הנושא הרישמי למשחקי Blood Souls Ring

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: הנושא הרישמי למשחקי Dark Souls ו-Blood Borne

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 אפריל 2015, 16:28

DrKeo כתב:מ-1 עד 10, זה נשמע -34 בסולם הכיף.

כמו שמארתי, האזור הכי מחורבן שראיתי מBB.
הוא עקבי מאוד עם האזורים הרעילים המחורבנים האחרים, שיש בשאר משחקי FROM. הם נפתרו מהרבה מכאניקות אידיוטיות וזולות, במהלך השנים. מהטריק הזה, עדין לא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 30 אפריל 2015, 16:51

DrKeo כתב:יש דרך להגן נגד מה שהיצורים זורקים עליך? הרי אין במשחק מגן אם אני זוכר נכון.

לא, אם זה פגיעה ישירה אתה מת, אם אתה חוטף ריקושט, אז רק חצי חיים. כל זה ממד חיים עצום שיש לי (1200 לעומת איזה 500 שמתחילים איתו אם לא פחות). כך שסביר שלא מעט שחקנים מתים גם מהריקושט.

הם זורקים מאוד לאט, אבל מספיק שלא שמת לב ואתה מת. זה קורה לא פעם. ישבתי שעה בבוקר להתקדם את מחצית השלב ולא הצלחתי (הוא מחולק לשני חלקים נפרדים). תאמת, מה שהכי עיצבן אותי זה לא כל מה שתיארתי אלא הבחורים המרבה עיניים, גם אם הרגתי את הבחור אני לא מספיק להרגיע את השפעת הFrenzy שהוא עשה לי ואני מת ישר. קראתי שאני צריך להשתמש בשיקוי העלמות מולו כדי שהוא לא יראה אותי (בכל זאת יש לו הרבה עיניים :D).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 אפריל 2015, 19:09

Death_119 כתב:לא, אם זה פגיעה ישירה אתה מת, אם אתה חוטף ריקושט, אז רק חצי חיים. כל זה ממד חיים עצום שיש לי (1200 לעומת איזה 500 שמתחילים איתו אם לא פחות). כך שסביר שלא מעט שחקנים מתים גם מהריקושט.

הם זורקים מאוד לאט, אבל מספיק שלא שמת לב ואתה מת. זה קורה לא פעם. ישבתי שעה בבוקר להתקדם את מחצית השלב ולא הצלחתי (הוא מחולק לשני חלקים נפרדים). תאמת, מה שהכי עיצבן אותי זה לא כל מה שתיארתי אלא הבחורים המרבה עיניים, גם אם הרגתי את הבחור אני לא מספיק להרגיע את השפעת הFrenzy שהוא עשה לי ואני מת ישר. קראתי שאני צריך להשתמש בשיקוי העלמות מולו כדי שהוא לא יראה אותי (בכל זאת יש לו הרבה עיניים :D).

אתה יודע שיש חנות, שבה אתה יכול לקנות דברים בתמורה לinsight, כך שיהיה לך פחות וכך תהייה הרבה פחות רגיש לפרנזי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 30 אפריל 2015, 19:26

למה? Insight הם משאב יקר, לא באמת צריך את זה מולו, משתמשים בRune המתאים, לזה ששוהה בצוקים אפשר פשוט להתרחק ממנו אחרי שהוא מת והשני ששוהה בסוף הביצה האחורית פשוט להשתמש בSedative אחרי שהורגים אותו.

בכל מקרה, עברתי את השלב, תאמת - אחרי שאתה לומד את כולו הוא דיי פשוט, גם הבוס שם דיי פשוט, לקח רק שלוש ניסיונות. קראתי אחר כך, מסתבר שהלכתי בצורה שהכי לא מומלץ להתמודד איתו, אבל משום מה זה לא היה קשה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 אפריל 2015, 19:37

Death_119 כתב:למה? Insight הם משאב יקר, לא באמת צריך את זה מולו, משתמשים בRune המתאים, לזה ששוהה בצוקים אפשר פשוט להתרחק ממנו אחרי שהוא מת והשני ששוהה בסוף הביצה האחורית פשוט להשתמש בSedative אחרי שהורגים אותו.

