PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Baba Yaga
Warrior

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי Baba Yaga » 06 מאי 2020, 22:57

אני כמוך בדילמה הזו, 99 אחוז שאני קונה את הps5 בהשקה אלא אם המחיר שלו יהיה ממש מופרך, אבל הטריילר ממש לא עושה חשק לחכות ...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 07 מאי 2020, 00:21

אני צריך לשחק בו על הPS4 Amateur שכנראה ירעיש כמו F-16 ברגע שאני מפעיל את המשחק וגם אני מתלבט אם להמתין לפס5 שאני מתכנן לקנות בהשקה או לשחק אותו עכשיו כדי להימנע מספויילרים.

על מי אני עובד,אני אשחק בו בשנייה שהוא יוצא..

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 מאי 2020, 08:17

המנעות מספוילרים זה הכי חשוב, אבל מן הסתם אם זה יהיה משחק מדהים כמו שמצופה ממנו - אז גם ככה אשחק בו פעמיים, כך שיום אחד אהנה גם מגירסת הפס5, עם 4k/60/HDR וכל השיט, על טלוויזיה חדשה. רק השדרוג של הטלויזיה יהיה משמעותי עבורי כמו קונסולה חדשה אז ביחד בכלל מגניב :)
אני מתכנן גם לשחק בGOW שוב.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 07 מאי 2020, 09:49

גם את המשחקים הלינאריים שהכי אהבתי בעולם, אני לא מצליח להביא את עצמי לשחק שוב. ניסיתי לשחק עוד סיבוב ב gow 2018 ופשוט לא הצלחתי להמשיך אחרי הבוס הראשון. וזה משחק שממש ממש עפתי עליו.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 מאי 2020, 10:11

DrKeo כתב:באמת שחשבתי כבר שהטריילר TLOU 2 זה מגרסת הפס5, אבל בסוף כתוב שזה נתפס מגרסת הפרו. מטורף, פשוט מטורף. מעניין אותי איך יראה משחק של נוטידוג לדור הבא, זה בלתי נתפס. אני לא חושב שראיתי משהו שאפילו מתקרב לזה חוץ מאשר כמובן Hellblade 2 שלא ברור אם הוא רץ לגמרי בזמן אמיתי והוא כמובן רץ על חומרה חזקה פי כמה. באמת מטורף, עשה לי הייפ ענקי ועכשיו אני קצת מתבאס שאני אשחק בו רק בנובמבר. זה מרושע לקוות שהמשחק יגמגם על הפס4 והפרו כדי להרגיש טוב עם ההמתנה שלי לפס5? :evil:

קיאו אתה רשע. אל תאשים אותנו שעשית מהלך לאסקין שלם עם כל הרכישה של הפס4 שעכשיו אתה צריך להתייבש. אחרת אני גם ארצה להרגיש טוב עם עצמי ששיחקתי מוקדם על ידי זה שיצאו ספוילרים לכל חור עד שזה יגיע לפס5 :evil:

מעניין אותי אם חלק מהקטעים בטריילר זה הגראפיקה של המשחק רגע לפני שעוברים לגיימפליי, כי חלק מהקטעים שם זה פשוט לא נתפס שהמשחק נראה כל כך טוב. גם בשאר הקטעים הוא כמובן מדהים אבל שם זה במיוחד.

קליימן גם אני כמוך! בגלל זה מודל סטייל גיימפאס שהיה מכיל את כל המשחקים החדשים שיוצאים הוא די מושלם עבורי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 מאי 2020, 10:24

Klayman כתב:גם את המשחקים הלינאריים שהכי אהבתי בעולם, אני לא מצליח להביא את עצמי לשחק שוב. ניסיתי לשחק עוד סיבוב ב gow 2018 ופשוט לא הצלחתי להמשיך אחרי הבוס הראשון. וזה משחק שממש ממש עפתי עליו.

