E3 2014: מסיבת העיתונאים של Ubisoft

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: E3 2014: מסיבת העיתונאים של Ubisoft

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 יוני 2014, 09:54

משחק שמבוסס על מכתבים מחיילים במלחמת העולם הראשונה, מאחת המפיצות הגדולות בעולם.
זה לא חדש, אבל זה באמת מרשים. כל הכבוד ליוביסופט.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 10 יוני 2014, 09:55

DrKeo כתב:דווקא נראה שהדמות זזה בצורה שונה לגמרי מכל משחק אחר בסדרה. אפילו דברים קטנים כמו שקפיצה למטה מקצה מטיסה אותך ישר למטה במקום לעשות קפיצה למרחק (אם אין לך על מה לנחות במרחק כמובן) הופכת את הטרוורסיה להרבה יותר מהירה וזורמת. בכלליות כל הדרך שהדמות מתנועעת במשחק נראת כמו דור מעל AC4.

אני חייב לציין שהמנוע של AC נראה מאוד דומה לזה של הדוויזיה, מעניין אם זה אותו מנוע.

זה לא אותו מנוע כמו Snowdrop, ואכן האנימציות בAC טובות יותר ממשחקים קודמים. אבל הגיימפליי מרגיש די זהה לא?
ועכשיו מה זה? R6 חוזר סוף סוף?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2014, 02:02

swym כתב:זה לא אותו מנוע כמו Snowdrop, ואכן האנימציות בAC טובות יותר ממשחקים קודמים. אבל הגיימפליי מרגיש די זהה לא?
ועכשיו מה זה? R6 חוזר סוף סוף?

זה רק אני או שזה SWAT 5? :)
וזה לא האנימציות החלקות יותר, זאת תנועה שונה לגמרי. הדמות זזה אחרת, נופלת למקומות שהיא לא הייתה נופלת לפני, מטפסת איפה שהיא לא הייתה מטפסת, עושה WALL RUN ומתגלגלת מעל דברים. דמות זזה אותו דבר מאז AC1 כשהוסיפו לה ממשחק למשחק עוד סוגי תנועות אבל נראה שבנו מחדש לגמרי את המנוע טרוורסיה בסביבה, לפחות ככה זה נראה מהעיניים הפחות מנוסות עם הסדרה שלי אחרי שראיתי גיימפליי של בערך כל הסדרה.

אגב כשהוא אמר ONE MORE THING פשוט הייתי בטוח שזה הולך להיות BG&E2 :/
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 יוני 2014, 10:06

ריינבו6, עם סביבות הריסות במיוחד.
מייקל פאכטר ניחש שזה מה שיובי יראו.

בנתיים מייקרוסופט מובילה בהפרש עצום. יובי במקום השני, עם תצוגה לא רעה בכלל. EA הולכת להיות המסיבה הראשונה שמפסידה לנינטנדו זה שנים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2014, 02:05

Nucleus_Dawn כתב:ריינבו6, עם סביבות הריסות במיוחד.
מייקל פאכטר ניחש שזה מה שיובי יראו.

בנתיים מייקרוסופט מובילה בהפרש עצום. יובי במקום השני, עם תצוגה לא רעה בכלל. EA הולכת להיות המסיבה הראשונה שמפסידה לנינטנדו זה שנים.

חוץ מקראקדאון שרגש אותי כמו ילדה, אני חייב להגיד שיובי, למרות שהם לא הציגו כלום חדש חוץ מאשר R6, עשו תצוגה פשוט מדהימה. אם ליובי הייתה קונסולה היו לה את הבלעדיים הכי טובים בהפרש ענקי.

שחר, תאשר או תבטל אותי בתור פאנבוי של הסדרה, התנועות של הדמות בAC עברו שינוי מהיסוד? איך שהוא נופל מקומה לקומה, איך שהוא עובר מעל חפצים?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 יוני 2014, 02:05

RS נראה מעולה! אומר אותו דבר עליו כמו שאמרתי על AC וCOD :)
חוץ ממשחקי הספורט-קינקט אני בסבירות גבוהה קונה את כל המשחקים שהראו היום, ואת זה אומר מישהו שלא מוכן להתקין ULAY נכון לעכשיו.
איזה הבדל אדיר מהמסיבה של EA שחוץ ממשחקים שלא הראו מהם כלום כמו SW:BF אני בטח לא אקנה כלום.
אבל לא הראו המון דברים חדשים ולא מספיק הכרזות, אז אני נותן להם 7.5

