לאסקין המשחק רק התחיל, אי אפשר לצפות שהם יעשו פאזלים קשים על ההתחלה, שחקנים כמוני שלא טובים כמוך בפאזלים (בוא, אתה אוכל משחקים כמו the witness לארוחת בוקר 😃 פשוט יברחו מהמשחק הזה אם זה היה חידות פסיכומטרי על ההתחלה. 😉
על הDS היו מלא משחקים כאלה שדרשו ממך גם לשחק משחק פלטפורמה על מסך אחד ובו זמנית לשחק גם משחק התאמה של 3-3 על המסך השני וכל המולטיטאסקינג הזה היה ממש קשה לרוב השחקנים, אני שמח שקפקום הפנימו לקחים מהמשחקים האלה.
מסכים איתך שזה לא היה קשה, אבל אני עדיין מתתי כי פשוט התעקשתי לקבל את כל הבונוסים בפאזלים ועד שהגעתי האויבים כבר פגעו בי, אני חושב שזה יהפוך להרבה יותר מתוחכם בהמשך.
זה לא Dead space בקטע המלחיץ והקריפי שלו,אבל האווירה של החלל הירי שפשוט מרגיש טוב וכייף ומלוטש רובה הStasis שמקפיא/מאט את הזמן לאויבים שלך גם בדד ספייס אתה יכול להשתמש ביכולת הזו וכו'.
בגדול זה לא, הThe last of us היפני שקיוויתי שהוא יהיה כשהוא נחשף זה לא משחק סרט שקיילי יתן לו את משחק השנה בTGA שנה הבאה ויש לטריילר שלו רק 144K צפיות ביוטיוב
אבל זה גם לא נראה לי משחק מדור הPS2. אולי טיפה מזכיר את Psi Ops אם אני ממש מתאמץ למצוא משחק דומה מדור הPS2 אבל הוא היה משחק נהדר. איזה משחק מהPS2 זה מזכיר לך אחי?
על הארי פוטר: שכנעתם הקדמתי אותו בתור על הרבה משחקים אחרים 😃 הוא נראה ממש כייפי כמשחק עולם פתוח/RPG אז אם אפשר לשחק אותו ולהנות מזה אני הולך על זה.
בלי להזכיר שאני שמח על ההזדמנות לתמוך בצורה עקיפה בג'יי קיי רולינג, על העמדות הפרו ישראליות שלה ועל העמדות האנטי Woke שלה 😃