבל גם אם אין לך את הכוח פיתוח אתה תמיד יכול לעשות שיתופי פעולה, לא מעט מהגדולים של סוני היו שיתופי פעולה (ספיידרמן, BB, FFVII, האורדר, DS או רימייק sotc).
תראה, זה לא שאני אומר שסוני לא עשו את העבודה שלהם, הם ספקו 4 משחקים גדולים לשנה הראשונה ואולי אפילו יותר כי אנחנו עדין לא יודעים הכל. אבל מבחינתי האישית, השנה הראשונה שלהם סופר חלשה. אני לא אוהב את סדרת רצ׳ט, דימונס סולס לא הפילו אותי גם כשהוא רק יצא והרימייק שלו לא ממש ברור לי, ספיידרמן מגניב אבל נראה כמו הרחבה והורייזון פשוט לא מעניין אותי. אז כנראה שזה עניין אישי, אבל לפחות אותי מה שהכריזו עד עכשיו לא מעניין מדי.
מצד שני, וזה גם משהו בצד הפרטי שלי, לא הייתה לי פס4 ואני מתלהב מלשחק בכל המשחקים הללו עכשיו. בנוסף אני יודע שאם אני אדחה קניה של פס5, אני אכנס ל״מעגל לאסקין״ ואמתין למשחק הבא של נוטידוג, אז אני אמתין לפרו ואז אני אמתין ללא יודע מה ובסוף אני אחכה לפס6 והתמיכה שלה לאחור. אז אני פשוט צריך לקרוע את הפלסטר הזה כמה שיותר מהר.