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 יוני 2014, 10:08

השאלה אם זה מה שנהיה מפטריוטס או שזה משחק אחר בנוסף. כי אין ממש קשר בין שניהם במשחקיות.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 10 יוני 2014, 10:08

ואכן Rainbow 6 - יובי מספקים את הסחורה עם משחק מפתיע לסיום. נראה שזרקו לפח את Rainbow 6 Patriots שהיה בתכנון כי המשחק החדש נקרא R6:Siege.
ופאק, זה היה מתוסרט אבל intense ברמות - עוד דוגמא להגשה מוצלחת של יוביסופט בהשוואה למה שEA הציגו מBattlefield, למרות שהמשחק השני רץ על מנוע לא פחות הריס ועם רעיון דומה כולל מצב Hostage. שמח שנשארתי ער למסיבת העיתונאים הזו.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 יוני 2014, 02:08

למי שקרא את הת'רד של E3 כבר הרסתי את ההפתעה עם R6, זוכר מה אמרתי לך KEO?
מישהו ב GAF שחבר של מישהו מצוות הפיתוח אמר שיראו אותו והיה ברור לי שהוא אמין לפי התשובות שהוא נתן בת'רד.
קצת מוזר שהוא הורס ככה לחבר שלו את ההפתעה אבל אנשים חולים תשומת לב, מה לעשות.

טוב, לסכם את המסיבה היא היתה מבדרת אבל טיפה מאכזבת מהבחינה הזו שלא היה מספיק גיימפליי וחשיפות.

AC UNITY מדהים, תצוגת NEXT GEN מטורפת, גם אם הגיימפליי בבסיסו זהה, מדובר ברמה אחרת לגמרי.
ו R6 גם נראה ממש אדיר אבל אין לי מושג עד כמה העסק מתוסרט, לפחות הם הראו הפעם את גרסת ה PC, חבל שהוא מולטי אבל אם התצוגה קרובה למציאות זה נראה כמו גרסת דור הבא חלומית של CS, מאוד מרשים אבל לצערי אני לוקח תצוגות כאלו בערבון מוגבל.

KEO, גם אני ישר אמרתי בראש BG&E 2 כשהוא אמר "עוד דבר אחד" :(
נערך לאחרונה על ידי bling ב 10 יוני 2014, 02:10, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 יוני 2014, 02:08

הייתי בטוח שזה סוואט חדש :( נראה מטורף... מעניין איזה מחשב צריך בשביל גרפיקה כזאת. ועוד זה היה מולטי (אומנם קצת שחקנים אבל בכל זאת). מה שכן הדמויות זזות ממש מוזר וגם התנועה של השחקן שראינו את הנקודת מבט שלו לא זז בכלל כמו מישהו שמשחק עם עכבר.

אגב לא הבנתי... אאישה הזאת לא מנחה טובה? זכור לי שנהנתי מההנחייה שלה גם בשנים קודמות והפעם היא בכלל הייתה טובה בהפרש גדול מאוד מכל המנחים האחרים.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 יוני 2014, 02:11

משום מה יש לה הרבה שונאים SWISS, אני איתך, היא ממש אחלה ויותר מקצוענית מכל המנחים האחרים בהפרש ניכר.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 יוני 2014, 10:15

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2014, 02:16

swiss-the-engine כתב:הייתי בטוח שזה סוואט חדש :( נראה מטורף... מעניין איזה מחשב צריך בשביל גרפיקה כזאת. ועוד זה היה מולטי (אומנם קצת שחקנים אבל בכל זאת). מה שכן הדמויות זזות ממש מוזר וגם התנועה של השחקן שראינו את הנקודת מבט שלו לא זז בכלל כמו מישהו שמשחק עם עכבר.

אגב לא הבנתי... אאישה הזאת לא מנחה טובה? זכור לי שנהנתי מההנחייה שלה גם בשנים קודמות והפעם היא בכלל הייתה טובה בהפרש גדול מאוד מכל המנחים האחרים.