בכל מקרה, עברתי את השלב, תאמת - אחרי שאתה לומד את כולו הוא דיי פשוט, גם הבוס שם דיי פשוט, לקח רק שלוש ניסיונות. קראתי אחר כך, מסתבר שהלכתי בצורה שהכי לא מומלץ להתמודד איתו, אבל משום מה זה לא היה קשה.

משאב יקר?
הוא מוריד beasthood (נתון איזוטרי, שמאפשר לך להגביר את הנזק שאתה מסוגל לעשות), מעלה רגישות לfrenzy, גורם לאויבים להופיע וגורם לכל מיני soundbytes להשמע פה ושם, במשחק.
שלא לדבר על זה שיש המון madman's knoledge ופריטים אחרים שיכולים לתת לך insight, אם מתחשק לך.

זה פשוט עושה את המשחק קשה יותר וזהו. בשביל לזמן שחקני קו-אופ, עדיף לא לעלות מעל 10 ובערך תמיד יהיה לך מספיק פריטים שנותנים לך insight, בשביל לזמן עוד שחקנים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 30 אפריל 2015, 23:24

הרבה יותר, הוא מאפשר לך לראות דברים שלא זמינים לצפיה אחרת בעולם, כמו אמיגדולה שמסתובבים ברחובות עם רמה 40, או את מי שמשגר אותך לLecture hall גם עם רמה 40 לפני Rom. יש עוד. יש יצורים שגם שואבים לך Insight כשאתה מפסיד, אז אתה עלול גם להפסיד את מה שצברת. בלי שום קשר שהBath messenger של הInsight מוכר זבל של מוצרים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 01 מאי 2015, 00:33

Death_119 כתב:הרבה יותר, הוא מאפשר לך לראות דברים שלא זמינים לצפיה אחרת בעולם, כמו אמיגדולה שמסתובבים ברחובות עם רמה 40, או את מי שמשגר אותך לLecture hall גם עם רמה 40 לפני Rom. יש עוד. יש יצורים שגם שואבים לך Insight כשאתה מפסיד, אז אתה עלול גם להפסיד את מה שצברת. בלי שום קשר שהBath messenger של הInsight מוכר זבל של מוצרים.

אבל כתבתי את זה. הזכרתי שזה גורם לעוד אויבים להופיע (סתם להפוך משחק קשה באופן מציק, ליותר קשה) וכדי להשתגר לLecture hall אתה רק צריך Tonsil Stone מהיער האסור. אין שום צורך בInsight.

עדיף למכור את הInsight, כי זה רק הופך את המשחק לקשה יותר, לא בגלל שמה שמוכרים שווה משהו. לראות אמיגדלה ברחובות לא מוסיף שום דבר ובכל מקרה תוכל לראות אותם, אחרי שתביס את ROM.
זה נראה לי יותר משהו לNG+, אם אתה רוצה להקשות על עצמך, כי הדמות שלך כבר חזקה מידי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 מאי 2015, 18:21

ו...עכשיו ראיתי אזור יותר מחורבן. דמות חבויה שמזמנת אויבים שוב ושוב ושוב ושוב, בכמויות שגובלות במגוחך. בנוסף לזה, אחרי הפעם הראשונה שאתה הורג את אחד האויבים האלה, אתה אפילו לא מקבל עליה נקודות ניסיון. איזה מסריח.
בנוסף, כמובן, שיש אויבים שאתה לא יכול להרוג, שמטילים עליך מגוון כשפים שמורידים לך כמות אדירה של HP.
זוועה.

