Kazz כתב:1. אין שום סיבה ללכת לבחור האחרון במקום הראשון במשחק 'טלפון שבור'. העובדה בשטח: לכל המפיצות יש מנויים ל NPD ולדו"חות שלהם. כל המפיצות מצטטות מספרים מ NPD ו UKIE ומדייהקרייט בדו"חות שלהם. למה הם מבזבים כסף אם ב VGC יש בול את אותם הנתונים ובחינם? כי VGC אינו מקור אמין. נקודה. כל מי שמעורה בתעשייה הזו אינו משתמש בVGC ומשלם כסף טוב בשביל נתונים של ארגונים אחרים. אבל רק סווים גילה את VGC החינמי. זה שעיתון מיינסטרים כזה או אחר מצטט ממנו לא אומר כלום אלא על אוזלת היד של העיתון והמצב הפתטי בתעשייה לגבי שקיפות שגורמים לאנשים לצטט מקורות מונפצים כאילו מדובר בעובדה מוגמרת.
2. אם לא היית מוחק לי הודעות בפורום הקודם אז אולי היה מתחשק לי לעשות את זה. אני לא מבין איך אתה עדיין מסרב להסתכל לבד. אתה יודע, סקרנות אישית, סתם כדי לדעת. לא רק כדי להשתמש בזה בויכוח.
4. ולכן חשוב לבדוק איך הלידרבורד בנוי. ולכן האדם פעם אחר פעם לא מפרסם מספרים כאשר הלידרבוארד בנוי בצורה שלא משקפת בצורה טובה את מספר השחקנים הכללי. אבל כשהוא כן, אז מדובר במספר קרוב מאוד לכמה שהמשחק מכר, אם לא תואם לו. SOD הוא דוגמה אחרונה לכך.
3. איפה הריפאנד לשחקני ה360 והפס3 לקולונייל מארניס?
4. הכל התחיל בכך שהתנגדת לטענה שעדיף שמשחקי האינדי ייצאו באותו יום ליותר מפלטפורמה אחת ושבלעדיות זמנית לXBLA לא פוגעת במפתח. הנתונים מהסייל האחרון של FEZ מעידים בדיוק אחרת. אם נלך לפי החישוב שלך, היית מונע מפיש להרוויח כמעט כפול ממה שהוא הרוויח בפועל חודשיים וחצי אחרי יציאת המשחק על ה360.
כן, המכירות של פז בסטים לפני הסייל פושרות ומאכזבות משהו, אבל עם זאת המשחק רחוק רק 100אלף דולר לפי החישוב שלך כדי להשוות את הרווחים של גרסת ה360 בחודשיים וחצי הראשונים. זה כלום. אם המשחק ייבחר בהצבעה ויהיה פלאש דיל עכשיו, סביר להניח שהרווחים יעלו על 100אלף.
להזכירך מדובר בפורט שיצא 13 חודשים אחרי בלי להנות מהייפ והתמיכה הפרסומית של ענקית כמו מיקרוסופט ושהסייל לו בסטים הוא חלק ממבצע קיץ כולל וענק (כמה המשחק היה מוכר אם זה היה מבצע של סופ"ש לפני שבועיים?) . זה שמיקרוסופט פישלו עם הכותר בזמן השיגור שלו על ה360 זה בעיה אחרת אבל לא רלוונטית בכלל לכך שהכי טוב בשביל המפתחת למקסם את המכירות זה להוציא את המשחק למספר פלטפורמות day1. בלעדיות זמנית של כותר לאינדי לXBLA = ירייה ברגל. ומקרה FEZ מצטרפים לרבים אחרים שמראים זאת. הבעיה היא שמיקרוסופט עם המדינות שלהם מכריחה את המפתחת לירות לעצמה ברגל ולכן שירות ה XBLA ספג פגיעה בקרב האינדים עד כדי כך שחלק מדרגים אותו במקום האחרון בקרב החנויות הדיגיטליות על הקונסולות.
1. למפיצות גדולות הדוחות של NP (שנותנים לך הרבה יותר מהמכירות הכלליות) הם פרומיל מההכנסות, וחלק מהמפיצות מסתכלות גם וגם. לשחקנים הקטנים האלטרנטיבה הזו לא קיימת משיקולי מחיר ו-VGC הם האופציה היחידה והמבורכת. זה מצחיק שבדיוק השבוע בארץ מהללים עכשיו את זה שמוצעת אלטרנטיבה חינמית לשירותים בתשלום של IVC למיפוי קהילת הסטארטאפים, אבל רק בקהילת הגיימינג יש קהל של פאנבויים כאלו פאנאטיים שהם אשכרה מתנגדים לעוד חברה שמספקת נתונים סטטיסטיים למפתחים בחינם...
