אני רוצה לקנות מפצל HDMI, שהופך יציאה אחת לחמש יציאות. מצאתי את זה, וזה במחיר מעולה.
השאלה שלי היא כזו: האם המוצר טוב? כדאי לי? וזה נראה לכם תומך במסכי LED?
והכי חשוב: זה יעבוד עם ה-PS4 וה-Xbone, נכון?
תודה רבה!!!
נוצר ע"י Golan·09 בספטמבר 2013
אני רוצה לקנות מפצל HDMI, שהופך יציאה אחת לחמש יציאות. מצאתי את זה, וזה במחיר מעולה.
השאלה שלי היא כזו: האם המוצר טוב? כדאי לי? וזה נראה לכם תומך במסכי LED?
והכי חשוב: זה יעבוד עם ה-PS4 וה-Xbone, נכון?
תודה רבה!!!
אף אחד לא יודע?
למוכר הספיציפי יש 3213 מוצרים שונים בחנות. כמוהו יש עוד כמה עשרות אלפים באיביי וכל אחד מהם מוכן מוצרים אחרים שהמקור שלהם הוא בכפרים והעיירות הנידחים בסין.
למה שיהיה למישהו פה מושג אם זה מוצר טוב או אם כדאי לך או אם הוא יעבוד?
נראה לי שלא הבנת מה שאלתי פה. לא שאלתי אם המוכר אמין, שאלתי אם המפצל הזה, באופן כללי, טוב. אם כדאי לקנות דבר כזה, או שיש מפצלים יותר איכותיים במחיר יקר יותר? זה מה שאני שואל...
תאמין לי שניסיתי. הגעתי רק לאתרים שמוכרים את זה. לא מצאתי ביקורות.
תאמין לי שניסיתי. הגעתי רק לאתרים שמוכרים את זה. לא מצאתי ביקורות.
אז תעשה חיפוש על מפצל כמפצל, ותראה על אילו יש ביקורות (לא על המוצר הספציפי עצמו)
החיפוש שלי לא הניב תוצאות נורמליות. הגעתי רק לאנשים ששואלים אם הם צריכים מפצל או בורר.
באמת קשה לנסות לעזור, ללא גוגל? אני מבין שגוגל הוא התשובה להכל, אבל מסתבר שלפעמים עזרה מחברים שיש להם ניסיון במוצרי אלקטרוניקה עדיפה על פני חיפוש בגוגל.
תיתן לאיש דג עשית אותו שבע לארוחה, תיתן לו חכה, עשית אותו שבע לתמיד.
אבל לפעמים זה יום חלש, ואין שום דגים בסביבה.
יגעת, בהחלט יגעת...
הפוסל - במומו פוסל.
אתה קולע האוייב צולע.
טוב, שאני אחליף את כותרת הדיון ל״ת׳רד הפתגמים היהודיים הרשמי״? 🤣
נראה לי שלא הבנת מה שאלתי פה. לא שאלתי אם המוכר אמין, שאלתי אם המפצל הזה, באופן כללי, טוב. אם כדאי לקנות דבר כזה, או שיש מפצלים יותר איכותיים במחיר יקר יותר? זה מה שאני שואל...
תנסה לעשות חיפוש על המוצר בגוגל ולראות...
תיתן לאיש דג עשית אותו שבע לארוחה, תיתן לו חכה, עשית אותו שבע לתמיד.
יגעת ולא מצאת - אל תאמין.
אם אין אני לי מי לי.
מה יכול להיות לא טוב בזה?
רק אל תצפה לאיכות מושלמת ממפצל סיני ב-20 שקל.
באמת שאני לא מבין אתכם. גם עכשיו ניסיתי לחפש בגוגל ולא. לא מצאתי. מה הבעיה לנסות לעזור בעצמכם?
בגלל שקיבלתי פה עזרה נפלאה מחברי הפורום, פתחתי את אותו דיון בפורום אחר.
אף אחד כאן לא חייב לך שום דבר. אם תשנה את הגישה ותבין את זה אולי לאנשים יהיה יותר רצון לעזור לך. ד"ש לפורום האחר.
וואו. פורום אחר נשמע מה זה טוב.
זה תמיד ככה, גם כבל פשוט מוכרים בפי חמישה בארץ. זה עדיין לא מבטיח איכות (אבל גם לא אומר שלא יעבוד סבבה)
זה תמיד ככה, גם כבל פשוט מוכרים בפי חמישה בארץ. זה עדיין לא מבטיח איכות (אבל גם לא אומר שלא יעבוד סבבה)
לא ידעתי, תודה על המידע. זו ממש גניבה. כבל שמוכרים בסין ב-30 שקל נמכר בישראל ב-100 שקל. מה זה?
לא ידעתי, תודה על המידע. זו ממש גניבה. כבל שמוכרים בסין ב-30 שקל נמכר בישראל ב-100 שקל. מה זה?
בארץ המוצר מיובא + ממוסה + נמכר בשוק קטן ולא תחרותי + מוכרים שצריכים להביא קצת לחם הביתה = מחיר גבוה פי 3 מסין.
חרא על הדגל.
בארץ המוצר מיובא + ממוסה + נמכר בשוק קטן ולא תחרותי + מוכרים שצריכים להביא קצת לחם הביתה = מחיר גבוה פי 3 מסין.
חרא על הדגל.
חרא על הדגל? לא הבנתי?
חרא על הדגל? לא הבנתי?
כאילו לא טוב בארץ.
כי לחיות בסין, עם משכורת של דולר ביום, אבל כבל HDMI יותר זול זה הרבה יותר כיף.
באמת שאני לא מבין אתכם. גם עכשיו ניסיתי לחפש בגוגל ולא. לא מצאתי. מה הבעיה לנסות לעזור בעצמכם?
בגלל שקיבלתי פה עזרה נפלאה מחברי הפורום, פתחתי את אותו דיון בפורום אחר.