נושא הדור הבא

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

Re: נושא הדור הבא

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 29 מאי 2020, 19:50

אופס דאבל

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 29 מאי 2020, 20:14

אירוע גדול של סוני בשעות נורמליות? כבר יותר טוב מ E3!

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 מאי 2020, 20:48

עניין הטוויטר של קליפי בי כבר קשור לנדב שבטח הקישור המקורי כשהוא הטמיע אותו לכאן היה של קליפי

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 29 מאי 2020, 20:50

אז יום רביעי ב23:00 אצלנו נחשף הדור הבא "האמיתי"? כן, ההייפ מתחיל להתבשל :).

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 29 מאי 2020, 22:04

Laskin כתב:מהציוץ שלהם אני מבין שיהיה גם שלט שכולו שחור? :)

יכול להיות שיהיה שלט שחור אבל אני די בטוח שמה שרואים בטיזר זה את השלט הלבן עם הצללה שגורמת לו להיראות שחור. תעצור את הסרטון אחרי שתי שניות, זה נראה לבן. ואני מניח שהאודיו זה ה startup החדש של הפס5? נשמע שהם מיקססו שם בקטנה את הפתיח של הפס1. נחמד..

האירוע יהיה דיגיטלי ויקח קצת יותר משעה, למי שתהה. בבלוג של פלייסטיישן הם מתייחסים לזה כאל חלק מסדרה של עדכונים על הפלייסטיישן 5 ומדגישים שאחרי שבוע הבא עדיין יהיה להם הרבה מה לחלוק איתנו.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 29 מאי 2020, 22:41

אני גם מניח שנקבל חשיפה של הקונסולה עצמה ללא מחיר,כי ג'ים ריאן התראיין לאיזה מגזין פיננסי ואחת הכותרות הייתה שהייצור ההמוני של הפס5 התחיל,אז אני מניח שסוני תעדיף לפרסם את זה בעצמה,אולי אפילו לפני יום חמישי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 מאי 2020, 00:22

Uncle Pey'j כתב:עוד הייפ! (CTO של בלופוינט)

ופרנויה של סוני לקינוח :D

זה רק אני או שסאונד הזה נשמע ממש כמו רימייק מודרני לBOOT של ה-PSX?

לסאונד הזה יש קישור עמוק בתודעה שלי ל-MGS1. בלופויינט, אתה צריכים לעשות MGS3, שמעתם?

אגב, מה הסיכוי שכל נושא הסיילנט היל בעצם סובב סביב בלופויינט? כלומר המשחק של בלופויינט הוא סיילנט היל 2?

עריכה:
וגם זה, אין לסוני קרוס ג'ן בכלל, כמו שצריך:
https://www.gamesindustry.biz/articles/ ... ystation-5
We're just normal men. We're just innocent men

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 30 מאי 2020, 00:37

לא רק שאין קרוס ג'ן, זה מגיע בנוסף עם תמיכה בps4 גם בימיה האחרונים עם שני משחקי על. הייתה הרבה ביקורת על הצורה שבה סוני עברה מהפס3 ל4 מבחינת משחקים, אבל נראה שהפעם הם עושים את זה באומנות.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 30 מאי 2020, 01:01

DrKeo כתב:
Uncle Pey'j כתב:עוד הייפ! (CTO של בלופוינט)

ופרנויה של סוני לקינוח :D

זה רק אני או שסאונד הזה נשמע ממש כמו רימייק מודרני לBOOT של ה-PSX?

לסאונד הזה יש קישור עמוק בתודעה שלי ל-MGS1. בלופויינט, אתה צריכים לעשות MGS3, שמעתם?

אגב, מה הסיכוי שכל נושא הסיילנט היל בעצם סובב סביב בלופויינט? כלומר המשחק של בלופויינט הוא סיילנט היל 2?

