Death_119 כתב:קטע הזוי. בוטים במשחק מולטי?
הבנת נכון.
שמח שעבד לך. Klayman
Death_119 כתב:קטע הזוי. בוטים במשחק מולטי?
Klayman כתב:כמה משחקים יוצאים עם מולטי בלבד בו60$? משום מה אני לא מצליח, בשעה כזאת, להיזכר בכמה כאלה... יש דוגמאות למשחק מולטי בלבד שיצא במחיר מלא והצליח מאוד? ריספון מהמרים חזק על השם שלהם וההייפ שיש למשחק כנראה.
Stick כתב:COD4 ממש לא היה משחק מכוער לזמנו, אני אפילו זוכר שהוא היה בקטגוריה של 'המשחקים היפים', ואז החברה התפצלה לשתיים וCOD החדש הוא בזיון טכני וTF הוא משחק מאוד מכוער..
לא שזה אומר משהו או משפיע בצורה משמעותית (ברור שבTF זה ממש לא היה בראש הרשימה) אבל מי נעלם להם שם באמצע בין שתי החברות?
Klayman כתב:כמה משחקים יוצאים עם מולטי בלבד בו60$? משום מה אני לא מצליח, בשעה כזאת, להיזכר בכמה כאלה... יש דוגמאות למשחק מולטי בלבד שיצא במחיר מלא והצליח מאוד? ריספון מהמרים חזק על השם שלהם וההייפ שיש למשחק כנראה.
Laskin כתב:מתי יצא הבאטלפילד האחרון ללא קאמפיין?
ולפני שאתה עונה - אני יודע שהוא חרא היום והיה הרבה הרבה יותר גרוע בעבר... ובכל זאת - יש לו אחד
Laskin כתב:צר לי, יש הבדל בין "קמפיין חרא" ל"ללא קמפיין".
ומשחק עם בוטים זה שונה לחלוטין. בשביל קמפיין יוצרים שלבים במיוחד, עלילה, דמויות, דיבוב, סצינות סינמטיות יותר או פחות... זה פשוט שונה ואני לא הולך אפילו לנהל על זה ויכוח![]()
אז נשארנו עם UT. כי את QUAKE 3 לא מכרו ב-60 דולר, אני די משוכנע... בעצם, גם את UT מכרו בטח גם ב-50 דולר. אבל בוא נגדיר את זה "מחיר מלא" כדי שלא אתחכם כמו דודי
Laskin כתב:השאלה לא "במה הוא מתרכז" אלא האם יש או אין לו אחד.
ויש הבדל עיקרי בין המשחקים שציינת - האחד הוא סינגל פלייר "ארנה נגד בוטים" והשני זה סינגל פלייר "קמפיין".
רגע, באמת להביא לך עכשיו את BF4 לעומת UT וכל השוני? או שאת 3? או שאתה מתכוון לזה רק מBC2?
זו הגדרה מאוד ספציפית, וגם בוויקיפדיה - משחקים מסויימים שאין בהם קמפיין אבל יש בוטים - מציינים זאת כ"סינגלפלייר עם בוטים" ו"ללא קמפיין".
כמו במקרה TRIBES, אבל זה משחק שיצא ב-1998 ותוכנן לו קמפיין, שבוטל כי היה גרוע.
CS נמכר במחיר מלא? לא זכור לי דבר כזה... מישהו יכול לאשר את זה?
לSTARHAWK יש סינגל קצר ולא רע, הנה ביקורת אחת שלו:
http://www.thesixthaxis.com/2012/05/07/ ... eview-ps3/
נא לדייק לפני שאתה ממציא משחקים מהראש
It was initially developed and released as a Half-Life modification by Minh "Gooseman" Le and Jess "Cliffe" Cliffe in 1999, before Le and Cliffe were hired and the game's intellectual property acquired. Counter-Strike was first released by Valve on the Microsoft Windows platform in 2000.
Kazz כתב:זה עוד אחד מהנפלאות של EA - הם מזייפים את מהירות ההורדה שמופיעה וכמה באמת כבר הורדת לעומת מה שכתוב.
Kazz כתב:חתיכת באג לא לתקן עם כך. להציג מצג שווא לגבי קצב ההורדה כשאתה שירות DD שנתון זה קריטי עבורו. לי כבר כתוב שהורדו 4.8GB, אך כשאני הולך לספריית ההורדה היא שוקלת רק 3.1GB
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 34 אורחים