במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 27 אפריל 2020, 17:29

idan כתב:
Uncle Pey'j כתב:זה משחק מיוחד,גם כמישהו חדש לסדרה זה ברור שרמת ההשקעה בו ובניית העולם והדמויות היא לא משהו שהיית מצפה מ-JRPG טיפוסי,בטח לא מסקוור.
לגבי הסוף...
ספויילר: הצג
אני חרשתי את יוטיוב בצפייה בעשרות סרטוני תיאוריות שונים,ולאחרונה נתקלתי באחץ מעניינת במיוחד שגם ארית' בעצם מהעתיד והיו לזה המווון רמזים במהלך המשחק. אני באמת אהבתי את מה שהם עשו נטו בגלל ששום משחק או סרט שאני מכיר לא עשה את זה קודם.

לגמרי, בסוף המשחק, לפני שהם נכנסים לפורטל ההוא זה נראה שהיא מודעת לחלוטין. אם משחזרים לאחור כל מיני סצינות במשחק, כמו שהיא נוגעת במרלן (הילדה הקטנה של ברט) ורד13 ומראה להם דברים, אז זה די ברור שיש כאן משהו חשוד... אתה מקבל בפרק 14 נראה לי סצינה מיוחדת אם אחת הדמויות לפי כל מיני בחירות קטנות שאתה עושה במהלך המשחק ולא יודע אם קיבלת את הסצינה של ארית', אבל היא אומרת לקלאוד שלא יתאהב בה וכל זה, ועכשיו אני מבין למה.. (אני מניח שאתה יודע מה קרה במשחק המקורי?)
אחד הדברים שהכי פוצצו לי את הראש זה הסצינה בהתחלה שהיא כביכול שיחזור מדוייק של הסצינה פתיחה המקורית אבל אם שמים לב יש איזה שתי שניות בודדות שהיא מסתכלת לאחור ויש את המוזיקה של ספירות', יעני זה מהתחלה שם.
הדבר היחיד שעדיין לא מצאתי לו תשובה היא למה קלאוד אמר שהוא הרג את ספירות' לפני 5 שנים, שום דבר אחר במשחק לא מוביל למסקנה שהוא זוכר את האירועים שקרו, והוא עדיין עושה רושם פוסט טראמוטי עם כל הפלאשבקים. חשבתי שאולי לא שמעתי טוב אבל לאסקין אישר לי שזה מה שנאמר, אז אם מישהו מוצא לזה תשובה או איזה תיאוריה לחפור בה שמתייחסת לזה, אני ישמח אם הוא ישתף.

הספקתי לסגור פלוס מינוס את כל הלור של היקום של 7 מאז שסיימתי את הרימייק כולל הסרט וקרייסיס קור,אז אין בעיה לדון בהכל,גם ככה אני לא מרגיש שהרסתי לעצמי כלום בהתחשב שמה שקורה בסוף של הרימייק :).. לגבי מה שקרה בניבלהיים,אני חושב שקלאוד לא שכח הכל,פשוט הזיכרונות שלו התערבבו באימג' הזה שהוא בנה לעצמו עם החיקוי של זאק אז יכול להיות שהוא זוכר שהוא כביכול הרג את ספירות' אבל הוא לא זוכר שהוא עשה את זה כחפ"ש אלא כפירסט קלאס.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 28 אפריל 2020, 07:34