עריכה:
וגם זה, אין לסוני קרוס ג'ן בכלל, כמו שצריך:
https://www.gamesindustry.biz/articles/ ... ystation-5

הסיכוי שבלופוינט עובדים על סיילנט היל קלוש עד לא קיים,הם מעולם לא הוזכרו בשמועות לגבי הסדרה ואם יש פרוייקט חדש של סיילנט היל,הוא בפיתוח על ידי סטודיו יפן ולגבי סיילנט הילס,ממש לאחרונה קוג'ימה התראיין וסיפר ש-DS היה מספיק רווחי עבורם לפרוייקט הבא שלהם,אבל שפרוייקט גדול שהוא היה מעורב בו נפל לאחרונה..אני לא יודע אם מדובר בסיילנט הילס אבל נקודה למחשבה.
בנוסף,ג'ייסון שרייר עשה לייק בטוויטר לתגובה של מישהו בנוגע שהזכיר את הרימייק של דימון סולס אחרי ששרייר ענה לו שאפשר בהחלט לצפות להכרזות צד א' שבוע הבא,אז אולי זה כלום,אבל אני בספק,כי שרייר יודע שכל פיפס שלו בטוויטר מנותח על ידי האינטרנט. זה דימון סולס,אני ממש,ממש אתפלא אם זה לא זה.

קראתי את ריאיון עם ג'ים ריאן ולשם שינוי אני מסכים איתו לגבי הגישה שלו לדור הבא- חייבים לייצר הפרדה ברורה בין משחקים של הדור הזה לדור הבא,ואני תומך נלהב בקיצור תקופת הקרוס-ג'ן למינימום כדי שנוכל סוף סוף להתקדם קדימה. אני לא חושב ש-MS מבינה את זה,או לפחות זה לא נשמע כמו דרך שהיא רוצה ללכת בה כרגע וזה פשוט חבל בהתחשב בעובדה שהקונסולה שלהם חזקה יותר חומרתית. אני מקווה שסוני תאלץ אותם לשחרר את הדור הזה על ידי המשחקים שייצאו מצד א' שלה וייאלצו את MS להיות תחרותית עם הצד א' של הסטודיואים שלה,כי אם יש שני דברים שיכולים לחרבן ל-MS את הדור הבא: לוקהארט,וקרוס-ג'ן מוגזם של צד א'.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 30 מאי 2020, 01:08

Stick כתב:לא רק שאין קרוס ג'ן, זה מגיע בנוסף עם תמיכה בps4 גם בימיה האחרונים עם שני משחקי על. הייתה הרבה ביקורת על הצורה שבה סוני עברה מהפס3 ל4 מבחינת משחקים, אבל נראה שהפעם הם עושים את זה באומנות.

באומנות? אני חייב לא להסכים איתך על זה..ראית את הבלגן וחוסר הוודאות בהתבטאויות שלהם כלפי BC?
אם אנחנו מדברים על מעבר בין דורות כשזה מגיע למשחקים,אז 2013 הייתה די טובה עבורם- הם סיימו את הדור הקודם עם TLOU,GTA ו-GT חדש.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 מאי 2020, 02:12

אני לא חושב שנוכל לשפוט את הדרך של סוני ו-MS עד שלא נראה את המשחקים והליינאפ שהם יצרו. כלומר מה מבאס בקרוס ג'ן? החוסר ניצול של החומרה החדשה. בסופו של דבר אנחנו צריכים לראות את זה בעיניים ולהתבאס. לראות את פורצה 8 ולהגיד, וואללה, GT7 נראה כל כך הרבה יותר טוב מזה וכדומה. בקיצור, אני שומר את הבאסה שלי ליולי :D

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 30 מאי 2020, 08:28

Laskin כתב:מהציוץ שלהם אני מבין שיהיה גם שלט שכולו שחור? :)

וקרירין - אני די משוכנע שאם אתה רוצה ביצועים ממש טובים שיחזיקו לך לעוד הרבה שנים - אז הכרטיסים של Nvidia הולכים לאכול את של AMD בלי מלח. אבל נדע טוב יותר בסביבות אוגוסט-ספטמבר

