במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 נובמבר 2017, 19:15

DrKeo כתב:הרושם שלך בערך הפוך מכל רושם ששמעתי מהחלקים האלה של המשחק אבל אל תדאג, 90% תסרוט ו-10% גיימפליי הופכים ל90% גיימפליי ו-10% תסרוט ברגע שאתה מגיע לאפגניסטן ומסיים את המשימה הראשונה שם (שגםהיא מעולה לדעתי).

יופי. אני ממש לא מתחבר לסגנון של התסרוט בחלק הראשון של המשחק. אני מנחש שהדרך היחידה להנות מהחלק הראשון של המשחק, זה להכיר את הדמויות ואת ההיסטוריה של הסדרה במשך איזה עשור וחצי לפחות. בלי המשקל הכבד של הנוסטלגיה והחיבור הרגשי לדמויות, אני מרגיש בעיקר שהדמויות מגוחכות באופן מאוד לא חינני (נניח, העיצוב של אוסלוט נמצא איפשהו ברמה של הבוסים הכי אידיוטיים וover designed שראיתי אי פעם בFF).
הקטע שהבחור שמצילים שם את המשקפיים ויש קלוז אפ של זה בטח ממש מעביר צמרמורת עבור אנשים שיודעים מי הוא בכלל. לי זה נראה סתם מאוד מטופש.

אני באמת חושב שרוב חוסר הסבלנות וחוסר ההתחברות שלי לסגנון, זה העדר ההיסטוריה שלי עם הסדרה. שזה הכי מבאס אי פעם, בערך. אני זוכר איך הרגשתי כשMGS4 יצא, שפספסתי את הרכבת ושלא אוכל להכנס לסדרה יותר. אולי הקטעים הפחות מפוקסי סיפור ב5 יאפשרו לי להנות ממנה קצת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 נובמבר 2017, 21:52

זה בסדר, 90% מ-5 הוא גיימפליי כך שאפילו אם תסבול פיזית מהסיפור, אתה לא תצטרך לסבול יותר מדי ממנו ובאמת שבעולם הפתוח יש גיימפליי התגנבות אלוהי. ממילא רובו מועבר בקלטות סטייל ביושוק שאתה לא חייב לשמוע. הקטע עם המשקפיים באמת נועד למעריצים, זאת בעצם פעם ראשונה במשחק ראשי בסדרה שרואים את מאסטר מילר אישית ובתלת מימד. למי ששחק בMG2 וב-MGS1 זה בהחלט יכה בעצב הנכון :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 נובמבר 2017, 22:17

DrKeo כתב:זה בסדר, 90% מ-5 הוא גיימפליי כך שאפילו אם תסבול פיזית מהסיפור, אתה לא תצטרך לסבול יותר מדי ממנו ובאמת שבעולם הפתוח יש גיימפליי התגנבות אלוהי. ממילא רובו מועבר בקלטות סטייל ביושוק שאתה לא חייב לשמוע. הקטע עם המשקפיים באמת נועד למעריצים, זאת בעצם פעם ראשונה במשחק ראשי בסדרה שרואים את מאסטר מילר אישית ובתלת מימד. למי ששחק בMG2 וב-MGS1 זה בהחלט יכה בעצב הנכון :)

זהו... וזו רק דוגמא אחת. הנאום של אוסלוט בהתחלה כשהוא אומר לך "תחזור להיות שוב BIG BOSS" נשמע לי כמו משפט מגוחך מאיזו קריקאטורה של כתיבה יפנית, אבל זה בטח הזרים לאנשים שדבקו עם הסדרה שנים את האנדרנלין בדם וממש הלהיב אותם.

אני מאוד מעריך, באופן עקרוני, את ההערכה שהמשחק הזה מנסה להראות למעריצים האלה.
גם מעניין לי ההבדל הזה בין איך שמישהו כמוך תופס את הקטעים האלה (בהתלהבות והתרגשות) ואיך מישהו כמוני מקבל אותם (בקרינג'יות וחוסר הבנה של מה רוצים ממני). בגלל זה, אגב, אני משתף את הרושם שלי פה. מעניין אותי איך אתם זוכרים רגעים כאלה במשחק. אני לא מנסה לדחוף למישהו אצבע בעין, או משהו כזה ואני מקווה שזה לא עובר ככה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 נובמבר 2017, 22:33

