Titanfall - הדיון הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

Re: Titanfall - הדיון הרשמי

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 15 פברואר 2014, 19:48

Death_119 כתב:קטע הזוי. בוטים במשחק מולטי?

הבנת נכון.

שמח שעבד לך. Klayman
"A man chooses, a slave obeys"

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 15 פברואר 2014, 20:23

די. לא יאומן כמה פאקינג גרועים EA. גם לחלק מפתחות לבטא הם לא יודעים לעשות. אני לא מבין למה לעזאזל הם הטריחו בתחילת השבוע להרשם לבטא ולמלא פרטים, אם הם מביאים מפתחות כמו ממתקים בשירות לקוחות בעת שמי נרשם בהתחלה עדיין לא קיבל כלום. EA כבר עברו לשלב הפארודיה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 פברואר 2014, 21:54

טוב.. שיחקתי עכשיו בערך שעה-שעה וקצת.. אני מוכרח להגיד שזה ממש ממש כיף. שיחקתי רק בTMD שלהם שנקרא Attrition, אבל הוא באמת משחק כיפי, וכזה שאשכרה נותן צ'אנס נורמלי לכאלה כמוני שהם לא Twitch Gamers ולרוב מתים תוך שתי דקות בכל המשחקים האלה. הצלחתי להחזיק מעמד (ברור שנגד אנשים ברמה הנמוכה שלי :P) לא רע, ואפילו הצלחתי להנות. דבר שלא קרה לי בכלל במולטי פלייר, מאז שלפני בערך חמש שנים שיחקתי קצת TF2... לצערי, שם התחילו להיות דברים יותר מדי משוגעים בשבילי, ופשוט ויתרתי... אין לי באמת את הזמן לזה :).

נחמד לשחק בבטא, אבל כנראה שאני לא ארכוש את טיטאנפול במחיר מלא.

הגרפיקה, אגב, ממש ממש ממש לא משהו. רואים שזה לא משחק שתוכנן להיות ''יפה''.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 פברואר 2014, 06:44

כמה משחקים יוצאים עם מולטי בלבד בו60$? משום מה אני לא מצליח, בשעה כזאת, להיזכר בכמה כאלה... יש דוגמאות למשחק מולטי בלבד שיצא במחיר מלא והצליח מאוד? ריספון מהמרים חזק על השם שלהם וההייפ שיש למשחק כנראה.
?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 16 פברואר 2014, 08:17

COD4 ממש לא היה משחק מכוער לזמנו, אני אפילו זוכר שהוא היה בקטגוריה של 'המשחקים היפים', ואז החברה התפצלה לשתיים וCOD החדש הוא בזיון טכני וTF הוא משחק מאוד מכוער..
לא שזה אומר משהו או משפיע בצורה משמעותית (ברור שבTF זה ממש לא היה בראש הרשימה) אבל מי נעלם להם שם באמצע בין שתי החברות?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 פברואר 2014, 18:05

Klayman כתב:כמה משחקים יוצאים עם מולטי בלבד בו60$? משום מה אני לא מצליח, בשעה כזאת, להיזכר בכמה כאלה... יש דוגמאות למשחק מולטי בלבד שיצא במחיר מלא והצליח מאוד? ריספון מהמרים חזק על השם שלהם וההייפ שיש למשחק כנראה.

MMO לא נחשב? :) כי לפעמים הם גם עולים 60 דולר, וגם דורשים מנוי חודשי.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 פברואר 2014, 10:08

Stick כתב:COD4 ממש לא היה משחק מכוער לזמנו, אני אפילו זוכר שהוא היה בקטגוריה של 'המשחקים היפים', ואז החברה התפצלה לשתיים וCOD החדש הוא בזיון טכני וTF הוא משחק מאוד מכוער..
לא שזה אומר משהו או משפיע בצורה משמעותית (ברור שבTF זה ממש לא היה בראש הרשימה) אבל מי נעלם להם שם באמצע בין שתי החברות?

אם אני זוכר נכון, הם הודיעו שהטקסטורות של הבטא יהיו בערך בגודל של 25% מאלו שבמשחק הסופי. יכול להיות שזה מסביר חלק גדול מה"כיעור" של המשחק.