כרגע לא ידוע מה amd תציג בדור העתיד שלה
יש לה את דור העתיד בps5 וxsx , אבל זה עדין לא הוצג לציבור
כרטיסים שחומרתית יתמכו בdx12 אולטימט עם rt

בנוגע להנווידה, סדרת 2000 היא הראשונה שלה עם rt
עם אני ילך על הנווידה , זה תיהיה סדרת 3000
בכל מקרה אני יחכה גם למעבדים וגם לכרטיסי המסך שיוצגו
ויחשוב כלכלית עם קודם לקנות xsx עד שהמחיר לתמורה בpc
יספק אותי
או לקנות ישר מחשב , בכל מקרה יש לפחות חצי שנה עד שניראה את הxsx בשוק
ועם אני יסיים את הבילעדים של הps4 עד אז
אז אני יקנה ps5 בהשקה במקום

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 מאי 2020, 11:56

גרינברג מנסה לעשות קאמבק לסוני ואני לא כל כך בטוח שיצא לו טוויט לגמרי קוהרנטי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 מאי 2020, 12:54

אני אוהב שסוני לא לוקחת שבויים, גם אם יהיו סטרימים נוספים בהמשך (בתקווה שעד אז המגבלות קצת ירדו ואפשר יהיה לעשות מופע לייב) הם הולכים כמעט עד הסוף עם האירוע הזה.

לא ״הצצה ראשונה לעתיד״ ולא ״sneak peek”, אלא חד וחלק בואו לראות את העתיד של הגיימינג, ברור שעם ניסוח כזה הם חייבים לתת בראש.

אם סוני תעשה מה שצריך אז למייקרוסופט מחכה קרב PR קשה, סווים לא מעריך מספיק לדעתי את מה שקורה פה עם רצף הטעויות האחרון של מייקרוסופט (בראשן הסטרים ההוא) לעומת מה שיכול להיות רצף ההצלחות של סוני שהתחיל מהשיוך של אנריל 5 שעשרות מליוני צופים ראו בכותרת שלו את המסר שהפס5 מפלצת.

- בקשר לסוני הפרנואידית ששרייר מדבר עליו: על זה המשפט ״זה שאתה פרנואיד זה לא אומר שלא רודפים אחריך״ נאמר, אפילו על המסגרת זמן של האירוע (תחילת יוני) אנחנו יודעים כבר כמה שבועות, שזה כביכול מידע סופר סודי שאפילו מפתחות לא נחשפו אליו באופן ישיר. מאוד קשה לשמור על סוד בתעשייה הזו, היא יותר מדי בנוייה על הייפ ועל הדלפות שמביאות למי שהוציא אותן רבע שעה של תהילה אינטרנטית. אין לי ספק שאם הקונסולה אכן מיועדת לסוף השנה הם יצטרכו לחשוף את העיצוב בשבוע הבא אחרת זה יצא דרך צילום של תפוח אדמה מטושטש והכי לא מחמיא על ידי עובד פס יצור בסין.

- אם אכן מה שפייג׳ אומר לגבי בלופוינט נכון לגבי זה שכמעט בוודאות זה דימון סולס אז אין לי מילים לתאר את האכזבה. אני מנמיך ציפיות לגבי המשחק הזה, מקווה לראות בעיקר גראפיקה יפה וזהו. טוב יהיה להוריד ציפיות ומקסימום להיות מופתעים לטובה באירוע במידה וזה לא יצא זה איכשהו.

- סוני פשוט משחקים אותה עם הדחיפה לדור הבא בלי קרוס ג׳ן ובלי שטויות. בעלי הפס4 קיבלו מתנת פרידה מצויינת עם TLOU2 ו GoT, אין לאף אחד סיבה באמת להתמרמר. ככה עושים את זה הכי נכון שאפשר. ניהול מעולה של הפרויקטים של סוני ושל הסטודיואים.

