PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Stick
Sage

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי Stick » 31 יולי 2018, 15:48

אני לא רואה בזה בעייתיות אמיתית כל עוד זה לא משפיע על הגיימפלי.
כל עוד אפשר להשיג את כל המכוניות בצורה ריאלית וטבעית דרך המשחק (כלומר בצורה המקובלת) אז אין בעיה אם מישהו רוצה לשחק את המשחק מההתחלה עם מכונית ספציפית וזה יהיה מספיק חשוב לו כדי לשים 2 דולר על זה.
400 דולר כדי לפתוח את כל המכוניות זו כותרת מרשימה, אבל אני לא חושב שזה באמת מיועד בשביל, או שמישהו באמת ישקול, לעשות את זה.
ואם כן, אם מישהו מספיק הזוי בשביל לזרוק על זה 400 דולר אז.. בהצלחה. כל עוד זה לא משפיע עלי כשחקן שלא עומד לעשות את זה, מה זה משנה.

מצד שני זה יכול להיות צעד ראשון למשחקים שבהם זה כן משפיע על הגיימפלי, ושלא ריאלי לסיים בלי לשלם.
במקרה כזה זו בעיה, אבל כרגע לא צריך להתרגש.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 יולי 2018, 17:38

אני לא מכיר את ספורטס מספיק טוב אז אולי מישהן אחר פה יודע את הפרטים, אבל אם זה אומר שבמולטי אתה יכול לקנות את האוטו הכי טוב למירוץ מסויים ולמישהו אחר אין אותו, זה לגמרי משפיע על הגיימפליי. לא שונה מדי ממה שהולך בקווייק החדש והסיבה שנטשתי אותו אחרי 5 שעות. כמובן שיכול להיות זה לא ככה, לא מכיר את ספורטס מספיק טוב :)

בנוגע לפורצה 7, תקנו אותי אם אני טועה אבל קופסאות לוט היו לחפצים קוסמטים ובנוסף היה אפשר להשיג שם אוטן פה ושם. מכוניות עדין היו קונים עם cr כמו במשחקים הקודמים, לא? כמובן שאפשר לקנות cr בכסף אמיתי ואז זאת מערכת דומה לזאת שבספורטס, אבל לא תלויים בארגזים כדי להשיג מכוניות, לא?
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 יולי 2018, 21:37

ספורטס הוא אחד מהמשחקים הכי הארד קור שאני מכיר... אנשים ש״סתם אוהבים מירוצים״ לא ממש יהנו ממנו במולטיפלייר, החוקים שם נוקשים בטירוף ולפעמים צריך לחכות המון זמן כדי להתחיל אחד. לרוב המכוניות ממש זהות המירוצים ומאותה קטגוריה, אין בעייה להשיג כל אוטו במשחק די מהר אם אתה משחק בו מספיק...
זה גם פשוט לא מסוג המשחקים ששחקן חדש או אפילו אחד שמשחק בו זמן מה, יכול לקנות את המכונית הכי טובה ופתאום לנצח בזכות זה... והשחקנים הממש טובים יכולים לקנות כל מכונית במשחק 200 פעם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 יולי 2018, 22:55

Laskin כתב:ספורטס הוא אחד מהמשחקים הכי הארד קור שאני מכיר... אנשים ש״סתם אוהבים מירוצים״ לא ממש יהנו ממנו במולטיפלייר, החוקים שם נוקשים בטירוף ולפעמים צריך לחכות המון זמן כדי להתחיל אחד. לרוב המכוניות ממש זהות המירוצים ומאותה קטגוריה, אין בעייה להשיג כל אוטו במשחק די מהר אם אתה משחק בו מספיק...
זה גם פשוט לא מסוג המשחקים ששחקן חדש או אפילו אחד שמשחק בו זמן מה, יכול לקנות את המכונית הכי טובה ופתאום לנצח בזכות זה... והשחקנים הממש טובים יכולים לקנות כל מכונית במשחק 200 פעם.