---

קצת ישן, אבל עדין מאוד מעניין.
סרטון שמנסה להסביר למה הדרך שבה השחקן בוחר את רמת הקושי בDS2 מבריקה:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 03 מאי 2015, 19:30

Nucleus_Dawn כתב:ו...עכשיו ראיתי אזור יותר מחורבן. דמות חבויה שמזמנת אויבים שוב ושוב ושוב ושוב, בכמויות שגובלות במגוחך. בנוסף לזה, אחרי הפעם הראשונה שאתה הורג את אחד האויבים האלה, אתה אפילו לא מקבל עליה נקודות ניסיון. איזה מסריח.
בנוסף, כמובן, שיש אויבים שאתה לא יכול להרוג, שמטילים עליך מגוון כשפים שמורידים לך כמות אדירה של HP.
זוועה.

---

קצת ישן, אבל עדין מאוד מעניין.
סרטון שמנסה להסביר למה הדרך שבה השחקן בוחר את רמת הקושי בDS2 מבריקה:

בהחלט גאוני, יש להם המון הברקות מלבד מה שהוצג. למרות שבחיים אני לא אבין למה משהוא יבחר להביא עזרה בדמות זימון.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 05 מאי 2015, 15:50

עוד שלושה למאנייק, נותרו לי עוד שלושה בוסים לסיום המשחק (לא כולל הChalice), איזה כיף :D.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 07 מאי 2015, 15:35

אדיר, משהו העלה תחרות של "הרוג כמה שיותר Hunters ב15 דקות בBB", מטורף:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 09 מאי 2015, 12:47

זהו, סיימתי את BB, היה נפלא.
NG+ הנה אני בא :D.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 מאי 2015, 12:51

כל הכבוד!
איך הוא עומד מבחינתך ביחס ל DS1? ברור לי שאהבת אותו יותר מ DS2 :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 09 מאי 2015, 12:55

הוא הרבה יותר טוב מDS1 בהכל, אבל זה לא תחרות אם רק על פי הגיימפליי החדש שהוא פשוט מדהים. להפוך את המשחק למשחק התקפי זה מעלף.
בכל מקרה, מסתבר שיש עוד שני בוסים בסיום המשחק שהם אופציונאליים שלא עשיתי :D.

דרך אגב, אין במשחק ממש המון בוסים קשים, לפחות לא בNG, הוא מאוד נגיש לשחקנים חדשים לטעמי כך שאם אתה עדיין על הגדר, לך על זה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 מאי 2015, 13:05

Death_119 כתב:הוא הרבה יותר טוב מDS1 בהכל, אבל זה לא תחרות אם רק על פי הגיימפליי החדש שהוא פשוט מדהים. להפוך את המשחק למשחק התקפי זה מעלף.
בכל מקרה, מסתבר שיש עוד שני בוסים בסיום המשחק שהם אופציונאליים שלא עשיתי :D.

דרך אגב, אין במשחק ממש המון בוסים קשים, לפחות לא בNG, הוא מאוד נגיש לשחקנים חדשים לטעמי כך שאם אתה עדיין על הגדר, לך על זה.

אני אלך על זה אבל לא עכשיו, אל תדאג אתה תדע מתי לפי ההודעות שיחפרו לך כדי שתעזור לי :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 15 מאי 2015, 20:44

חזרתי לשחק DS2 אחרי הפסקה של חודש בשל BB. וואו... איזה כאפה לפנים. DS2 מרגיש כל כך נכה מבחינת גיימפליי ביחס לBB. הדמות כבדה, לא מגיבה ובכלל, מרגישים כל כך חזק את הבידול וההתקדמות של BB על פני שני קודמיו, זה מטורף. בלי לדבר על העובדה שבצד האומנותי זה פשוט נורא ללכת אחורה בנוסף.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 מאי 2015, 10:49

חדשות טובות למעריצי BB, יושידה מאשר שהולכת להגיע הרחבה למשחק:
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 מאי 2015, 11:37

יופי! עד שאקנה PS4 בטח תצא גירסת GOTY עם כמה הרחבות. טוב לשמוע!

