VOXELIM

נושא הסרטים והסדרות הרשמי

נוצר ע"י DrKeo·15 באפריל 2013

11261 הודעות
DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 01 ביוני 2026 בשעה 01:58

צ׳יזס, backrooms עשה 110 מליון דולר בסופש הראשון והתקציב שלו היה 10 מליון דולר. הוא הולך להיות אחד מהסרטים הכי רווחים בהסטוריה ביחס תקציב להכנסות.

ראיתי אותו אתמול עם הילד. הוא מגיל 12 בארץ, אבל מדורג R בארה״ב. סרט קריפי מאוד, אבל הצד האנושי שלו מאוד B movie. הקונספט מעולה, וההוצאה שלו לפועל מעולה. פשוט בכל פעם שהסרט מנסה לעשות ״דמויות״ הוא מרגיש זול.

ShiTDemoNShiTDemoNWarrior

אגב גם obsession שהיה צפייה ממש מהנה. עלות של פחות ממיליון דולר וההכנסות לאחר כשבועיים בסביבות 150 מיליון

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 01 ביוני 2026 בשעה 08:54
ציטוט מאת ShiTDemoN

אגב גם obsession שהיה צפייה ממש מהנה. עלות של פחות ממיליון דולר וההכנסות לאחר כשבועיים בסביבות 150 מיליון

נכון, יחס פסיכי שלא היה לדעתי מאז paranormal activity ולפניו blur witch. אבל אף אחד לעולם לא יצליח לנצח את paranormal activity כי היה לו תקציב של 15K והוא הכניס 150 מליון. הכנסה של פי 10,000 מהתקציב, בלתי ניתן לתפיסה. אפילו blur witch לא מתקרב אליו כי היה לו תקציב של 60K והכנסות של 250 מליון.

LaskinLaskinElder

Blair!

DrKeoDrKeoSite Admin

מחר טריילר לנוקמים.

FantaFantaVeteran

יש לי אתר חדש לתרבות הגיקים שבו אני מעדכן בהרבה דברים, סדרות, סרטים, משחקי קלפים ועוד
אני בדיוק כתבתי ביקורת לסרט אימה חדש של A24 בשם באקרומס.
מוזמנים לקרוא - https://geekguild.co.il/reviews/backrooms

LaskinLaskinElder

יפה! אני רואה שהספקת לכתוב הרבה ביקורות קולנוע...

אה, וראיתי שיש ביקורת גם לVOX MACHINA... אני אישית התחלתי וממש לא התחברתי להומור הטראשי והאדג'י, אבל MIGHTY NEIN חביב.

FantaFantaVeteran
ציטוט מאת Laskin

יפה! אני רואה שהספקת לכתוב הרבה ביקורות קולנוע...

אה, וראיתי שיש ביקורת גם לVOX MACHINA... אני אישית התחלתי וממש לא התחברתי להומור הטראשי והאדג'י, אבל MIGHTY NEIN חביב.

כן אני כתבתי הרבה מאוד כי רציתי לעלות עם אתר שיש לו בשר, ווקס זה ממש לא לכולם אני רואה את זה כי זה מזכיר לי את ההרפתקאות של מבוכים ודרקונים, בתכלס אני רואה את זה גם כי זה תוכן שאפשר לראות בזמן שאני עובד על הבינה

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 03 ביוני 2026 בשעה 15:47
ציטוט מאת Fanta

יש לי אתר חדש לתרבות הגיקים שבו אני מעדכן בהרבה דברים, סדרות, סרטים, משחקי קלפים ועוד
אני בדיוק כתבתי ביקורת לסרט אימה חדש של A24 בשם באקרומס.
מוזמנים לקרוא - https://geekguild.co.il/reviews/backrooms

מצד אחד העיצוב, האוירה והאימה שם נהדרות. מצד שני הבנית דמויות קצת meh, וכך גם הדיאלוגים. זה סרט אוירה, והוא עושה עבודה נהדרת עם זה. חבל שבצד האנושי הוא כל כך חסר.

FantaFantaVeteran
ציטוט מאת DrKeo

מצד אחד העיצוב, האוירה והאימה שם נהדרות. מצד שני הבנית דמויות קצת meh, וכך גם הדיאלוגים. זה סרט אוירה, והוא עושה עבודה נהדרת עם זה. חבל שבצד האנושי הוא כל כך חסר.

