PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 28 יולי 2013, 05:25

bling כתב:יכול להיות שבתמונה הגדולה להרבה צרכנים ואפילו לרוב הקשקושים הללו מועילים אבל מה שבטוח שלהרבה גיימרים זה לא,וזה בטח לא מוסיף למדיום עצמו,בסופו של דבר בעקבות זאת המשחקים ימצו פחות מהפוטנציאל שהם יכלו,ככה שלא תמיד תחרות עושה טוב אם היא גוררת את הפוקוס למקומות פחות חיוביים.

התחרות לא גוררת את הפוקוס לשום מקום. אם יש תחרות על הכסף של הצרכנים, אז הצרכנים מחליטים מי מנצח.
אם הצרכנים יקנו את הקונסולה עם הכי מעט פיטצ'רים כאלה, אז הקונסולה הזאת תנצח. אם הצרכנים רוצים קונסולה שרק משחקת משחקים ולא עושה שום דבר מעבר לזה (וכשהWII יצאה לא היה גיימר שלא ירד עליה, על כך שהיא לא מנגנת סרטי DVD), אז כך גם יראו הקונסולות הבאות.

מעבר לזה, אני משוכנע שזה מאוד מקדם את המדיום. זה גורם ליותר אנשים להיות בעלים של המכשיר הזה (כי יותר קל לשכנע את אבא שלך שכדאי לו לקנות את הONE, אם הוא יוכל לנהל את קבוצת הפוטבול הוירטואלית שלו, לצד המשחק שהוא רואה). זה יגדיל את בסיס המשתמשים וזה, בלי ספק, דבר חיובי לתעשייה.
לא יודע למה שזה לא יועיל להרבה גיימרים. גיימרים הם אנשים שלא עושים שום דבר חוץ מלשחק במשחקים? הם לא רואים סדרות בנטפליקס? הם לא צופים בספורט? הם לא יהנו להחליף ממשחק למשחק, בלי לאבד את ההתקדמות שלהם? הם לא יהנו ממערכת הפעלה מהירה יותר?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 28 יולי 2013, 07:53

bling כתב:אפשר לראות לפי התגובה של סוני שהיא אכן מאשרת את הידיעה,בסדר אז הזיכרון הגמיש הוא נטו למשחקים מה שמוסיף עוד 512 מגה ל 4.5 שיועדו למפתחים ככה שיש לפס4 ול one בדיוק אותה כמות ראם למשחקים.

באמת לא מובן לי איך הקונסולות הללו צריכות 3 gb למערכת ההפעלה,במיוחד סוני שאין לה יומרות כמו של מייקרוסופט בנושא,זה באמת לא הגיוני שווינדוס שעושה הכל צריך פחות מזה,כזה ביזבוז מעצבן.

אני מנחש אז שהבייסליין של הדור הבא לכל הפלטפורמות הולך להיות 5 GB אם כך,ככה שמי שקונה מחשב חדש צריך מינימום של כמות הזיכרון הזו כדי להבטיח לעצמו מחשב שיחזיק את הדור בלי בעיה.

אני לא יודע מה קורה במערכת של סוני אבל המערכת של מיק' עושה VM לסוג של שלושה מערכות הפעלה. לא יהיה נכון להשוות את זה לווינדוס רגיל. אולי מישהו יתקן אותי אבל אני בטוח שלהריץ VM במחשב גם לוקח לא מעט ראם.

לגבי מה שאמרת על מירוץ החימוש הזה וההשפעה של מיק' על סוני אני די בטוח שגם הPS3 שווק כסוג של מרכז בידור כוללני.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 28 יולי 2013, 00:01

swiss-the-engine כתב:אני לא יודע מה קורה במערכת של סוני אבל המערכת של מיק' עושה VM לסוג של שלושה מערכות הפעלה. לא יהיה נכון להשוות את זה לווינדוס רגיל. אולי מישהו יתקן אותי אבל אני בטוח שלהריץ VM במחשב גם לוקח לא מעט ראם.

לגבי מה שאמרת על מירוץ החימוש הזה וההשפעה של מיק' על סוני אני די בטוח שגם הPS3 שווק כסוג של מרכז בידור כוללני.

גם הPS2 שווקה כמרכז בידור כוללני, בעצם. הקילר אפ של הPS2 היה העובדה שהוא מנגן סרטי DVD.
מעניין מה השלב שבו זה הפך למשהו שלילי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 28 יולי 2013, 00:13

swiss-the-engine כתב:אני לא יודע מה קורה במערכת של סוני אבל המערכת של מיק' עושה VM לסוג של שלושה מערכות הפעלה. לא יהיה נכון להשוות את זה לווינדוס רגיל. אולי מישהו יתקן אותי אבל אני בטוח שלהריץ VM במחשב גם לוקח לא מעט ראם.

בבקשה אריק הסרטון הזה מראה לך איך הPS3 שווק ומשווק עדיין:

בכל מקרה לדעתי אנשים סתם מתעצבנים ממה שקרה פה,כלומר זה ממש חילק את המעריצים לשניהם: האלה שחושבים ש5 זה מעט מדי וישר יורדים על הPS4 והאלה שטוענים שזה מספיק כדי לספק את ההבטחות. אני מאמין שאם הזמן סוני תמצא דרך להעביר יותר מה5.5 האלה למטרות של משחקים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 28 יולי 2013, 02:28

כן.. הסרטון הזה מראה בצורה מאוד יפה, שהPS3 משווק כמכשיר שעושה המון דברים שהם לא משחקים. הוא עושה everything.
אם זו בעיה בONE, אז באופן טבעי, כולם צריכים לכעוס על סוני ועל הPS3 שלה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 28 יולי 2013, 11:58

קיצר זיוני שכל אינטרנטיים. למה מעניין למישהו את הביצה בכלל מה הספקס של המכשיר? לא מבין ת'קטע המטופש הזה. כמובן שזה ממש לא אקסקלוסיבי לקונסולות משחקים.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 28 יולי 2013, 12:03

למה שלא יעניין אותך הספקס של מכשיר טכנולוגי במידה ואתה מעוניין לקנות את המכשיר המתקדם ביותר ועם הביצועים הכי טובים?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 28 יולי 2013, 13:05

Kazz כתב:למה שלא יעניין אותך הספקס של מכשיר טכנולוגי במידה ואתה מעוניין לקנות את המכשיר המתקדם ביותר ועם הביצועים הכי טובים?