אתה מתכוון למשחק המקורי? כי שם אני די בטוח שהוא שכח. אחרי שמגיעים לכפר הראשון אחרי מידגאר הוא מספר לחבורה כל מה שהוא יודע על ספירות' (שהרג את הנשיא של שינרה והמון אנשים בבניין אבל הם לא רואים אותו כמו ברימייק, רק את התוצאות של המעשים שלו) כולל מה שהוא "זוכר" מהתקרית בניבלהיים עד לנקודה שהוא כביכול עומד אחד מול אחד מול ספירות' ואז הזיכרון נגמר, והוא מתחיל לשאול את עצמו שאלות איך הוא שרד עימות/קרב מול לוחם חזק בהרבה וזה בעצם הופך למניע עבורו לרדוף אחרי ספירות' ולגלות מה באמת קרה שם.
אם אתה מתכוון שזה הפתרון שלהם לרימייק אני אני מקווה שלא, כי אני פשוט לא מצליח להבין למה שהם ימירו טוויסט גדול ורגע של גילוי עצמי חשוב ופשוט יקטינו אותו אבל עדיין ישמרו על המבנה הבסיסי של קלאוד המבולבל, יענו הוא זוכר את הדבר הכי דרמטי אבל לא את כל השאר? זה לא שהם משנים הכל ואז מילא, סיפור אחר. לא יודע, או שאני פספס משהו או שזה קשור לאיזה יקום מקביל/טיים ליין אלטרנטיבי/אפקט פרפר או איזה שיט מטורלל כזה :)

אגב, מישהו נלחם ב summon הסודי? מסתבר שיש אחד כזה שלא הצלחתי לפתוח.. כמו גם כמה בוסים חדשים ב VR אחרי שאתה מסיים את המשחק. בכלל ב hard mode נשמע שיש גם לבוסים הרגילים מובים חדשים, מה שגורם לי להתבאס קצת שזאת לא הייתה אופציה מהתחלה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 אפריל 2020, 09:38

זה ממש מעט קרבות בVR שחייבים לבחור בHard כשמנסים אותם, רק האחרון באמת מביא משהו ממש ממש שווה... וזה בעצם מלחמה נגד 5 בוסים ב״רצף״, 4 מתוכם זה summons, בלי שימוש בItems... כדי לעשות את זה אין טעם לנסות בכלל בלי להיות ברמה 50 עם הציוד הכי מותאם, המאטריות הכי טובות וכו׳... וגם איתן - אני לא הייתי קרוב אפילו. יותר מדי טקטי, ויש מכות שלהם שמחסלות את כל הקבוצה אם לא נזהרים, וזה לא תמיד ממש תלוי בך... בקיצור סופר קשה ויכול ממש לבאס לנסות להלחם איזה חצי שעה ולהכשל באמצע.
זה דורש המון סבלנות ולא נראה לי שאצליח להביא את עצמי לעשות זאת, מה גם שאין לי כל כך סיבה, כי אפילו עם השרשרת שמקבלים כפרס עבור זה - אני לא חושב שאתחיל את המשחק שוב מהתחלה. סיימתי בו הכל חוץ מהקרב הזה.

אבל כן תוכל לקבל את הsummon הנוסף אם תעשה אך כל האתגרים של צ׳אדלי במשחק עצמו. הכי מעצבן זה להביא את כל המטריות הירוקות לMAX, אבל זה לא קשה, סתם טיפה גריינד, ויש מקומות שזה ממש קל ומהר (ממליץ על תחילת פרק 16, עד שמגיעים למדרגות ואז להתחיל שוב מהתחלה, תוך פעמים ספורות תעלה לרמה המקסימלית שלך ושל המאטריות).
הsummon הזה לא הכי הכי קשה ברמה הרגילה (אבל כן תהיה חייב להיות מוכן לקרב טוב טוב) ואם תרצה תוכל פשוט לנסות על הרמה הקלה ולקרוע אותו בשנייה רק כדי לקבל אותו :)

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 28 אפריל 2020, 09:59

זה בדיוק מה שהיה חסר לי, להביא את כל המטריות ל MAX, חוץ מזה עשיתי את כל המשימות של הילד המוזר:)

האמת שאני יכול לדמיין את עצמי עושה סיבוב נוסף על hard כי אני מרגיש שרק בסוף המשחק נהייתי ממש טוב (התחלתי לדפוק שם קומבואים עם tifa שזה משהו שהמשחק לא מסביר לך שאפשר לעשות) ויש גם את התירוץ של לראות את הסיפור מהפרספקטיבה הנוכחית, אבל בגלל שסוני עשו אחורה פנה עם הדחיות שלהם זה לא נראה לי סביר בשלב הזה :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 אפריל 2020, 10:32

