הייפ!
נושא ה-Xbox הרשמי
נוצר ע"י DrKeo·23 ביולי 2020
באמת? זה היילו? כלומר, לא יודע למה ציפיתי ליותר, אבל... טוב נו. ממשיך לדלג על הסדרה הזו (שיחקתי ב90% בערך מהראשון ו10% מהשלישי, שחוץ מגרפיקה, לא הצליח להחזיק אותי).
וזה שמברבר שם בכלל נראה כמו ייצור מהעולם של גירז..
וואו - כולם יהיו חופשים בגיימפאס!
ציפית למשהו אחר?
כן, שלא כולם יהיו חופשיים בגיימפאס... אפילו היילו לא הייתי בטוח. בטח לא כולם...
לא יודע איפה היית בשנתיים האחרונות כשכל משחק צד א' של מיקרוסופט הגיע באותו יום לגיימפאס (וגם לזה של ה PC אפילו, מאז שהושק). בכל מקרה, לא היה ספק שכך יהיה. זו כל המשמעות של גיימפאס אצל מייקרוסופט.
למה שהם ירצו להפסיק לדחוף את השירות. הוא המבדיל הכי גדול שלהם מול סוני. והם כבר אמרו מזמן שכל משחקי צד א' של מיקרוסופט הם day and date בגיימפאס. לא חשוב, כנראה שפספסת את זה בדרך 😃.
מה אתה מדבר חנן כל משחק כבר מלא זמן יוצא שם. למה קראקדאון לא מושקע? גירס טקטיקס לא? הוריייזן 4 לא?
יש לדחוף באגרסיביות ויש לשמור על בסיס מינויים...
יש גירס טאקטיקס ויש גירס...
החדש של אוביסדיון לא נראה משהו
גם כשמביאים לך לינק אתה לא מסוגל להודות שטעית? ואוו האנשים פה לפעמים עוברים כל גבול.
סייקונאוטס נראה מגניב! הלוואי הכסף של מיק יהפוך את דאבל פיין למה שתמיד נראה שהם יכולים להיות.
אין לי בעיה להגיד שטעיתי. לא זכרתי שאמרו שכל צד א' יגיע.
והגיונית היה נראה לי שלא הכל יגיע. זה בסה"כ מה שכתבתי.
אני שמח שהכל יגיע לגיימפאס, זה הכל.
(ויש סיכוי לא רע שאשכח את זה עוד כחודשיים ואז תצטרכו להזכיר לי שוב!)
מבטיח לדאוג לזה, אם תבטיח שאשכרה תוכל לרשום ''ואללה, לא זכרתי/טעיתי/התבלבלתי''. 😃
יאללה היה נחמד מאוד לדעתי. אני לא אוהב אבל את הקטע המפוצל הזה מאז שאין e3.
לא ראינו המון גיימפליי, אז רשמים ראשוניים מהגדולים:
היילו - לא מפוצץ ראשים ורחוק מלהיות next-gen, אבל נראה אחלה היילו, אני מניח. חבל שכדי להציג את העולם הפתוח 343 בחרו במשימה יוביסופטית להפליא, שלושה תותחי נ"מ או ווטאבר. קשה לדעת כמה הגיימפליי יחזיק ומה בכלל אורך הקמפיין, הייתי שמח לדעת עוד. קצת הציק לי שדחפו לי לגרון את המוזיקה של אודונל יחד עם הנוף, זה היה ממש לא קשור ומעובד לאללה. חבל שלא ראינו את המולטי, אנחנו שלושה חודשים מהשיגור ולאף אחד אין מושג אם יהיה בו ספרינט אפילו. החייל של אטריוקס (שכחתי את השם, אבל ראיתי שהוא דמות מוכרת) היה די meh.
סייקונאוטס נראה בסדר, חבל שלא ראינו את הפרויקט החדש של דאבל פיין.
פייבל - טיזר ממש נחמד אבל אין לדעת.
avowed - נראה דווקא מגניב, כמובן שלא ראינו כלום אבל משחק דמוי סקיירים של אובסידיאן זה תמיד נחמד.
everwild נראה נחמד בתור משחק שעומד לצד SOT, אבל באמת שקשה לדעת מה עושים שם בלי גיימפליי. הבנתי שהם עדיין בשלב של התנסויות עם מכניקות.
SOD3 עם פוטנציאל לעלות רמה, נחכה ונראה.
T10 ב-early development של הריבוט פורצה? מה עשיתם עד עכשיו?
חוץ מזה - יותר מדי טריילרים מקושקשים ומשחקי artsy-fartsy לטעמי. מה שכן, ליינאפ ההשקה הבלעדי מאוד מרשים. סטוקר!