- בהנחה שהדור הבא הוא לא דור של diminishing returns עצבני זה יכול ליצור מצג שווא הזוי של משחקי פס5 שנראים כמעט דור ממשחקי ה XSX המקבילים. אם זה נכון שמי שמגיע ראשון ל 10 מיליון מנצח אז אלו חדשות לא טובות למייקרוסופט. מצד שני, אם לסוני יהיו קשיים בייצור של הקונסולה אז גם זה יכול לפגוע בהם חזק, למרות שאני מאמין שאם הם יצליחו לשמר את המומנטום הטוב שהם כרגע נמצאים בו אז אנשים פשוט יחכו שיהיה פס5 ולא יקנו את התחרות ״הנחותה״ (לתפיסתם) רק בגלל מחסור.

Klayman כתב:

אז מי אמר שצריך את הדור הבא? :D

את האמת למרות הפער הברור ברמת הטקסטורות (מצד שני זה לא ש Dreams זה הבנצ׳מרק הגראפי לדור הזה), האפקט של התאורה במערה קרוב למדי בעין למה שראינו מהדמו אנריל. וכן ברור שהוא פחות מורכב פי מיליון ושגם זה דורש פחות עבודה אבל בתכלס זה קרוב.

בכלל אני לא בטוח שמישהו שמחוץ לעולם המשחקים שם לב להבדלים כאלה מהותיים למרות שלנו זה ברור לעין. מבחינתם אולי ה diminishing returns כבר רצים פה חזק :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 מאי 2020, 13:29

הבאסה היחידה היא שמדובר לפי הבנתי בתצוגה של שעה אחת (וקצת), קיוויתי לתצוגה של שעתיים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 מאי 2020, 13:44

כמה זמן היתה התצוגה של אירוע החשיפה של הפס4 בזמנו בפברואר?

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 30 מאי 2020, 13:49

DrKeo כתב:גרינברג מנסה לעשות קאמבק לסוני ואני לא כל כך בטוח שיצא לו טוויט לגמרי קוהרנטי.

יצא לו סלט לגמרי,וממישהו שאחראי על המרקטינג של אקס בוקס,זה לא עושה רושם טוב ואם יש דבר אחד שאני יכול איכשהו לחלץ מהציוץ הזה,זה שנראה שהגישה של MS עדיין כוללת בתוכה תמיכה לאחור בדור הנוכחי,גם על חשבון ניצול מיטבי של XSX. למזלנו,זו מדיניות שקל יחסית לשנות אותה,ואני מקווה שזה באמת יהיה המצב,אני אתבאס אם למשל PD או פייבל,משחקים שכנראה מיועדים ל-2022,יהיו עדיין קרוס-ג'ן.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 מאי 2020, 14:05

קל לשנות אולי למשחקים שבשלב שזה רלוונטי עבורם בפיתוח, אבל ליינאפ שלם שיצא עד 2021 יהיה קרוס ג׳ן ולתת למתחרה שנה פלוס של דור הבא אמיתי זה לא רעיון חכם.

הציוץ של גרינברג נשמע כמו של איש מכירות שמנסה לחרטט אותך ואתה לא מבין בעצם מה הוא אומר אבל העיקר שזה נשמע ״נכון״.

זה ברור שמייקרוסופט ממשיכים לדבוק במדיניות המטופשת שלהם.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 30 מאי 2020, 14:17