אצלי זה קצת שונה, בעיקר במקרים של מעבר לקונסולה חדשה, או טלוויזיה חדשה. אני בחיים לא שיחקתי במשחק עם HDR אפילו, אז גם שדרוג של רזולוציה, גם פריימים, גם שחור אמיתי של OLED וכל זה, בנוסף אולי לאפקטים חדשים או RT? זה בהחלט שווה ריצה נוספת על משחק הדור שלי :)
אבל גם אני צריך קצת מרווח, לפני שנה לא הייתי חוזר אליו, היום מתחיל לחזור החשק

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 מאי 2020, 11:31

אפרופו קליימן בנוגע לכל הקטע של דרייק הרוצח, במקרה נתקלתי שוב בקומיקס המשעשע הזה שכבר שחכתי ממנו:

תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 מאי 2020, 12:06

bling כתב:אפרופו קליימן בנוגע לכל הקטע של דרייק הרוצח, במקרה נתקלתי שוב בקומיקס המשעשע הזה שכבר שחכתי ממנו:

תמונה

זה טוב! :D
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 07 מאי 2020, 12:07

הוא גם רוצח שלא מזיז לו שהוא רוצח... הוא בכלל לא מתייחס לכל האנשים שהוא הורג! :D
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 מאי 2020, 12:12

האמת שזה די מצחיק כי בכל משחק הוא רוצח עשרות, אז הוא עובר לתקופה שקטה שבה הוא יכול להרהר על כל המוות שהוא גרם, ואז מגיע המשחק הבא והוא שוב רוצח עשרות. He just doesn’t give a fuck!

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 07 מאי 2020, 14:25

bling כתב:אפרופו קליימן בנוגע לכל הקטע של דרייק הרוצח, במקרה נתקלתי שוב בקומיקס המשעשע הזה שכבר שחכתי ממנו:

תמונה

כבר עשו את זה יותר טוב אצל אוסטין:

מה שכן, אני משחק בימים אלו את Wolfenstein II לפני שהוא נעלם מהGame Pass, ואני חייב לציין שזו חתיכת הקרינג'פסט הכי קרינג'ית שיצא לי לשחק בה. לצערי לא שיחקתי בnew order/old blood אז אני לא יודע מה הולך שם ואם המצב התדרדר רק אחר כך, אבל בינתיים המשחק מרגיש כמו fanfic לח"צי למשחקים של פעם עם לוחמי מחתרת שיצאו מunited colors of benneton, נאצית שעושה fat shaming לבת שלה, ואבא של בלזקוביץ מסתבר היה איש רע ויותר גרוע מהנאצים כי הוא היה אמריקאי לבן. יש לי תחושה שבסוף המשחק נגלה שהנאצים הבאמת האמיתיים זה אמריקה והיטלר רק מילא פקודות.

אה, והסיבה שאני כותב את זה כאן: יש שם גם מכתב של נאצי שכותב לאשתו כמה הוא מתגעגע אליה ורוצה לראות את הקינדר החמוד שלו כשהוא יחזור הביתה, אבל בסוף בילי הרשע הורג אותו :cry:

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 מאי 2020, 14:45

אני ממש נהנתי מוולפנשטיין הראשון והשני... ההומור מעולה בעיניי, אני מקווה שאתה לוקח את זה כהומור ולא נסיון רציני לעלילה מאוד רצינית... חכה, אולי זה ״יגדל עלייך״ בהמשך. יש שם קטעים אדירים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 מאי 2020, 22:09

יש פה מישהו עם PSNOW שיכול אשכרה להסביר מה ההבדל בין זה לבין GAMEPASS (כלומר חוץ מהקטע של ההזרמה)? הרי כשעושים מנוי מקבלים גישה לספריה, אם המשחק הוא משחק פס4 אז אפשר להוריד ולהתקין אותו וחלק מסויים מהספריה הזאת זמין חופשי, נכון? אז בעצם מה ההבדל בין זה לבין GAMEPASS? הרעננות של המשחק שמופיעים בשירות?