בסרטונים, המשחק לא נראה מאוד מרשים טכנית, אבל האנימציות (כמו אלו של COD) ממש מצוינות. אני חושב שמכוער זו דרך ממש מוגזמת לתאר את המשחק, אבל עדין לא ראיתי אותו בעצמי, אלא רק בסרטונים.

---

קליימן, התמחור באמת מעניין. פרט לMMORPG, אני לא חושב שיש דוגמאות למשחקים שהם רק מולטיפלייר. אפשר להחשיב את משחקי UT, כי הסינגל שלהם זה בסה"כ המולטיפלייר עם בוטים שהיכולות שלהם הולכות ומשתפרות עם הזמן.
יהיה מעניין לראות אם זה יצליח. אני בהחלט בעד, כי לדחוף קמפיין למשחק, רק בגלל ש"צריך קמפיין בשביל למכור משחק במחיר מלא", זה גרוע בדיוק כמו לדחוף מצב מולטיפלייר, רק כי "צריך...".

נראה אם המשחק יצליח (ואני מנחש שכן)... אם ילך לו טוב, אני מניח שנראה עוד מקרים כאלו ואולי גם התופעה של לדחוף מצב מולטיפלייר מיותר ולבזבז עליו משאבים גם תעלם לה מן העולם.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 פברואר 2014, 10:50

גם אני ראיתי רק סרטונים, אבל באיכת מספיק טובה כדי שאני אקבע ש"מכוער" - הוא לא.
הוא פשוט לא מאוד מתקדם, טכנית. ועניין הטקסטורות בטוח ישפר את המצב, לפחות בPC.
אני בוודאי שלא אקנה משחק כזה ב-60 דולר, כי אני לא שחקן מולטי, אבל בעתיד, כשירד מתחת ל-30 - נראה לי שכן (אם באמת יהיה מה שמצפים ממנו).

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 16 פברואר 2014, 11:35

Klayman כתב:כמה משחקים יוצאים עם מולטי בלבד בו60$? משום מה אני לא מצליח, בשעה כזאת, להיזכר בכמה כאלה... יש דוגמאות למשחק מולטי בלבד שיצא במחיר מלא והצליח מאוד? ריספון מהמרים חזק על השם שלהם וההייפ שיש למשחק כנראה.

סדרת Battlefield כדוגמא. יש המון אבל.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 פברואר 2014, 12:58

מתי יצא הבאטלפילד האחרון ללא קאמפיין?
ולפני שאתה עונה - אני יודע שהוא חרא היום והיה הרבה הרבה יותר גרוע בעבר... ובכל זאת - יש לו אחד :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 16 פברואר 2014, 21:11

Laskin כתב:מתי יצא הבאטלפילד האחרון ללא קאמפיין?
ולפני שאתה עונה - אני יודע שהוא חרא היום והיה הרבה הרבה יותר גרוע בעבר... ובכל זאת - יש לו אחד :)

אז? גם לUT יש אחד ואפילו אחד עם עלילה (להרוג את Xen). יש הבדל בין - "ניסינו לעשות סינגל ויצא גרוע" לבין - "לקחנו בוטים, את שיטת הדירוג של המולטי ועטפנו הכל בעלילה הכי גנרית שאפשר רק כי EA הכריחו אותנו לדחוף גם סינגל". בכל מקרה אם אתה לא רואה שBF זה משחק מולטי בלבד אין לי מה להוסיף :). עוד תטען שגם Mass effect 3 הוא משחק מולטי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 פברואר 2014, 21:19

אני יכול לחשוב על UT, סדרת BF (כלומר עד 2, הראשון עם קמפיין היה BAD COMPANY) וגם 3 QUAKE. אין יותר מדי כאלה.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 פברואר 2014, 13:29

צר לי, יש הבדל בין "קמפיין חרא" ל"ללא קמפיין".
ומשחק עם בוטים זה שונה לחלוטין. בשביל קמפיין יוצרים שלבים במיוחד, עלילה, דמויות, דיבוב, סצינות סינמטיות יותר או פחות... זה פשוט שונה ואני לא הולך אפילו לנהל על זה ויכוח :)

אז נשארנו עם UT. כי את QUAKE 3 לא מכרו ב-60 דולר, אני די משוכנע... בעצם, גם את UT מכרו בטח גם ב-50 דולר. אבל בוא נגדיר את זה "מחיר מלא" כדי שלא אתחכם כמו דודי :D