היא מנחה מעולה לדעתי. סוואט זה של TAKE 2 אבל אין ספק שזה לגמרי SWAT 5.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 יוני 2014, 10:21

DrKeo כתב:חוץ מקראקדאון שרגש אותי כמו ילדה, אני חייב להגיד שיובי, למרות שהם לא הציגו כלום חדש חוץ מאשר R6, עשו תצוגה פשוט מדהימה. אם ליובי הייתה קונסולה היו לה את הבלעדיים הכי טובים בהפרש ענקי.

שחר, תאשר או תבטל אותי בתור פאנבוי של הסדרה, התנועות של הדמות בAC עברו שינוי מהיסוד? איך שהוא נופל מקומה לקומה, איך שהוא עובר מעל חפצים?

התנועה שונה לחלוטין. זה לא נראה כמו שדרוג למנוע התנועה, אלה מנוע תנועה חדש לגמרי.
המומנטום מתנהג בצורה שונה, כמו שאמרת התנועה גמישה יותר והוסיפו המון דרכים שונות לזוז, כמו לרוץ על קיר, או לקפוץ למטה מהר. לגמרי ברור שהם סוף סוף הורידו את השרשראות והמשקולות של הדור הקודם ופיתחו משהו שמתאים לדור הבא.
מערכת הקרב, לצערי, נראית בול אותו הדבר. קיוויתי שהם ירעננו גם אותה, כי היא התחילה להרגיש קצת מאוסה בAC4. צריך לראות יותר גיימפליי, אבל נראה שהיא פחות או יותר אותו הדבר.

אגב, גם אני אוהב את אאישה. היא אחלה לגמרי. שיפור ענק על מר קפאין שהיה פעם בתצוגות של יובי וכמנחה היא בטח יותר טובה מכל חליפה, שמביאים מאחת החברות.
בתצוגה של מייקרוסופט לא היתה שום בעיה עם חליפות, כי הם דיברו מעט מאוד. מי שדיבר היו המשחקים. ביובי החליטו שהם רוצים לדבר קצת יותר ולספר בדיחות ואאישה עושה אחלה עבודה בזה, לפי דעתי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 יוני 2014, 02:24

את האמת לא מובן לי בכלל למה חברות אחרות לא לוקחות מנחה עם ניסיון בעולם הבידור כמו אאישה להנחות את התצוגות שלהם, מאוד תמוה בעיני שעל במה שיצפו בה מליונים שאותם הם אמורים להלהיב בעזרת משהו שהוא בכל זאת בידור מעלים איזו חליפה יבשה ובמקרה של סוני לעיתים עם אנגלית עלגת ומקוטעת ולא אשכרה בנאדם עם ניסיון בתחום הבידור, זה הכי מתבקש שיש והזוי שהם עדיין לא יישרו קו בנושא עם יובי, שינוי שהם צריכים היו לעשות עוד ב 2001 בערך כש E3 הפסיקה להיות עסק למיעוט חנוני.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 יוני 2014, 02:25

וואלה סוואט זה טייק2? מתי הם עשו משחק סוואט בכלל? 4?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 יוני 2014, 02:28

Nucleus_Dawn כתב:שיפור ענק על מר קפאין שהיה פעם.

ROFL
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2014, 02:32

swiss-the-engine כתב:וואלה סוואט זה טייק2? מתי הם עשו משחק סוואט בכלל? 4?

אני אפוצץ לך את המוח יותר ואגיד לך שSWAT 4 פותח על ידי קן לוין...

להגיד את האמת, אני לא בטוח שהזכויות שייכות לT2, אולי הן עדין של וויוונדי מה שאומר שהן שייכות היום לאקטיוויז'ן.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 10 יוני 2014, 10:34

היתרון של אאישה מעבר להיותה קומיקאית טובה (וvoice actorית נהדרת בArcher) זה שהיא באמת גיימרית. אתה יכול לשמוע את ההתלהבות בקול שלה מדברים שהיא רואה, בזמן שנסיונות להביא אנשים מעולם הבידור בדרך כלל לא עולים יפה כי לא באמת אכפת להם מהתעשייה (ג'ואל מקהייל שהיה בVGA אפילו משחק על הדמות הזו).