והחלק הכי מוזר במדיניות הזו,זה העובדה שהם כרגע במקום השלישי מבחינת יוזר בייס- לפי נתונים של כל מיני אנליסטים (כי MS כבר מזמן הפסיקה לפרסם את המספרים) הם מכרו אולי 50 מיליון קונסולות,בזמן שסוני עקפה אותם ביותר מפי 2,אז מה הקטע? מה כל כך דחוף לכם לשמר את ה-50 מיליון האלה בזמן שהמתחרה הגדולה שלכם,שיש לה יוזר בייס ענק מכירה במציאות שכדי למשוך אנשים לקונסולה חדשה הם צריכים להציע חוויות שלא ניתן למצוא בקונסולה הנוכחית שלהם וגם,וזו אולי דעה קצת נאיבית,אני חושב שכשמחזיקות פלטפורמה,לסוני ו-MS יש אחריות מסויימת בקידום התעשייה הזו קדימה,גם אם צריך לקבל החלטות שאולי בהתחלה לא הכי כדאיות כלכלית אבל ישתלמו בטווח הארוך,ולהיאחז בדור הנוכחי זו החלטה שאני חושב שתתקע אותם בהמשך,כמו שאני חושב שלוקהארט יפגע בהם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 מאי 2020, 17:09

המצחיק הוא שMS בטח חושבת שזה ״for the players״. כלומר הם חיים בסרט שהם אמורים לתמוך בבעלי הOne כאילו זה מה ששחקנים מחפשים, תמיכה בקונסולה בת 7 בשנה השמינית והתשעיתי שלה. איזו בחירה מוטעה.

אני ממש אבל ממש מקווה שהורייזון 5 בלעדי לדור הבא ב2021.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 30 מאי 2020, 18:17

עם בודקים בהסטוריה של מכירות קונסולות
סיכוי מאוד גדול שבשנה הראשונה הps4, תמכור הרבה יותר מהps5
כי בדרך כלל בשנת מעבר כזאת , עם הקונסולה הצליחה מסחרית

מערך ההפצה שלה מאוד רחב
היא מוכרת מאוד לציבור הרחב
והיא מאוד זולה יחסית עם הרבה משחקים זולים

ככה שמה שms עושה , לא בהכרח טעות גדולה .כל עוד זה לשנה בודדת
בכל מקרה ניראה המון קרוס גאן מצד שלישי בשנה הראשונה
השאלה הענקית זה השנה השניה , ms צריכה להגיע לשם
מוכנה וקודם כל מחיר טוב ושיווק טוב לxsx בשנה הראשונה
להתחיל את השנה השניה טוב

אני זוכר שהps2 היתה בהתחלה בישראל ועבדתי כמוכרן באיזה חנות
שגם מכרה קונסולות
רוב אלו שקנו קונסולות קנו ps1 , בישראל בזמנו גם כי היתה פרוצה
לא מכרנו משחקים פרוצים בגלל החוק
אבל כן קונסולות עם מוד ציפ
מכרתי באותה תקופה רק ps2 בודדת, אז לא היתה פריצה וגם צורב dvd היה יקר מאוד
אבל מעבר לזה אנשים חיפשו מחיר טוב , כי רוב הקונים לא גימרים כבדים
וגם עם תראו מכירות בארצות הברית
שנה ראשונה לps2 ,
Ps1 מכרה יותר
שנה ראשונה לps3
Ps2 מכרה יותר
אין לי נתונים על הps3 -וזה היה דור ארוך מהרגיל , והps3 לא היתה דומיננטית כמו הps2
אבל במצב השוק של הps4 , היא הולכת למכור הרבה מאוד יחידות ב2021 , במיוחד עם ניראה תמכור של 200-150 דולר כולל משחק

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 30 מאי 2020, 20:16

DrKeo כתב:המצחיק הוא שMS בטח חושבת שזה ״for the players״. כלומר הם חיים בסרט שהם אמורים לתמוך בבעלי הOne כאילו זה מה ששחקנים מחפשים, תמיכה בקונסולה בת 7 בשנה השמינית והתשעיתי שלה. איזו בחירה מוטעה.