הבעיה שלי עם Hard במשחק הזה, במעט שכן ניסיתי, זה שהרבה מאוד פעמים צריך להתאים את כל הציוד מחדש עבור קרבות ספציפיים, אחרת אפילו קרבות פשוטים יחסית נהיים ממש ממש קשים. ומאחר והם משום מה לא נתנו אופציה נוחה לבחור כמה בילדים שניתן להחליף בשנייה, אלא לעשות הכל ידנית - זה ממש הופך להיות יותר כמו משחק ניהול משאבים ופחות משחק אקשן זורם.
יש יהיה פאץ׳ אחד ויחיד למשחק הזה - כדאי שזה יהיה הדבר היחיד בו :)

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 29 אפריל 2020, 23:55

תענוג עכשיו עם גיים פאס... ביומיים האחרונים - גירס טקטיקס, Moving Out וסטריטס אוף רייג' שגם הכי טהרנים עפים עליו. ויש גם יאקוזה וכאלה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אפריל 2020, 01:03

אם כבר גיימפאס, אני עדין באמצע אורי, המשחק הזה הוא באמת מאסטרפיס.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 30 אפריל 2020, 04:52

עד כמה שמשחק שמרני וממוחזר יכול להיות מאסטרפיס. רובו של אורי החדש מרגיש כמו רימייק של הראשון, רוב הכוחות והפאזלים הם כמעט קופי פייסט ממנו.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 30 אפריל 2020, 12:02

חרשתי על מרוול ספידרמן בזמן האחרון
עברתי אותו -סיכום המשחק טוב אבל תקעו הרבה חלקי פילרים
וגם יש מפת מישחק מאוד קטנה יחסית לסופר גיבור כמו ספידרמן

בעניין הפילרים-לדוגמה המפה מחולקת לכמה אזורים
באזור רגיל עם רוצים לעשות 100 אחוז , יש 4x5
קרבות או משימות פשוטות שחוזרים על עצמם
תכפילו את זה בכמה אזורים וזה יותר ממאה קרבות כאלו

דברים כמו להציל מישהו שכנופיה תוקפת אותו
ללכוד כנופיה שבורחת במכונית , דברים כאלו
.המשימות העיקריות טובות , ויש הרבה חלקי דיבוב ממש מוצלחים
בסופו של יום בלי פילרים המשחק טוב מאוד
עם פילרים הוא בינוני

מעבר לזה התחלתי את הdlc של המשחק
יש לי את שלושתם, אני רק בהתחלה של הdlc וזה מוסיף סיפורי צד שזה מאוד נחמד

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 30 אפריל 2020, 17:02

אבל אתה לא חייב לעשות את הפילרים. אני גם משחק בו כרגע (70% פנימה). משחק טוב ומהנה סה״כ, קצת קל מדי (על רמת הקושי האחרונה).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 מאי 2020, 15:01

לאחרונה חזרתי למריו אודסי, השארתי את המשחק בצד בדיוק כשהגעתי לעולם האחרון. אז בדיעבד זה העולם אחד לפני אחרון, ודווקא שני העולמות האחרונים ממש מעולים, מהטובים של המשחק. לא ציפיתי שהמשחק ינסה לעשות קליימקס אקשני מתוסרט בסיומת, זה היה כיוון ממש מעניין.

ואז, אחרי שסיימתי אותו, כבר נפתחו לי שני עולמות חדשים (אחד מהם נוסטלגיה לפרצוף ברמות אחרות!) ונראה שככל שאוספים עוד ירחים, כך נפתחים עוד עולמות. בנוסף לזה בכל עולם שכבר הייתי נפתח אתגר בלונים של לואיג׳י והתווספו עשרות ירחים חדשים. אלוהים, כמה תוכן יש במשחק הזה?

