במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Stick
Sage

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Stick » 13 אוגוסט 2019, 23:14

אממ, כן. השאלה היא רק כמה בגדול אתה מסתכל על זה. DMC וביונטה זה ממש אותו המשחק רק עם מערכת קרב שונה, וסקירו ודארק סולס זה כמעט אותו משחק רק עם מערכת קרב שונה. ברור שאלו הרבה יותר דומים לאלו, אבל אם ממשיכים לעשות זום אאוט.. לדעתי כן אפשר להגיד שכולם משתייכים לזאנר הH&S (דווקא דארק סולס הכי רחוק, עם האלמנטים של הRPG ומערכת הקרב הכי דלה מבין כולם. סקירו בהחלט מתקרב חזרה יותר לכיוון הכללי של DMC).

בטנצ'ו מעולם לא שיחקתי.. יכול להיות שאם כן הייתי מקבל נקודת מבט חדשה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 אוגוסט 2019, 23:30

Stick כתב:אני חושב שV היה פשוט נסיון לצאת מהקופסא. נסיון שכשל (לא בטירוף, אבל כן. בטח בהשוואה לדמויות האחרות), אבל סך הכל זה מבורך שהם ניסו לעשות משהו כל כך שונה ךצד מערכות הקרב המושלמות שכבר יש להם.
אני גם מסכים שדנטה מהנה מנירו, אבל ממש לא הייתי מוותר על נירו ונותן לדנטה את היד. המערכת של נירו דומה אבל יש בה מספיק ניואנסים שמבדלים אותה מדנטה, ולאורך משחק השלם אני מאוד מרוצה מהגיוון. למען האמת DMC 3 שבו לדנטה הייתה מערכת קרב כמעט מושלמת באותה רמה כבר עייף אוץי מעט באיזשהו שלב. אמנם כשיש בחירה אני כמעט תמיד בוחר בדנטה, אבל כשהמשחק מחייב אותי לשחק את נירו אני מאוד שמח על הגיוון ותמיד נהנה ממנו בטירוף. V באמת מעייף, אבל אם הם ימשיכו לנסות מערכות משונות אולי בסוף הם יתפסו משהו מיוחד.

ויאללה קיאו, תסיים אותו. הוא מאוד מהנה אבל ממש בא לי שתתפנה לשחק בסקירו עוד לפני קונטרול. בעיניי הוא נמצא שתי רמות מעל DMC 5 ואני רוצה לשמוע את הרשמים שלך עליו :).

לסיקארו יש עוד זמן, הסדר שלי כרגע הוא:
1) DMC5
2) וולפנשטיין 2
3) קונטרול
4) לסיים את גירס 4 שעצרתי באמצע שלו
5) גירס 5
6) סיקארו

אני לא יודע אם אני אעמוד בלו"ז הזה, רוב המשחקים הם בערך 10 שעות כך שבתאוריה אני אמור לסיים כל אחד בבערך שבוע אז הלו"ז נראה לי הגיוני אבל המציאות לרוב מחטיבה דברים אחרים :)

אגב, הסדר לא נקבע מרמת הייפ או משהו כזה, הוא נקבע בעיקר לפי תאריכי יציאה של משחקים וזמינות חינמית בגיימפאס :)
We're just normal men. We're just innocent men

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 14 אוגוסט 2019, 02:19

גם בזלדה עושים האק אנד סלאש אם ממש רוצים לעשות זום אאוט:)
אפשר למצוא דימיון באספקטים מסוימים בין הרבה משחקים מאותו ז'אנר וגם מז'אנרים שונים אבל זה לא אומר בהכרח שהם יוצאים מאותו גזע. כלומר משתמע כאילו FROM עשו משהו מתקדם יותר של מה שקאפקום עושים, כאשר במציאות הבסיס שלהם פשוט שונה לחלוטין - אחד המשך למשחק האק אנד סלאש מבוסס קומבואים שדי המציא את התת ז'אנר, השני משחק שבנוי על משחק אקשן-הרפתקאות-התגנבות שיש בו את כל האלמנטים הבסיסיים של סקירו (הם גם אמרו בפירוש שסקירו התחיל את חייו כמשחק טנצ'ו) יחד עם המבנה והד.נ.א של סוג המשחקים שהם עושים ב 10 שנים האחרונות. ושמסתכלים על זה מהפרספקטיבה הזאת אז בכל מקרה האבולוציה שלהם לא יכולה לצעוד במסלול מקביל, וגם אם מצמצמים את המשחקים רק למערכת קרב שלהם אני עדיין חושב שיש להם פואנטה וסדרי עדיפויות די שונים למרות שאפשר להתבלבל ולחשוב שהם דומים יותר ממה שהם עם כל הסטייל והאנימציות המטורפות של סקירו, אבל הוא עדיין לא מבוסס מערכת קומבואים כמו dmc שזה מה שמגדיר את סוג המשחקים האלה בעיני.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 14 אוגוסט 2019, 03:26

