bling כתב:
קראתי את הפוסט שלך ולא הצלחתי להבין למה אתה מתכוון,כמובן שיש איזורים שצריך לנקות,אבל לא הבנתי את ההבדלים בין הקרבות שהרגשת שהכל פתוח לעומת כאלו שלא ושהמשחק דורש ממך להתנהג בדרך מסוימת וכו' או טריקים זולים של אויבים שרואים אותך וכו',אפשר דוגמאות?
יכול להיות שבגלל ששיחקתי עם קטיעות כל הזמן ובצורות לא רצופות בגלל כל התקלות לא שמתי לב לדברים שאנשים ששיחקו רצוף שמו לב אליהם אבל זה משהו שאני שומע לראשונה פה ממך,זה לא חזר על עצמו בביקורות או ברשמים אחרים כמו שצויין.
זה דווקא עולה המון ברשמים. ולפני שאגע בזה אני רוצה גם להתייחס לביקורות, שהמון אנשים באינטרנט נתלים בהן בלי לזכור עניין די קריטי: רוב הביקורות הגדולות שפורסמו על המשחק הזה נכתבו בלחץ *מאוד* גדול. סוני שלחה אותו למבקרים פחות משבו לפני E3, מה שאומר שלמבקרים היה בערך יומיים-שלושה לשחק ולכתוב. וכשמשחקים במשחק לביקורת כל כך מהר - מפספסים בו הרבה דברים. בגלל זה רשמים מאוחרים יותר מהמשחק, כמו שאפשר לשמוע בשבועות האחרונים בהרבה פודקאסטים למשל, פתאום "מגלים" כל מיני בעיות שבביקורות המקוריות לא דיברו עליהם בכלל, בדרך כלל כי השחקן שכתב את הביקורת רץ על המשחק כמה שיותר מהר ולא היה לו זמן להתעכב על דברים שיטרידו גיימרים שמשחקים בו בקצב נורמאלי. זה בערך אותו מקרה שקרה בזמנו עם GTA 4 - ביקורות מטורפות לגמרי מצד מבקרים ששיחקו בו מהר, אבל ככל שעבר הזמן הקונצנזוס על המשחק, גם בקרב עיתונאים, השתנה.
לגבי הקטעים: הדוגמה הכי טובה היא הקטע יחסית בהתחלה בו
גארנט לי למשל ציין את