עידן, ראיתי שגם אתה הגעת לעולם פוסט המשחק, ראיתי אותך בדרוגים של המירוץ שם :)

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 01 מאי 2020, 16:20

חח וואלה
נראה לי שדי עשיתי הכל במשחק הזה, וכן יש כמה הפתעות שוות בפוסט גיים :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 מאי 2020, 19:06

שיחקתי קצת בStreets of Rage 4
האמת שלא מאוד נהנתי, והמשחק לא קל לבד.
אני מנחש שהרבה יותר כיף עם חבר על הספה או מרחוק...

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 מאי 2020, 20:16

ברור לאסקין, זה ז'אנר שחובה קו אופ, וכן ספה זה האידיאל, אונליין עדיף מכלום אבל זו לא החוויה המלאה, זה סגנון שהכי כיף שמישהו יושב לידך ואתם מתעצבנים ביחד מהשיט שהמשחק זורק אליכם :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 מאי 2020, 20:36

כן, בינתיים אנסה אונליין.
יש מצב גם שהשלט של הוואן שלי נדפק, כל פעם שיש רטט הטריגר השמאלי שלי רוטט חזק :( הוא די חדש, נראה לי קנינו לפני שנה ומשהו. ממש אכזבה עם השלטים של מיקרוסופט, או שיש לי דריפט, או שהמגעים של הסוללות רופפים, ועכשיו זה... כבר קניתי איזה 5 שלטים של מיקרוסופט מאז ה-360, ואף אחד עכשיו לא עובד כמו שצריך (מן הסתם 2 כבר מסרתי), זה ממש מבאס. ואני שומר עליהם ממש ממש טוב. באמת!
בשלטים של סוני בחיים לא הייתה לי שום תקלה.

בכל אופן המשחק מרגיש ממש כמו פעם, לטובה ולרעה...
מרגיש לי שהיו יכולים לקחת את זה טיפה קדימה וליצור חוויית גיימפליי זורמת יותר, טובה יותר

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 01 מאי 2020, 21:30

InterAl כתב:אבל אתה לא חייב לעשות את הפילרים. אני גם משחק בו כרגע (70% פנימה). משחק טוב ומהנה סה״כ, קצת קל מדי (על רמת הקושי האחרונה).

ברור שלא חיבים לעשות הכל , אבל שמסומן לך במפה זה מפתה לנקות את המפה
הבעיה שלי ששמו יותר מידי כאלו , אני לא מדבר על המשימות צד
המשימות צד סבבה , וגם יש סרטוני מעבר וזה חלק מהעלילה
אני מדבר על הפילרים הפשוטים האלו שמגעים בספרות של 5
באזורים השונים

בכל מקרה סימתי את הdlc הראשון ואני עמוק בשני
אז כמה דברים
.1-כל השדרוגים והחליפות של המשחק הראשי , נימצאים כבר בdlc
זה אומר שאין צורך לשדרג את הדמות מחדש
לא יודע עם אפשר להתחיל dlc בלי לסיים את המשחק הראשי או לא
אבל במקרה שאפשר עדיף קודם לסיים את המשחק הראשי

2-אין שינוים גדולים במשחקיות בין המשחק הראשי לdlc
לפחות לא לשנים הראשונים

3 -לפחות הdlc הראשון מאוד קצר וזה כולל פילרים שלא חובה לעשות
אני קיבלתי את 3 הdlc בחינם ככה שלא יודע עם סוני מעבר אותם בזמנו או לא ולא יודע עם קיבלתי את זה כי אני מנוי זהב
בגדול לפחות הdlc הראשון ואני מעריך שגם השני -עדין לא התחלתי בשלישי לטעמי לא שווים מעל 5 דולר כל אחד
העלילה נחמדה , אבל זה ממש קצר

4-עכשיו משהו שלא קשור בהכרך לdlc אבל גם למישחק הראשי
וגם לdlc
בחלק מהמשימות יש חלקי יתגנבות במשחק
חלקם גם מצריכים להרוג את כל האויבים בלי שיבחינו בכם

