VOXELIM

נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

נוצר ע"י DrKeo·11 ביוני 2020

8998 הודעות
glass manglass manSage

אני לא מצליח לעכל שGTA חדש יוצא לפני משחק חדש של נוטי דוג. שיקחו את הזמן melee combat זה דבר שמאוד מאוד קשה לעשות נכון, קונטרול נתן תזכורת לזה. אז זה מבאס לחכות אבל יש לי תחושה שדרוקמן ושאר נוטי דוג מודעים לכמה טוב זה צריך להיות אם המשחק הזה הוא תכלס Hack and slash רוב הזמן.

התמונה ממש יפה האמנות יוצאת מן הכלל נותן לי קצת וויבים של מטרויד/ריטרנל שזה בדיוק הוויב שאני רוצה במשחק כזה, כוכב יפיפה ובאותו זמן קריפי זה הוויב שהיה מאוד חסר לי בStarfield שלא היה לפחות כוכב אחד קריפי כזה.

KlaymanKlaymanSage

2027 לדעתי לא אפשרי. גם ככה רוב המשחקים או מקבלים דחייה רשמית, או פנימית.

לאופיי( באמא שלי השם הכי נורא ששמעתי מזה זמן) - בוא נראה שאשכרה ייצא, ולא מקבל חודשיים קודם delay.jpg.

LaskinLaskinElder

אתמול פתחו את הpre orders שלו, וגם חשפו את הבונוסים של ההזמנה המוקדמת… לא אומר שלא תתכן דחייה אבל זה נראה שהם סגורים על זה

StickStickSage
נערך לאחרונה: 29 בספטמבר 2026 בשעה 12:20

מה גם שתאריך שחרור בפברואר קצת מריח לי כמו משחק שכוון לנובמבר, ואז GTA.
ההבדל בין לאופיי לאינטרגלקטיק זה שלאופיי הוכרז וכבר הוצג עם גיימפלי רציף פחות משנה לשיגור (המתוכנן) שלו, אפשר להניח שהוא כבר היה בשלבי פוליש כשהוכרז לראשונה בכלל.
אינטרגלאקטיק הוצג שנים לפני היציאה עם טריילר סינמטי במנוע ומאז כלום, אין לנו מושג מה המצב שלו אבל סביר להניח שהיה מאוד ראשוני כשהוכרז. אלו סוג המשחקים שנדחים שוב ושוב עד שהם יוצאים, להבדיל מהסגנון שבו לאופיי הוכרז.

glass manglass manSage

יש לנוטי דוג מסורת להוציא משחקים בשנה האחרונה של הקונסולה בשוק. כמובן זה לא איזה חוק טבע אבל זה דפוס נחמד ששווה לשים לב אליו.

אז אם מישהו הוא מהמחנה שחושבים שהPS6 יוצא בנובמבר 2027 (ואני אישית מהמחנה הזה) אז אני בהחלט רואה את אינטרגלקטיק יוצא בסוף 2027.

DrKeoDrKeoSite Admin

וגם ip חדש זה תמיד מסוכן, הימור מה עובד ומה לא וכשדברים לא עובדים זורקים אותם ומתחילים דברים חדשים. מי יודע מתי הוא יוצא. אבל הם נשמעים מאוד בטוחים בלהראות אותו ב-2028.

KlaymanKlaymanSage

אשמח להתבדות ושלאופיי ייצא בזמן... 😊

DrKeoDrKeoSite Admin

יש לי הרגשה שהוא יצא בזמן, ושאינטרסטלר פחות.

LaskinLaskinElder

בא לי לרכוש את ההרחבה רק כדי לשחק בתלבושת של ג׳ורני

glass manglass manSage

ניית מביא קצת רכילות על נוטי דוג. הוא נשאל אם המשחק הבא של במאי Uncharted Lost Legacy קשור לTHE LAST OF US וניית אמר שזה משחק שאין לו קשר לTLOU.