אני נהניתי מההתחלה, אבל הסיום פשוט הרגיש לי מוזר

DrKeoDrKeoSite Admin
ציטוט מאת Fanta

אני נהניתי מההתחלה, אבל הסיום פשוט הרגיש לי מוזר

הסרט בהחלט הופך למוזר מאוד לקראת הסוף, דווקא אהבתי את זה. הקטעים שהיו לי הכי קשים היו למשל השיחה שלו בחדר הפסיכולוג בתחילת הסרט. זה הרגיש כאילו ילד בן 15 כתב את זה, וזה לא רחוק מהמציאות להתחשב בזה שהבמאי והכותב הוא בן 20.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 03 ביוני 2026 בשעה 23:43

בייסיקלי שומרי הגלקסיה 4, אבל זה הטריילר הראשון שנראה נחמד. עוד סרט MCU בסקין של DC, שזה הגיוני כי גאן הגדיר את החלל של ה-MCU, ומעניין אותי לראות אותו בערך כמו סרט MCU. יש לי הרגשה שהוא לא ישבור את ה-500 מליון, כמו רוב הסרטים של ה-MCU כיום.

Death_119Death_119Veteran

נמצא בפרק 3 של The boys בעונה האחרונה, אני כל כך נהנה, לא מבין את הHate, הסדרה עדיין מעולה כמו כל העונות ולא מרגיש לי שמשהו השתנה לרעה. פשוט סדרה כיפית שאי אפשר להפסיק לצפות בה, היא על גבול הקומי אבל זה פשוט כיפי.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 10 ביוני 2026 בשעה 19:04
ציטוט מאת Death_119

נמצא בפרק 3 של The boys בעונה האחרונה, אני כל כך נהנה, לא מבין את הHate, הסדרה עדיין מעולה כמו כל העונות ולא מרגיש לי שמשהו השתנה לרעה. פשוט סדרה כיפית שאי אפשר להפסיק לצפות בה, היא על גבול הקומי אבל זה פשוט כיפי.

אני מסכים, העונה אחרונה הייתה ממש אחלה. הסיום קצת meh, אבל סה"כ עונה אחלה.

והנה טריילר ראשון להמשך של אהרון סורקין לרשת החברתית. כל כך מוזר לראות את ג'רמי סטרונג כמארק צוקרברג.

DrKeoDrKeoSite Admin
DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 26 ביוני 2026 בשעה 16:05

החדש של טייקה וואטיטי:

החדש של ג'סי אייזנברג:

שרק 5:

ו-WB אנימציה עושים אדפטציה בשלושה חלקים ל-knightfall (קומיקס מצויין ש-DARK KNIGHT RISES גנב ממנו המון והוא לדעתי סיפור הרבה יותר טוב מ-RISES):

blingblingElder
נערך לאחרונה: 27 ביוני 2026 בשעה 10:59

אז ראיתי בשלישי סופרגירל (הקרנת עיתונאים עם חטיפים ושטויות בחינם אז למה לא, היתרונות בחבר ״משפיען״) - פח אשפה קומיקסי טיפוסי וחסר מעוף שמרגיש כמו סייד קווסט מעפן מאשר יציאה ראשית. היקום הזה של ג׳יימס גאן הולך לעזאזל

LaskinLaskinElder

ג׳יימס גאן הוא אחד האוברייטדס… הצליח לו עם שומרי הגלקסיה, בעיניי כמעט כל שאר הסרטים שלו ממוצעים להחריד במקרה הטוב.

אישית, שנאתי גם את סופרמן שלו.

DrKeoDrKeoSite Admin

Slither ושומרי הגלקסיה הראשון סרטים נהדרים. לדעתי שומרי הגלקסיה הראשון בייסיקלי בנה את הMCU. אני יודע שמארוול מאוד הצליחו לפניו אבל איירונמן 3 ושומרי הגלקסיה פשוט בנו להם את כל התבנית שעליה מבוסס כמעט כל סרט mcu מאז. בקיצור, סרט מאוד חשוב.