DrKeo כתב:
Stick כתב:אני חושב שV היה פשוט נסיון לצאת מהקופסא. נסיון שכשל (לא בטירוף, אבל כן. בטח בהשוואה לדמויות האחרות), אבל סך הכל זה מבורך שהם ניסו לעשות משהו כל כך שונה ךצד מערכות הקרב המושלמות שכבר יש להם.
אני גם מסכים שדנטה מהנה מנירו, אבל ממש לא הייתי מוותר על נירו ונותן לדנטה את היד. המערכת של נירו דומה אבל יש בה מספיק ניואנסים שמבדלים אותה מדנטה, ולאורך משחק השלם אני מאוד מרוצה מהגיוון. למען האמת DMC 3 שבו לדנטה הייתה מערכת קרב כמעט מושלמת באותה רמה כבר עייף אוץי מעט באיזשהו שלב. אמנם כשיש בחירה אני כמעט תמיד בוחר בדנטה, אבל כשהמשחק מחייב אותי לשחק את נירו אני מאוד שמח על הגיוון ותמיד נהנה ממנו בטירוף. V באמת מעייף, אבל אם הם ימשיכו לנסות מערכות משונות אולי בסוף הם יתפסו משהו מיוחד.

ויאללה קיאו, תסיים אותו. הוא מאוד מהנה אבל ממש בא לי שתתפנה לשחק בסקירו עוד לפני קונטרול. בעיניי הוא נמצא שתי רמות מעל DMC 5 ואני רוצה לשמוע את הרשמים שלך עליו :).

1) DMC5
2) וולפנשטיין 2
3) קונטרול
5) גירס 5
6) סיקארו

אני לא יודע אם אני אעמוד בלו"ז הזה, רוב המשחקים הם בערך 10 שעות כך שבתאוריה אני אמור לסיים כל אחד בבערך שבוע אז הלו"ז נראה לי הגיוני אבל המציאות לרוב מחטיבה דברים אחרים :)

אגב, הסדר לא נקבע מרמת הייפ או משהו כזה, הוא נקבע בעיקר לפי תאריכי יציאה של משחקים וזמינות חינמית בגיימפאס :)

אני יודע שאתה מאוד מצפה לקונטרול אז אני יכול להחליק לך אותו, ואני יכול בינתיים לתת לך להנות מהספק שגירס 5 אולי יצא מעניין איכשהו.. אבל באיזה עולם בדיוק אתה חושב שזה הגיוני לשחק בוולפנשטיין 2 ובגירס 4 לפני סקירו המופתי :)?
אני כמובן צוחק, בסדר, תשחק בו כשיצא. עדיין אשמח לשמוע את דעתך עליו לכשזה יקרה.

ועידן, אני מבין מה אתה אומר. אני גם מסכים איתך, הם מאוד שונים, אני פשוט נהנה לשפוט ולהשוות אותם מתוך השוני על גבי הבסיס הרחוק מאוד שכן יש להם. אולי הדוגמה של הגזע לא לגמרי מדויקת.. אבל עזוב, מה זה משנה. אני הבנתי אותך ואתה הבנת אותי :).
זה לא שסקירו מקבל ציונים גבוהים יותר באותם פרמטרים מול DMC ולכן הוא טוב יותר, או משהו כזה.. מתוך השוני המהותי שקיים בהם (בכל - מערכת קרב, עיצוב עולם ושלבים, עיצוב אויבים, בוסים, תנועה.. הכל) אני נהנה לייצר את ההשוואה הזאת, של סקירו המאוד מעניין מול DMC 5 שחוגג את הצורה הקלאסית של הז'אנר (התת ז'אנר שאותו יצר בתחילת ימי הPS2).
אבל בסך הכל אני לא גורע כל כך מDMC על בסיס ההשוואה הזו שאני מייצר. גם ממנו מאוד נהנתי ואני אוהב אותו, גם אם אני חושב שסקירו הוא בפני עצמו אחד ממשחקי האקשן הטובים של הדור. לפחות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוגוסט 2019, 10:53