אז.... נוטי דוג סוג של עובדים על Uncharted חדש? מה אגיד אם זה זה, דור הPS6 אובייקטיבית יכול עוד לצאת יותר טוב מהדור הזה ביחס לסוני.

glass manglass manSage
נערך לאחרונה: 01 באוקטובר 2026 בשעה 09:54

לפי מקורות של MP1ST המשחק הבא של נוטי דוג אחרי אינטרגלקטיק הוא אכן Uncharted חדש. (ואחריו יעשו TLOU3 )

דרייק יופיע במשחק אבל לא ברור באיזה תפקיד אולי דמות שחיקה משנית אולי סתם דמות בעלילה אולי אפילו הדמות הראשית, אי אפשר לדעת.

כמו שניית דיווח הבמאי של Uncharted lost legacy יעשה אותו.

מצד אחד אני שמח מאוד, שUncharted חדש מפותח בנוטי דוג ולא מושאל לאיזה צוות סוג ג' מצד שני היתי רוצה לראות את נוטי דוג עושים IP חדש שהוא Third person Shooter טהור... אבל יאלה זה גם טוב, ג'יימס בונד לא בדיוק היה UNCHARTED כמו שכולם ציפו.

https://mp1st.com/news/new-uncharted-game-development-naughty-dog-headed-lost-legacy-director

LaskinLaskinElder

מקווה מאוד שזה פרוייקט מהיר יותר, קטן יותר, שייצא בתחילת דור הPS6, ולא משהו שעכשיו יעבדו עליו 7 שנים, משהו שהתקציב שלו יאפשר לו להיות בלעדי מוחלט לPS6 וינצל את הקונסולה כמו שצריך, ולא משחק קרוס ג'ן.

KlaymanKlaymanSage

זה חייב להיות המשחק עם הילדה שראינו בטריילר הישן ההוא..

חיפשתי את הסרטון המקורי, אבל הוא מסומן כ private בחשבון הרשמי של סוני...

glass manglass manSage
נערך לאחרונה: 01 באוקטובר 2026 בשעה 11:15

כן זה נשמע לי משהו כזה. פרויקט קטן כזה. להתאורר מהרציניות של אינטרגלקטיק (הוא לפחות נשמע לי רציני בגלל שמתעסק באמונה ודת וכו')

ולפני שחוזרים לדיכאון הקיומי של TLOU.

אבל זה גם יכול להיות פרויקט ענק כי הבחור הזה היה גם הבמאי של הנוקמים בקריסטל דיינמיקס אז זה לא שהוא עושה בברירת מחדל רק פרויקטים קטנים הוא נשמע אחד שבהחלט יכול לעשות פרויקט רציני של 7 שנים כשדרוקמן עובר לתפקיד תסריטאי/סגן CEO על מלא.

מה שהכי מעניין אותי זה שנשמע מדרוקמן (אמנם זו פרשנות שלי לדבריו) כאילו הם לא רק עובדים על TLOU3 אלא יש להם עוד פרויקטים בעולם של TLOU כלומר עוד משחקים שהם לא 3.

קליימן: אני בעד!

glass manglass manSage
נערך לאחרונה: 01 באוקטובר 2026 בשעה 11:36
ציטוט מאת Klayman

אשמח להתבדות ושלאופיי ייצא בזמן... 😊

כאילו אני מתכוון לפחות מהפוליש שהראו לנו בדמו הוא נראה מלוטש בטירוף כאילו הוא יכול לצאת היום :-)

הרגשתי כאילו אני רואה walkthrough של מישהו ביוטיוב :-)

אולי אני סתם מקשקש אבל אני לא מרגיש שהוא דוחף את החומרה של הPS5 מעבר לרגנראוק ברמה כזו שהוא יצטרך דחיות או יכול להסתבך.

אני מתכוון הוא נראה פי אלף יותר טוב מרגנארוק גרפית אבל לא וואו הנה משהו שהוא כל כך יפה וכל כך דור הבא שיכול לגרום לסטודיו להסתבך איתו ולהיגרר לדחיות.

