DrKeo כתב:דווקא נראה שהדמות זזה בצורה שונה לגמרי מכל משחק אחר בסדרה. אפילו דברים קטנים כמו שקפיצה למטה מקצה מטיסה אותך ישר למטה במקום לעשות קפיצה למרחק (אם אין לך על מה לנחות במרחק כמובן) הופכת את הטרוורסיה להרבה יותר מהירה וזורמת. בכלליות כל הדרך שהדמות מתנועעת במשחק נראת כמו דור מעל AC4.
אני חייב לציין שהמנוע של AC נראה מאוד דומה לזה של הדוויזיה, מעניין אם זה אותו מנוע.
swym כתב:זה לא אותו מנוע כמו Snowdrop, ואכן האנימציות בAC טובות יותר ממשחקים קודמים. אבל הגיימפליי מרגיש די זהה לא?
ועכשיו מה זה? R6 חוזר סוף סוף?
Nucleus_Dawn כתב:ריינבו6, עם סביבות הריסות במיוחד.
מייקל פאכטר ניחש שזה מה שיובי יראו.
בנתיים מייקרוסופט מובילה בהפרש עצום. יובי במקום השני, עם תצוגה לא רעה בכלל. EA הולכת להיות המסיבה הראשונה שמפסידה לנינטנדו זה שנים.
swiss-the-engine כתב:הייתי בטוח שזה סוואט חדשנראה מטורף... מעניין איזה מחשב צריך בשביל גרפיקה כזאת. ועוד זה היה מולטי (אומנם קצת שחקנים אבל בכל זאת). מה שכן הדמויות זזות ממש מוזר וגם התנועה של השחקן שראינו את הנקודת מבט שלו לא זז בכלל כמו מישהו שמשחק עם עכבר.
אגב לא הבנתי... אאישה הזאת לא מנחה טובה? זכור לי שנהנתי מההנחייה שלה גם בשנים קודמות והפעם היא בכלל הייתה טובה בהפרש גדול מאוד מכל המנחים האחרים.
DrKeo כתב:חוץ מקראקדאון שרגש אותי כמו ילדה, אני חייב להגיד שיובי, למרות שהם לא הציגו כלום חדש חוץ מאשר R6, עשו תצוגה פשוט מדהימה. אם ליובי הייתה קונסולה היו לה את הבלעדיים הכי טובים בהפרש ענקי.
שחר, תאשר או תבטל אותי בתור פאנבוי של הסדרה, התנועות של הדמות בAC עברו שינוי מהיסוד? איך שהוא נופל מקומה לקומה, איך שהוא עובר מעל חפצים?
Nucleus_Dawn כתב:שיפור ענק על מר קפאין שהיה פעם.
swiss-the-engine כתב:וואלה סוואט זה טייק2? מתי הם עשו משחק סוואט בכלל? 4?
Kazz כתב:מתי יוביסופט ייסגרו על עצמם לגבי מנוע משחק אחד?
FarCry -- Dunia engine (based on CryEngine 1)
Division -- Snowdrop engine
Splinter Cell -- LEAD engine (based on UE2)
Assassin's Creed -- Anvil engine
Valiant Hearts -- UbiArt Framework
Rainbow Six -- RedBlast engine
Watch_Dogs - Disrupt engine
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 27 אורחים