Stick כתב:
DrKeo כתב:

1) DMC5
2) וולפנשטיין 2
3) קונטרול
5) גירס 5
6) סיקארו

אני יודע שאתה מאוד מצפה לקונטרול אז אני יכול להחליק לך אותו, ואני יכול בינתיים לתת לך להנות מהספק שגירס 5 אולי יצא מעניין איכשהו.. אבל באיזה עולם בדיוק אתה חושב שזה הגיוני לשחק בוולפנשטיין 2 ובגירס 4 לפני סקירו המופתי :)?
אני כמובן צוחק, בסדר, תשחק בו כשיצא. עדיין אשמח לשמוע את דעתך עליו לכשזה יקרה.

ועידן, אני מבין מה אתה אומר. אני גם מסכים איתך, הם מאוד שונים, אני פשוט נהנה לשפוט ולהשוות אותם מתוך השוני על גבי הבסיס הרחוק מאוד שכן יש להם. אולי הדוגמה של הגזע לא לגמרי מדויקת.. אבל עזוב, מה זה משנה. אני הבנתי אותך ואתה הבנת אותי :).
זה לא שסקירו מקבל ציונים גבוהים יותר באותם פרמטרים מול DMC ולכן הוא טוב יותר, או משהו כזה.. מתוך השוני המהותי שקיים בהם (בכל - מערכת קרב, עיצוב עולם ושלבים, עיצוב אויבים, בוסים, תנועה.. הכל) אני נהנה לייצר את ההשוואה הזאת, של סקירו המאוד מעניין מול DMC 5 שחוגג את הצורה הקלאסית של הז'אנר (התת ז'אנר שאותו יצר בתחילת ימי הPS2).
אבל בסך הכל אני לא גורע כל כך מDMC על בסיס ההשוואה הזו שאני מייצר. גם ממנו מאוד נהנתי ואני אוהב אותו, גם אם אני חושב שסקירו הוא בפני עצמו אחד ממשחקי האקשן הטובים של הדור. לפחות.

זה יקרה השנה וזה יקרה בקרוב :)

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 15 אוגוסט 2019, 23:46

שיחקתי משחק וחצי בבלידינג אדג', ואין לי ממש מושג מה הולך שם עדיין. מרגיש קצת עמוס ולא אינטואיטיבי עם כל ה-Abilities. בשבוע הבא אנסה להבין קצת יותר.. אבל נראה חביב.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 16 אוגוסט 2019, 17:39

אני משחק כרגע בעיקר בmetro last light redux
שזה גרסה משופרת של המישחק הרגיל
המשך למטרו הראשון

למי שלא מכיר זאת סדרת בז'אנר הfps
שהעולם אחרי שואה גרעינית
ורוב האנשים חיים במקומות כמו מטרו לברוח מהקרינה בחוץ
יש גם מפלצות ויצורים אולי חיזרים אולי לא

בכל מקרה את המשחק הראשון עברתי מזמן
אבל בלי מחשב משחקים רוב ספרית הסטים שלי לא זמינה לי בינתים
והסדרה בגיים פס בxbox
אני משחק על הxbo x ,בעיקר עם אוזניות גימינג
אני מאוד אוהב את הגרפיקה ,מאוד אפלה כזאת
המוזיקה והאפקטים קולים בסדר
מישחקיות פשוטה לדעתי נחמדה
חסר לי יותר גיוון באויבים ,אבל אחרי כמה שעות טובות כיף לי עדין לשחק
העלילה די בסיסית אבל עושה את העבודה
המישחק מאוד לינרי ,בלי הרבה אפשרויות ככה שלא יתאים לכולם
אני דווקא אוהב את זה במישחק המסוים הזה
אני חושב שזה עוזר מאוד לאווירה

בגדול לטעמי מישחק טוב ,מאוד פשוט
מתאים למי שאוהב מישחקים כאלו

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 17 אוגוסט 2019, 16:49

בערך שעתיים לתוך Detroit: become human ואני מופתע מאוד לטובה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 אוגוסט 2019, 21:48

Klayman כתב:בערך שעתיים לתוך Detroit: become human ואני מופתע מאוד לטובה.

מפתיע, אני די מתחמק ממשחקי דיוויד קייג' מאז HR שהיה בין חביב ל-MEH.