נראה לי שבהחלט יש מצב לא רע שנראה את לאופיי יוצא בזמן שלו ואז אינטרגלקטיק ביולי 2027 או גג גג סתיו 2027 אם ממש נדחה.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 01 באוקטובר 2026 בשעה 13:23

אם אין משחק להתבסס עליו, אין דבר כזה פרוייקט קטן - אין TLL בלי U4. הסיבה היחידה שאפשר לעשות פרוייקט סופר מהיר כמו TLL היא שברגע שעשית את U4 לפני 2 דקות, יש לצוות החדש את כל המכניקות, המנוע, אלפי נכסים מוכנים מראש והמון נסיון בכלים החדשים לאיך בונים שלבים למשחק כמו U4. בדרך כלל יותר מחצי מזמן הפיתוח של משחק זה פיתוח טכנולוגיה, כלים, נסיון וטעיה עם מכניקות גיימפליי חדשות, הכנת נכסים כללים כמו צמחים או סלעים וכו'. ברגע שיש לך את כל זה מוכן מראש, ואתה בעצם רק יוצר עוד תוכן שהוא "עוד מאותו דבר", אתה יכול לתקתק הפיתוח. זה לא משהו שאפשרי ממשחק שבונים מאפס, גם אם הם יעשו משחק 8 שעות במקום 20 שעות.

הדבר היחיד שאני יכול לראות כסוג של אמצע הדרך בין U4 ל-TLL זה משחק שהוא בול המכניקות של U4 בגרסת מנוע של אינטרגלקטיק. זה סוג של TLL. אולי קצת מזכיר את מה שCDPR עושים עם ההרחבה לוויצ'ר 3 עכשיו, רק בגרפיקה מרשימה יותר.

לדעתי זה ירגיש מאוד לא נוטידוג, משחק ב-2030 שמרגיש כמו U4 מ-2016, משחק בן 14 שנים, רק בגרפיקה יותר מודרנית. ולכן אני לא חושב שהם יעשו את זה. אבל מי יודע, הייתי מעדיף את זה כי אני לא רוצה שהם יבזבזו זמן על אנצ'רטד.

glass manglass manSage
נערך לאחרונה: 01 באוקטובר 2026 בשעה 13:51

כן תכלס זה משהו שקל לשכוח ולא לקחתי את זה בחשבון בכלל. אי אפשר פשוט להעביר נכסים מאינטרגלקטיק לאנצרטד חדש הם יותר מדי שונים במראה ובאופי. UNCHARTED 4 עדיין נראה טוב לדעתי יחסית למשחק שיהיה בן 14 שנים אבל הPS6 כבר תהיה בשוק וצריך משחק שהוא Showcase גרפי למכור אותה, UNCHARTED חדש עם הרבה צבע ויופי זה בדיוק המשחק שמתאים להיות Showcase טכני לדור חדש.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 01 באוקטובר 2026 בשעה 17:53

אגב זאת אחת הסיבות שהמשחקים של רמדי יוצאים מהר ובזול. אם הם צריכים עיר, זה תמיד ניו יורק. אם הם צריכים יער, זה תמיד יער של mid-west, אם הם צריכים משרדים הם תמיד בסגנון ברוטליסטי. קונטרול 2, AW2, Firebreak, ומקס פיין יכולים כולם לחלוק את הנכסים. הרמזור הניו יורקי, המחסומי בניה הניו יורקים, הקונוס תנועה הכתום הניו יורקי, הכבישים הניו יורקים... כולם מופיעים ב-AW2 ב-dark place, הם מופיעים בקונטרול 2 בכל רחבי המפה, הם מופיעים ב-firebreak, ואני בטוח שהם יופיעו גם במקס פיין רימייק. אוסף נכסים אחד שגדל בכל יום ומשרת ארבעה משחקים.