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 16 פברואר 2014, 14:00

Laskin כתב:צר לי, יש הבדל בין "קמפיין חרא" ל"ללא קמפיין".
ומשחק עם בוטים זה שונה לחלוטין. בשביל קמפיין יוצרים שלבים במיוחד, עלילה, דמויות, דיבוב, סצינות סינמטיות יותר או פחות... זה פשוט שונה ואני לא הולך אפילו לנהל על זה ויכוח :)

אז נשארנו עם UT. כי את QUAKE 3 לא מכרו ב-60 דולר, אני די משוכנע... בעצם, גם את UT מכרו בטח גם ב-50 דולר. אבל בוא נגדיר את זה "מחיר מלא" כדי שלא אתחכם כמו דודי :D

אני ממש לא מתחכם, זה לא מסובך לראות מתי משחק מתרכז במולטי בלבד או סינגל בלבד. אני באמת לא מבין מה ההבדל בין הקמפיין של UT לזה של BF. אני גם לא אכנס לדיון אבל אם תפרוט על הנייר - בשניהם אתה משחק מול בוטים, בשניהם אתה נהנה מצורת המשחק של המולטי (בוחר איזה נשק אתה רוצה להשתמש במקרה של BF), בשניהם אתה נהנה מאותה שיטת ניקוד של המולטי, שניהם כוללים עלילה, בשניהם אתה משחק במפות שאתה תשחק אותם גם במולטי. אבל שיהיה. זה התממות לקרוא לBF משחק עם סינגל. בלי קשר יש המון משחקים DOD, Tribes, WarHawk, StarHawk, Counter strike, UT 2003, UT 2004, Enemy teritory, Unreal 3 וזה סתם משנייה שהשקעתי מחשבה. כולם נמכרו בתקופתם במחיר מלא.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 16 פברואר 2014, 14:06

היה את ברינק בדור הזה.

DF על הבטה:
http://www.eurogamer.net/articles/digit ... h-analysis

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 פברואר 2014, 14:14

השאלה לא "במה הוא מתרכז" אלא האם יש או אין לו אחד.
ויש הבדל עיקרי בין המשחקים שציינת - האחד הוא סינגל פלייר "ארנה נגד בוטים" והשני זה סינגל פלייר "קמפיין".
רגע, באמת להביא לך עכשיו את BF4 לעומת UT וכל השוני? או שאת 3? או שאתה מתכוון לזה רק מBC2?
זו הגדרה מאוד ספציפית, וגם בוויקיפדיה - משחקים מסויימים שאין בהם קמפיין אבל יש בוטים - מציינים זאת כ"סינגלפלייר עם בוטים" ו"ללא קמפיין".
כמו במקרה TRIBES, אבל זה משחק שיצא ב-1998 ותוכנן לו קמפיין, שבוטל כי היה גרוע.
CS נמכר במחיר מלא? לא זכור לי דבר כזה... מישהו יכול לאשר את זה?
לSTARHAWK יש סינגל קצר ולא רע, הנה ביקורת אחת שלו:
http://www.thesixthaxis.com/2012/05/07/ ... eview-ps3/

נא לדייק לפני שאתה ממציא משחקים מהראש :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 16 פברואר 2014, 15:46

Laskin כתב:השאלה לא "במה הוא מתרכז" אלא האם יש או אין לו אחד.
ויש הבדל עיקרי בין המשחקים שציינת - האחד הוא סינגל פלייר "ארנה נגד בוטים" והשני זה סינגל פלייר "קמפיין".
רגע, באמת להביא לך עכשיו את BF4 לעומת UT וכל השוני? או שאת 3? או שאתה מתכוון לזה רק מBC2?
זו הגדרה מאוד ספציפית, וגם בוויקיפדיה - משחקים מסויימים שאין בהם קמפיין אבל יש בוטים - מציינים זאת כ"סינגלפלייר עם בוטים" ו"ללא קמפיין".
כמו במקרה TRIBES, אבל זה משחק שיצא ב-1998 ותוכנן לו קמפיין, שבוטל כי היה גרוע.
CS נמכר במחיר מלא? לא זכור לי דבר כזה... מישהו יכול לאשר את זה?
לSTARHAWK יש סינגל קצר ולא רע, הנה ביקורת אחת שלו:
http://www.thesixthaxis.com/2012/05/07/ ... eview-ps3/