ובנושא אחר, סיימתי את DMCV. משחק מצויין, נמרח קצת לקראת הסוף אבל לא יותר מדי. הדיעה שלי עליו לא השתנתה, משחק נהדר עם מערכת קרב נהדרת וגרפיקה די מדהימה שרצה חלק, כל כך חלק שזה כמעט לא יאומן. יש רגעים קלאנקים (אההמ, V) ויש כמה החלטות עיצוב מיושנות אבל בסופו של יום מדובר במכתב אוהבים לחובבי הסדרה. לעשות מכתב אהבה שכזה למעריצים אפשר לעשות בערך פעם אחת אז כשעושים את זה, כדאי לעשות את זה טוב ו-DMCV הוא מכתב אהבה די מושלם. עכשיו מעניין לאיפה הסדרה הולכת מכאן, שדרוג ועבוד מחדש סטייל GOW או שלחילופין היא צריכה פשוט לנוח איזה עשור ולחזור בסוף שנות ה-20 עם עוד זריקת נוסטלגיה מטורפת.

בתאוריה אני עובר עכשיו לוופנשטיין 2. לא אהבתי את הראשון במיוחד והאמת שלא ממש נהנתי ממשחק וולפנשטיין בחיים שלי כולל כששחקתי במקורי בכיתה ג', אבל הביקורות של 2 כל כך טובות ויש לי אותו בחינם ב-GP אז לא ננסה? נתן בו שעתיים, אם לא יתפוס נעבר לבא בתור, גירס 4.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 18 אוגוסט 2019, 07:20

האחרון שלו ששיחקתי היה פרנהייט ככה ש....

בכל מקרה, הסיפור ממש לא רע בינתיים, הדמויות מעניינות, העולם בנוי מעולה, הגרפיקה מרשימה והסאונד הוא הפקה סופר מעניינת (לפחות באוזניות). המשחקיות היא אותו הדבר מאז פרנהייט, עם שינויים מעצבנים (כמו "נער את השלט למעלה ולמטה"), אבל בינתיים העלילה והדרך שבה הסיפור מתפצל, הצליחו להחזיק אותי כמעט 4 שעות בפנים.
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 אוגוסט 2019, 10:28

HR בדיעבד לא משהו אבל בזמנו היה מאוד חדשני ומרענן בנוף ואי אפשר לקחת לו את זה, בסכ״ה אחלה של חוויה למרות הבעיות.

דטרויט הוא מן הסתם בכמה סדרי גודל טוב יותר אבל מצד שני הנוסחה לא השתנתה מהותית מאז HR וזה טיפה מאכזב כי אני בטוח שגם בז׳אנר הסיפור האינטרקטיבי שדי מוגבל אפשר לחדש משהו.

עדיין דטרויט עושה רושם אחלה וכיף לשמוע שקליימן נהנה.

כנ״ל קיאו מ DMC 5. יש יותר מדי משחקים טובים לשחק בדור הזה בתכלס.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 21 אוגוסט 2019, 19:29

סימתי את בmetro last light redux
סך הכל מישחק טוב ,אבל חוזר על עצמו שמיתקדמים

מה שעצבן אותי במיוחד ,זה בסוף המישחק
שהכניסו שני מכניקות לחסל 2 אויבים
שלא היו ביתר המישחק ,ככה שהיתי צריך לקרוא מדריכים
רק לעבור את שני החלקים האלו

עד הנקודה הזאת לא היתי צריך ,אף מדריך
וזה לא דבר מורכב או משהו ,פשוט לא היה אף הסבר לזה
יתר המישחק ממש פשוט

בכל מקרה קיבלתי סוף רע ,ורוב השחקנים יקבלו סוף רע
וזה בגלל מה שקראתי אחרי שעברתי את המישחק
לקבל סוף טוב מצריך ממש לחפור במישחק
וגם הרבה פעמים לא להרוג אויבים ,וזה מישחק שכן יש התגנבות לפעמים ,אבל היא ממש לא מפותחת

בכל מקרה צפיתי בסוף הטוב ביוטיוב
ואני ימשיך היום למטרו החדש

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 21 אוגוסט 2019, 22:30

bling כתב:HR בדיעבד לא משהו אבל בזמנו היה מאוד חדשני ומרענן בנוף ואי אפשר לקחת לו את זה, בסכ״ה אחלה של חוויה למרות הבעיות.

דטרויט הוא מן הסתם בכמה סדרי גודל טוב יותר אבל מצד שני הנוסחה לא השתנתה מהותית מאז HR וזה טיפה מאכזב כי אני בטוח שגם בז׳אנר הסיפור האינטרקטיבי שדי מוגבל אפשר לחדש משהו.

