מה אומרים אנשים? נעשה התערבות על הממוצע של Kirby Air Riders? אם מתחשק, אז ההתערבות הזו היא לפי האתר היחיד שטוב MC!
ההימור שלי למרות שאין לי שום עניין אישי במשחק : 86 כי נראה מלוטש מאוד ומלא בפייצ'רים ואחלה תמורה לכסף.
כרגע 78
נוצר ע"י DrKeo·21 בפברואר 2022
מה אומרים אנשים? נעשה התערבות על הממוצע של Kirby Air Riders? אם מתחשק, אז ההתערבות הזו היא לפי האתר היחיד שטוב MC!
ההימור שלי למרות שאין לי שום עניין אישי במשחק : 86 כי נראה מלוטש מאוד ומלא בפייצ'רים ואחלה תמורה לכסף.
כרגע 78
https://www.neogafimages.com/828905/IMBJLj2cMe1QdLe0.png
https://www.neogafimages.com/828905/N8VGQgHBRh2WCzBa.png
אז:
הפלייסטיישן 5 מכרה בשנת 2025 הקנלדרית 17.2 מיליון יחידות חומרה.
בשנה הקלנדרית המקבילה בדור הקודם, הפס4 מכרה 17.7 מיליון יחידות חומרה.
בשנה הקלנדרית שאחריה, הפס4 מכרה 14.6 מיליון יחידות חומרה.
אתם מוזמנם לכתוב את הערכותיכם כמה יחידות חומרה הפלייסטיישן 5 תמכור בשנה הקלנדרית של 2026 לאור שיגורו של GTA6.

יותר מ-16 מליון
שנה פיננסית, לא שנה קלנדרית.
אני אלך על 17 מליון, גם אין לה תחרות יותר וגם יוצא GTA.
שנה קלנדרית. ינואר-דצמבר. הפיננסית היא אפריל עד מרץ.
כלומר כדי לחשב מכירות של הקונסולה בשנה קלנדרית לוקחים את Q4 של השנה הפיננסית הקודמת ואת שלושת הרבעונים הראשונים של השנה הפיננסית הנוכחית.
מה המטרה של זה? אף אחד לא מחשב ככה, אף חברה לא מדווחת ככה. אפילו הטבלאות שהבאת הן בשנים פיננסיות.
כי אם אנשים רוצים להעריך את הבאמפ של GTA VI על מכירות הפס5, נוח וטבעי לדבר על מכירות בשנה קלנדארית.
מן הסתם עוד לא הסתיים מרץ אז אין נתונים של השנה הפיננסית הנוכחית. מי שרוצה יכול גם להוסיף הערכה לזה כשזה יהיה אקטואלי.
לאסקין, מה זה 'יותר מ16 מיליון'? מינימום שבמינימום שיכול להיות הרבה יותר, או 'יותר מ 16 מיליון אבל פחות מ 17 מיליון'?
אולי עדיף לבקש הערכה של מכירות הפס5 ב 2026 עם GTA6, והערכה של המכירות ב 2026 בלי GTA.
GTA יוצא איזה שבועיים לסוף של השנה הקלנדרית, וחנויות סגורות בשבוע האחרון כי זה קריסמס. לרוב האנשים יהיה כבר קונסולה שמריצה את GTA6 (יותר מ100 מליון פס5, יותר מ30 מליו אקסבוקס) כך שאם אתה חושב שפתאום יעופו 5 מליון פס5 באויר בשבוע אחד, אני ממש בספק.
יעופו לדעתי המון יחידות באותו שבוע, אבל זה לא יזיז את המחט משמעותית כמו בכל החצי שנה שאחרי, מן הסתם.
ואיפה ההערכה שלך קאז?
אני כתבתי יותר מ-16 מליון, אתה חושב שפחות?
GTA יוצא איזה שבועיים לסוף של השנה הקלנדרית, וחנויות סגורות בשבוע האחרון כי זה קריסמס. לרוב האנשים יהיה כבר קונסולה שמריצה את GTA6 (יותר מ100 מליון פס5, יותר מ30 מליו אקסבוקס) כך שאם אתה חושב שפתאום יעופו 5 מליון פס5 באויר בשבוע אחד, אני ממש בספק.
