bling כתב:רונן,TLOU באמת נראה מדהים יחסית לפס3,אבל הוא סוחט לו את הצורה,נוטי דוג בנו סביבות יחסית גדולות ועשירות בהמון המון פרטים שהיופי הויזואלי שלהן טיפה נפגע בגלל AA ורזולוציה נמוכה וטקסטורות טיפה מטושטשות וכו',אין ספק שאותו משחק שהיה יוצא לפס4 היה מרוויח מכך הרבה בצד הויזואלי וברור שהחזון של נוטי מעט נפגע,הם בנו סביבות שמאתגרות קצת יותר מדי את החומרה הנוכחית ותחשוב שגם פה הם בטח התפשרו ולא משכו את זה יותר כי ידעו שמראה הויזואלי יפגע עוד.
לא הבחנתי בדברים האלה. אתם באמת עוצרים, בודקים כל נקודה ומתבאסים עד כדי חוויה פחותה מכל טקסטורה טיפה מטושטשת, רזולוציה קצת נמוכה או AA? זה לא מוריד כהוא זה.
אם ה"בעיות" הללו לא היו קיימות (ב-PS4), זה לא מה שהיה עושה את המשחק יותר טוב. לי מפריע שלעתים קולטים אותי בלי סיבה נראית לעין.
ואתה לא יכול לציין דמואים טכניים כמו DD או TDS כאינדיקציה למה שיש על הפס4 לעומת המחשב,הם לא ממש נחשבים ואחרי שראינו את הdowngrade שעבר Watch dogs לא הייתי חוגג גם על The division,אבל גם אם המשחק אכן רץ על הפס4 ויראה ככה זו השוואה לא הוגנת כי זה משחק שמיועד נטו לדור הבא והמחשב סורס עד עכשיו בגלל שקיבל משחקי פס3 ו360 משופרים,אם יעשו גרסת PC לDivison אז תוכל להשוות לפס4 ולראות אם אכן יש פער ועד כמה משמעותי.
אבל כבר הוסבר שהמפתחת היא בעלת ערכת פיתוח ל-PC שיותר ותיקה (אם זוכר את ההסבר במדויק), וזה מה שמסביר את הפער, וגרסת ה-PS4 עוד יכולה להשתפר. גם זה נאמר.
ואל תשכח שאלה בסה"כ משחקי דור ראשון. אני מניח שבהמשך אנחנו כן נראה משחקים ברמה של The Dark Sorcerer ו-Deep Down, ייתכן שאפילו כבר בתחילת הדרך של הקונסולה, כי עדיין לא ברור האם התצוגה של אלה היא מטעה. יהיו מנועים מרשימים. תהיה אופטימי
תביאו לי תמונות של משחקי PC מודרניים. בואו נראה במה מדובר...
וכל הסקרים הללו זה של אותם הארדקורים ברשת שאנחנו כבר יודעים מראש מה הם חושבים.
נו, כיצד זה מפחית מהסקרים או מהמצביעים. הם אלה שקונים את הקונסולות.
האנשים הללו חשובים אבל המשחק האמיתי יתחיל לקראת חודשי ההשקה בחגים כשמכבשי ההייפ ישטפו את תקשורת המיינסטרים עם פרסום ומארקטינג והדגמות של קינקט 2 אצל אופרה,כל הדברים הללו זה רק חימום קל ולא יותר.
זה ברור. אף אחד לא חרץ דין. הדור אפילו עוד לא התחיל.
רציתי להביא לך סרטון שימחיש את הנושא של אתר מסויים שסתם הסתובב ברחובות ותפס אנשים רנדומליים ושאל אותם מה הם מעדיפים אקסבוקס1 או פס4,לרוב החבר'ה הללו לא היה מושג בכלל שהכריזו על הדברים הללו,לא שמעו על ה DRM וכל המסביב,ובקיצור הם לא מודעים בכלל לכל המהומה שאתה הרגשת בפורומים ובאינטרנט,לצערי לא מצאתי אותו אבל העיקרון ברור.
מה? לתפוס אנשים ברחוב באופן רנדומלי זה יותר רציני מסקר ששואל את האנשים הרלוונטיים, הגיימרים?
רוב האנשים אפילו לא משחקים. לא כל אחד צריך לדעת שאלה הוכרזו. האמן לי שכמעט כל גיימר יודע שאלה הוכרזו, ואם לא יודע, הוא לא גיימר.
Watch_Dogs ממשיך להרשים מאוד
מרק סרני, הארכטקט הראשי שתכנן את ה-PS4, מדבר על הקונסולה