Stick כתב:DrKeo כתב:
ובתאור המשחק הכי בנאלי, משעמם, לא מעניין,
שידע להיות בדיוק במקום הנכון ובזמן הנכון,
ושמחלקת הPR שלו צריכה לקבל פרס נובל,
זוכה...
איך קוראים לו? godfall!
bling כתב:לא קצת מבאס לקנות קונסולה חדשה ולגלות שהממשק זהה לגמרי לקודמת? יודע שזה קצת טפשי במיוחד אם הממשק הקודם מצויין אבל לא יודע, יש רצון בהתרעננות ושהכל ירגיש חדש ומיוחד רק לקונסולה החדשה שלך...
זה קצת כמו לקנות רכב מדור חדש שיצא ולראות שהדאשבורד זהה לפולקסווגן שהרגע מכרת כדי לקנות את החדשה.
bling כתב:לא קצת מבאס לקנות קונסולה חדשה ולגלות שהממשק זהה לגמרי לקודמת? יודע שזה קצת טפשי במיוחד אם הממשק הקודם מצויין אבל לא יודע, יש רצון בהתרעננות ושהכל ירגיש חדש ומיוחד רק לקונסולה החדשה שלך...
זה קצת כמו לקנות רכב מדור חדש שיצא ולראות שהדאשבורד זהה לפולקסווגן שהרגע מכרת כדי לקנות את החדשה.
DrKeo כתב:bling כתב:לא קצת מבאס לקנות קונסולה חדשה ולגלות שהממשק זהה לגמרי לקודמת? יודע שזה קצת טפשי במיוחד אם הממשק הקודם מצויין אבל לא יודע, יש רצון בהתרעננות ושהכל ירגיש חדש ומיוחד רק לקונסולה החדשה שלך...
להבנתי ה-ONE תקבל את זה בערך יחד עם ה-XSX. אבל כן, יש משהו מאוד מבאס בנסיון הזה של מיקרוסופט לגרום למשתמש להרגיש כאילו הוא קונה XSX חדשה ונוצצת ובעצם כל מה שיש לו זה ONE חזקה יותר. הטשטוש בין הדורות שלהם מוציא את העוקץ מהכיף של דור חדש.
Uncle Pey'j כתב:DrKeo כתב:bling כתב:לא קצת מבאס לקנות קונסולה חדשה ולגלות שהממשק זהה לגמרי לקודמת? יודע שזה קצת טפשי במיוחד אם הממשק הקודם מצויין אבל לא יודע, יש רצון בהתרעננות ושהכל ירגיש חדש ומיוחד רק לקונסולה החדשה שלך...
להבנתי ה-ONE תקבל את זה בערך יחד עם ה-XSX. אבל כן, יש משהו מאוד מבאס בנסיון הזה של מיקרוסופט לגרום למשתמש להרגיש כאילו הוא קונה XSX חדשה ונוצצת ובעצם כל מה שיש לו זה ONE חזקה יותר. הטשטוש בין הדורות שלהם מוציא את העוקץ מהכיף של דור חדש.
עוד לא ראינו את הממשק של הפס5,וההימור שלי שהוא לא הולך להיות שונה דרסטית ממה שיש כבר בפס4. לגבי MS,אני מסכים עם מה שאמרת כשזה מגיע למשחקים עצמם,אבל כשזה מגיע לקונסולה? מה,ממשק חדש ונוצץ זה באמת מה שחסר לנו בדור הזה? אני מזכיר שוב,תראו מה קרה בדורות קודמים,תראו כמה זמן עבר עד שפיצ'רים בסיסיים מדור ה-360/פס3 הגיעו לדור הנוכחי,אפילו להטמיע תמיכה בתיקיות לקח להם שנים,שלא לדבר על זה שהיכולת לנגן מוזיקה שלנו שהייתה קיימת ב-360 עד היום לא הגיעה ל-XBO. אני לא רוצה שידור חוזר של זה,אני אשמח כמובן לבנייה ופיצ'רים חדשים על מה שקיים ובכל מקרה זה לא סוף פסוק,ה-OS של ה-XBO עברה אבולוציה מטורפת בדור הזה,היא התחילה כמשהו אחד וסיימה כמשהו אחר לגמרי וזה כנראה מה שיקרה גם בדור הבא. אבל נקודת ההתחלה צריכה להיות מה שכבר יש לנו,לא להתחיל את כל המסע הזה מחדש.
