idan כתב:Uncle Pey'j כתב:זה משחק מיוחד,גם כמישהו חדש לסדרה זה ברור שרמת ההשקעה בו ובניית העולם והדמויות היא לא משהו שהיית מצפה מ-JRPG טיפוסי,בטח לא מסקוור.
לגבי הסוף...ספויילר: הצגאני חרשתי את יוטיוב בצפייה בעשרות סרטוני תיאוריות שונים,ולאחרונה נתקלתי באחץ מעניינת במיוחד שגם ארית' בעצם מהעתיד והיו לזה המווון רמזים במהלך המשחק. אני באמת אהבתי את מה שהם עשו נטו בגלל ששום משחק או סרט שאני מכיר לא עשה את זה קודם.ספויילר: הצגלגמרי, בסוף המשחק, לפני שהם נכנסים לפורטל ההוא זה נראה שהיא מודעת לחלוטין. אם משחזרים לאחור כל מיני סצינות במשחק, כמו שהיא נוגעת במרלן (הילדה הקטנה של ברט) ורד13 ומראה להם דברים, אז זה די ברור שיש כאן משהו חשוד... אתה מקבל בפרק 14 נראה לי סצינה מיוחדת אם אחת הדמויות לפי כל מיני בחירות קטנות שאתה עושה במהלך המשחק ולא יודע אם קיבלת את הסצינה של ארית', אבל היא אומרת לקלאוד שלא יתאהב בה וכל זה, ועכשיו אני מבין למה.. (אני מניח שאתה יודע מה קרה במשחק המקורי?)
אחד הדברים שהכי פוצצו לי את הראש זה הסצינה בהתחלה שהיא כביכול שיחזור מדוייק של הסצינה פתיחה המקורית אבל אם שמים לב יש איזה שתי שניות בודדות שהיא מסתכלת לאחור ויש את המוזיקה של ספירות', יעני זה מהתחלה שם.
הדבר היחיד שעדיין לא מצאתי לו תשובה היא למה קלאוד אמר שהוא הרג את ספירות' לפני 5 שנים, שום דבר אחר במשחק לא מוביל למסקנה שהוא זוכר את האירועים שקרו, והוא עדיין עושה רושם פוסט טראמוטי עם כל הפלאשבקים. חשבתי שאולי לא שמעתי טוב אבל לאסקין אישר לי שזה מה שנאמר, אז אם מישהו מוצא לזה תשובה או איזה תיאוריה לחפור בה שמתייחסת לזה, אני ישמח אם הוא ישתף.
ספויילר: הצג
הספקתי לסגור פלוס מינוס את כל הלור של היקום של 7 מאז שסיימתי את הרימייק כולל הסרט וקרייסיס קור,אז אין בעיה לדון בהכל,גם ככה אני לא מרגיש שהרסתי לעצמי כלום בהתחשב שמה שקורה בסוף של הרימייק
.. לגבי מה שקרה בניבלהיים,אני חושב שקלאוד לא שכח הכל,פשוט הזיכרונות שלו התערבבו באימג' הזה שהוא בנה לעצמו עם החיקוי של זאק אז יכול להיות שהוא זוכר שהוא כביכול הרג את ספירות' אבל הוא לא זוכר שהוא עשה את זה כחפ"ש אלא כפירסט קלאס.