השאלה היא אחרת, אם אני אשחק במשחק שעתיים ואתה תשחק במשחק שעתיים, האם אני יכול לקבל לאותו מירוץ מכונית טובה יותר ממך כי שלמתי 3$?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 יולי 2018, 23:50

בשעתיים הראשונות עדיין מתעסקים בקבלת רשיונות (:
אולי אם אתה תקנה את המכונית הכי טובה בקלאס של מאזדה 2, אז יהיה לך יתרון של איזה שעה על פני מישהו שלא יכול לקנות אותה עדיין, אבל היא תשמש רק למירוצי ריאלי בקטגוריה שלה, וכנל פורמולה או ג׳י.טי או כל דבר אחר.
ברור שכדי לקנות את הכי טובה צריך לשחק קצת ומי שיקנה יכול לדלג על הגריינד הזה, אבל כדי לקנות רק אחת כזו בקטגוריה שלה זה לא משהו שלוקח ימים להשיג

כדי להיות טוב צריך לשחק במשחק הזה הרבה, הרבה זמן, ולאנשים כאלה לא חסר כסף וירטואלי שם. יתרון משמעותי על ההתחלה לא תקבל אם תקנה את הכי טובה ותעלה איתה נגד שחקנים ותיקים/רציניים, שזה כמעט כולם שם (:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 אוגוסט 2018, 01:23

בקיצור, אפשר לקנות תוך שניה אוטו הכי טוב בקטגוריה שאחר שלא מוכן לשלם כסף צריך לשחק כמה שעות?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 אוגוסט 2018, 09:57

מן הסתם, אם כל המכוניות הכי טובות נמצאות למכירה במיידי, יכול להיות שהגבילו את זה איכשהו אבל קשה לי להאמין אחרת למה לתת את האופציה למכור...?
אבל שוב, במשחק הזה תוכל להשיג כל מכונית שתרצה ודי מהר, אני לא חושב שזה משהו שיוציא את האיזון מהמשחק, אפילו לא קרוב... זה לא נועד לשחקנים רציניים אלא יותר לכאלה שפשוט רוצים ״לאסוף את כולן״

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 אוגוסט 2018, 12:47

לאסקין, זה PAY 2 WIN, זאת ההגדרה של P2W. אם יש אפילו 1% יתרון למי ששילם כסף וגם זה רק ל-10 דקות, זה לגמרי P2W.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 אוגוסט 2018, 14:28

על הנייר, לכאורה כן... אבל תנסה לשלם ולנצח ונראה איך זה יעבוד לך ^_^
בפועל - זה לא יתן לך שום יתרון באונליין, לכולם שם יש את הכי טובה בקטגוריה :D

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 אוגוסט 2018, 14:47

אבל זה P2W, אתה יכול להגיד את זה על כל משחק. יש מקרים קיצונים ברמה הזויה כמו BF2, יש מקרים יותר עדינים כמו GT ספורטס, אבל בסופו של דבר אם כסף משפיע על גיימפליי אז זאת ההגדרה של P2W. אגב, גם בפורצה תמיד היה את זה, היית יכול לקנות כסף פורצה ואיתו לקנות מכוניות במקום לטחון כדי להשיג אותן. פשוט GT דרדרו קצת כדי לעשות יותר כסף, פורצה "התעלו" קצת כדי להיות יותר ידידותיים והם נפגשו איפשהו באמצע.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 אוגוסט 2018, 18:04

שוב, על הנייר אתה צודק. אבל בפועל, במשחק הזה זה לא באמת נותן לך יתרון, בטח לא בשעות הראשונות (המרובות) שכל מה שאתה עושה בערך זה רשיונות וכד׳ ואז עם הכסף הזה אתה יכול לקנות בערך כל רכב במשחק, וקיבלת גם בדרך הרבה רכבים כבונוס על זה שסיימת את הרשיונות והמשימות השונות שדי חובה לעשות כדי להתחרות אונליין, שאותם גם כן מקבלים בצורה די רנדומלית ויכול להיות שתקבל כמה מהכי טובות ככה על הדרך, או כמה ששוות לא מעט ותוכל למכור אותן ולקנות את הכי טובה שאתה מחפש במקומה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 אוגוסט 2018, 20:34

אתה מדבר ספציפית על ספורטס? כי אני טחנתי המון את gt 1-4 ובכולם יש גרייד אינסופי עד שאפשר לקנות אוטו באמת טוב ולא הונדה סיוויק. אתה אשכרה רוצה להגיד לי שאחרי שאתה מסיים את הרשיונות (יש רשיונות באונליין של ספורטס?) אתה יכול לקנות כל אוטו במשחק? והרשיונות הם לא לסינגל בלבד?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 אוגוסט 2018, 08:20

כן, מדבר ספציפית על ספורט. ואחרי שתסיים את כל הרשיונות יהיו לך כמה וכמה מכוניות ממש ממש טובות שמקבלים במתנה על זה שמסיימים אותן, במשחקים קודמים היית אולי מקבל איזו רנו מגאן 1.6 סמ"ק, היום אחת או שתיים מהן יכולות להחשב גם הכי טובות בקטגוריה שלהן, הרוב מכוניות פשוט מעולות ומיוחדות מאוד. הרשיונות לא לסינגל בלבד כי אין ממש סינגל במשחק הזה, אבל האמת שאני כבר לא זוכר אם חובה לסיים הכל לפני שמתחרים אונליין...