2. הסיבה שההודעות שלך בפורום הקודם נמחקו הן לא בגלל שהצגת נתונים אלא בגלל שעשית בדיוק מה שאתה בכיוון של לעשותעכשיו: שיקרת בגלוי כשביקשת להציג נתונים שתומכים בטענות שלך המשכת להתחמק בכל מיני תירוצים, ואז אני נאלצתי לבדוק את הנתונים בעצמי כדי לגלות שאתה אכן משקר לכולם בפורום. בגלל זה ההודעות שלך נמחקו בסופו של דבר.
אז בבקשה אל תמשיך לעשות את זה גם כאן... תראה לנו שלשם שינוי אתה מגבה את הטענות שלך.
3. ריפאנד של מי? אתה מדבר על אנשים שקנו את המשחק דיגיטלית? או על אנשים שקנו אותו בחנויות וצריכים לבקש החזר משם? אני כבר הזכרתי דוגמא לריפנד בXBLA ככה שלא ברורה לי הנקודה שלך, ומנגד זה שלא שבסטים או חנות PC אחרת היה החזר גורף על המשחק הזה.
4. לא התנגדתי לטענה. טענתי שלמפתחי אינדי פשוט אין את היכולת הרבה פעמים להביא את המשחק למספר פלטפורמות שונות. ולכן עדיף לך להוציא את המשחק לפלטפורמה אחת בלבד בוודאות, על פני להסתכן עם כמה פלטפורמות במקביל ואז לקחת את הסיכון שהוא לא יגיע לאף אחת מהן. ואם כבר מצאת מפיצה שתממן את ההרפתקה הזו ותאפשר לך לשמור על הזכויות במשחק - הרווחת בענק. בפועל במקרה של fez יכול להיות שבלי המימון של מיקרוסופט הוא לא היה מגיע לעולם לאף פלטפורמה... כמו שראית לאחרונה לפיל פיש יש נטיות לשבור את הכלים. ספר לי עוד איך חוסר האקסלוסיביות של fez 2 תרם למכירות שלו.
5. פיל פיש לא נהנה מהתמיכה הפרסומית של מיקרוסופט, הוא סבל מזה שהם הרסו לו את הנראות בחנות שלהם בגלל תקלה וקברו אותו בין promotions. למעשה המשחק זכה להרבה יותר חשיפה בחנות של סטים גם במבצע וגם מאז ההשקה שלו, ובכל זאת לא הצליח להגיע להכנסות של גרסת הקונסולה על פני תקופה דומה. ועוד מדובר פה במכירות על הקונסולה שהיו חריגות לרעה - ואפילו פה ההכנסות נשארו יותר גבוהת. אתה יכול לקשקש כמה שאתה רוצה על יריות ברגל וכדורים בראש, אבל בסופו של דבר יש את הכסף שמביאים הביתה מכל פלפטורמה, והנה אתה מביא בעצמך עוד דוגמא לכך שעל הקונסולה מכניסים יותר כסף.
Kazz כתב:וזה הזמן להפסיק להתייחס ל VGChartz. אני בטוח שסווים לא עשה דבר אבל ראיתי הזמנות ב NPD הזה ואתמול לפני פרסום הNPD הלכתי לאתר ועשיתי תפיסות מסך של המכירות של המשחקים בארה"ב לפי האתר. כיף שהאתר מביא נתונים גם לפי שבוע כך שאפשר להתאים בדיוק לתקופת הסיקור של דו"ח ה NPD ולראות את אי-הדיוקים בצורה קלה.
...
נראה לי שאם מלכתחילה היית קורא את המתודולוגיה שלהם (שהזכרתי), זה יכל לחסוך לך הרבה מאד מאמץ של לכידות מסך ועוד תאוריות קונספירציה.לנוחיותך:
All data is regularly checked against manufacturer shipments and data released publicly from other tracking firms to ensure accuracy.
ואם תסתכל שם עכשיו תוכל לראות שהם עשו עוד רוויזיה למספרים מאז... אבל כנראה שיותר פשוט לצלם מסכים מלהבין איך עובדת סטטיסטיקה ומה זו אקסטרפולציה. עכשיו רק תפנים שגם נתוני הNPD הם כשלעצמם הערכות ככה שלא נכון להתייחס למספרים שלהם בתור נתון העוגן שלך - ואז אולי תתחיל להבין איך העסק הזה עובד.