לא שיחקתי ב HR (אבל הבנתי שהוא מגיע עם דטרויט בחינם, אז אולי..) - אבל בתכלס? זה דטרויט הוא בדיוק אותו המשחק כמו פרנהייט. כמובן שערכי ההפקה מטורפים יותר, התסריט רחב יותר וכו', אבל בבסיס? זה אותו המשחק, עם אותן המערכות, פשוט הרבה יותר יפה ומרשים. צפה באיזה Let's Play של פרנהייט וגם אתה תבין את זה.
?

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 21 אוגוסט 2019, 22:39

המערכות הן באמת די אותו הדבר מפרנהייט דרך HR, B2S ועכשיו דטרויט, אבל השליטה השתפרה משמעותית בדטרויט והמשחק באמת מרגיש מודרני (היא הייתה זוועתית במיוחד ב-HR, דווקא ביונד כבר היה יותר סביר). מאוד נהניתי ממנו. גם מרגיש משמעותית יותר מסועף מהקודמים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 אוגוסט 2019, 22:40

בדיוק ראיתי איזה ראיון שקוונטיק דרים רוצים לנסות ז׳אנרים קצת שונים בעתיד... זה יהיה מעניין.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 אוגוסט 2019, 00:46

Klayman כתב:
bling כתב:HR בדיעבד לא משהו אבל בזמנו היה מאוד חדשני ומרענן בנוף ואי אפשר לקחת לו את זה, בסכ״ה אחלה של חוויה למרות הבעיות.

לא שיחקתי ב HR (אבל הבנתי שהוא מגיע עם דטרויט בחינם, אז אולי..) - אבל בתכלס? זה דטרויט הוא בדיוק אותו המשחק כמו פרנהייט. כמובן שערכי ההפקה מטורפים יותר, התסריט רחב יותר וכו', אבל בבסיס? זה אותו המשחק, עם אותן המערכות, פשוט הרבה יותר יפה ומרשים. צפה באיזה Let's Play של פרנהייט וגם אתה תבין את זה.

שיחקתי בדמו של פרנהייט בזמנו, באמת היה מיוחד מאוד אבל ממה שאני זוכר סכמת השליטה לא היתה דומה להאבי ריין גם אם היו כמה קונספטים דומים עם כל עניין הבחירה והסיפור האינטרקטיבי.

בהאבי ריין היה את כל הקטע של האנימציות שמתבצעות דרך האנלוגים של הדואל שוק, זה הרגיש מיוחד ומקורי לדעתי, ותקן אותי אם אני טועה אבל כל ההסתעפויות והבחירות הן הרבה יותר משמעותיות ועמוקות במשחק של דייויד קייג׳.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 23 אוגוסט 2019, 01:51

בפרנהייט גם כן היה להשתמש באנלוג בכיוון הנכון, לסובב וכו' כדי לבצע פעולות שגרתיות, אבל לא זוכר אם זה היה הדרגתי מבחינת האנימציה כמו ב-HR. בכל מקרה השליטה בגדול דומה בכל המשחקים שלהם מאז פרנהייט והיא פשוט מרגישה קצת מודרנית יותר בכל פעם. וכמובן שמטבע הדברים אין מה להשוות את ה-branching factor של העץ בחירות וכמה הן משמעותיות, אבל אני חייב לציין שבדטרויט זה באמת מרשים גם ביחס לימינו.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 23 אוגוסט 2019, 07:25

bling כתב:
Klayman כתב:

שיחקתי בדמו של פרנהייט בזמנו, באמת היה מיוחד מאוד אבל ממה שאני זוכר סכמת השליטה לא היתה דומה להאבי ריין גם אם היו כמה קונספטים דומים עם כל עניין הבחירה והסיפור האינטרקטיבי.

בהאבי ריין היה את כל הקטע של האנימציות שמתבצעות דרך האנלוגים של הדואל שוק, זה הרגיש מיוחד ומקורי לדעתי, ותקן אותי אם אני טועה אבל כל ההסתעפויות והבחירות הן הרבה יותר משמעותיות ועמוקות במשחק של דייויד קייג׳.