תראה, אתה לא יכול להכנס לסדרה בכותר השמיני (אם נחשיב את PW ככותר ראשי) ולהתבאס מזה שאתה לא יודע מי זה ביג בוס, הדמות המיתולוגית של הסדרה :)
ותמיד תזכור, הקונבנצית שמות התחילה ב-87' עם MG המקורי (למרות שעדין יש שמות ממש טובים שמגיעים מהמשחק המקורי כמו Grey Fox ובשמו האמיתי פרנק ייגר, גם שם אמיתי מגניב וגם שם קוד מגניב :)) כך שתחשוב שארנולד שוורצנגר בקומנדו היה הדבר הכי מגניב בהסטוריה ורמבו 2 היה all the rage. אפילו העטיפה של מטאל גיר 1 התבססה (וכשאני אומר התבססה אני מתכוון הועתקה בצורה בוטא) על שליחות קטלנית 1:
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 04 נובמבר 2017, 13:17

Nucleus_Dawn כתב:
DrKeo כתב:זה בסדר, 90% מ-5 הוא גיימפליי כך שאפילו אם תסבול פיזית מהסיפור, אתה לא תצטרך לסבול יותר מדי ממנו ובאמת שבעולם הפתוח יש גיימפליי התגנבות אלוהי. ממילא רובו מועבר בקלטות סטייל ביושוק שאתה לא חייב לשמוע. הקטע עם המשקפיים באמת נועד למעריצים, זאת בעצם פעם ראשונה במשחק ראשי בסדרה שרואים את מאסטר מילר אישית ובתלת מימד. למי ששחק בMG2 וב-MGS1 זה בהחלט יכה בעצב הנכון :)

זהו... וזו רק דוגמא אחת. הנאום של אוסלוט בהתחלה כשהוא אומר לך "תחזור להיות שוב BIG BOSS" נשמע לי כמו משפט מגוחך מאיזו קריקאטורה של כתיבה יפנית, אבל זה בטח הזרים לאנשים שדבקו עם הסדרה שנים את האנדרנלין בדם וממש הלהיב אותם.

גם מעניין לי ההבדל הזה בין איך שמישהו כמוך תופס את הקטעים האלה (בהתלהבות והתרגשות) ואיך מישהו כמוני מקבל אותם (בקרינג'יות וחוסר הבנה של מה רוצים ממני). בגלל זה, אגב, אני משתף את הרושם שלי פה. מעניין אותי איך אתם זוכרים רגעים כאלה במשחק. אני לא מנסה לדחוף למישהו אצבע בעין, או משהו כזה ואני מקווה שזה לא עובר ככה.

אני יכול להבין שזה נשמע קרינג'י למי שלא מכיר יותר מדי את הסדרה. אבל תזכור שזה סיפור עצום שנפרש על פני 50 שנה (MGS3 ב-1964, MGS4 ב-2014) שרואים בו את הדמויות בזמנים ומצבים שונים והרגעים הקטנים האלה מקבלים ערך ומשמעות ומרכיבים את התמונה הגדולה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 נובמבר 2017, 15:10

MGS FREAK כתב:
Nucleus_Dawn כתב:

אני יכול להבין שזה נשמע קרינג'י למי שלא מכיר יותר מדי את הסדרה. אבל תזכור שזה סיפור עצום שנפרש על פני 50 שנה (MGS3 ב-1964, MGS4 ב-2014) שרואים בו את הדמויות בזמנים ומצבים שונים והרגעים הקטנים האלה מקבלים ערך ומשמעות ומרכיבים את התמונה הגדולה.

כן כן. אני בהחלט זוכר את זה. זו גם הסיבה שאני מתכנן להמשיך לשחק. אני פשוט לא מרגיש את זה וזה בעיקר חבל לי, אבל נו. זו בטח לא תהייה הסדרה היחידה בהיסטוריה שמישהו יפספס את הרכבת שלה.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 04 נובמבר 2017, 16:21

יש קשר עלילתי בן המשחקים בסדרה ,וגם דמויות חוזרות מסוימות
במקרה של MGS5 ,העלילה שלו מתרחשת לפני חלק מהמשחקים האחרים ,לא זוכר בדיוק מה מקדים למה
ולא רוצה להרוס לך את העלילה
אבל רק שתבין שהוא מקדים לפחות לחלק מהמשחקים בסדרה ,עם לא לכולם ,ויש דמויות מסומות שחובבי הסדרה זוכרים
עוד מMG1
ככה שדי בעיתי לקפוץ לMGS5 ,בלי להבין דברים שמסבירים התפתחות של דמויות ,שחלקם דבר גדול לחובבי הסדרה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 נובמבר 2017, 19:20

