נושא הסרטים והסדרות הרשמי
נוצר ע"י DrKeo·15 באפריל 2013
אחרי שנים של הייפ.
באתי עם ציפיות ברצפה, ויצאתי מעודד. זה לא יהיה שובר קופות גדול, אבל באמת שאהבתי את הרעיון.
אפשר להסכים Invincible זה הדבר הכי טוב בטלוויזיה בעשור האחרון? כל עונה טובה מקודמתה, חומר המקור כזה טוב? כמה עוד יש להם בקצב הנוכחי?
LaskinElderאחד הטובים, ללא ספק
הכי טוב? יש מצב… בתחום האנימציה בעשור האחרון אני חושב שגם
Primal
Scavenger’s Reign
Blue eye Samurai
וכמובן
Arcane
ממש ברמה גבוהה.
אבל Invincible ארוך יותר מכולם יחד כמעט, והוא באמת מביא את כל מה שהיינו תמיד רוצים שסיפור גיבורי על בוגר באמת יביא מאז…. וואצ׳מן?
יש לו גם לא מעט בעיות, עליות וירידות, אבל העליות שלו הן חתיכת עליות. ממש כיף שיש דבר כזה.
בעיקר מבאס אותי שיש לה ערכי הפקה איומים, אנימציה די מחורבנת וכו׳. מגיע לה כל כך הרבה יותר. לא חושב שיהיה טוב לעשות אותה מצולמת וגם CG זה משהו שיתאים רק אם זה באמת ברמה של ארקיין, אבל אפשר לעשות אנימציה הרבה, הרבה יותר טובה.
הבנתי שחומר המקור מעולה. אין לי מושג ולא בדקתי כמה עוד נשאר לנו ממנו. מעדיף אולי גם לא לדעת.
אפשר להסכים Invincible זה הדבר הכי טוב בטלוויזיה בעשור האחרון? כל עונה טובה מקודמתה, חומר המקור כזה טוב? כמה עוד יש להם בקצב הנוכחי?
הסדרה עושה בערך 20 גליונות בעונה, ויש 144 גליונות. אז נשמע לי כמו 7-8 עונות, תלוי אם אמזון ירצו לסחוט עוד אחת ואני משער שהם ירצו.
LaskinElderאז רק עברנו את החצי…. מעניין לאן זה הולך, הפרק האחרון היה קצת מוזר כי אני לא רואה שום סיבה שהם יתנו למארק לחיות, עכשיו כשיש להם כוכב שלם להתרבות בו, אבל מילא
אז רק עברנו את החצי…. מעניין לאן זה הולך, הפרק האחרון היה קצת מוזר כי אני לא רואה שום סיבה שהם יתנו למארק לחיות, עכשיו כשיש להם כוכב שלם להתרבות בו, אבל מילא
אני צריך לראות אותה כבר. כל שנה אני עושה מנוי לחודש אחד ורואה את כל הסדרות שאני אוהב ברצף, בעיקר כי אמזון משחררים בערך סדרה מעניינת ברבעון. אז אני מחכה שהעונה האחרונה של הבנים תגמר במאי.
LaskinElderאם תעשה מנוי עכשיו אז זה יהיה חודש שזה בדיוק מספיק זמן לראות את שתיהן, ותוכל לראות את סוף דה בויז עם כולם. אלא אם אתה מתכנן לבלוע אותן בשבוע. תכלס אני את העונה הרביעית של invincible אכלתי בשלושה ימים כי הייתי חולה בחג.
תכלס גם ring of power נחמד בעיניי. טראשי ביחס לג׳קסון כמובן, אבל סה״כ סיפור חביב.
אני רואה את:
Fallout
The boys
Gen v (שבדיוק בוטלה)
Invincible
לפעמים זןרק עוד איזו תוכנית למיקס ומבטל. הפרק האחרון של the boys יצא רק ב-20 למאי, אז רציתי לתת לעצמי באפר קטן לאחרי התאריך סיום. אני בטח אעשה בימים הקרובים.
LaskinElderשוב, ring of power למרות הביקורת והקטילות לדעתי כן מומלצת. הפקה גדולה מאוד, סיפור כללי טוב, העולם של טולקין פשוט נפלא אז אולי אני פשוט סאקר, אבל שווה את הזמן בעיניי.