אבל חוץ מיזה יש משימות שאפשר לנסות ליתגנב
ואחרי מספיק זמן מישחק הבנתי משהו , המשימות המסוימות האלו
לא משנה כמה אני מתגנב טוב , אפשר ליתגנב רק גל ראשון
מכמה גלים של אויבים , בהתחלה חשבתי שאני משחק לא טוב
עד שהבנתי , עם הצלחתי להרוג מספיק אויבים בלי שיבחינו בי
יוצא גל שני מכמה גלים שישר מבחין בי , והמשחק פשוט לא מאפשר
ליתגנב מעבר לנקודה מסוימת
ואז זה לחסל הרבה אויבים בכמה גלים בלי ליתגנב, כי המשחק גם לא מאפשר יתגנבות חוזרת , זה מאוד מעצבן ובאותם משימות פשוט
לא שווה ליתגנב
במקום לנצח את האויבים באותו השטח בלי שהם יבחינו , ואז במקרה של הצלחה שהמשחק לא ישלח גלים נוספים , שזה יהיה תגמול
פשוט בגלל שבכל מקרה מגעים גלים חדשים עדיף כבר לוותר על זה
וישר לתקוף

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 מאי 2020, 21:53

Laskin כתב:כן, בינתיים אנסה אונליין.
יש מצב גם שהשלט של הוואן שלי נדפק, כל פעם שיש רטט הטריגר השמאלי שלי רוטט חזק :( הוא די חדש, נראה לי קנינו לפני שנה ומשהו. ממש אכזבה עם השלטים של מיקרוסופט, או שיש לי דריפט, או שהמגעים של הסוללות רופפים, ועכשיו זה... כבר קניתי איזה 5 שלטים של מיקרוסופט מאז ה-360, ואף אחד עכשיו לא עובד כמו שצריך (מן הסתם 2 כבר מסרתי), זה ממש מבאס. ואני שומר עליהם ממש ממש טוב. באמת!
בשלטים של סוני בחיים לא הייתה לי שום תקלה.

בכל אופן המשחק מרגיש ממש כמו פעם, לטובה ולרעה...
מרגיש לי שהיו יכולים לקחת את זה טיפה קדימה וליצור חוויית גיימפליי זורמת יותר, טובה יותר

אני חושב שאתה פשוט חווה לראשונה את הרטט בטריגרים שיש בשלט של ה-ONE :)

בנוגע לאונליין, הוא שבור לגמרי ב-PC. ניסיתי להרים משחק אתמול עם חברים כמעט שעה ובכל פעם משהו אחר קרה, לא הצלחנו לשחק יותר מ-3 דק' ברצף.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 מאי 2020, 22:57

באסה לשמוע על האונליין...
ולגבי הרטט - או שיש משהו לא מותאם ברטט במשחק הזה, או שהוא חזק מדי וגורם לרעש נוראי ועובד רק בטריגר השמאלי, משום מה :)
נערך לאחרונה על ידי Laskin ב 02 מאי 2020, 02:29, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 02 מאי 2020, 01:32

נסה לבדוק את הרטט בהגדרות בווינדוס. שיחקתי גם קצת אבל בלי רטט (זה בערך הדבר הראשון שאני מכבה במשחקים) אז לא יודע אם זה בעיה במשחק. בכל אופן מסכים לגבי התקלות של השלטים, ממש מקווה שהשלט של ה-XSX יהיה עמיד יותר.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 02 מאי 2020, 06:32

לי יש בקר חוטי של 360 שמחובר למחשב כבר מעל 5 שנים. אני משתמש בו לא מעט והוא עדיין עובד פיקס.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 מאי 2020, 11:48

גם לי יש שני שלטי ONE בני 5 ושניהם עובדים מעולה, וזה כולל ילד בן 4.5 שמפיל אותם על הרצפה יומית.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 02 מאי 2020, 14:01

טוב סימתי את הdlc השני של ספיידרמן
הdlc מבחינת עלילה מחוברים אחד לשני
נישאר לי רק את הdkc האחרון, וזהו אני יסיים עם האולי סדרה
כניראה וזה הערכה , עד שיצא ספיידרמן 2 לps5 ?

