VOXELIM

נושא המזל טוב הרשמי

נוצר ע"י bozeman·31 במאי 2026

36 הודעות
DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 22 בספטמבר 2026 בשעה 15:13

גלאס!

מקדימים לך ביום כדי להתרחק מהשיגור של GTA.

blingblingElder
נערך לאחרונה: 22 בספטמבר 2026 בשעה 16:53

גלאס (למרות שתמיד תישאר אצלי כרונו מהפורומים הישנים חח) אחי. תהנה מהקידומת של ה 3 בכל הכוחות שעוד נשארו לך 😄

ShiTDemoNShiTDemoNWarrior

גלאס!

glass manglass manSage
נערך לאחרונה: 22 בספטמבר 2026 בשעה 17:57

כפרה עליך בלינג. תודה רבה גם לי יש זכרונות טובים מהכרונו הזה ומהתקופה ההיא. וכן אני מתכנן להנות מה39 הזה עד הסוף כי בגיל 40 אני מקווה להתבגר ולהקים משפחה וזה מן הסתם אני מניח יבוא עם קיצוץ של 99% מהזמן שלי לגיימינג. אז זה הזמן.

שייט דמון תודה רבה אחי, וואלה זה כייף כל ה הזה יותר עשה לי את זה מה שאומרים לך בחיים האמייתים. :-)

KlaymanKlaymanSage
ציטוט מאת DrKeo

גלאס!

מקדימים לך ביום כדי להתרחק מהשיגור של GTA.

עשיתי לייק אבל מגיע גם 😂

blingblingElder
ציטוט מאת glass man

כפרה עליך בלינג. תודה רבה גם לי יש זכרונות טובים מהכרונו הזה ומהתקופה ההיא. וכן אני מתכנן להנות מה39 הזה עד הסוף כי בגיל 40 אני מקווה להתבגר ולהקים משפחה וזה מן הסתם אני מניח יבוא עם קיצוץ של 99% מהזמן שלי לגיימינג. אז זה הזמן.

שייט דמון תודה רבה אחי, וואלה זה כייף כל ה הזה יותר עשה לי את זה מה שאומרים לך בחיים האמייתים. :-)

לא חסרים פה בעלי משפחות שמשחקים לא בהרבה פחות ממך. טוב אז אולי לא תוכל לשבת עוד 16 שעות ביום על סטריט פייטר, למען האמת סיכוי טוב שבטח תצטרך לפרוש כי אתה כבר לא תהיה ברמה תחרותית וכל נוב ינגב איתך את הרצפה.

לא נורא יתפנה לך יותר זמן לסינגל איכותי 😄

glass manglass manSage
נערך לאחרונה: 22 בספטמבר 2026 בשעה 19:03

לול אני בן אדם של דרמות, אז ברור לי שSF6 הוא האחרון שאני משחק בסדרה. ראיתי לא מזמן מערכון של אודי כגן שהוא אומר שמה שהוא למד עד גיל 25 נקלט לו במוח ומעבר לגיל הזה לא נכנס לו למוח כלום לא משנה כמה הוא מנסה. צחוק צחוק הזדהיתי איתו חח.

כבר עכשיו ששואלים אותי בדיסקורד של SF בן כמה אתה אחי, אתה נשמע מבוגר. ואז אתה מגלה שהיריב שלך זה ילד שסיים צבא ועובד בעבודה אמיתית ראשונה.

ראיתי מחקרים שדווקא המוח של גיימרים מזדקן לאט בהרבה ואנחנו כביכול שומרים על ביצוע ויכולות של אנשים צערים יותר, אבל אני לא בטוח שאני מאמין לזה. :-) כי קורה לי הרבה שבראש אני יודע מה אני צריך לעשות אבל האצבעות כבר לא מצליחות לבצע את זה באותה מהירות כמו פעם חח.

אני חושב שמתישהו אני ארצה גם להניח את הסינגל פלייר אני פשוט מנסה לבחור אותו ממש טוב, כדי שזה יהיה סיום מדהים לתקופה הזו של הגיימינג. אבל אני סתם מחרטט ותמיד יוצאים בנתיים משחקים חדשים שאני אומר לעצמי "טוב זה יהיה הסינגל האחרון" לול.

DrKeoDrKeoSite Admin

משחק 1000+ שעות ב-SF6 -> אומר שאין לו זמן :)

glass manglass manSage

חחח אני מהמכורים האלה שאומרים שנה הבאה אני מפסיק לעשן.

אבל אני בהחלט מת להפסיק יום אחד :-)

קפקא אומר שהדבר הכי גדול שבן אדם יכול לעושת בחיים האלה זה להקים משפחה וזה בערך הדבר היחיד שלא עשיתי (גם הוא לא)

אז אני מקווה כבר לשים על זה V ולראות איך זה יהיה.

אני פשוט צריך משחק שהוא "אירוע" שירגיש לי דרמטי שלא יהיה יותר טוב ממנו בגיימינג וזה עדיין לא מגיע :-) המשחק הזה שאחריו אפשר לפרוש עדיין לא מגיע, אבל אולי אינטרגלקטיק יהיה המשחק הזה שאחריו אפשר יהיה יותר לא לשחק בכלום ולהרגיש טוב עם זה :)

blingblingElder

זה הגיוני כמו לאמר שאתה מחכה לסרט הבא של טרנטינו ואחריו אתה פורש מהמדיום כי אחרי האירוע הזה לא יהיה משהו טוב יותר. כאילו למה שתרצה את זה ולמה שאירוע טוב יותר לא יגיע? כל עוד המדיום קיים מטבעו שיאים תמיד ישברו ותמיד יגיע ה״אירוע״ הבא אז אין שום סיבה לחפש בכוח לפרוש כאילו זה שלב טבעי בחיים שחייב להגיע. זאת לא עבודה אחי

KlaymanKlaymanSage

בטוח שאישתך תשמח שאתה מסמן עליה V 😂

glass manglass manSage

צודק בלינג אבל יש משהו יפה בעיני בלהניח משהו בצד ולהגיד "ראיתי מיציתי ונהנהתי עכשיו הלאה למשהו חדש" ואני רוצה שיבוא הרגע הזה שאני אוכל לראות משחקים שיוצאים ולא לרצות לשחק בהם יותר.

כאילו אני מניח שאני תמיד אקרא חדשות ואתעדכן כי זה מה שאני עושה כל החיים אבל אני רוצה באיזשהו שלב להגיע למצב שאני נהנה מזה מרחוק.

שאני רואה אנשים משחקים SF ברשת או שומע על מה שקורה בגיימינג אבל לדעת שאני כבר שיחקתי במשהו שהדורות החדשים לא יתעלו עליו.

בטכנולוגיה זה נכון שהם תמיד יתעלו על מה שיש כיום בעתיד כי זה כמו בקולנוע שפעם אנשים חשבו שהמטריקס זה שיא הטכנולוגיה וכו'

אבל אם אינטרגלקטיק יהיה כל כך טוב מהסוג שאתה כמעט בוכה שאתה מסיים אותו, אני אהיה מאושר אם אוכל להגיד שהוא וSF6 היו משחקי הפרישה שלי. :-) אין דבר שישמח אותי מזה, פשוט רוצה את הhigh note.

חחחחחח קליימן אתה ונדב קורעים אותי בשרשור הזה.