נא לדייק לפני שאתה ממציא משחקים מהראש :)

אני יכל לאשר את זה. יש לי את הגרסה שנמכרה במחיר מלא (יותר נכון לאח הפראייר שלי). בהתחלה המשחק שוחרר כמוד חינמי, אבל כשValve נכנסה לעיניין היא מכרה אותו במחיר מלא בקופסה. דרך אגב, גם Metal gear solid online נמכר בנפרד ב-40 דולר אם אני לא טועה.
It was initially developed and released as a Half-Life modification by Minh "Gooseman" Le and Jess "Cliffe" Cliffe in 1999, before Le and Cliffe were hired and the game's intellectual property acquired. Counter-Strike was first released by Valve on the Microsoft Windows platform in 2000.

בכל מקרה, לשאלתך, יש המון משחקי אונליין שנמכרים במחירים מלאים או קרובים למלאים כמוצר קופסה. בין אם זה MMORPG או סתם משחקי מולטי תחרותיים. זה קיים מאז ומתמיד לפחות מסוף שנות ה-90.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 פברואר 2014, 02:02

קיים מאז ומתמיד, אבל נעלם מאז UT האחרון. קרוב למחיר מלא? אולי יש כמה אחרים, אבל זו תופעה שלא הייתה כבר המון זמן.
לאו דווקא אומר שזה טוב או רע, רק שזה חריג.
אני גם לא הייתי רוצה לראות משחק מולטי שסתם תקעו לו חרא של סינגל, אבל אני גם לא קניתי אף פעם משחק מולטי במחיר מלא.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 פברואר 2014, 18:17

אבל ההסטוריה מראה שיש כאלה כמו UT1-2, QUAKE 3 או BF2 ו-1942 אז הדברים האלה קיימים. לא קיים כל כך היום אבל היה קיים פעם בפרנצ'ייזים מאוד גדולים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 פברואר 2014, 20:46

בקיצור, היה יותר נהוג בעבר, ועכשיו טיטאן פול מתחיל את מגמת החזרה. :).
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 פברואר 2014, 16:49

הבטא בPC נפתחה לכל מי שנרשם קודם.
אני מוריד ברגע זה ואשחק אחרי העבודה.

קטע מוזר - יש לי אינטרנט של 15 מגה והמשחק יורד בקצב של יותר מ6 מגה לשניה.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 17 פברואר 2014, 09:38

זה עוד אחד מהנפלאות של EA - הם מזייפים את מהירות ההורדה שמופיעה וכמה באמת כבר הורדת לעומת מה שכתוב.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 פברואר 2014, 09:54

Kazz כתב:זה עוד אחד מהנפלאות של EA - הם מזייפים את מהירות ההורדה שמופיעה וכמה באמת כבר הורדת לעומת מה שכתוב.

אתה בטח מתכוון שהdownloader שלהם לא מדייק בגלל באג שלא טופל, כמו שתקופה ארוכה השעון שסופר את שעות המשחק בסטים לא דייק.

אתה בטוח שEA הם הפארודיה?
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 17 פברואר 2014, 10:15

חתיכת באג לא לתקן עם כך. להציג מצג שווא לגבי קצב ההורדה כשאתה שירות DD שנתון זה קריטי עבורו. לי כבר כתוב שהורדו 4.8GB, אך כשאני הולך לספריית ההורדה היא שוקלת רק 3.1GB

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 פברואר 2014, 10:28

Kazz כתב:חתיכת באג לא לתקן עם כך. להציג מצג שווא לגבי קצב ההורדה כשאתה שירות DD שנתון זה קריטי עבורו. לי כבר כתוב שהורדו 4.8GB, אך כשאני הולך לספריית ההורדה היא שוקלת רק 3.1GB

נורא כמעט כמו לרמות בזדון את הלקוחות שלך, שהמשחקים שהם קנו ארוכים יותר ממה שהם באמת ובכך לבצע אינדוקטרינציה שגורמת להם להאמין שמשחקים שהם משחקים בסטים בעלי ערך גבוה יותר.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 19 אורחים