ככה טסים בפיתוח ועושים אותו זול. פיתוח חכם ויעיל, יקום אחד, עיר אחת, סגנון יער אחד, סגנון משרדים אחד, וכך כל משחק רמדי הוא כמעט סוג של TLL. לעומת זאת לעשות אנצ'רטד 5 אחרי אינטרגלקטיק, מה בדיוק הם יכולים לשתף? לא מודלים של דמויות, לא מודלים של חלליות, לא מודלים של צמחים חייזריים... אז מה נשאר, סלעים? זה ההבדל בין אולפן שמפמפם 4 משחקי 60 מליון דולר בדור הפס5 לבין אולפן שמוציא משחק אחד של 300+ מליון בדור הפס5.

LaskinLaskinElder

לא התכוונתי לפרוייקט כמו TLL אלא משחק קצר יותר, דחוס יותר, שייקח להם 3-4 שנים במקום 6-7

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 01 באוקטובר 2026 בשעה 18:19
ציטוט מאת Laskin

לא התכוונתי לפרוייקט כמו TLL אלא משחק קצר יותר, דחוס יותר, שייקח להם 3-4 שנים במקום 6-7

יש סיבה למה אין אפילו משחק אחד כזה בשוק, כי זה לא אפשרי. אם אתה בונה משחק סופר AAAA כמו של נוטידוג, לעשות אותו קצר זה הדבר הכי לא משתלם שיכול להיות. אתה משקיע שנים בלבנות תשתית של מנוע, אלפי נכסים, מערכות גיימפליי, אוייבים, מכניקות וכו'. ברגע שזה מוכן אז אתה מגיע לשלב הזהב של פיתוח המשחק, השלב שבו בונים את התכלס והשלב הזה הוא פחות מחצי זמן הפיתוח. אז דווקא את השלב הזה אתה רוצה לקצר?

יש שלב אדיר של עבודה שלא באמת קשור לשלב יצירת התוכן, והשלב הזה הוא חובה כדי ליצור משחק AAA גדול. והשלב הקצר בסוף הוא שלב הזהב שבו אתה בונה את כל התוכן, לקצר אותו לא יתן לך שום דבר. זאת בדיוק הסיבה שיש משחקים כמו TLL, כי TLL לא צריך את השלב הראשוני, הוא רוכב על U4 כדי להתחיל את הפיתוח ישר בשלב הזהב ולכן אפשר לתקתק משחק כזה תוך שנתיים.

אם השלב הראשוני הוא נניח 4 שנים, ואז שלב הזהב הוא שנתיים, מה יצא לך מלקצר אותו בחצי, לקבל חצי משחק ב-5 שנים במקום משחק מלא ב-6 שנים? זאת הסיבה שאף אחד לא עושה את זה, כי זה לא הליך פיתוח סביר.

LaskinLaskinElder
נערך לאחרונה: 01 באוקטובר 2026 בשעה 18:23

ראצ׳ט האחרון, הלבלייד האחרון, קליסטו פרוטוקול…. יש משחקים כאלה

ואם יהיו מוצלחים ממש אפשר לבנות עליהם גם.

אני יודע שעדיף להפך אבל זה אפשרי גם ככה

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 01 באוקטובר 2026 בשעה 19:22
ציטוט מאת Laskin

ראצ׳ט האחרון, הלבלייד האחרון, קליסטו פרוטוקול…. יש משחקים כאלה

ואם יהיו מוצלחים ממש אפשר לבנות עליהם גם.

אני יודע שעדיף להפך אבל זה אפשרי גם ככה

לקליסטו פרוטוקול יש תקציב של כמעט 200 מליון דולר כך שלא ברור לי מה הוא עושה ברשימה. ראצ'ט נעשה על ידי הצוות של ראצ'ט 2016, כלומר כנראה עבדו עליו בצורה כזו או אחרת בערך 5 שנים וזה משחק פס2 פשטני עם תקציב של כמעט 100 מליון דולר. וכמובן ש-HB2 זה לא משחק אלה סרט אנטרקטיבי ועבדו עליו 5 שנים. אלה לא "משחקים כאלה".