MGS5 יושב בין peace walker (או mgs3 למי שלא מחשיב את pw כראשי) ו-mg1. האמת שבכיף אפשר היה לעשות mgs6 שמשלים עוד קצת בין mgs5 ו-mg1 ואפילו עושה קצת remake לmg1 אבל זה כבר לא יקרה. בעצם אולי mgs5 היה אמור להגיע לשם אם קוג׳ימה לא היה מועף משם.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 04 נובמבר 2017, 19:32

חבל באמת שלא עושים רימיק לMG1-MG2 ,זה משחקים ,שהמון שחקנים לא שיחקו
בדרך אפשר גם לקחת את MGS1-3 ,ולהחליף להם את כל הגרפיקה ,שתתאים ל2017
ולעשות פורט של MGS4 ,מהPS3 ,לפלטפורמות מודרניות

אבל לא רואה את קונאמי עושה את זה היום

אני לא מת על הסדרה ,אבל עברתי את כל העיקרים חוץ מי MG1-2
אבל חבל לי שיש משחקים בסדרה ,שלא זמינים על פלטפורמות מודרניות

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 04 נובמבר 2017, 20:53

2017 שעוד שניה נגמרת היא יום הולדת 30 לסדרה. אם לקונאמי נשאר קצת שכל זה הזמן המושלם להוציא את המשחקים ל-PC (חוץ מ-4 שכבול לסוני וככל הנראה גם ל-PS3).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 נובמבר 2017, 21:30

1-2 ו-5 קיימים לpc אבל באמת הייתי מת שכולם יצאו. יש לי את האוסף המשושה לפס3 (mg1-2 ו-mgs1-4) והוא מעולה ממש.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 04 נובמבר 2017, 22:42

1 בזמנו היה די בסדר על המחשב אבל הבנתי ש-2 היה פורט די ממוצע של גרסת האקסבוקס. בכל מקרה שניהם כנראה לא תואמים לא למערכות מודרניות ולא לסטנדרטים מודרנים. אני לא יודע עד כמה זה בעייתי פשוט להביא את אוסף ה-HD למחשב אבל אני בטוח שזה פחות בעייתי מהרימייקון של ZOE2 שקונאמי החליטו להוציא

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 נובמבר 2017, 00:06

MGS FREAK כתב:1 בזמנו היה די בסדר על המחשב אבל הבנתי ש-2 היה פורט די ממוצע של גרסת האקסבוקס. בכל מקרה שניהם כנראה לא תואמים לא למערכות מודרניות ולא לסטנדרטים מודרנים. אני לא יודע עד כמה זה בעייתי פשוט להביא את אוסף ה-HD למחשב אבל אני בטוח שזה פחות בעייתי מהרימייקון של ZOE2 שקונאמי החליטו להוציא

הלוואי, אני הראשון בתור לקנות את המשחקים האלה פעם המי יודע כמה. אם זה יצא, מדובר בעותק החמישי שלי של MGS1 :)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 05 נובמבר 2017, 00:23

DrKeo כתב:1-2 ו-5 קיימים לpc אבל באמת הייתי מת שכולם יצאו. יש לי את האוסף המשושה לפס3 (mg1-2 ו-mgs1-4) והוא מעולה ממש.

1-2 קימים רק דרך אמולטור לPC
ולא בגרסה רישמית
רק MGS 1,2,5 ,קימים בגרסה רישמית לPC

אבל לא חושב שבמודל העסקי של קונאמי היום ,היא תשקיעה בזה וחבל

בעניין MGS4 ,הוא תוכנן מהתחלה לPS3 ,ולא קיבל אפילו רימסטר לPS4 עד היום
למרות שיש בילעדים לPS3 ,שכן קיבלו רימסטר לPS4 ,ככה שזה כן אפשרי מבחינת יכולות
ובגלל שהחומרה בPS4 מאוד דומה לPC מודרני ,וככה גם הXBO ,בתאוריה עם אין הסכם בילעדיות ,יכולים לעשות פורט או רימסטר
לPS4\XBO\PC
אבל לא חושב שזה מה שקונאמי רוצה היום

אולי עם קונאמי ימכרו את הזכיון ,ניראה אוסף שלם ,לפלטפורמות מודרניות

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 נובמבר 2017, 10:41

עדיין משחק בוולפנשטיין... פעם בשבוע למשך שעתיים אבל עדיין - משחק! :)
המשחק פשוט נהדר, מצחיק בטירוף וכיף חיים.
מה שכן, הורדתי את רמת הקושי מ-3 ל-2 מתוך 7, כי נמאס לי למות ועד שאני כבר מצליח להשיג שעה לשחק - אני רוצה להתקדם ולא לבזבז רק חצי שעה כדי להזכר איך אמורים לשחק בו ועוד חצי שעה מת כל הזמן :/
אני מקווה שהוא יהיה ממש ארוך, לא בא לי לסיים אותו

