Laskin כתב:שכחתי לציין שסיימתי את FC4 - משחק ענק, ואני אפילו לא התחלתי את המולטי או את המפות שעושים שם.
משחק ה-FPS הכי טוב שיצא השנה, בקלות.
אין לי ספק שאמשיך לחרוש עליו כל החודש הקרוב, ואחרי שיצאו הDLC - אז גם עליהם (קניתי עם SEASON PASS כמובן)
במקביל - התחלתי (יותר נכון אשתי התחילה) את GAME OF THRONES והוא מתחיל מעולה! נראה לי שהיא הגיעה בערך עד האמצע, לפי האורך הממוצע של משחקי TELLTALE.
העלילה מאוד מעניינת בעיניי ובכלל העולם די באווירה המדוייקת עבור משחק GOW, למרות שאין יותר מדי מדי עירום, אונס או איברים תלושים
Laskin כתב:כן, אבל השאלה שלי היא האם הקובץ שלך שונה כמו בהודעה של שחר או שהוא עדיין על "1" בשני הפרמטרים.
כי יכול להיות שזה פתר לך את מה שהקובץ היה אמור לעשות אצלך, ומשום מה זה לא עבד...
כל הפורומים מלאים בתלונות שהפאץ' לא עושה כלום מלבד כתוביות ברוסית
Laskin כתב:העם דורש צדק טכני!
Laskin כתב:כן, זה מה שאמרתי כבר 4 תגובות בערך
גם אצלי רץ חלק, אבל יש עדיין באגים, ויש מקום לשיפורים בביצועים, ואני עדיין רוצה את הפרווה שלי כמו שצריך!!! למה אני כבר סיימתי את המשחק ועוד אין פיצ'ר שהופיע מזמן בטריילרים כאילו הוא מגיע עם המשחק?!
טוב נו, זה קלאסי יוביסופט 2014
Laskin כתב:אין בעייה, זו פרווה יפה ויפה יותר מאשר FUR OFF, אבל זה לא הפרווה שהראו בטריילר, זה לא עובד עם הטכנולוגיה של NVIDIA עדיין.
צפה שנייה בסרטון שלהם ותראה את הYAK או מה שזה לא היה שם. אין את האפקט הזה עדיין. הם אמרו שהוא יהיה בפאץ' אחרי שהמשחק יצא, והם עוד לא הוסיפו את זה.
Nucleus_Dawn כתב:
הא... מעניין. אז איך דיברו על זה בסיקור הטכני של NVIDIA, אם זה לא במשחק?
Klayman כתב:עדכן!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 34 אורחים