לא ידעתי שGen V בוטלה. העונה השנייה הייתה חלשה מאוד לדעתי אז טוב שכך אבל אם לא משלבים את הסדרות בסוף העונה הזו של דה בויז אז זה היה ממש בזבוז של זמן ואני אכעס קצת.
שוב, ring of power למרות הביקורת והקטילות לדעתי כן מומלצת. הפקה גדולה מאוד, סיפור כללי טוב, העולם של טולקין פשוט נפלא אז אולי אני פשוט סאקר, אבל שווה את הזמן בעיניי.
לא ידעתי שGen V בוטלה. העונה השנייה הייתה חלשה מאוד לדעתי אז טוב שכך אבל אם לא משלבים את הסדרות בסוף העונה הזו של דה בויז אז זה היה ממש בזבוז של זמן ואני אכעס קצת.
טבעת הכוח היא אשפה, ראיתי כמה פרקים וזה היה בלתי נסבל.
The boys נגמרת במאי, זהו, עונה אחרונה. ו-gen v בוטלה. אז אין שום מיזוג בין הסדרות או משהו בסגנון. מבאס לשמוע שעונה 2 גרועה, הראשונה הייתה לא רעה בכלל.
LaskinElderיש שם עדיין קטעים סבירים, אבל היא ירידה מאוד תלולה באיכות מהעונה הראשונה.
ותראה אותה לפני the boys כי יש בהחלט קטעים שלא תבין אם לא תראה, והם כן עושים בילד אפ להופעה בעונה האחרונה. לא יודע אם זה יקרה.
כן, אני אראה אותה לפני THE BOYS מן הסתם כי אחרי שהעונה נגמרת הסדרה נגמרת ומבחינתי היקום של THE BOYS נגמר.
Gen V היא ברמת הבסדר, ראיתי את שתי העונות, מאוד נהנתי מהראשונה, השנייה בסדר, לא מרגיש רע שביטלו אותה, לטעמי היא משמעותית טובה פחות מThe Boys כי פשוט הדמויות שבה לא מעניינות ואנאליות והעלילה מאוד מקומית.
יש עכשיו עוד Spin off שהוא פריקוויל על Soldier Boy שהם מפתחים. אז המותג לא ימות כרגע.
עברתי בעצמי לעונה השנייה של Ring of power, מאוד נהנתי מהראשונה, לא יודע למה הסדרה קיבלה כל כך הרבה Hate. ראיתי רק את הפתיח בעונה השנייה על תחילת העידן השני וזה פשוט מרהיב.
LaskinElderכן, לדעתי טבעות הכח מאוד משתפרת והעונה השנייה טובה יותר מהראשונה בהרבה מובנים, גם מתקדמת יפה מפרק לפרק. לא הייתי מוותר עליה, וההייט בהחלט מוגזם.
לגבי THE BOYS - אני כבר לא ממש אוהב אותה גם כן, אני צופה כדי לסיים איתה אבל רוב הפרקים די זבל, הם לא יודעים לעשות אקשן טוב, למרות שכן היה קטע אחד סבבה בתחילת העונה הזו. אבל האקשן זו הבעייה הקטנה, יש עניין הרבה יותר חמור בכתיבה, בחזרה על שטויות, בחורים בעלילה, החלטות מטופשות, גיבורים חזקים שפתאום חלשים ולהפך. סדרה פח, בתכל'ס, אבל טראש שיכול להיות יחסית מהנה, אחת ל-3 פרקים.
לא בטוח שאצפה בPREQUEL שלה.
הפעם קאפקום הולכים על איכות במקום טראש. כתב וביים הבמאי של ברברי ושל weapons:
התחלתי לראות את The Pitt עם אישתי, הדבר הזה זה קראק מצד אחד, אפשר לראות שני פרקים ברצף ולא לשים לב שעברו כמעט שעתיים, מצד שני כהורה הסדרה היא בגדר סיוט מתמשך.
יש שמועות הזויות, אבל מגובות בראיות אמיתיות, שהעונה השניה של אסוקה הולכת לעסוק במסע בזמן ועד סופה היקום של STAR WARS הולך להתפצל לשני יקומים. בדומה לסטאר טרק שיש בו את הקו זמן קלוין של הסרטים של אברמס וקו הזמן הראשי של פיקארד ושות', כך מלחמת הכוכבים הולך להתפצל. והמטרה העיקרית בפיצול היא הסרה של הטרילוגיה החדשה מה-timeline של מלחמת הכוכבים, כך שפרק 1-6 יהיו על timeline אחד, ו-7-9 על timeline אחר.