בכל אופן - הנה המשחקים של חודש אוגוסט:

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 02 אוגוסט 2018, 08:34

חלש ,בעיקר כי מאפיה 3 ,היה משחק חלש

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 02 אוגוסט 2018, 11:21

כן.. חלש, בעיקר כי הם מביאים משחקים חלשים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אוגוסט 2018, 12:30

אולי חלש אני כן חייב לציין אותם לטובה שהם מביאים שני משחקי 60$ ולא עוד אוסף של אינדים. זה היה הPS+ של הפס3 וזה צריך להיות גם הPS+ של הפס4. אני מבין שהם חשבו שהם יוכלו לעבור מכותרי AAA לאינדים כי עכשיו השירות דרוש בשביל לשחק אונליין כך שהמשחקים בתאוריה פחות משנים, אבל אולי הירידה בבסיס משתמשי PS+ תלמד אותם להעלות קצת את הרמה של המשחקים שמקבלים (או כמובן פשוט לשים אונליין של משחקי F2P מאחורי קיר הPS+, יח"צ רע אבל זה יעשה להם הרבה כסף).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 אוגוסט 2018, 12:56

שוב, זה היה המצב בPS3 בגלל שהמשחקים בחינם הגיעו אליו רק 4 שנים לאחר השיגור של הקונסולה... הרבה יותר קל לעשות את זה, ומן הסתם זה לא קרה בתחילת הדור הזה וגם לא יקרה בתחילת הדור הבא ובזה שאחריו, למעט מקרים חריגים כמובן

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אוגוסט 2018, 13:43

לא היו מקבלים שם משחקים בני 4 שנים. כלומר היו גם משחקים בני 4 שנים, אבל היו כל מני משחקים מכל התקופות והיו חודשים שבהם קבלת טרוף מוחלט. סתם בשביל הקטע בדקתי מה היה בשיגור של הפס4, כלומר נובמבר 2013, ובאותו חודש הפס3 קבלה את ביינרי דומיין (יצא בפברואר 2012, כלומר משחק בן שנה ו-9 חודשים) ודרגון דוגמה (יצא באפריל 2013, כלומר משחק בן 7 חודשים). כן, משחקים די מחורבנים, אבל שניהם משחקי 60$ והגיל הממוצע שלהם הוא סך הכל שנה. ברור שקשה בשנה הראשונה להביא משחקי 60$, ביחוד כי פשוט אין כאלה בני שנה+ כשהקונסולה רק יצאה, אבל בפס4 זה המשיך גם בשנה השניה, השלישית הרביעית ועכשיו החמישית שלה. כלומר זה לא תאריך השיגור או הספריה שיש לה, זה ההבנה של סוני שאנשים עכשיו משלמים בשביל אונליין והמשחקים הם רק בונוס.

אני ובלינג ניהלנו בדיוק את אותו דיון בדצמבר או ינואר מיד אחרי שהפס4 יצאה, ההבדל בין הדיון אז לדיון היום הוא שהיום אנחנו יודעים עובדתית שגודל הספריה וכמה הספריה ותיקה הם לא הסיבה ללמה אין (כמעט) משחקי AAA בפלוס.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 אוגוסט 2018, 14:05

נו יופי, כשיצא הפס5 תהיה בטוח שפתאום יחלקו משחקים הרבה יותר שווים לפס4 :)
אני לא חושב שזה היה שונה אם השירות היה קיים גם בשנתיים הראשונות של הפס3... גם צריך לזכור שהם נזכרו מאוחר עם הקטע הזה של משחקים בחינם, אז מן הסתם היו צריכים לפתוח ב"בום" יחסי, אחרת היו צוחקים עליהם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אוגוסט 2018, 14:46

Laskin כתב:נו יופי, כשיצא הפס5 תהיה בטוח שפתאום יחלקו משחקים הרבה יותר שווים לפס4 :)
אני לא חושב שזה היה שונה אם השירות היה קיים גם בשנתיים הראשונות של הפס3... גם צריך לזכור שהם נזכרו מאוחר עם הקטע הזה של משחקים בחינם, אז מן הסתם היו צריכים לפתוח ב"בום" יחסי, אחרת היו צוחקים עליהם.

