Kazz כתב:http://kotaku.com/5958941/how-has-assassins-creed-iii-disappointed-me-let-me-count-the-ways
האם אתה מסכים עם מה שכתוב? לגבי איזה נקודות?
מסכים עם הדברים הבאים (לא לפי מספרי הנקודות שלו):
1. יש יותר מדי זמני טעינה. זה אומנם משחק עולם פתוח עצום בגודלו, אבל בשבילי זה יותר מדי, במיוחד כשאני משתמש באופציה לFast Travel.
2. ההקדמה ארוכה מדי. אומנם החלק שאותו הוא מתאר, בו סה''כ הולכים ממקום למקום וסצינות המעבר נטענות, נמשך בערך שעה וחצי, ולא כל ה8-9 שעות של ההקדמה, אבל זה בהחלט מעצבן.
3. מסכים מאוד על תפריט בחירת הנשק. מציק, מוציא מהחוויה, ואני לא באמת משתמש בו.
4. הממשק הכללי, מעבר לFree Running שהיא עדיין הטובה ביותר מכל משחקי העולם הפתוח, אכן איטי ולא מגיב לעיתים.
5. כל מנגנון ה Stealth מבוצע בצורה מבישה. אמרתי את זה כבר ואין לי בעיה לחזור על זה. אחרי שמשחקים ביצירות מופת של התגנבות כמו Mark of the Ninja וHitman Absolution, אי אפשר לסלוח על העליבות שבמנגנון הזה בAC3.
לא מסכים:
1. ''אפקט הגאמפ'' - סתם צרות אופקים אמריקנית. הוא פתאום הבין משהו שרלוונטי לסדרה מיומה הראשון. הגיבור משולב באירועים היסטוריים רבי משמעות. זה הפריע לכותב סתם כי הוא לא ממש הבין כלום בהיסטוריה הקודמת.
2. המוזיקה מצויינת! הפסקול ועיצוב הקול הם פשוט מוצלחים.
3. לא חושב שאפשר להגיד ''שום דבר לא באמת עובד בצורה טובה''. אני חושב שסה''כ המשחק הוא טוב, עצום בגודלו עם אוקיינוס של תוכן בתוכו. אני פשוט חושב שהוא שאפתני מדי.
4. על המחשב כמעט ולא נתקלתי בגליצ'ים ובעיות טכניות.
בכל מקרה, אני אכן מסכים עם האמירה הכללית. מדובר במשחק מאכזב בסדרה, אבל הוא עדיין טוב. כנראה שבאתי עם ציפיות גבוהות יותר. כשאסיים אותו אולי אשנה את דעתי, אבל נכון לעתה, בערך 25 שעות בתוך המשחק (יותר מפי 2 מהכתב של קוטאקו), הוא אכזב גם אותי.