בעצם זאת השאלה שלי - האם יש לסוני בעצם כל הזמן הזה GAMEPASS והם פשוט לא שמים על זה פוקוס?

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 09 מאי 2020, 22:21

כן, זה המצב. אם זה משחק פס4 הוא ניתן להורדה. ההבדלים מגיים פאס זה משחקי ה-PS3 שחייבים להזרים, צד ג פחות אטרקטיבי וצד א חלקי שמגיע לאיזה שלושה-ארבעה חודשים ועוזב. וכמובן הזמינות בעולם וקלות ההרשמה, ה-trials, המבצעים וכו'. (לא עשיתי מעולם PS NOW)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 מאי 2020, 22:23

אז במילים אחרות, אם סוני רוצה GAMEPASS, זאת אשכרה החלטה וביצוע מידי. רק במקומם הייתי מחליף את השם PSNOW, רק לשם המיתוג מחדש.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 09 מאי 2020, 23:34

בוא נגיד ככה, הוא יכול להיחשב כבר כמקבילה סבבה לגמרי למי שהוא גיימר פס4 בלבד, במיוחד אם הוא גר באיזור בו הסטרימינג מהקטלוג עבר באמת מעשי. הם ממש שיפרו את השירות בשנה-שנתיים האחרונות, פעם אי אפשר היה להוריד מקומית משחקי פס4 ופס2.

כך שכן, אמנם זה ידרוש לא מעט עבודה (לשפוך כסף על הסכמים עם מפיצות ולעבוד על הקטע הטכני שעדיין לא משהו, בין אם מבחינת זמינות השירות בעולם ובין אם קטעים תוכנתיים אידיוטיים שקיימים כרגע כמו העובדה שמי שמחובר לשירות לא יכול למשל לקחת משחק מהקטלוג שהגיע ל-PS+ או בכלל לקנות אותו מהחנות), אבל זה אפשרי. תכלס מספיק שבמקום רולטה על צד א בשירות שמתחלף במהירות הם מודיעים שכל צד א יגיע אליו אחרי חצי שנה וזו מכה סופר חזקה לגיים פאס. השאלה רק אם זה ישתלם מתישהו.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 10 מאי 2020, 10:34

DrKeo כתב:יש פה מישהו עם PSNOW שיכול אשכרה להסביר מה ההבדל בין זה לבין GAMEPASS (כלומר חוץ מהקטע של ההזרמה)? הרי כשעושים מנוי מקבלים גישה לספריה, אם המשחק הוא משחק פס4 אז אפשר להוריד ולהתקין אותו וחלק מסויים מהספריה הזאת זמין חופשי, נכון? אז בעצם מה ההבדל בין זה לבין GAMEPASS? הרעננות של המשחק שמופיעים בשירות?

בעצם זאת השאלה שלי - האם יש לסוני בעצם כל הזמן הזה GAMEPASS והם פשוט לא שמים על זה פוקוס?

גם גיימפאס לא היה מה שעושים ממנו אם מיקרוסופט לא הייתה מתחייבת לשחרר כל משחק צד א' day and date לשירות הזה (זה היה מרשים כשגיימפאס הושק, זה עוד יותר מרשים אחרי מסע הקניות האחרון של מיקרוסופט ועיבוי אולפני המשחקים שלהם בשנה שעברה) ומשקיעה הרבה מאוד משאבים בספריית צד הג' שלה. נראה לי די ברור מאליו שהפלטפורמה הטכנית היא לא העניין כאן אלא רמת התוכן וההתחייבות. מיקרוסופט הלכה למעשה שינתה את כל המודל העסקי שלה בנוגע למכירת משחקים. סוני, לפחות נכון להיום, עדיין לא שם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 מאי 2020, 11:00

erezronen כתב:
DrKeo כתב:יש פה מישהו עם PSNOW שיכול אשכרה להסביר מה ההבדל בין זה לבין GAMEPASS (כלומר חוץ מהקטע של ההזרמה)? הרי כשעושים מנוי מקבלים גישה לספריה, אם המשחק הוא משחק פס4 אז אפשר להוריד ולהתקין אותו וחלק מסויים מהספריה הזאת זמין חופשי, נכון? אז בעצם מה ההבדל בין זה לבין GAMEPASS? הרעננות של המשחק שמופיעים בשירות?