אגב, לא עקבתי אחרי השמועות אבל אותי בכל מקרה המשחק הפתיע: הרי ראינו את Patriots דולף לפני שנה שנתיים, ככה שגם אם הייתי מצפה למשחק בסדרה אז זה כנראה היה לתצוגה מחודשת שלו.
הא, וזה שהמשחק התחיל בtactical view סטייל המשחק המקורי משנות ה-90 גם היה מוצלח (לא יודע כמה זה יעבוד במשחקי מולטיפלייר אמיתיים).

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 יוני 2014, 10:40

מתי יוביסופט ייסגרו על עצמם לגבי מנוע משחק אחד?

FarCry -- Dunia engine (based on CryEngine 1)
Division -- Snowdrop engine
Splinter Cell -- LEAD engine (based on UE2)
Assassin's Creed -- Anvil engine
Valiant Hearts -- UbiArt Framework
Rainbow Six -- RedBlast engine
Watch_Dogs - Disrupt engine

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2014, 10:46

Kazz כתב:מתי יוביסופט ייסגרו על עצמם לגבי מנוע משחק אחד?

FarCry -- Dunia engine (based on CryEngine 1)
Division -- Snowdrop engine
Splinter Cell -- LEAD engine (based on UE2)
Assassin's Creed -- Anvil engine
Valiant Hearts -- UbiArt Framework
Rainbow Six -- RedBlast engine
Watch_Dogs - Disrupt engine

הם כבר ציינו שלמשל WD משתמש במודולים מהמנוע של FC3 וגם של AC כך שנראה שיש להם אוסף של מודולים שהם משתפים בין המנועים, לפחות איך שנשמעו ראיונות טכנים עם הצוות של WD, למרות שהשמות שונים הם משתפים מודולים של המנוע כמו למשל אפקטי POST או ניהול קהל. נשמע מעניין, אולי זאת גם הסיבה שSNOWDROP כל כך דומה לANVIL, הם בטח משתמשים באותה מערכת תאורה ו-POST.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 10 יוני 2014, 02:49

למה שהם יסגרו על עצמם? כמו שזה נראה השיטה הזו עובדת להם יופי נכון לעכשיו (ושכחת גם את GR שרץ על Yeti)

שורה תחתונה:
Far Cry 4
Dance Central 2015
The Crew
The Division
Shape Up
AC Unity
Valiant Hearts
Rainbow Six

שמונה משחקים סך הכל, אבל כל אחד קלע בול. על הנייר זה לא נראה מרשים יותר מהרשימה שEA הביאה, אבל במבחן התוצאה אין בכלל מה להשוות. בכל שנה שבה מיקרוסופט לא מרביצה 20 משחקים ברצף יוביסופט יכלה לקחת בקלות את E3.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 יוני 2014, 10:57

[quote="swym"]היתרון של אאישה מעבר להיותה קומיקאית טובה (וvoice actorית נהדרת בArcher) זה שהיא באמת גיימרית. אתה יכול לשמוע את ההתלהבות בקול שלה מדברים שהיא רואה, בזמן שנסיונות להביא אנשים מעולם הבידור בדרך כלל לא עולים יפה כי לא באמת אכפת להם מהתעשייה (ג'ואל מקהייל שהיה בVGA אפילו משחק על הדמות הזו).quote]
נו בדיוק! אבל לא אתה זה שרשם שרק לא תביא הנחייה משעממת כמו שנה שעברה?

אגב קראתי שריינבו החדש הוא על ANVIL... אז זה לא נכון?
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 יוני 2014, 11:01

ברור לכם אגב שאין דבר כזה שמשחק בסדר הגודל של FAR CRY 4 שיוצא השנה לא יקבל SPOT LIGHT רציני יותר עם גיימפליי מלא הייפ וכל זה.

אתם יכולים בוודאות של 95 אחוז להוסיף אותו לליינאפ של המשחקים שנראה במסיבה של סוני עוד שעה.

לפי איך שזה נראה הסכמי הפרסום של המשחקים הגדולים של השנה ושנה הבאה מחולקים ככה:

MS:
COD
AC UNITY (די מפתיע לאור זה שהמותג היה משוייך לסוני בשנים האחרונות)
Witcher 3
The Devision

Sony:
Destiny
Batman
Far Cry 4
Battlefield Hardline

אם כבר מדברים פה על אאישה אז היא עכשיו בסטרים של IGN למי שרוצה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 יוני 2014, 11:05

באטמן?
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 16 אורחים