אבל כן, סופר, שומרי הגלקסיה 2-3, יחידת המתאבדים וסופרמן הם כולם סרטים מאוד סבבה, לא יותר מזה. הוא מעולם לא הגיע לרמה של slither (למה שהוא ניסה לעשות בתוך הז׳אנר שלו) ושומרי הגלקסיה הראשון.

להגיד את האמת, אני מתגעגע להנרי קאוויל. איש הפלדה סרט קומיקס ממש טוב (שצריך לחתוך ממנו 20 דק׳ של אקשן בסוף ולהחליף אותן ב-20 דק של קריפטון בהתחלה) והיקום שלו כל כך הרבה יותר מעניין מהאורגית מוזריות של גאן.

לשים את גאן אחראי על סופרמן או בטמן זאת טעות ענקית. הוא מככב עם האווטסיידרים המוזרים, דמויות איזוטריות שכולם שכחו, וחבורות של פריקים. בטמן, סופרמן, ושות׳ הם פשוט לא מתאימים לו. חבל שהוא לא נתן לבאמן של מאט ריבס להיות הבסיס ליקום שלו.

ShlomixShlomixWarrior

אבל סופרמן היה סרט אחלה וסופרוומן לא סרט שלו (כן, הוא האחראי על DCU אבל לא ביים ישירות)

LaskinLaskinElder

סופר לא היה אחלה סרט.

הוא היה שומרי הגלקסיה הכי פחות טוב, עם סקין של סופרמן.

blingblingElder

סופרמן היה איכותי בהרבה מסופרגירל עד כמה שזה לא קשה ולא אומר הרבה. ללא ספק עשוי טוב יותר ומבדר יותר אבל - ממש לא עומד בסטנדרט של השקת יקום חדש. בנייה ברמה של אפס, ללא עומק וללא משמעות וסקייל. סתם סרט פופקורן טראשי מבדר (שאת זה סופרגירל לא הצליחה אפילו לעשות)

בסופו של דבר כהשקה של יקום חדש סופרמן הוא כישלון והסרט של סופרגירל מוכיח את זה. ג׳יימס גאן היתה בחירה גרועה לפרויקט הזה והם צריכים למחוק הכל ולהתחיל שוב עוד כמה שנים כדי שהזיכרון קצת ישכח.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 28 ביוני 2026 בשעה 14:47

אני חושב שהבעיה הכי קשה של סופרמן היא שהוא מתחיל בעולם מבוסס עם 7 מליון גיבורי על, זה לא סיפור אישי, זה סיפור גלובלי עם אינסוף דמויות שאין לך מושג מי הן, מה הן, ולמה הן. זה כמעט הזוי, כי הבעיה של מארוול היא בדיוק זו, יש מליון דמויות וגיבורים, והם כבר לא יודעים איך לנהל את המסה הזאת. וג'יימס גאן יכל להתחיל יקום מאפס, לקחת 3-4 דמויות, להתרכז בהן ולבנות יקום לאט ובזהירות דרך סיפורים אישיים. אבל הוא החליט להתחיל את ה-DCU בנקודה שבה ה-MCU קרס, החלטה נוראית. וזה מאוד ברור למה, כי סופרמן הוא גיבור אחד, וגאן אוהב חבורות של דגנרטים דחויים וחסרי יכולת עם הומור "ירידות" בינהם. אז הוא נאלץ לרפד את סופרמן עם מליון דמויות, כדי שהוא יוכל לעשות את מה שג'יימס גאן עושה.

אז כן, ג'יימס גאן היה בחירה רעה להוביל יקום. הוא הבמאי שלוקח כמה דמויות איזוטריות משנות ה-50 ועושה סביבן סרט משעשע עם הומור גס וסגנון הזייתי. לתת לו להוביל את היקום זה כמו לתת לדמות המוזרה בקומדיה להיות הדמות הראשית, אם זה קריימר או הדמות של זאק גלפנקס בסרטי ה-hangover. דמויות אקסנטריות, מוזרות ומצחיקות הן החבר צד, לא השחקן הראשי, ויש סיבה למה הן מצליחות ככאלה ולא ככאלה. אני גם חושב שזאת הייתה טעות גדולה לקחת את גאן שהוא הבסיס של ה-MCU, ולהביא אותו ל-DC. כי ברור שאם תביא אדם שכל ה-MCU בנוי סביב הסגנון שלו, תקבל DC שמרגיש כמו MCU-2.