Uncle Pey'j כתב:עוד לא ראינו את הממשק של הפס5,וההימור שלי שהוא לא הולך להיות שונה דרסטית ממה שיש כבר בפס4. לגבי MS,אני מסכים עם מה שאמרת כשזה מגיע למשחקים עצמם,אבל כשזה מגיע לקונסולה? מה,ממשק חדש ונוצץ זה באמת מה שחסר לנו בדור הזה? אני מזכיר שוב,תראו מה קרה בדורות קודמים,תראו כמה זמן עבר עד שפיצ'רים בסיסיים מדור ה-360/פס3 הגיעו לדור הנוכחי,אפילו להטמיע תמיכה בתיקיות לקח להם שנים,שלא לדבר על זה שהיכולת לנגן מוזיקה שלנו שהייתה קיימת ב-360 עד היום לא הגיעה ל-XBO. אני לא רוצה שידור חוזר של זה,אני אשמח כמובן לבנייה ופיצ'רים חדשים על מה שקיים ובכל מקרה זה לא סוף פסוק,ה-OS של ה-XBO עברה אבולוציה מטורפת בדור הזה,היא התחילה כמשהו אחד וסיימה כמשהו אחר לגמרי וזה כנראה מה שיקרה גם בדור הבא. אבל נקודת ההתחלה צריכה להיות מה שכבר יש לנו,לא להתחיל את כל המסע הזה מחדש.
BiA כתב:Uncle Pey'j כתב:עוד לא ראינו את הממשק של הפס5,וההימור שלי שהוא לא הולך להיות שונה דרסטית ממה שיש כבר בפס4. לגבי MS,אני מסכים עם מה שאמרת כשזה מגיע למשחקים עצמם,אבל כשזה מגיע לקונסולה? מה,ממשק חדש ונוצץ זה באמת מה שחסר לנו בדור הזה? אני מזכיר שוב,תראו מה קרה בדורות קודמים,תראו כמה זמן עבר עד שפיצ'רים בסיסיים מדור ה-360/פס3 הגיעו לדור הנוכחי,אפילו להטמיע תמיכה בתיקיות לקח להם שנים,שלא לדבר על זה שהיכולת לנגן מוזיקה שלנו שהייתה קיימת ב-360 עד היום לא הגיעה ל-XBO. אני לא רוצה שידור חוזר של זה,אני אשמח כמובן לבנייה ופיצ'רים חדשים על מה שקיים ובכל מקרה זה לא סוף פסוק,ה-OS של ה-XBO עברה אבולוציה מטורפת בדור הזה,היא התחילה כמשהו אחד וסיימה כמשהו אחר לגמרי וזה כנראה מה שיקרה גם בדור הבא. אבל נקודת ההתחלה צריכה להיות מה שכבר יש לנו,לא להתחיל את כל המסע הזה מחדש.
למה לא הגיעה? או שאתה מתכוון לריפינג של דיסקים?
בכל מקרה אני מסכים שזה עדיף בהרבה בלונג ראן, אבל אני גם מבין את בלינג וקיאו כי יש משהו מגניב בלהוציא קונסולה חדשה מהאריזה ולקבל ממשק חדש שלא הכרת ולהתחיל לשחק איתו. זה חלק מהכיף.
Uncle Pey'j כתב:מבאס לחשוב שעוד כמה שעות היינו אמורים לראות איך נראה הדור הבא באמת...אבל לפחות יש פיסת מידע חדשה על היילו אינפיניט ו-HDR- נראה שעל פי EvilBoris מ-ERA שבלינג וקיאו מכירים ויודעים שהוא יודע על מה הוא מדבר כשזה מגיע לנושא הזה,נראה שהאימפלמנטציה של HDR באינפיניט הולכת להיות משהו מיוחד וש-343 מקדישה מאמצים ומשאבים גדולים,יותר מכל מה שהוא ראה במשחק אחר עד היום. אוי היילו ב-HDR...וואו,זה באמת יהיה משהו מיוחד,המשחק הזה נולד ל-HDR.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 36 אורחים