19 בנובמבר, כלומר יותר מחודש.
המטרה היא להעריך את המכירות של השנה כולה לא ספציפית לחלון השיגור. אנשים יקנו את הקונסולה בחודשים שלפני השיגור ויכינו את עצמם. יש אנשים שחושבים שהפס5 תמכור משמעותית יותר ב 2026 תודות ליציאה של GTAVI.
למה לא הימרת?
היום יצאו הביקורות של מדבר הארגמן… אם אתם רוצים - תהמרו על הממוצע.
אני חושב שזה יהיה משחק של 84 ככה כי הוא מפוזר בכל מקום ובטח עלילה מעפנה. אבל יש מצב טוב גם לכמה נקודות למעלה בזכות העולם הפתוח והסאנדבוקס, אז… 89.
הלו, תסגר על מספר, זה לא ת׳רד הניחושים האמורפים 😬
יש לי הרגשה ממש טובה, 91!
מצד שני אני בטוח ב-100% שהפס5 הבסיסית לא מחזיקה 60 כמו שצריך.
אפילו הפרו נופלת כשיש מלא דמויות במקביל, יהיה פאץ׳ day1 אני מקווה שפשוט יורידו את כמות הדמויות באיזורים הבעייתיים.
כך או כך זה לא משהו שבגללו יורידו בביקורות, אלא אם זה ממש נופל כל הזמן ואני לא חושב שזה קורה, הנפילות זה בעיקר עניין של CPU.
וכתבתי 89. הכוונה שלי היא שזה משחק שכנראה יהיו לו מגרעות בולטות כמו סיפור, תפריטים ואיזונים, אבל שעדיין בזכות השאפתנות שבעיקר הושגה יתקנו למעלה.
היום קצת קשה למשחקים לעבור את ה-90, אפילו RE9 לא שם אז אני לא הייתי מהמר מעל.
הם אמרו לDF שבפרו הם השתמשו במצב המיוחד שמאיץ את הCPU, לפס5 הבסיסית אין את זה והcpu יכול להיות אפילו מוחלש אם טוחנים את הgpu (יש לפס5 מנגנון ויסות כוח בינהם) כך שאם יש נפילות עם הפרו, הפס5 יכולה להיות 15-20 אחוז מאחוריה בביצועי CPU.
הדבר הנכון יהיה להוריד את כמות הNPCs ב-20%. עושים את זה במשחקי עולם פתוח כל הזמן, אני מקווה שיכוונו את מצבי הגרפיקה (ויש 3 מצבים כאלה) בהתאם.
כך או כך זה בטח לא משהו שנראה בביקורות כי הפאץ' DAY 1 יצא רק מחר.
הביקורות נראה לי יצאו הלילה רק בחצות שעון ישראל.
OC:81
MC:77
די, איזה מאכזב, הייתי בטוח שהוא יתפוצץ.
הוא עדיין ימכור המון עותקים, אני בטוח.
אבל נראה שאני אמתין לגירסת 2.0 שלו עם מלא עדכוני ושיפורי QOL ואני בטוח שזה יקרה, גם אם ייקח קצת זמן.
הוא כבר שבועיים בטופ 5 בסטים, כרגע מקום 2, אז אני משער שהוא מוכר לא רע בכלל. אני בטוח שהם סוגרים מליון יחידות בסטים תוך שניה.
זה דרום קוריאני ולמשחק הMMO שלהם יש והיו לאורך השנים מלא שחקנים… אני מהמר על חמש מליון מהר מאוד.
