swiss-the-engine כתב:כי להשוות עם טלפון סלולרי זה כמו להשוות מחשב... אין פה שום עמידה במקום לעולם. תמיד יש טכנולוגיה חדשה ואותה אתה רוצה ואת הישנה אתה רוכש במחיר זול.
מקדונלדס לא שינו כלום במוצר שלהם, לפחות לא עד כמה שידוע לי, הם פשוט הוסיפו דברים כמו סלט לתפריט. ובאמת תהיי רציני, אל תיקח בריאות הציבור כאן, אני בטוח שאתה יודע טוב מאוד למה הכוונה שלי כשאמרתי "מוצר".
@בלינג. לא יודע מה אתה רוצה. באמת. המשחק הכי מוכר בתעשייה. אם כך הדבר זה אומר שיש מיליונים שלא רוצים שינוי. אין פה על מה להתווכח בכלל. בשבילם זה ספורט. בהשוואה לכדורגל זה יהיה ספורט עלום שם. אתה רואה את זה כאבולוציה? אני יכול לראות בהכל כאבולוציה ואני בהחלט אהיה צודק ועם זאת ברור לי אישית שהגיימפליי שאני רואה כאן הוא זעזוע עצום אם לא היה קוראים לזה טייטאנפול אלא COD:TITANFALL.
נראה לי שהגזמנו עם הדיון. אני אומר שמשהו שמוכר מיליונים לא שווה לשנות. אתה ולאסקין חושבים אחרת? סבבה.
אבל גם במשחקים אין את אותה טכנולוגיה כל הזמן, וגם משחקים ישנים אני רוכש בזול. אני לא מבין את ההבדל.
מקדונלד'ס שינו את הנהלים שלהם, את השקיפות, את "שמן המכונות" שינו לשמן בריא וכך גם את הלחמניה, הצ'יפס וכמעט כל דבר בתפריט שלהם.
אבל עכשיו גם אסור להשוות לתעשיית המזון או המסעדנות... אולי פשוט תגדיר לי תחומים ברי השוואה וזהו?

אני לא חושב שהגזמנו, הכל ברוח טובה וזה בריא מאוד ^_^