"בדיחה" זו הגזמה פראית, הייתה תצוגה בערך ברמה של סוני לדעתי. אפשר להתאכזב שזה לא היה משהו מעבר והיו מקומות לשיפור אבל התצוגה הייתה רחוקה מלהיות רעה יחסית לאיפה שהסטודיוס 1P עומדים מבחינת מחזורי פיתוח כרגע. אבל כן, זה היה רחוק מלהעיף ראשים.
על אינפינט:
“Halo Infinite is the start of our platform for the future,” he said. “We want Infinite to grow over time, versus going to those numbered titles and having all that segmentation that we had before. It’s really about creating Halo Infinite as the start of the next ten years for Halo and then building that as we go with our fans and community.”
This does not mean that Halo Infinite is a live service game, a la Destiny. But it does mean that new story experiences will be told underneath Infinite’s umbrella, and it also means Infinite will be evolved technologically for quite a while. 343 confirmed that Infinite will get a free raytracing update sometime after launch.
זה פה בהודעה שלי: "אין לי בעיה להגיד שטעיתי. לא זכרתי שאמרו שכל צד א' יגיע."
והנה עוד ''ואללה, לא זכרתי''.
תסתכל על סדר הציטוטים (ולך עוד אחד אחורה אפילו). ההודעה שלך על ''לדחוף באגריסיביות ויש לשמור על בסיס מינויים'', הגיעה אחרי ההודעה שלי עם הלינק להכרזה של מיקרוסופט על כך מ 2018. רק אחרי שרשמתי שעברת כל גבול, הואלת בטובך לשחרר בחצי פה אמירה שכזאת. זה בסדר, אני באמת כבר רגיל לזה. לא מעט אנשים פה מוכנים לעשות הכללללללל, רק לא לרשום 'טעיתי'.
כן, מה שממש צרם באינפינט היה ה-AI. לגבי נשקים פאנצ'יים, אני לא חושב שזו אף פעם היתה נקודת חוזקה של היילו, אולי רק במגנום של CE הרגשתי נשק עם פאנץ'.
הרגיש לי קצת יותר מדי רייג' 2/דום/בולטסטורם עם סטיקיס (לחלוטין overused בדמו הזה), זה היה קצת מבאס, אבל בסופו של דבר זו משימה אחת בניחוח יוביסופטי ואני לא ממהר לחרוץ את דינו של כל הקמפיין על סמך דמו של 5 דקות.
מעניין מה יהיה עם קרוספייר באמת, זה אולי המשחק הפופולארי בעולם אבל הוא משחק כמו CS לא אפוי עם מכניקות עתיקות. מה זה אומר על הסינגל?
דעתי על התצוגה :
דרגון קווסט 11 דיפינטיב אדיישן: מעבר לזה שזו הסדרה האהובה עלי בכל הזמנים, אם נתעלם מזה ששיחקתי במשחק לפני שנתיים על הPs4. מדובר אובייקטיבית בהכרזה שתחשב הכי חשובה בתערוכה באופן היסטורי, אם זה יוביל לdq12 בעתיד ייתכן מאוד שנראה נורמליזציה של האקסבוקס ביפן.
State of Decay 3 - מאוד מאוד מעוניין בו מרגיש שהמשחק הזה הולך להיות מיוחד מאוד.
היילו: תסלחו לי מעריצי היילו ואני יודע שיש כאן לא מעט, לדעתי זה נראה משחק פח אני יודע שהקרוס ג'ן מונע מהמשחק להגיע לשיא אבל זה בנאלי.. כבר מעדיף גירס חדש על זה לאן הגענו.
המשחק של רייר- מקסים אבל אני עדיין לא מבין מה הולך שם.
Avowed- אני כל כך אוהב את הצוות הזה אז כואב לי לומר.. אבל זה נראה חסר השראה.
פנטזי סטאר 2- כפי שזה נראה כרגע חבילת הרחבה למשחק שלא יכול לעמוד ראש בראש עם פפ14 או מונסטר האנטר .. ביג no שיעמום.
פייבל- אני לא יכול להגיד שציפיתי לגיימפלי אז אין אכזבה. מה שנראה ששמרו על ההומור המקסים.. אני מקווה שיהיה לי כלב שיראה מרושע ככל שאני אעשה דברים מרושעים וזהו אני אהיה מרוצה
פסיכונאוטס 2 - מקסים עושה חיוך ענקי על הפרצוף טים שיפר במיטבו ומגיע גם לפס4! באמת שאין תלונות כאן.
המשחק רמדי- בחיים לא חשבתי שאגיד את זה עליהם אבל נראה גנרי.
