DrKeo כתב:מ-1 עד 10, זה נשמע -34 בסולם הכיף.
כמו שמארתי, האזור הכי מחורבן שראיתי מBB.
הוא עקבי מאוד עם האזורים הרעילים המחורבנים האחרים, שיש בשאר משחקי FROM. הם נפתרו מהרבה מכאניקות אידיוטיות וזולות, במהלך השנים. מהטריק הזה, עדין לא.
DrKeo כתב:מ-1 עד 10, זה נשמע -34 בסולם הכיף.
DrKeo כתב:יש דרך להגן נגד מה שהיצורים זורקים עליך? הרי אין במשחק מגן אם אני זוכר נכון.
Death_119 כתב:לא, אם זה פגיעה ישירה אתה מת, אם אתה חוטף ריקושט, אז רק חצי חיים. כל זה ממד חיים עצום שיש לי (1200 לעומת איזה 500 שמתחילים איתו אם לא פחות). כך שסביר שלא מעט שחקנים מתים גם מהריקושט.
הם זורקים מאוד לאט, אבל מספיק שלא שמת לב ואתה מת. זה קורה לא פעם. ישבתי שעה בבוקר להתקדם את מחצית השלב ולא הצלחתי (הוא מחולק לשני חלקים נפרדים). תאמת, מה שהכי עיצבן אותי זה לא כל מה שתיארתי אלא הבחורים המרבה עיניים, גם אם הרגתי את הבחור אני לא מספיק להרגיע את השפעת הFrenzy שהוא עשה לי ואני מת ישר. קראתי שאני צריך להשתמש בשיקוי העלמות מולו כדי שהוא לא יראה אותי (בכל זאת יש לו הרבה עיניים).
Death_119 כתב:למה? Insight הם משאב יקר, לא באמת צריך את זה מולו, משתמשים בRune המתאים, לזה ששוהה בצוקים אפשר פשוט להתרחק ממנו אחרי שהוא מת והשני ששוהה בסוף הביצה האחורית פשוט להשתמש בSedative אחרי שהורגים אותו.
בכל מקרה, עברתי את השלב, תאמת - אחרי שאתה לומד את כולו הוא דיי פשוט, גם הבוס שם דיי פשוט, לקח רק שלוש ניסיונות. קראתי אחר כך, מסתבר שהלכתי בצורה שהכי לא מומלץ להתמודד איתו, אבל משום מה זה לא היה קשה.
Death_119 כתב:הרבה יותר, הוא מאפשר לך לראות דברים שלא זמינים לצפיה אחרת בעולם, כמו אמיגדולה שמסתובבים ברחובות עם רמה 40, או את מי שמשגר אותך לLecture hall גם עם רמה 40 לפני Rom. יש עוד. יש יצורים שגם שואבים לך Insight כשאתה מפסיד, אז אתה עלול גם להפסיד את מה שצברת. בלי שום קשר שהBath messenger של הInsight מוכר זבל של מוצרים.
Nucleus_Dawn כתב:ו...עכשיו ראיתי אזור יותר מחורבן. דמות חבויה שמזמנת אויבים שוב ושוב ושוב ושוב, בכמויות שגובלות במגוחך. בנוסף לזה, אחרי הפעם הראשונה שאתה הורג את אחד האויבים האלה, אתה אפילו לא מקבל עליה נקודות ניסיון. איזה מסריח.
בנוסף, כמובן, שיש אויבים שאתה לא יכול להרוג, שמטילים עליך מגוון כשפים שמורידים לך כמות אדירה של HP.
זוועה.
---
קצת ישן, אבל עדין מאוד מעניין.
סרטון שמנסה להסביר למה הדרך שבה השחקן בוחר את רמת הקושי בDS2 מבריקה:
Death_119 כתב:הוא הרבה יותר טוב מDS1 בהכל, אבל זה לא תחרות אם רק על פי הגיימפליי החדש שהוא פשוט מדהים. להפוך את המשחק למשחק התקפי זה מעלף.
בכל מקרה, מסתבר שיש עוד שני בוסים בסיום המשחק שהם אופציונאליים שלא עשיתי.
דרך אגב, אין במשחק ממש המון בוסים קשים, לפחות לא בNG, הוא מאוד נגיש לשחקנים חדשים לטעמי כך שאם אתה עדיין על הגדר, לך על זה.
Laskin כתב:המשחק ממש קל, מסתבר...
http://kotaku.com/guy-beats-bloodborne- ... 1707047678
Death_119 כתב:טוב, עוד שבוע וחצי זה מתחיל, משהו מתכוון לרכוש את DS3 ולאיפה? אני כנראה אלך על גרסאת הפיסי, אני אבדוק איך זה עובד עם הלינק בסלון ואשקול להחזיר את המשחק אם לא יעבוד טוב ולרכוש אותו לפס4. משחק בימים אילו בDark souls 2 שוב, הפעם באקסבוקס בגרסאת הScholar, כרגע אני דיי במחצית המשחק לא כולל ההרחבות, סיימתי את Iron keep. רכשתי גם את ההרחבה של BB שבוע שעבר אז אני אגש למשחק חוזר גם שם. לא יודע איפה אמצא את הזמן להכל, יקח לי שנה שלמה לסיים את שלושת המשחקים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 26 אורחים