ובגלל שזו חברה שתומכת שנים במשחקים שלה - אני אופטימי מאוד לגבי המשחק הזה בעתיד. ממה שקראתי יש לו בעיות חמורות של שטויות שגורמות לכל פעולה לקחת הרבה יותר זמן ממה שצריך, יש עניין של התעסקות תמידית בinventory,יש לפעמים קושי למצוא את המטרה ו קווסט הבא, ועוד מלא שטויות שניתן לתקן די בקלות אם ירצו לעשות זאת, ואין לי ספק שהם ירצו. כמובן שיש גם באגים וכו וזה גם כן עניין שבטח יתקנו וזה יקרה לפני כל הQOL בטח
קצת חבל שיצא ככה ולא נתנו ליותר אנשים לשחק בו ולתת את הביקורת שלהם לפני שיצא, אבל יש סיכוי טוב למקרה NMS כאן בעיניי
ראיתי ביקורת שאמרה שלוקח לו 8 שעות להתניע, אפ זה נכון זה מאוד בעייתי.
זה משחק של איזה 150-300 שעות, אני לא חושב שזה מאוד בעייתי. גם לRDR2 לוקח שעות להתניע, והוא אחד המשחקים הכי טובים שנוצרו אי פעם. החסרון של התפריטים הוא הסיבה העיקרית שאני החלטתי לדחות את הרכישה שלו. בחיי שאני לא מבין ואף פעם לא הבנתי בשביל מה זה טוב להגביל את כמות הדברים שאתה יכול לסחוב במשחקים מהסוג הזה, זה פשוט גורם להרבה יותר זמן סביב תפריטים במקום גיימפליי. זה לא כיף לנהל את החפצים וכל משחק שיש לו את זה צריך לשים באפשרויות מצב בלתי מוגבל.
למד NMS וגם Subnautica עשו מן מוד של ״חקירה חופשית״ עם משאבים בלתי מוגבלים בערך שלא צריך להסתובב ולחצוב ולחפש ולאסוף חלקים בעולם ולבלות בגלל זה שעות במשהו שעבור הרבה מאוד אנשים הוא ההפך המוחלט מ״כיף״. זה גם מנפח את זמן המשחק שלא לצורך. יש אנשים שגם נהנים מזה, אז סבבה - תנו להם את המצב הזה גם. יש להם כנראה הרבה יותר זמן לשחק בתפריטים, לנהל את המקום בתיק שלהם ולחטוב עצים ובא להם לחפש משאבים ולהרגיש שהם ״הרוויחו בעמל רב״ את זמן הגיימפליי שאני הייתי מחשיב כגיימפליי ה״אמיתי״ של המשחק. לי אין את הזמן הזה ואני רואה בזה מטלה משעממת. לפעמים עושים את זה קצת יותר כיף, כשכדי לקבל משאבים מסויימים יוצאים באמת להרפתקה ויש אלמנטים של גיימפליי מחושב כמו לצוד איזו חיה שקשה לצוד או להגיע לפסגת הר וכו. אבל להפוך משחק סינגל למשהו שנראה כמו MMO זה ביג נו-נו עבורי וגם בMMO אני חושב שהיה טוב יותר אם לא היו מגבלות על מקום בתיק, למשל. זה ארכאי בעיניי.
המניה של pearl abyss נפלה ב-30 אחוז רק היום.
אאוץ׳.
לדעתי עדיין יתברר כלהיט גדול ותעלה אבל מי יודע…
חזיתי 75 באיזה ת'רד כשהתחלנו לדבר עליו לךפני כמה זמן. מאחר שהתחיל את חייו כ mmo, קשה לקרוע את זה מהמערכות שלו.
@לאסקין - מצחיק שאתה מתלונן על ניהול inventory וממשק פה, ואז מיד מזכיר את RDR2.
אני לא רואה סתירה.
קודם כל זה משחק שונה לחלוטין, אחד אמור להיות פנטזיה לך תעוף עם על דרקון ותעשה קסמים על רובוטים וחרקים, והשני כמעט קאובוי סימולטור, אבל בכנות - אני לא זוכר שהתעסקתי בתפריטים כמעט בכלל בRDR2. זכור לי קצת עניין של מגבלה עם צייד ושצריך לסחוב פגרים על הסוס אבל זהו בערך. האיטיות שלו הייתה תמיד חוזקה מרכזית שלו בעיניי. במשחק הזה לפי מה שאומרים יש מאות של פריטים שונים שניתן וצריך לקחת כל הזמן.