Stick כתב:אני חושב שV היה פשוט נסיון לצאת מהקופסא. נסיון שכשל (לא בטירוף, אבל כן. בטח בהשוואה לדמויות האחרות), אבל סך הכל זה מבורך שהם ניסו לעשות משהו כל כך שונה ךצד מערכות הקרב המושלמות שכבר יש להם.
אני גם מסכים שדנטה מהנה מנירו, אבל ממש לא הייתי מוותר על נירו ונותן לדנטה את היד. המערכת של נירו דומה אבל יש בה מספיק ניואנסים שמבדלים אותה מדנטה, ולאורך משחק השלם אני מאוד מרוצה מהגיוון. למען האמת DMC 3 שבו לדנטה הייתה מערכת קרב כמעט מושלמת באותה רמה כבר עייף אוץי מעט באיזשהו שלב. אמנם כשיש בחירה אני כמעט תמיד בוחר בדנטה, אבל כשהמשחק מחייב אותי לשחק את נירו אני מאוד שמח על הגיוון ותמיד נהנה ממנו בטירוף. V באמת מעייף, אבל אם הם ימשיכו לנסות מערכות משונות אולי בסוף הם יתפסו משהו מיוחד.
ויאללה קיאו, תסיים אותו. הוא מאוד מהנה אבל ממש בא לי שתתפנה לשחק בסקירו עוד לפני קונטרול. בעיניי הוא נמצא שתי רמות מעל DMC 5 ואני רוצה לשמוע את הרשמים שלך עליו.
DrKeo כתב:Stick כתב:אני חושב שV היה פשוט נסיון לצאת מהקופסא. נסיון שכשל (לא בטירוף, אבל כן. בטח בהשוואה לדמויות האחרות), אבל סך הכל זה מבורך שהם ניסו לעשות משהו כל כך שונה ךצד מערכות הקרב המושלמות שכבר יש להם.
אני גם מסכים שדנטה מהנה מנירו, אבל ממש לא הייתי מוותר על נירו ונותן לדנטה את היד. המערכת של נירו דומה אבל יש בה מספיק ניואנסים שמבדלים אותה מדנטה, ולאורך משחק השלם אני מאוד מרוצה מהגיוון. למען האמת DMC 3 שבו לדנטה הייתה מערכת קרב כמעט מושלמת באותה רמה כבר עייף אוץי מעט באיזשהו שלב. אמנם כשיש בחירה אני כמעט תמיד בוחר בדנטה, אבל כשהמשחק מחייב אותי לשחק את נירו אני מאוד שמח על הגיוון ותמיד נהנה ממנו בטירוף. V באמת מעייף, אבל אם הם ימשיכו לנסות מערכות משונות אולי בסוף הם יתפסו משהו מיוחד.
ויאללה קיאו, תסיים אותו. הוא מאוד מהנה אבל ממש בא לי שתתפנה לשחק בסקירו עוד לפני קונטרול. בעיניי הוא נמצא שתי רמות מעל DMC 5 ואני רוצה לשמוע את הרשמים שלך עליו.
לסיקארו יש עוד זמן, הסדר שלי כרגע הוא:
1) DMC5
2) וולפנשטיין 2
3) קונטרול
4) לסיים את גירס 4 שעצרתי באמצע שלו
5) גירס 5
6) סיקארו
אני לא יודע אם אני אעמוד בלו"ז הזה, רוב המשחקים הם בערך 10 שעות כך שבתאוריה אני אמור לסיים כל אחד בבערך שבוע אז הלו"ז נראה לי הגיוני אבל המציאות לרוב מחטיבה דברים אחרים
אגב, הסדר לא נקבע מרמת הייפ או משהו כזה, הוא נקבע בעיקר לפי תאריכי יציאה של משחקים וזמינות חינמית בגיימפאס
Stick כתב:DrKeo כתב:Stick כתב:אני חושב שV היה פשוט נסיון לצאת מהקופסא. נסיון שכשל (לא בטירוף, אבל כן. בטח בהשוואה לדמויות האחרות), אבל סך הכל זה מבורך שהם ניסו לעשות משהו כל כך שונה ךצד מערכות הקרב המושלמות שכבר יש להם.
לסיקארו יש עוד זמן, הסדר שלי כרגע הוא:
1) DMC5
2) וולפנשטיין 2
3) קונטרול
4) לסיים את גירס 4 שעצרתי באמצע שלו
5) גירס 5
6) סיקארו
אני לא יודע אם אני אעמוד בלו"ז הזה, רוב המשחקים הם בערך 10 שעות כך שבתאוריה אני אמור לסיים כל אחד בבערך שבוע אז הלו"ז נראה לי הגיוני אבל המציאות לרוב מחטיבה דברים אחרים
אגב, הסדר לא נקבע מרמת הייפ או משהו כזה, הוא נקבע בעיקר לפי תאריכי יציאה של משחקים וזמינות חינמית בגיימפאס
אני יודע שאתה מאוד מצפה לקונטרול אז אני יכול להחליק לך אותו, ואני יכול בינתיים לתת לך להנות מהספק שגירס 5 אולי יצא מעניין איכשהו.. אבל באיזה עולם בדיוק אתה חושב שזה הגיוני לשחק בוולפנשטיין 2 ובגירס 4 לפני סקירו המופתי?