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 21 מאי 2015, 12:17

חדשות טובות מאוד.
לFROM יש היסטוריה מצוינת של DLC כשהשלבים הטובים ביותר גם בDS1 וגם בDS2 הם אותם שלבי DLC מושקעים וגדולים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 מאי 2015, 16:49

המשחק ממש קל, מסתבר...
http://kotaku.com/guy-beats-bloodborne- ... 1707047678

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 28 מאי 2015, 22:37

Laskin כתב:המשחק ממש קל, מסתבר...
http://kotaku.com/guy-beats-bloodborne- ... 1707047678

לא אמרו כמה פעמים הוא מת בדרך.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 21 יוני 2015, 03:36

סיימתי את המשחק המספק הזה. למעשה, זה המשחק הראשון בסדרה שסיימתי וזה אומר המון (שיחקתי בכולם). הוא הצליח לעיניין אותי יותר לכל אורכו, וגם הרגשתי שהוא מאוזן יותר ברמת הקושי, בכל היבט. והוא מאתגר מאוד, אז מי שאוהב את ההיבט הזה במשחקי הסדרה, בהחלט לא יתאכזב. היו קטעים לא מעטים שצרחתי לעבר המרקע, אך לאחר כמה ניסיונות ולימוד השתפרתי, בטקטיקה ובמיומנות.

שחר, לא שיחקת במשחק. קראתי את הדיון ביניכם ולא התנסיתי במה שאתה מציין. אספתי אינסייט והמשחק לא נעשה קשה כלל בגלל צבירתם. לפי התנסותי, האינסייט מגוונים את החוויה, לא מקשים אותה. אני חוזר למקומות שכבר ביקרתי בהם והאויבים בהם נמצאים במקומות שונים מאשר היו בעבר, וכמה מהם בעלי גישות שונות. זה עושה את המשחק למרענן יותר, לא קשה יותר. אפילו אומר שהוא קל יותר, כי אני כבר מנוסה יותר ומשופר יותר.

ונדרשת בו מיומנות בהחלט. זאת הסיבה לכך שיש שחקנים מיומנים מאוד שמסיימים אותו בזמן קצר במעט פסילות, לעומת שחקנים ממוצעים שימטירו קללות לעבר המרקע. להגיב במהירות, להתחמק בעיתוי נכון ובזווית הנכונה, לתכנן טקטיקה (יש הזדמנויות רבות לכך), גם אלה דורשים מיומנות. אני מכיר בחור ישראלי שסיים אותו והשיג גביע פלטינה. אם זאת אינה מיומנות, אינני יודע מהי.

הן השדרוגים הן המיומנות אחראיים להצלחה. ניסיתי נשק יקר מאוד שקניתי ושדרגתי רק במעט, היה לי קשה מאוד לחסל באמצעותו אויב מסוים, בעוד הוא חוסל בקלות בנשק אחר ששדרגתי היטב. גם שדרוג הדמות משמעותית מאוד לטווח הרחוק.

גם הדמות ה"מתחבאת" שמחזירה אויבים לחיים אינה נוראית כפי שתיארת. היא לא ממש מתחבאת, מוצאים אותה בנקל והורגים אותה בנקל. יופי של דמות מקורית. אז מה, לא צריך להיות קצת גיוון ואתגר? בשלב זה במשחק זה אפילו הגיוני.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 02 אפריל 2016, 21:29