אני חושב שאפשר להיות רגועים לגבי הורייזון 2,ואני לא אתפלא אם הוא אפילו יגיע השנה.
לגבי MS,במקומם,הייתי מקבל את ההחלטה המתבקשת להפוך את היילו אינפיניט לאקסקלוסיבי ל-XSX: חמש שנות פיתוח,מנוע גרפי חדש ונוצץ והרבה פידבק מהקהילה,כל אלה נותנים להיילו אינפיניט סיכוי אמיתי להיות משהו מיוחד,אבל איך באמת אפשר להתחרות גרפית ומכנית במשחק אקסקלוסיבי כמו הורייזון 2 שמטרגט רק את הפס5,בזמן ש-343 צריכים להריץ את איפיניט על ה-One הבסיסית במה שאני מניח שיהיה 720P ו-30fps כי נשמע שהיילו איפיניט הולך להיות משחק סמי-עולם פתוח עם טבעת שנוכל לחקור וסקופ שלא היה באף משחק היילו לפניו. רק לחשוב מה 343 היו יכולים להשיג אם לדוגמא היו בונים את מערכת הסטרימינג שלהם סביבה-SSD של ה-XSX ..מבאס. סוני מוכנה 'להקריב' את הורייזון 2 כדי למשוך אנשים לקונסולה שלהם,אפילו אם הוא לא יעשה מספרים כמו הורייזון 1 ו-MS לא,ואני פשוט לא מבין את זה בהתחשב בזה שיש להם כיסים הרבה יותר עמוקים.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 30 מאי 2020, 21:09

זה בבירור פשוט מהלך עסקי ושיווקי שהם חושבים שהוא נכון. אני לא חושב שמה שעומד לנגד עיניהם אלו הכמה מליון עותקים יותר שהמשחק יותר כקרוס ג'ן. חוץ מזה שהילו מוצלח כמשחק השקה לקונסולה חדשה לא רק יזיז קונסולות לבד, אלא גם יהיה עם רגליים מאוד ארוכות לכל מי שמתישהו יקנה את הXSX. אז מה שאני לא מבין זה איך אפשר לחשוב שלהוציא קרוס ג'ן במשך שנתיים זה המהלך העסקי והשיווקי הנכון.
בכלל, מיקרוסופט עושה משהו קצת מוזר עם הדור הזה, הם כאילו הולכים יותר ויותר למודל של pc מאשר קונסולה דורית כמו סוני. כלומר בעיקר כל עוד הם לא מוציאים בלעדיים, זה קצת כמו 'האקסבוקס החדשה והחזקה יותר' ולא 'אקסבוקס דור 4', אם מה שאני אומר נשמע הגיוני.
וזה מתחיל כבר מהשם המוזר שהם נתנו למכשיר, מהסקרלט שאולי קיימת, מהחוסר בבלעדיים, ו (למרות שכאן אני בעד) מהעובדה שהכל קיים בpc. כלומר גם משחק בלעדי הוא לא באמת בלעדי וברגע שזה הופך לעובדה זה משחרר אותם מהצורך להפריד את המכשירים על ידי בלעדיים.

זה לא שאני לא חושב שיהיו משחקים בלעדיים לXSX (בעולם הקונסולות), ואפילו בהשקה בוודאי כמה משחקי צד ג יהיו בלעדיים לדור הבא, אבל עדיין, מיקרוסופט נגשים ל'דור הבא' בגישה שונה מסוני ובגישה שונה מהמצב בתעשייה כמה עשורים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 מאי 2020, 21:23

Uncle Pey'j כתב:
DrKeo כתב:המצחיק הוא שMS בטח חושבת שזה ״for the players״. כלומר הם חיים בסרט שהם אמורים לתמוך בבעלי הOne כאילו זה מה ששחקנים מחפשים, תמיכה בקונסולה בת 7 בשנה השמינית והתשעיתי שלה. איזו בחירה מוטעה.