אני לא יודע מה אני חושב על זה, הבעיה של מלחמת הכוכבים כל כך הרבה יותר גדולה מהטרילוגיה החדשה (שאני חושב ש-50% ממנה היה ממש לא רע, יש לי הרבה חיבה לפרק 7 מבחינת משחק על נוסטלגיה ולבערך חצי מפרק 8).
אם זה נכון, אני משער שהם הולכים לעשות timeline מזבלה ולשם לזרוק את כל מה שלא אהבו. לפחות זה אומר שאפשר לזרוק את אקולייט לפח זבל של ההסטוריה ואת זה אני אוהב.
LaskinElderהלוואי, אני עדיין אומר לילדים שלי שאין מלחמת הכוכבים ״אמיתי״ אחרי פרק 6… שלא בטעות ייחשפו לטרילוגיה החדשה ויהרסו לעצמם את האהבה להאן סולו ולוק סקייווקר. מה שעשו ללוק בפרק 8 זה פשע. פרק 7 באמת התחיל לא רע בכלל ואפילו טוב מאוד פה ושם, אבל ההמשך זוועת עולם.
וייבים חזקים של RE7.
כל האינטרנט בערך מדבר על עד כמה מאכזב הטריילר והקאסט המגוון בכוח.
לא יודע אם השמועות נכונות אבל אם אכן אליוט פייג׳ משחק את פאקינג אכילס ושהלן מטרוי תגולם על ידי לופיטה זה באמת יכנס היישר למקום הראשון של הליהוקים הכי מגוחכים שנראו בעולם הקולנוע. הרבה מהאמון שלי בסרט ירד אחרי הטריילר והשמועות האלה.
StickSageלדעתי זה שטויות. מהסיבה הפשוטה שלהבדיל מאיזה אולפן ו"חליפות" שמקבלים החלטה שרירותית מאיזשהם טעמי אידאולוגיה ובועות אינטרנטיות, נולאן כבר הוכיח שהוא עושה מה שהוא רוצה.
כלומר, זה לא אולפן שהחליט לעשות סרט בפרנצ'ייז מסויים (אם האודיסאה זה פרנצ'ייז...), נניח רכש את הזכויות לשר הטבעות, כדי לעשות כסף ובפועל אתה רואה רק חוסר כבוד למותג. הסרט הזה נעשה כי זה הסרט שנולאן רצה לעשות, אז שיעשה איזה סרט שהוא רוצה לעשות.
הסרט אולי יהיה גרוע, מי יודע. אני מאוד חם על נולאן אחרי דנקירק ואופנהיימר שלדעתי הם שני הסרטים הכי טובים שלו והם פשוט יצירות מופת. אז אני מצפה לו מאוד, ואני רוצה לראות את הסרט שנולאן רצה לעשות - לא יותר ולא פחות.
גם כשהוא ליהק את הג'וקר או את ביין אני זוכר שאנשים עשו רעש. כן הפעם זה קצת יותר "מסריח" בגלל רוח התקופה, אבל לדעתי יש הבדל בין החלטות של יוצר מוערך שעושה את הסרט שהוא רוצה לעשות, לבין החלטות של אולפנים שנעשות משיקולים שלא קשורים לזה.
אם אני לא טועה לופיטה היא אכן הלן מטרויה אבל לא ידוע עדין איזה תפקיד אליוט פייג' ישחק. נואלן הבמאי הכי פחות SJW בהוליווד, אם כבר להפך ותמיד מבקרים אותו שבסרטים שלו נשים הן הערת צד וכמעט כל הליהוקים שלו הם גברים לבנים. הוא "ה"במאי האולטימטיבי לגבר הממוצע. קשה לי לראות אותו עושה ליהוקי stunt רק כדי לאותת לפרוגרסיבים, זה לא נואלן.
אני מחכה לצפות בו, אם יהיה מה לבקר אז נבקר. הטריילר בהחלט היה רק חביב, ומנואלן זאת אכזבה גדולה, אבל לדעתי זאת בעיקר בעיה של מוסיקה. אני סומך על לודוויג שעשה עבודה כל כך טובה עם אופנהיימר, טנט והמנדלוריאן אז אני נכנס לסרט בתקווה לסאונדטראק טוב.