הרי מה שאתה מדבר עליו זאת הפקת נוטידוג, אחרת מה המטרה, והמשחקים הללו הם לא זה. TLL הוא הפקה מלאה של משחק נוטידוג כשאתה מכניס לחשבון את השנים של עבודה שנכנסו ל-U4 לפניו. אתה לא יכול לשלוף משחק ברמה של נוטידוג ככה מהמותן רק כי קצרת אותו בכמה שעות.

מה שנוטידוג צריכים זה שסוני לא יתערבו בהשיט שלהם עם משחקי GAAS למניהם ויתנו להם עבוד כמו שצריך. ככה תקבל משחק מנוטידוג ב-4-5 שנים במקום ב-7-8 שנים.

LaskinLaskinElder

אם נוטי דוג ישימו צוות ל-3-4 שנים היום, זה בהחלט יעלה איזה 150 מליון, אז כן - זה הכיוון שאני מדבר עליו, הקליסטו או ראצ׳ט. וראצ׳ט עם מלא מלא תוכן צדדי וקצת יותר ארוך, עם הרבה עולמות וכו׳, אני לא רואה שום סיבה שנוטע דוד לא תוכל לעשות משהו קצר יותר וממוקד יותר בפחות זמן בתקציב הזה.

זה ממש לא משהו בלתי אפשרי.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 01 באוקטובר 2026 בשעה 20:22
ציטוט מאת Laskin

אם נוטי דוג ישימו צוות ל-3-4 שנים היום, זה בהחלט יעלה איזה 150 מליון, אז כן - זה הכיוון שאני מדבר עליו, הקליסטו או ראצ׳ט. וראצ׳ט עם מלא מלא תוכן צדדי וקצת יותר ארוך, עם הרבה עולמות וכו׳, אני לא רואה שום סיבה שנוטע דוד לא תוכל לעשות משהו קצר יותר וממוקד יותר בפחות זמן בתקציב הזה.

זה ממש לא משהו בלתי אפשרי.

ראצ'ט הוא לא רמה, אם זה מה שאתה מצפה מנוטידוג אז שאלוהים יעזור לנו. חוץ מזה ראצ'ט 2016 פותח בערך שנתיים, כלומר זמן הפיתוח של ראצ'ט פס5 היה כמעט כפול משל 2016, ועבדו עליו שני אולפנים במקום אחד. כך שאין פה שום קיצור דרך, הוא קפיצה מאוד גדולה מבחינת תקציב, זמן פיתוח וצוות בהשוואה לסדרה, פשוט זאת סדרה פשטנית ולא תובענית ביחס למשחק נוטידוג.

אני מצפה מנוטידוג לשבת בערך 5 שנים ולקבל משחק AAAA ברמה סופר גבוהה. לא 4 שנים ולקבל טראש כמו ראצ'ט.

StickStickSage

ND הם לא קוסמים, הם פשוט חברה עם מנטליות ברורה של פרפקציוניזם מוחלט וירידה לפרטים הכי קטנים. לבקש מהם לעשות משחק שלם מאפס ב3 שנים במקום 5 (בזמני פיתוח של ימנו) זה לאבד את כל העוקץ מהם.
ברור שהם יכולים לפתח משחק שלם ב3 שנים, אבל זה לא שנקבל TLOU2 באורך של 15 שעות במקום 30 כתוצאה מזה. נקבל פשוט משחק עם הלוגו של ND שלא מרגיש כמו משחק של ND.

LaskinLaskinElder
ציטוט מאת DrKeo

אני מצפה מנוטידוג לשבת בערך 5 שנים ולקבל משחק AAAA ברמה סופר גבוהה. לא 4 שנים ולקבל טראש כמו ראצ'ט.

ראצ׳ט האחרון מצוין, יש לו ממוצע 88 שזה נקודה אחת יותר מגירס החדש שעבדו עליו איזה 7 שנים.

וכן, אני חושב שנוטי דוג יכולים להביא משחק של 9+ בזמן פיתוח של 3-4 שנים. הם לא יהיו הראשונים לעשות משהו כזה. והלוואי ויעשו צוות נפרד שזו המטרה שלו.