אני חושב שאפשר להיות רגועים לגבי הורייזון 2,ואני לא אתפלא אם הוא אפילו יגיע השנה.
לגבי MS,במקומם,הייתי מקבל את ההחלטה המתבקשת להפוך את היילו אינפיניט לאקסקלוסיבי ל-XSX: חמש שנות פיתוח,מנוע גרפי חדש ונוצץ והרבה פידבק מהקהילה,כל אלה נותנים להיילו אינפיניט סיכוי אמיתי להיות משהו מיוחד,אבל איך באמת אפשר להתחרות גרפית ומכנית במשחק אקסקלוסיבי כמו הורייזון 2 שמטרגט רק את הפס5,בזמן ש-343 צריכים להריץ את איפיניט על ה-One הבסיסית במה שאני מניח שיהיה 720P ו-30fps כי נשמע שהיילו איפיניט הולך להיות משחק סמי-עולם פתוח עם טבעת שנוכל לחקור וסקופ שלא היה באף משחק היילו לפניו. רק לחשוב מה 343 היו יכולים להשיג אם לדוגמא היו בונים את מערכת הסטרימינג שלהם סביבה-SSD של ה-XSX ..מבאס. סוני מוכנה 'להקריב' את הורייזון 2 כדי למשוך אנשים לקונסולה שלהם,אפילו אם הוא לא יעשה מספרים כמו הורייזון 1 ו-MS לא,ואני פשוט לא מבין את זה בהתחשב בזה שיש להם כיסים הרבה יותר עמוקים.

פורצה הורייזון 5, לא הורייזן זירו דואן 2 שלא מעניין אותי במיוחד :)

Stick כתב:זה בבירור פשוט מהלך עסקי ושיווקי שהם חושבים שהוא נכון. אני לא חושב שמה שעומד לנגד עיניהם אלו הכמה מליון עותקים יותר שהמשחק יותר כקרוס ג'ן. חוץ מזה שהילו מוצלח כמשחק השקה לקונסולה חדשה לא רק יזיז קונסולות לבד, אלא גם יהיה עם רגליים מאוד ארוכות לכל מי שמתישהו יקנה את הXSX. אז מה שאני לא מבין זה איך אפשר לחשוב שלהוציא קרוס ג'ן במשך שנתיים זה המהלך העסקי והשיווקי הנכון.
בכלל, מיקרוסופט עושה משהו קצת מוזר עם הדור הזה, הם כאילו הולכים יותר ויותר למודל של pc מאשר קונסולה דורית כמו סוני. כלומר בעיקר כל עוד הם לא מוציאים בלעדיים, זה קצת כמו 'האקסבוקס החדשה והחזקה יותר' ולא 'אקסבוקס דור 4', אם מה שאני אומר נשמע הגיוני.
וזה מתחיל כבר מהשם המוזר שהם נתנו למכשיר, מהסקרלט שאולי קיימת, מהחוסר בבלעדיים, ו (למרות שכאן אני בעד) מהעובדה שהכל קיים בpc. כלומר גם משחק בלעדי הוא לא באמת בלעדי וברגע שזה הופך לעובדה זה משחרר אותם מהצורך להפריד את המכשירים על ידי בלעדיים.

זה לא שאני לא חושב שיהיו משחקים בלעדיים לXSX (בעולם הקונסולות), ואפילו בהשקה בוודאי כמה משחקי צד ג יהיו בלעדיים לדור הבא, אבל עדיין, מיקרוסופט נגשים ל'דור הבא' בגישה שונה מסוני ובגישה שונה מהמצב בתעשייה כמה עשורים.

בואו נהיה כנים, הגישה של מיקרוסופט היא פשוט מחורבנת. אין דבר ששונאים יותר במעבר בין הדורות מאשר קרוס ג׳ן. אלה המשחקים המעפנים האלה שנראים ו רגישים כמו משחק דור קודם רק עם תבלינים מהדןר הבא. זה מבאס ממש, אף אחד לא רוצה את זה. זה יעני תומך בדור הקודם אבל כולנו יודעים מה קורה בדור הקודם, גרסאות מקרטעות ומכוערות עם פיצ׳רים חסרים. זה lose lose לכולם. לא ברור לה מה הבעיה של מיקרוסופט, זאת טעות ענקית. אני מקווה בשבילם שהם יעשו רק שנה אחת כזאת ושהם יחשפו דברים מהתקופה שמעבר לקרוס ג׳ן כבר ביולי אחרת הולכת להיות להם חתיכת קטסטרופת PR.