גם גיימפאס לא היה מה שעושים ממנו אם מיקרוסופט לא הייתה מתחייבת לשחרר כל משחק צד א' day and date לשירות הזה (זה היה מרשים כשגיימפאס הושק, זה עוד יותר מרשים אחרי מסע הקניות האחרון של מיקרוסופט ועיבוי אולפני המשחקים שלהם בשנה שעברה) ומשקיעה הרבה מאוד משאבים בספריית צד הג' שלה. נראה לי די ברור מאליו שהפלטפורמה הטכנית היא לא העניין כאן אלא רמת התוכן וההתחייבות. מיקרוסופט הלכה למעשה שינתה את כל המודל העסקי שלה בנוגע למכירת משחקים. סוני, לפחות נכון להיום, עדיין לא שם.

אני לא בטוח שסוני רוצה להיות שם להתחשב בזה שכל משחק צד א' שלה מוכר 10+ מליון עותקים לאחרונה. לא שאני חושב שרווחים ממכירות של משחקי צד א' אמור להיות מניע של מחזיקת פלטפורמה, אבל בנתיים נראה שהמודל עובד לה מצויין.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 10 מאי 2020, 12:33

DrKeo כתב:
erezronen כתב:

אני לא בטוח שסוני רוצה להיות שם להתחשב בזה שכל משחק צד א' שלה מוכר 10+ מליון עותקים לאחרונה. לא שאני חושב שרווחים ממכירות של משחקי צד א' אמור להיות מניע של מחזיקת פלטפורמה, אבל בנתיים נראה שהמודל עובד לה מצויין.

נראה לי שדי ברור שסוני לא רוצה להיות שם. בהתבסס על הצלחת הפלייסטיישן 4 והמשחקים הגדולים שלו, אין לה סיבה להיות שם נכון להיום. זה חתיכת שינוי פרדיגמה מפחיד מה שמיקרוסופט עשתה, ואני לא רואה את סוני (או את נינטנדו לשם העניין) הולכים למהלך כזה בלב שקט.

לצוות של Xbox היה את ה"מזל" של נתוני מכירות לא להיט, שהתחברו לכך שמיקרוסופט היא חברה שכבר יש לה את הניסיון והידע של לקחת מוצר בתשלום ולהפוך אותו למוצר במודל מנוי (אופיס). ההימור שהם לקחו קטן יותר מההימור שסוני תיקח אם היא תלך על צעד זהה היום. מצד שני, מיקרוסופט שיחקו אותה עם ההימור הזה, והוא יכול לפעול מאוד מאוד מאוד לטובתם בדור הבא.

ולכן אני מניח שהשאלה שתשאל, בדרגי ההנהלה הבכירה של סוני, היא האם ההימור הזה יהיה שווה כדי להשאר תחרותיים, והאם מיקרוסופט מטילה צל חדש של איום לקראת הדור החדש. להערכתי התשובה תהיה שלילית, ולא נראה מודל דומה לגיים פאס בשנים הראשונות של הפלייסטיישן 5. אולי יגיע מאוחר יותר, אם האיזון בין מכירות הקונסולות ישתנה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 מאי 2020, 13:16

אני גם לא רואה את סוני הולכת על זה בזמן הקרוב. אבל, אם נראה בדור החדש הצלחה מסחררת של גיימפאס והכיוון יראה מאוד אטרקטיבי, סוני תוכל לעשות 180 ממש מהר בעזרת מיתוג מחדש של PSNOW.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 10 מאי 2020, 14:16

erezronen כתב:
DrKeo כתב:
erezronen כתב:

נראה לי שדי ברור שסוני לא רוצה להיות שם. בהתבסס על הצלחת הפלייסטיישן 4 והמשחקים הגדולים שלו, אין לה סיבה להיות שם נכון להיום. זה חתיכת שינוי פרדיגמה מפחיד מה שמיקרוסופט עשתה, ואני לא רואה את סוני (או את נינטנדו לשם העניין) הולכים למהלך כזה בלב שקט.