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 14 נובמבר 2017, 14:05

כחלק מהרצון שלי לשחק במשחקי wiiu בילעדים
שעוד לא עברתי
אני משחק בstar fox zero

משחק שאני לא ממליץ אליו, חוץ מחובבים מושבעים של הסדרה
וזה בגלל שהוא מאוד קצר, וחוץ מחלקים מסוימים, לא באמת כיף
החלקים הטובים, הם חלקים שמרגישים כמו star fox's 64
רק בגרפיקת Wii u

כל היתר לא הרגיש לי כיף, והגעתי כבר לבוס האחרון
קיבלתי ביחד עם המשחק את star fox guard
אבל עוד לא ניסיתי אותו

חוץ מזה אני בסוף של ביונטה 1, אומנם גרסת סטים
אבל זה כהקדמה לביונטה 2 שהזמנתי לwiiu

המשחק נחמד, ומומלץ לחובבי dmc ומשחקים בסגנון

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 14 נובמבר 2017, 14:49

זהו עברתי את zero, אני ינסה את guard
תאמת לא זוכר את המשחק הזה, אני זוכר,שפעם עשו הדגמה שלו
לא יודע עם הוא בכלל סינגל

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 24 נובמבר 2017, 16:53

Shadow of war, תקשיבו, הסקייל של המשחק הזה פשוט פסיכי.
הוא דווקא מתחיל חלש יחסית, סוג של טוטוריאל ארוך שמסתיר את היותו טוטוריאל וגורם לך לחשוב שכל המשחק די משעמם, אבל בשלב מסוים הוא נפתח והוא הופך להיות משוגע לגמרי.
ברמה הפרטנית, מכניקה אחרי מכניקה המשחק די בינוני (מלבד מערכת הקרב שהיא ארקהם לטוב ולרע) אבל בתמונה הרחבה הסקייל שלו הוא באמת משהו יוצא דופן.. קרבות מצור של מאות לוחמים כולל מספר דמויות עם "אשיות" משני הצדדים (בזכות מערכת הנמסיס שעברה שדרוג ואין מה לעשות, זה עובד הדבר הזה) תוך כדי שדרקונים עפים מעל וענקים מרעידים את האדמה, ואתה סוג של סופר-הירו כזה שמקפץ בין כולם ומנסה להגיע אל הבוס. זה באמת משהו שצריך לשחק כדי להבין עד כמה זה פסיכי.

מעבר לזה אין פה משהו מיוחד, אם אתם חובבי שר הטבעות הסיפור יעשה לכם כאב ראש כיוון שהוא שובר פחות או יותר כל פיסת לור שקיימת, באיזשהו שלב זה כבר נראה בכוונה (לי זה לא מפריע למזלי, אבל זה מורגש).
התנועה מאוד מגושמת (כלומר היא מאוד מהירה אבל דביקה מאוד והרבה פעמים נתקעת, קצת מזכירה לי את אינפמוס האמת).
אבל באמת שאין מה להכנס לפרטים הקטנים במשחק הזה, הוא באמת הדהים אותי בסקייל המשוגע שלו (ברגע שהעולם הפתוח נפתח). אני לא מאוד אוהב משחקי עולם פתוח שמצפים ממך להשתעשע בארגז החול בעצמך ולא נותנים לך משימות עלילתיות טובות, אבל השילוב של הנמסיס סיסטם יחד עם כל מה שדיברתי עליו גורם לכך שאפילו אני נהנה פתאום סתם מהעולם הפתוח.
את הראשון חיבבתי אבל לא סיימתי, הוא שעמם אותי אחרי זמן מה (10 שעות לפי סטים) והנמסיס סיסטם בו הייתה חביבה אבל גם כן לא התחברה לי לגמרי. הפעם אני לא יכול להפסיק לשחק.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 25 נובמבר 2017, 08:30

אחת התלונות בShadow of war
זה שקרוב לסוף, בלי לשלם כסף אמיתי, לוקח המון זמן לסיים
אותו או משהו בסגנון

לא יודע בדיוק למה, כי לא שיחקתי בו
אבל ראיתי שזה מוזכר בכמה ביקורות

בכל מקרה התחלתי את ביונטה 2
בינתים הרבה יותר טוב מביונטה 1
ומומלץ לחובבי משחקים בסגנון dmc

הבעיה שלי שהתרגלתי לגימפד של הxbo
וקצת מוזר לשחק בגימפאד פרו לwiiu, לא שזה רע
טיפה מוזר, גם אני חושב ששתי כפתורי שליטה
במיקום אחר לאומת ביונטה 1 בpc