מבחינתי זאת פעם שניה ברצף שמיקרוסופט עושה בדיוק את אותה טעות. לפנות ל״קז׳ואלי״ במקום לקור ולתת לקז׳ואלים לעקוב אחריהם. אז בדור הקודם זה היה לקז׳ואלים עם טלביזיה וקינקט ועכשיו הקז׳ואלים זה אנשים שקנו one בשנה+ האחרונות. מבחינתי זאת אותה טעות בדיוק.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 31 מאי 2020, 00:21

ציפיות לאירוע?
-מתחילים בבום: טריילר גיימפלי ארוך של הורייזון 2 עם מפתחים מגרליה שמדברים ברקע על מה שהם יכולים לעשות עם הפס5 וכו'
-טריילר גיימפלי של הפרוייקט של Housemarque,החבר'ה שעשו את Nex Machina ו-Resogun ויש להם עוד פרוייקט עם סוני. אני צופה שזה יהיה כותר השקה,כנראה קרוס-ג'ן כמו Resogun.
-טריילר ל-COD Black Ops Cold War כי חייבים :) אבל אני דווקא סקרן לראות איך הם שיפרו את המנוע המצוין ש-IW פיתחו ל-COD של שנה שעברה ואיך כל זה מתורגם עד כמה שניתן לדור הבא,כי ברור שיעבור זמן עד שנראה COD נקסט-ג'ן אמיתי.
-טריילר לאחד ממשחקי הספורט שלסוני יש זכויות מרקטינג עליו
-טריילר ל-Silent Hill,אני לא הייתי מהמר על גיימפלי בשלב הזה,אבל כן על טריילר in game שירים את ההייפ לאוויר.
-כל מיני הכרזות אינדי קטנות בין ההכרזות הגדולות
-מסיימים עם הרימייק של בלופוינט,אתם כבר יודעים מה אני חושב שזה :) ורק לרקורד,הייתי דווקא מעדיף שזה לא יהיה דימון סולס אלא משהו כמו סייפון פילטר או רימייק של MGS1,אבל אני 90% בטוח שמדובר בזה.

אופציות נוספות:
-הכרזה על ראטצ'ט חדש: אני יודע שזה הימור חזק של הרבה אנשים,אבל אני פשוט לא ראיתי סימנים מאינסומניאק לזה,וגם,סתם תחושה שלי שהוא לא יהיה שם,אבל אני כמובן מאוד אשמח לטעות.
-דווקא האמירה של סוני שהסטרים הזה הולך להיות חלק מסדרה של אירועים גורם לי לחשוב שהכרזות ענקיות כמו GOW2 וספיידרמן 2 ייעשו במועד אחר,אולי אפילו ממש קרוב להשקה של הפס5 או קצת אחריה,אני מזכיר לכם שעל U4 הכריזו ביום ההשקה של הפס4,אבל אחד מהם בהחלט יכול לצוץ באירוע שבוע הבא.
-המשחק של רוקסטדי,אם כי אני חושב שיש יותר סיכוי שוורנר יעשו סטרים גדול כי יש להם הרבה הכרזות כנראה: רוקסטדי,וורנר מונטריאול עם באטמן,Avalanche עם הארי פוטר ואולי אפילו מונולית' שהמשחק הגדול האחרון שלהם היה לפני יותר משנתיים וחצי.
-להפתעתי אני באמת קורא הרבה ב-Era על רמיזות שונות להכרזה על FF 16,אז אני מניח שזו גם אופציה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 39 אורחים