לצוות של Xbox היה את ה"מזל" של נתוני מכירות לא להיט, שהתחברו לכך שמיקרוסופט היא חברה שכבר יש לה את הניסיון והידע של לקחת מוצר בתשלום ולהפוך אותו למוצר במודל מנוי (אופיס). ההימור שהם לקחו קטן יותר מההימור שסוני תיקח אם היא תלך על צעד זהה היום. מצד שני, מיקרוסופט שיחקו אותה עם ההימור הזה, והוא יכול לפעול מאוד מאוד מאוד לטובתם בדור הבא.

ולכן אני מניח שהשאלה שתשאל, בדרגי ההנהלה הבכירה של סוני, היא האם ההימור הזה יהיה שווה כדי להשאר תחרותיים, והאם מיקרוסופט מטילה צל חדש של איום לקראת הדור החדש. להערכתי התשובה תהיה שלילית, ולא נראה מודל דומה לגיים פאס בשנים הראשונות של הפלייסטיישן 5. אולי יגיע מאוחר יותר, אם האיזון בין מכירות הקונסולות ישתנה.

תיראה יש פה שאלה גדולה , של כמה מכירות תוכנה בכסף
קונסוליה ממוצעת מוכרת , וכמה שירות כזה משפיע על המכירות תוכנה , מול הרווח שהוא נותן

סתם לדוגמה , נגיד שרות שעולה 120 דולר בשנה
זה בלי לחשב הוצאות , שווה ערך ל2 מישחקים רגילים במחיר מלא
זה אומר קונסולה שב5 שנים , מוכרת בממוצע 10 מישחקים במחיר מלא
כמובן יש לקוחות שקונים יותר ויש כאלו פחות
לנתון הזה יש לצרף כמה שירות כזה , מוריד ממכירת המישחקים מחוץ לשירות , וכמה אפשר לעלות מחיר לשירות בעתיד
לפני שתיהיה ירידה במינוים

אני אישית כן חושב שגם סוני וגם נינטנדו יכולים ללכת לשירות כזה
רק בלי מולטיפלטפורם חדשים
לדוגמה fifa חדש לא נימצע גם בגיים פאס
וrdr2 הגיע לשירות אחרי שהיה תקופת זמן לא מבוטלת רק ברכישה רגילה
לתת אנצארטד חדש ביציאה בשירות או זלדה חדש ביציאה בשירות
יכול לתרום המון למכירת הקונסולה
שזה יכול לגרום לעוד מכירות תוכנה

גם פסיכולוגית , להגיד לאנשים 120 דולר
מול להגיד לאנשים 10 דולר לחודש , זה מאוד שונה כניראה לרוב
הלקוחות הפוטנציאלים, כאלו שפחות מבינים בכלכלה
יש אנשים שקונים רק משחק בודד בשנה בקריסמס
תגיד להם 10 דולר לחודש לסיפרית מישחקים , כבר מבחינת מה שיצא להם מהכיס זה פי 2

נכון שזה גם יכול להיות אפוך
אנשים כמוני לדוגמה שקונים הרבה מישחקים בשנה
יקנו הרבה פחות , אבל לזה מכניסים יתרון של פחות ופחות יד שניה בשוק