ועוד טעות שלדעתי הם עשו, להתחיל את ה-phase הראשון סביב פליטי קריפטון (סופרמן, סופרגירל ואז איש המחר ששם הנבל הוא ברניאק שגם מגיע מקריפטון. אני גם לא אתפלא אם השיבוט של סופרמן יחזור כביזארו) זה לא רעיון טוב. קריפטון סופר חשוב ב-DC, אבל אם אתה רוצה להתחיל יקום DC כמו שצריך אתה מתחיל עם משפחת העטלפים, לא המשפחה הקריפטונית. אתה רוצה להתחיל מלמטה למעלה, לא מלמעלה למטה, בדיוק כמו מארוול. כל כך הרבה יותר קל להתחיל את ה-DC בלקחת את בטמן של מאט ריבס מאשר באוסף הקריפטונים של גאן.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 29 ביוני 2026 בשעה 02:17

ובהמשך לשיחה שבדיוק נהלנו, סופרגירל הוא כישלון אדיר בקולנוע. 38 מליון בארה״ב, 30 מליון עולמית, הוא כנראה לא יגיע ל-150 מליון עולמית. זה פחות מהסופש הראשון של מורביוס.

פיטר זפרן:

While Supergirl didn’t meet our box office expectations, it’s just one component of a broader, long-term strategy at DC Studios that we remain confident in

אני לא חושב שהם מבינים את הכיוון שהDCU הולך אליו, זה לא הולך להיות נעים.

blingblingElder
נערך לאחרונה: 29 ביוני 2026 בשעה 04:48

כל כך מגיע לסרט הזה ליפול ולסרט כמו אובססיה להצליח. זה נראה שבהוליווד לא קולטים את המסר של מה אנשים מחפשים לפני הכל - סיפור טוב, משהו שאפשר להתחבר אליו שכולל עלילה כתיבה בניה. סופר גירל כמו סופרמן זה פשוט רצף אירועים חסר משמעות ונשמה רק שהפעם גם אין להם אלמנט בידורי או עשוי היטב בניגוד לראשון.

כמו שקיאו אמר - ג׳יימס גאן לא מתאים והיקום הזה לא הולך להתאושש אחרי הפלופ הזה. אז כן יכולות להיות יציאות מוצלחות יותר אבל כיקום אי אפשר כבר לשקם אותו. אישית כיף לי לראות את כל המותגים הגדולים שממזמן הפכו ל SLOP אחד גדול (גם סטאר וורס לאחרונה) נופלים כמו דומינו ומקבלים בראש מכל מני סרטי אינדי עם תקציב נמוך יותר מהחטיפים על הסט.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 29 ביוני 2026 בשעה 17:09

מבט ראשון לאנימה של סקירו.

ציטוט מאת bling

כל כך מגיע לסרט הזה ליפול ולסרט כמו אובססיה להצליח. זה נראה שבהוליווד לא קולטים את המסר של מה אנשים מחפשים לפני הכל - סיפור טוב, משהו שאפשר להתחבר אליו שכולל עלילה כתיבה בניה. סופר גירל כמו סופרמן זה פשוט רצף אירועים חסר משמעות ונשמה רק שהפעם גם אין להם אלמנט בידורי או עשוי היטב בניגוד לראשון.

כמו שקיאו אמר - ג׳יימס גאן לא מתאים והיקום הזה לא הולך להתאושש אחרי הפלופ הזה. אז כן יכולות להיות יציאות מוצלחות יותר אבל כיקום אי אפשר כבר לשקם אותו. אישית כיף לי לראות את כל המותגים הגדולים שממזמן הפכו ל SLOP אחד גדול (גם סטאר וורס לאחרונה) נופלים כמו דומינו ומקבלים בראש מכל מני סרטי אינדי עם תקציב נמוך יותר מהחטיפים על הסט.

כן, הוליווד הממוסדת במצב מזעזע, אני לא יודע מתי ראיתי לאחרונה ״שובר קופות״ ממש טוב מפרנצ׳ייז גדול.