המשחק של יוגי' נאקה וסקוור- רציתי משהו בוגר יותר וכמו שלאסקין אמר נראה כמו מריו פחות טוב אבל זה יוגי' נאקה וזה מגיע לפס4 אז אני אנסה את זה.
תערוכה ממש פושרת ההילטים המגניבים זה State of decay 3 ופייבל.
חושב שהתערוכה היתה יותר טובה משל סוני אבל שתיהן פח היו.
כרגע מייק לא בדיוק הצליחה לשכנע אותי להרים את האקסבוקס צריך לראות יותר מרייר וState ופייבל.
לא שמתי לב לזה האמת. אאוץ'. מה נסגר.
מבין שאתה באופן אישי הכי מתלהב מדרגות קווסט, אבל המשחק הזה מכר על הפס4 וה3DS והסוויץ׳ ביחד, אחרי בערך שלוש שנים - פחות מ-6 מליון יחידות. סביר להניח שהרוב על הניידות של נינטנדו. אז ההכרזה הזו, שהיא גם מן הסתם לא בלעדית ותקן אותי אם אני טועה זה יוצא גם לסוויץ׳ ולפס4 - לא תשנה כמעט שום דבר, לא ביפן ולא בעולם.
קראת את מה שכתבתי לאסקין? ההכרזה עצמה לא תשנה כלום כל מי שרצה לשחק במשחק כולל אני כבר עשה את זה אבל היסטורית ובהנחה שזה יביא לdq12 על הבוקס (והיוצר רומז לזה בין השורות עם
"הסדרה סוף סוף על הבוקס"
לדעתי לפני שתינוק הולך הוא צריך ללמוד לזחול... ביפן אתה לא זוחל אם אין לך דרגון קווסט עכשיו מייק בהנחה ולא תהיה יותר בעמדת נחיתות תוכל לבנות את עצמה.
נדב: מה איכפת לי אני קונה פס5 ואשחק רק במה שמעניין על מחשב העל שלי עם (הכנס אפקטים גרפיים מטורפים שרק נדב מכיר)
בלינג: אני לא מאמין שהיה למייקרוסופט אפשרות לנצח את סוני במשהו והם לא עשו את זה
Dean: אחח הלוואי שהייתי מתאכזב כמוכם מתערוכות כאלה זה עובר מעלי.
נראה כמו איך שה-MCC היה נראה במצב נייד בסוויצ'.
רצות שמועות ב-ERA שפייבל הוא MMO, דניאל אחמד הגיב:
.I wouldn't read into this too heavily"
"It's not an actual 2004 style MMO
זה פלייגראונד, נשמע לי הגיוני ביותר שיהיו אלמנטים שיתופיים.
בנוסף, psychonauts נדחה ל-2021.
כתבה של ראיין מקאפרי על הסיפור של היילו (לא קראתי עוד, אני גם ככה צריך לסיים את HW2 לפני שאני קורא משהו, אבל בטח פייג' גמע אותה 😃):
https://www.ign.com/articles/halo-infinite-villain-and-story-details-revealed
העולם ייפתח אחרי כמה שעות בקמפיין, תהיה מערכת שדרוגים עם רכיבים שאפשר למצוא.
אני די בטוח שיהיה לפייבל קמפיין סינגל בשרני ביותר שלא מבייש אף משחק תפקידים ובו בזמן יהיה לו קווסטים/post game content. שאנחנו חייבים לעשות עם אנשים אחרים
כמו למשל איך שהדוויזן נהיה לא ריאלי לשחק אותו לבד אחרי רמה מסוימת.. אז כאן הנקודה תהיה אחרי שהסינגל פלייר נגמר.
כמובן שמי שירצה לשחק גם את הקמפיין בקו אופ כמו עם Divinity יתנו לו 😃.
🤣
https://i.ibb.co/Khm0Q2C/D3-FF579-D-5-F60-4-E4-B-B850-160-AF8858-BF4.png

חחח נדב אני מצטער אחי התגובה של פייג קרעה אותי מצחוק לא הפסקתי לדמיין את התגובות שלכם חחחחחח 🤣 🤣 🤣
אלוהים יודע נדב כמה אני מרגיש כמוך הדלקתי את GOT אחרי התערוכה ומה אומר ומה אגיד בערך כל 5 דקות עף לי המוח.
אני מחפש בכוח ממה להתאכזב עם השתקפויות אור בחרב כי אין מה
זה נראה מטורף.
מה שכן.. המשחק רץ מושלם לא הרגשתי נפילות פריימים עד עכשיו והכל חלק אבל אם זה הופך ל60fps בפס5 אז מבחינתי אפשר להחזיר למשחק את הציון של בוזמן.