שמעתי שswym הביע חששה לנורמליות של היוזרים פה, אז תגידו לי אם יש בera משהו שיכול להתחרות בזה.
ישנם הרבה אנשים שלמדו מדעי ההתנהגות שיגידו שבן אדם שמעיד על עצמו באופן ראוותני, משמעו שזה נועד כדי לפצות על חולשה. אז תסמיכו עלי כשאני עושה תרגיל הפוך על הפוך ואומר כמו מכשף שמאני טוב שכמוני שניסיתי בתוך התרכיב לכישוף להוסיף חוץ מהמילות קסם ''הפוך על הפוך''' גם מתמטיקה קלאסית של מינוס ועוד מינוס = פלוס - {אני הוא הבן אדם הכי לא שפוי של הפורום הזה אבל אפילו של כול האנטרנט בפורומים של משחקי וידיאו רציניים מבין דוברי עברית ( אין לנו סיבה לדאוג שזה רק הפורום הזה, נכון?)}
-
{תסמכו גם שאני הכי לא בעל מזג של מפלצת פריהיסטורית לא מבוייטת בעליל (לא יודע מאיפה זה בא אבל הנושא הזה של ההאדרה של חיים קדמונים פריהיסטוריים כמו דינוזאורים כמפלצות על כדור הארץ מאוד מעניין, וכולנו צריכים לעבור התפתחות לסוג הזה של האגו המפותח הזה, ולהאמין בטרנסהומניזם. אבל טרנסהומיניזם פריהיסטורי מפלצתי אם תשאלו אותי)}.
אולי היצר והדחף הזה חוץ מלגרום לי לכתוב את הדברים הללו באופן שעוקב לאימפלוס היצירי באופן מידי ללא סינון בחשיבה אם זה נורמלי, האימפולס ללא סינון גם מסביר באופן כול כך טוב מה גרם לאבות אבותיי לשרוד מספיק כדי שאוכל לכתוב לכם את זה.