אני כמובן צוחק, בסדר, תשחק בו כשיצא. עדיין אשמח לשמוע את דעתך עליו לכשזה יקרה.
ועידן, אני מבין מה אתה אומר. אני גם מסכים איתך, הם מאוד שונים, אני פשוט נהנה לשפוט ולהשוות אותם מתוך השוני על גבי הבסיס הרחוק מאוד שכן יש להם. אולי הדוגמה של הגזע לא לגמרי מדויקת.. אבל עזוב, מה זה משנה. אני הבנתי אותך ואתה הבנת אותי.
זה לא שסקירו מקבל ציונים גבוהים יותר באותם פרמטרים מול DMC ולכן הוא טוב יותר, או משהו כזה.. מתוך השוני המהותי שקיים בהם (בכל - מערכת קרב, עיצוב עולם ושלבים, עיצוב אויבים, בוסים, תנועה.. הכל) אני נהנה לייצר את ההשוואה הזאת, של סקירו המאוד מעניין מול DMC 5 שחוגג את הצורה הקלאסית של הז'אנר (התת ז'אנר שאותו יצר בתחילת ימי הPS2).
אבל בסך הכל אני לא גורע כל כך מDMC על בסיס ההשוואה הזו שאני מייצר. גם ממנו מאוד נהנתי ואני אוהב אותו, גם אם אני חושב שסקירו הוא בפני עצמו אחד ממשחקי האקשן הטובים של הדור. לפחות.
Klayman כתב:בערך שעתיים לתוך Detroit: become human ואני מופתע מאוד לטובה.
bling כתב:HR בדיעבד לא משהו אבל בזמנו היה מאוד חדשני ומרענן בנוף ואי אפשר לקחת לו את זה, בסכ״ה אחלה של חוויה למרות הבעיות.
דטרויט הוא מן הסתם בכמה סדרי גודל טוב יותר אבל מצד שני הנוסחה לא השתנתה מהותית מאז HR וזה טיפה מאכזב כי אני בטוח שגם בז׳אנר הסיפור האינטרקטיבי שדי מוגבל אפשר לחדש משהו.
עדיין דטרויט עושה רושם אחלה וכיף לשמוע שקליימן נהנה.
כנ״ל קיאו מ DMC 5. יש יותר מדי משחקים טובים לשחק בדור הזה בתכלס.
Klayman כתב:bling כתב:HR בדיעבד לא משהו אבל בזמנו היה מאוד חדשני ומרענן בנוף ואי אפשר לקחת לו את זה, בסכ״ה אחלה של חוויה למרות הבעיות.
דטרויט הוא מן הסתם בכמה סדרי גודל טוב יותר אבל מצד שני הנוסחה לא השתנתה מהותית מאז HR וזה טיפה מאכזב כי אני בטוח שגם בז׳אנר הסיפור האינטרקטיבי שדי מוגבל אפשר לחדש משהו.
לא שיחקתי ב HR (אבל הבנתי שהוא מגיע עם דטרויט בחינם, אז אולי..) - אבל בתכלס? זה דטרויט הוא בדיוק אותו המשחק כמו פרנהייט. כמובן שערכי ההפקה מטורפים יותר, התסריט רחב יותר וכו', אבל בבסיס? זה אותו המשחק, עם אותן המערכות, פשוט הרבה יותר יפה ומרשים. צפה באיזה Let's Play של פרנהייט וגם אתה תבין את זה.
bling כתב:Klayman כתב:bling כתב:HR בדיעבד לא משהו אבל בזמנו היה מאוד חדשני ומרענן בנוף ואי אפשר לקחת לו את זה, בסכ״ה אחלה של חוויה למרות הבעיות.
לא שיחקתי ב HR (אבל הבנתי שהוא מגיע עם דטרויט בחינם, אז אולי..) - אבל בתכלס? זה דטרויט הוא בדיוק אותו המשחק כמו פרנהייט. כמובן שערכי ההפקה מטורפים יותר, התסריט רחב יותר וכו', אבל בבסיס? זה אותו המשחק, עם אותן המערכות, פשוט הרבה יותר יפה ומרשים. צפה באיזה Let's Play של פרנהייט וגם אתה תבין את זה.
שיחקתי בדמו של פרנהייט בזמנו, באמת היה מיוחד מאוד אבל ממה שאני זוכר סכמת השליטה לא היתה דומה להאבי ריין גם אם היו כמה קונספטים דומים עם כל עניין הבחירה והסיפור האינטרקטיבי.
בהאבי ריין היה את כל הקטע של האנימציות שמתבצעות דרך האנלוגים של הדואל שוק, זה הרגיש מיוחד ומקורי לדעתי, ותקן אותי אם אני טועה אבל כל ההסתעפויות והבחירות הן הרבה יותר משמעותיות ועמוקות במשחק של דייויד קייג׳.
DrKeo כתב:המשחק שם נוראי, אולי לא re1 נוראי אבל אין כבר רמת משחק שכזו במשחקי וידאו 20 שנים וגם ב96׳ צחקו על הרמת משחק של re1.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו־ 25 אורחים