אבל אני משחק ברמה הקלה ביותר, ככה שזה לא ביג דיל

בכל מקרה לא הייתי אומר משחק חובה, אבל כן משחק טוב

התחלתי גם את יקוזה 3 לPs3
אבל אני רק בהתחלה

וסיימתי עוד משחק שאני לא זוכר את השם
אז אני יכתוב אליו מאוחר יותר

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 25 נובמבר 2017, 10:31

אמת, המשחק מחולק לאקטים והאקט האחרון הוא פשוט להגן על כל המבצרים שלך בלי איזה סיפור בין לבין.
זה לא כזה פשוט, כי אתה צריך לארגן צבא חזק מאוד בשביל זה, וזה לוקח זמן (או, שתקנה לוט בוקסס לצערנו. אגב זה המקום היחיד ש"לוחץ עליך" לקנות משהו, עד אז אין שום סיבה הגיונית).
כל מקרה זה די כמו ארקהם נייט, אין לי שום בעיה לסיים את המשחק עד איפה שיהיה לי כיף ואז פשוט לראות את הקאטסינס האחרון שנעול מאחורי ים של גריינדינג ביוטיוב.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 25 נובמבר 2017, 11:05

מבחינתי זה מעצבן, לטחון הרבה שעות על משחק
רק לצפות את הסוף ביוטיוב

בזינובליד קרוניקל לדוגמה, היה המון גרינדין
אבל זה jrpg, והגרינדין היה מפוזר בצורה טובה

עוברים כמה בוסים, ואז בוס חזק מידי
מעלים כמה רמות בגרינדין וחוזר חלילה

גם הבוס האחרון היה ככה

ולא משהו שמרוכז בסוף המשחק, כדי לעודד תשלום נוסף
אני מתי שהוא יגיע למשחק הזה, אבל ידלג כניראה על החלק האחרון בגלל זה, וזה מעצבן

וגם אז אני יקנה אותו רק במחיר מאוד זול

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 25 נובמבר 2017, 12:55

תשמע אני משחק במשחק בשביל להנות, כרגע אני נהנה אז אני ממשיך לשחק.
אם אני אגיע לשלב שבו אני לא נהנה אני פשוט אפסיק, אם הסיפור יעניין אותי מספיק אני אסיים אותו ביוטיוב, אם לא אז לא.
סך הכל זה לא משחק קצר ואם הוא לא מעניין עד הסוף שלו לא צריך לקחת ללב..

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 25 נובמבר 2017, 19:03

טוב מיקודם רציתי לדבר על Dishonored 2
המשחק חביב לטעמי ,נותן כל מיני אפשרויות ,לעבור משימות ,מה שמשפיע
אל הסיום

אני חושב שיצאתי רע ,כי הרגתי הרבה אויבים ,במקום ללכת בדרך עדינה יותר
פשוט יש לי הרבה משחקים ,אז שיחקתי על הרמה הקלה ,ובצורה של משחק אקשן
המשחק לא הכי בנוי לזה ,כי התחמושת מוגבלת ,אבל ברמה הקלה ,זה מאוד אפשרי

בגדול מי שאהב את הראשון ,כניראה יהיה מרוצה מהמשחק הזה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 01 דצמבר 2017, 17:58

טוב סיימתי את ביונטה 2
הסיפור הראשי

יש שלבי אתגר שנפתחו, עשיתי אחד מהם
קניתי גם את the wonderful 101
דיגיטלית וזה בהורדה

בעניין ביונטה 2
לטעמי שיפור מהמשחק הראשון
ככה שתלוי עם אתם אוהבים את הראשון או לא

הראשון יצא לpc, 360, Ps3
וwiiu
יש סיכוי שתואם אחורנית לxbo, לא בדקתי

אישית לא חושב שזה משחק חובה כדי לקנות wiiu
אבל כן משחק טוב לחובבי dmc וניפגש גידי

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 דצמבר 2017, 15:01

טוב זה לא לגמרי קשור ל"מה אני משחק" אבל לא מצאתי מקום סביר לשים את זה.

כזכור לי נראה לי שעומר עדיין משחק רוק בנד, אז כנראה שזה מופנה בעיקר לעומר. מכיר את האתר הזה?

http://www.pksage.com

לא ניסתי עדיין אבל יש מלאאאאאאאאאאאאא שירים להורדה ולא מעט שירים שהשיגו את המולטיטראק שלהם. כולם שירים שאין בDLC לרוק בנד.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 8 אורחים