ככה שקשה מאוד לדעת כמה זה ישתלם בטווח ארוך או לא
גם סוני וגם נינטנדו צריכים לשבת עם רואי חשבון בכל חלק שוק שלהם
ולהחליט
אולי במדינה א קונים רק קצת מישחקים וכדי לעשות שירות שם
ומדינה ב לא כדי

אולי במדינה א האינטרנט גרוע
ובמדינה ב אינטרנט מאוד מהיר

אני אישית מאוד השמח לשירותים כאלו מנינטנדו וסוני
נגיד 5 בילעדים בשנה אבל אחת שאני מעונין לשחק בהם
זה 300 דולר כל אחת עם היתי קונה עותקים חדשים
וזה אבל שנה
בכיף היתי משלם 10 דולר בחודש על דבר כזה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 10 מאי 2020, 16:01

erezronen כתב:
DrKeo כתב:
erezronen כתב:

מהצד השני של נתוני המכירות החלשים של משחקי אקסבוקס, מיקרוסופט ממוצבת הרבה יותר טוב כשזה מגיע למשחקי מולטיפלייר ומשחקי game-as-a-service - כאלו שיגרמו לאנשים להישאר מנויים חודש אחרי חודש אחרי חודש (כנ"ל גם יוביסופט ו-EA עם השירות המקביל שלהן).
לסוני אין בתכלס משחקים כאלו מצד א', ולמעשה בדור הזה היא זרקה הצידה כמפיצה כמעט כל משחק שאינו משחק סינגל פלייר עלילתי מגוף שלישי. אם סוני כן תתחייב להוציא את כל המשחקים שלה לPSNOW ביום ההשקה, הם יפנו רובם ככולם לאותו קהל ספציפי והצרכנים הכבדים פשוט יטחנו את רוב הקטלוג שמעניין אותם תוך חודש-חודשיים - כשאחריהם לא יהיה להם עניין לחדש את המנוי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 מאי 2020, 16:20

לא יודע אם הרבה יותר טוב, כי עולה לי לראש כרגע בעיקר SoT, אבל סוני באמת נטשו את זה בדור הזה לחלוטין.
למזלם - זה היה הדור הכי טוב לF2P מצד שלישי, באטל רויאלים ומשחקי מולטי אחרים, כך שבטח לא הרגישו בחסר

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 10 מאי 2020, 16:33

לא יודע עד כמה לא הרגישו בחוסר... אני בטוח שהם רואים את ההצלחה האדירה (והבלתי נתפסת בפרמטרים של סוני כמפיצת משחקים), ואני בטוח שהם היו מאוד שמחים ל'פורטנייט' (כשם קוד) משלהם.
אתה צודק שכבעלת פלטפורמה הם לא סבלו מזה במהלך הדור הנוכחי כי הפיצוץ היה מצד ג', אבל זה גם נכון שמיקרוסופט יותר ערוכים כביכול להיות אלו שמצליחים להגיע לשם. אני עדיין חושב שסוני לא ינסו לתקן את מה שלא שבור, והם ימשיכו להיות המקום שבו קורים הAAA הנרטיביים והמלוטשים עד שלמות, אבל אני גם בטוח שהם לפחות ינסו לייצר את הלהיט חסר הפרופורציות שלהם במהלך הדור הבא.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 10 מאי 2020, 17:11

ההימור שלי הוא שסוני בונה על המולטי של TLOU2 שמפותח בנפרד מהסינגל להיות הלהיט F2P שלהם כי למולטי של הראשון הייתה תגובה די חיובית בזמנו ורק תחשבו כמה טוב מצב באטל רויאל למשל יכול לעבוד עם המכניקות והעולם של TLOU,פוטנציאל אדיר.
חוץ מזה,יש להם (כנראה) משחק מולטי בפיתוח אצל גרילה,אני מהמר שזה יהיה קילזון עם חזרה לשורשים והארט סטייל של הטרילוגיה המקורית וכמישהו ששם הרבה שעות במולטי של קילזון 2,אני מאוד אשמח אם זה יהיה המצב.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 28 אורחים