אבל גם פרנהייט הוא משחק של דיוויד קייג'.. לא הבנתי כ''כ את ההודעה.
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 אוגוסט 2019, 07:49

טעות של עייפות, התכוונתי המשחקים האחרונים של דייויד קייג׳ ובתכלס להאבי ריין שמייצג את הכיוון הנוכחי שלו (כל מה שיצא מאז האבי ריין זה אותו משחק מינוס פלוס רק עם שיפורים גראפיים ואולי עם שיפורים בעלילה ובכתיבה אבל ה״גיימפליי״ וההסתעפויות נשארו די זהים)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 23 אוגוסט 2019, 09:11

אבל הגיימפליי באמת זהה גם בפרנהייט... או שאתה מדבר על זה שהתנועה עם הסטיק איכשהו דומה לתנועה שהדמות עושה במסך? כי זה מרגיש לי יותר כמו שינוי קוסמטי די קטן מאשר ''חדשנות טכנולוגית''. אולי עבר המון זמן מאז ששיחקת את פרנהייט ואתה לא זוכר - צפה באיזה סרטון לרענון. הכל אותו דבר כולל ''רמות החרדה'' של הדמויות וכו'.

שוב - מן הסתם המשחקים המאוחרים יותר יצרו עולם הרבה יותר מסועף וכו', אבל זה נטו תוצאה של כח נוסף שהיה זמין.. לא איזו חדשנות אמיתית. אני חושב שהתצוגה של ההסתעפויות בדטרויט, נגיד, מעולה.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוגוסט 2019, 16:10

לא שחקתי במשחקים שיצאו אחרי hr, אבל פרנהייט ו-hr הם אותו משחק כשכמובן hr הוא קפיצה דורית מדור הפס2 לדור הפס3 אז הכל יותר מהודק ומרשים יותר.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 24 אוגוסט 2019, 14:25

אני חיב להגיד ,גרפית מטרו האחרון ניראה ממש טוב על הxbox x
מעבר לזה השליטה כימעט זה למטרו הקודמים
המוזיקה בסדר
היתי צריך להוריד דיבוב לאנגלית ,לטעמי סביר ,לא יודע מי חושב שהוא גרוע
ריזידנט איוול 1 המקורי עם דיבוב גרוע
מטרו האחרון לא ברמה הוליוודית ,אבל עושה את העבודה
אני מנחש שזה בוצע על ידי שחקנים פולנים דוברי אנגלית ,אבל זה ניחוש

סך הכל אני די בהתחלה ,הגעתי לכנסיה
בעלילה בינתים לפחות התרחקו מהיצורים השחורים
לטובת קונפליקטים עם בני אדם ,סך הכל חביב בינתים
אני בעיקר מורשם מקפיצה הגרפית ,אבל זה בעיקר אני
אני מעריך שלמי שיש מחשב משחקים מודרני סביר ומעלה
כבר רגיל לאיכויות גרפיות כאלו

המחשב שהיה לי היה עם חומרה בסדר ,gpu 960 4 ג'יגה לדוגמה
אבל בגלל המתאימות חומרה לתוכנה לא נוצל טוב

בכל מקרה עד הנקודה שהגעתי המישחק טוב ,לא מצוין רק טוב

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 אוגוסט 2019, 16:45

המשחק שם נוראי, אולי לא re1 נוראי אבל אין כבר רמת משחק שכזו במשחקי וידאו 20 שנים וגם ב96׳ צחקו על הרמת משחק של re1.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 24 אוגוסט 2019, 17:08

קיאו לא יפספס הזדמנות לרדת על מטרו, אז רק בתור הצד המאזן שכן מחבב את המשחק - הדיבוב שם מזעזע :).
מה שיפה זה שלצד העובדה הזו הוא גם קפיצה משמעותית מ2033 וקפיצה מורגשת מlast light, אז כן..

ספציפית האבא/מפקד והאישה, שתי הדמויות שמדברות הכי הרבה בפער, הן נוראיות. מעבר לזה הדיבוב פשוט בינוני, אבל שניים האלו בלתי נסבלים.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 24 אוגוסט 2019, 18:08

DrKeo כתב:המשחק שם נוראי, אולי לא re1 נוראי אבל אין כבר רמת משחק שכזו במשחקי וידאו 20 שנים וגם ב96׳ צחקו על הרמת משחק של re1.

זה הדעה שלך ,אני חושב שהוא בינוני
יכול להיות גרוע בהרבה
יכול להיות טוב בהרבה

בכל מקרה המשכתי באזור ליד הכנסיה
אני לא מת על הרעיון שפתחו חלקית את המישחק
אני לא חושב שפתיחות מתאימה למטרו כסדרה
גם עם לפחות בשלב הזה זה חלקי בילבד

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו־ 22 אורחים