טוב, עוד שבוע וחצי זה מתחיל, משהו מתכוון לרכוש את DS3 ולאיפה? אני כנראה אלך על גרסאת הפיסי, אני אבדוק איך זה עובד עם הלינק בסלון ואשקול להחזיר את המשחק אם לא יעבוד טוב ולרכוש אותו לפס4. משחק בימים אילו בDark souls 2 שוב, הפעם באקסבוקס בגרסאת הScholar, כרגע אני דיי במחצית המשחק לא כולל ההרחבות, סיימתי את Iron keep. רכשתי גם את ההרחבה של BB שבוע שעבר אז אני אגש למשחק חוזר גם שם. לא יודע איפה אמצא את הזמן להכל, יקח לי שנה שלמה לסיים את שלושת המשחקים :D.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 02 אפריל 2016, 22:34

בוודאי, כבר קניתי אותו לPC.
פעם בכמה שנים זה קורה לי, משחק שאני מצפה לו בצורה כזאת עד שאני ממש סופר את הימים.. יאללה שיגיע כבר :) .

אגב, זכור לי שהיה כאן (בפורום) בזמנו מישהו שאמר שחברות גדולות כמו יוביסופט או אקטיוויז'ן אוכלות הרבה חרא וחברות "אהובות" וקטנות כמו FROM לא מקבלות את אותו היחס (לא זוכר כבר מי זה היה, אז סליחה :)) אז יש בימים אלו ממש יש המון בלאגן עם ההפצה של המשחק הזה, למי שמתעניין אין לי בעיה להרחיב קצת בנושא אבל בגדול הפעם דווקא המעריצים הכי כבדים של הסדרה והאנשים הכי חזקים בקהילות והפורומים השונים הם אלו שתוקפים בחריפות את החברה וFROM אוכלים המון חרא בשבוע האחרון, ככה שזה די מוכיח את ההפך ממה שנטען כאן ושכבר אז לא הסכמתי איתו.
זה מבחינת ההפצה, אבל מבחינת המשחק עצמו (כל העולם בערך כבר משחק בו, בנוסף הוא כבר יצא ביפן) התגובות הן חיוביות בטירוף. האחוז הגדול בקבילה ששיחק כבר במשחק כרגע מתחלק לשניים - כאלה שאומרים שהוא הטוב בסדרה וכאלה שאומרים שהוא שווה לדארק סולס 1 בראש הרשימה.
יש אמנם אפקט מסוים של הייפ אבל בסופו של דבר מדובר בקהילה די ביקורתית ואפשר להניח שמקרה DS2 (שהיה טוב מאוד, אבל..) לא יחזור כאן שנית, שכן הוא גם בזמן אמת וביצאה שלו כבר קיבל לא מעט ביקורת. בכל מקרה כולם מסכימים שכמשחק האחרון בסדרה הסוף שלו מספק ושככה בדיוק צריך לסיים את הסדרה הזאת, ככה שאני מאוד מצפה לו :).
ביקורות לפי כמה שאני מבין אמורות להתפרסם כבר בשלישי או רביעי הזה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 אפריל 2016, 22:35

Death_119 כתב:טוב, עוד שבוע וחצי זה מתחיל, משהו מתכוון לרכוש את DS3 ולאיפה? אני כנראה אלך על גרסאת הפיסי, אני אבדוק איך זה עובד עם הלינק בסלון ואשקול להחזיר את המשחק אם לא יעבוד טוב ולרכוש אותו לפס4. משחק בימים אילו בDark souls 2 שוב, הפעם באקסבוקס בגרסאת הScholar, כרגע אני דיי במחצית המשחק לא כולל ההרחבות, סיימתי את Iron keep. רכשתי גם את ההרחבה של BB שבוע שעבר אז אני אגש למשחק חוזר גם שם. לא יודע איפה אמצא את הזמן להכל, יקח לי שנה שלמה לסיים את שלושת המשחקים :D.

אני חושב שDS3 יהיה המשחק שלי לחופשה הקצרה שיש לי בפסח. אני מניח שאסיים איתו לפני סוף החופש ואז אצטרך למצוא אחד אחר. לא שחסרים לי משחקים שכבר מותקנים על המחשב ואני מת לשחק.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 29 אורחים