בכל מקרה הצצתי קצת במפה של הdlc האחרון
יהיו פילרים בחצי מפת עולם , כמו שהיו בdlc השני
מה שמוריד לי מהמישחק הכי הרבה , זה שלא הוסיפו שטחים למפת עולם , באף אחד מהdlc, וזאת מפה שגם ככה קטנה לדמות כמו ספיידרמן
בכל מקרה המישחק טוב וכיף , האכזבה שלי שציפיתי לאיזה מישחק של 100 , וזה מרגיש לי יותר כמו 75
יש חלקים מסוימים מצוינים במישחק, הגרפיקה
המוזיקה
התחזקות הדמות
הדיבוב
סרטוני המעבר
מספיק בוסים, מספיק נשקים ומכניקות קרב של ספיידרמן

אבל לצד זה יש דברים מאוד מאכזבים , עם הכל היה משימות עלילה
אני מדבר עלילה ראשית וצד בלי פילרים
המישחק היה מאוד קצר

ושטח המישחק מאוד קטן לספידרמן
כן יש משימות שהמישחק מכניס למבנה או שטח מישחק אחר שלא במפה הרגילה
אבל אז זה רק לאותה משימה

עכשיו זה לא אומר שאני לא ממליץ על המישחק
או כיף וטוב
אבל אני חושב שהרבה יצפו למישחק אחד מהטובים שאפשר
ויתאכזבו
לשחק בספידרמן רק גרם לי חשק לבאטמן חדש
גם ככה הרבה מהאלמנטים נלקחו מבאטמן, ואני חושב שהעולם
של באטמן, בגלל שאין לו כוחות על , יותר מתאים למישחק בסגנון
גם האפלוליות של גותם,לטעמי טובה יותר למשחקים בסגנון

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 מאי 2020, 15:01

קניתי את התוסף של לגו לפורצה הורייזן 4 לילד והוא פשוט מעולה. כל העולם של פורצה עובר טרנזפורמציה ללגו (וזה עולם חדש, לא זה של פורצה 4), מהבניינים או החיות ועד העננים והאנשים. הכל הריס (הרי זה לגו), יש אזורים ברוח הלגו כמו טירות רדופות ברוחות רפאים, לונה פארק, דינוזאורים, פיראטים ועוד סטים שונים של לגו. כל הפעילויות חדשות, מסוגי המרוצים עד ה-meta שבה אוספים אבני לגו בכדי לבנות ולשדרג איתן את הבית שלך. כמובן גם הסגנון משחק עצמו קצת השתנה ונעשה אפילו יותר ארקיידי, למשל יש ראמפות ופדים על הקרקע שנותנים boost כך שאתה כל הזמן או מקפץ באויר או הורס דברים. בקיצור, זה באמת מושלם לילדים, תוסף נהדר ובשרני.

הדבר המוזר היחידי הוא שצריך להגיע לרמה מסויימת בכדי שזה יפתח. WTF? גם שלמתי על זה כסף, גם זה נפרד לגמרי מהקמפיין הראשי וגם זה מיועד לילדים אז מן הסתם הם מצפים לגישה מידית. מאוד מוזר.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 02 מאי 2020, 17:42

לא חושב שלגו=ילדים. אני אישית התאכזבתי מה רחבה הזאת. לגבי השלטים יש אצלי 6 שלטים וכל אחד יש לו דפקה של דריפט או סטיק שתקוע ועושה בלגן לכל השלטים האחרים שמחוברים. הקטע של הבטריה לא קרה לי באף שלט.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 מאי 2020, 17:46

אני חושב שהרפרנס לבטריה היה לשלט 360. הבעיה הזאת קיימת בכולם.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 15 אורחים