זה לאו דווקא בגלל הפס4. נניח חודש לפני קבלו את SOTC REMASTER, KINGDOM OF AMULAR, הוטליין מיאמי ו-poker night 2. חודש לפני זה את RE קרוניקלס, גלאגה ואת ICO REMASTER, חודש לפניו היה את היטמן אבסולושן (היה אז בן 9 חודשים בבלבד) וכל מני אינדי שיט, חודש לפניו היה את JET SET, הרימאסטר של ODDWORLD, סיינטס רו 3 ואת BF3 (שהיה אז בן שנה ו-10 חודשים) וחודש לפניו היה משינריום, אנצ'רטד 3, LBP KART ו-XCOM. אל תגיד לי שזה לא פי כמה וכמה יותר מרשים מהשירות על הפס4 וכמו שאתה רואה המשחקי AAA שקבלו היו או מאותה שנה או משנה לפני. אם סוני הייתה רוצה לשמר את הרמה, הם היו יכולים בקלות לעשות בדיוק אותו דבר כבר ב-2014-2015, משחקי AAA בני שנה או שנתיים, אפילו רק אחד (בפס3 לפעמים הפציצו עם איזה 2-3 משחקי AAA) בחודש. אם נעשה הקבלה, באוגוסט 2013 קבלו כבר את BF3 שהיה בן שנה ו-10 חודשים, בדיוק הגיל של BF1 כרגע שהיה יכול לבוא בPS+ אם השירות היה שומר על אותה רמה. אבל סוני לא עושה את זה וכמו שאתה רואה, כשהקונסולה כבר נכנסת לשנתיים האחרונה שלה מדובר לגמרי בבחירה ולא אילוצים מהספריה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 אוגוסט 2018, 14:57

כן נו, בא נראה מה יקרה ב-2020 מבחינת משחקי החינם. אני מעריך שהמצב לא יהיה שונה כל כך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אוגוסט 2018, 17:29

אז זאת האסטרטגיה? שש שנים של אשפה ושנה טובה?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 אוגוסט 2018, 19:29

זה המודל, בערך... (:
אלא אם אתה כמוני, וסבבה לך לגמרי לקבל משחקים כמו ראצ׳ט, אינפמוס וכד׳ כמה שנים אחרי שיוצאים וממש נחמד לי לקבל את trials שאני מאוד אוהב את הסדרה או אינדיז אחרים...
אחרת הייתי מבטל את המנוי, רוב הזמן. אני גם לא הייתי עוד מנוי מהיום הראשון או אפילו בשנתיים הראשונות של המכשיר (שגם ככה לא הייתי קונה בשנתיים הראשונות, ככלל)
אבל פשוט רציתי להבהיר שכדי להשוות בין מה שקיבלו בפס3 ל-4 אנחנו נאלץ לחכות לזמן שיותר קרוב למה שהיה אז, ואני די משוכנע שהם ״יפתיעו״ לטובה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 03 אוגוסט 2018, 19:25

אז אנחנו חודש לפני היציאה של ספיידרמן וכמו תמיד זה הזמן שסוני משחררים הרבה קטעי גיימפלי, פחות או יותר כל השעתיים הראשונות נמצאות באינטרנט באופן רשמי, יש המון רשמים של אנשים ששיחקו במשחק בדיוק כמו עם GOW, ואני חייב להגיד שזה נראה טוב. מאוד טוב אפילו.
אם עקבתם אחרי ההודעות שלי לגבי המשחק אתם יודעים שהיו לי המון חששות לגביו,ברור שאני מצפה לו כי מי לא מצפה למשחק ספיידרמן מאינסומניאק, אבל כל מה שקיבלנו היה מאוד לא אחיד והרושם שלי היה שזה יכול להיות משחק של 7 בדיוק כמו שזה יכול להיות משחק של 9.
אז עכשיו אני כבר הרבה יותר מאמין בו לכיוון ה9, אחרי שקראתי כמה רשמים וראיתי לא מעט גיימפלי רציף, וואלה המשחק הזה נראה מצוין.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 03 אוגוסט 2018, 20:33

ספיידרמן הולך להיות GOTY Contender בלי כמעט שום ספק לדעתי,הביטחון של סוני ואינסומניאק בו מאוד מורגש.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 48 אורחים