כי ספקס לא אומרים כלום על מה שמתרחש במציאות. אנחנו לא משווים פה מזדה 6 לF1 וגם לא ללמבורגיני.

אולי קשה לך קצת להבין את זה אבל אני מחליט איזה קונסולת משחקים לקנות על פי (GASP) המשחקים שמוצגים עליהם בשילוב של השירותים שאני יכול לנצל והשלט שהוא הקשר הישיר שלי למשחק שמוצג על הטלוויזיה. טרנזיסטורים לא מעניינים לי את הביצה.
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 28 יולי 2013, 14:01

זאת הנקודה. הפס4 מיוחצנ"ת כמפוקסת לגיימרים והבחירה הטבעית הן תודות לספקס ופוליסות אחר אבל עכשיו שני הקונסולות קרובות יותר מתמיד למרות שלפס4 יש עדיין יתרון בספקס.

וברור שספקס אומרים הרבה. אם אני מתעניין בקונסולה אז אני בהחלט רוצה לדעת כמה מהזכרון שלה שמור למשחקים עצמם. זה אמור להיות מידע שחובה להגיד אותו. יש הבדל בין שני קונסולות עם 8GB זכרון אבל שאחת מהן מאפשר רק 2GB למשחקים (למשל). בדיוק כמו שאתה הולך לקנות טאבלט עם הארד דיסק של X GB אבל מתברר שמדובר בפחות כי מערכת הפעלה ותוכנות אחרות שלא ניתן להסיר תופסות משקל נכבד - כמו במקרה של הסרפייס של מיקרוסופט.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 28 יולי 2013, 14:15

Nigga כתב:כל העסק הזה סביב הראם זה שמועות על גבי שמועות.
לפי vgleaks (יש למישהו מקור יותר אמין?) שצדקו עד עכשיו בהכל, ה OS תפסה 512mb כאשר היה מדובר ב 4GB GDDR5.
הסיכויים שהזיכרון של ה OS קפץ מ 512mb ל 3.5gb רק בגלל שסוני הכפילה את כמות הזיכרון הם אפסיים.

לפי דעתי אין עדיין לרוב המפתחים (אם בכלל) את ה final devkits. כלומר, יש להם dev kits עם 8gb gddr5 במקום 12gb או 16gb.
סביר להניח שה dev tools + OS הם מה שתופסים 3.5gb.

אני זוכר שקראתי את זה איפה שהוא שמשהו אמר בדיוק את אותו הדבר שאתה רשמת פה דין,בכל מקרה אנשים עשו מזה עניין גדול מדי..
תסתכלו על הPS3 ועם משחקים כמו אנצרטד,The last of us,HR,וביונד. והם רצים על מכשיר שיש לו חצי גיגה ראם איטי יותר ממה שיש בPS4.
אני חושב שהבעיה העיקרית פה זה שבעלי הPC הם אלה שעושים עניין גדול מדי מכל השמועות האלה עוד לפני שהדור הבא בכלל התחיל..(או שהתחיל כבר אם מחשיבים את הWIIU)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 28 יולי 2013, 14:40

Kazz כתב:זאת הנקודה. הפס4 מיוחצנ"ת כמפוקסת לגיימרים והבחירה הטבעית הן תודות לספקס ופוליסות אחר אבל עכשיו שני הקונסולות קרובות יותר מתמיד למרות שלפס4 יש עדיין יתרון בספקס.

וברור שספקס אומרים הרבה. אם אני מתעניין בקונסולה אז אני בהחלט רוצה לדעת כמה מהזכרון שלה שמור למשחקים עצמם. זה אמור להיות מידע שחובה להגיד אותו. יש הבדל בין שני קונסולות עם 8GB זכרון אבל שאחת מהן מאפשר רק 2GB למשחקים (למשל). בדיוק כמו שאתה הולך לקנות טאבלט עם הארד דיסק של X GB אבל מתברר שמדובר בפחות כי מערכת הפעלה ותוכנות אחרות שלא ניתן להסיר תופסות משקל נכבד - כמו במקרה של הסרפייס של מיקרוסופט.

לא לא, אל תנסה לסובב את זה עם דוגמאות לא קשורות. גודל הארד דיסק הוא נתון ברור, הוא נתון שאני יועד מה אני עושה איתו. לצורך הדיון אתה צריך אם כבר להשוות את הנושא הראם גם בטאבלט וגם במקרה הזה זה לא מעניין אותי, מבחינתי יכול להיות מכשיר עם X ראם ומכשיר עם 2X ראם והמכשיר עם 2X ראם אולי אפילו יקר יותר מהראשון אבל במבחן התוצאה מספק את אותה חווית משתמש.

התוצאה הסופית היא מה שמשנה לאנשים לא משועממים, אלא שלא מעניין אותם ויכוחי לי יש גדול יותר וכשמדברים על קונסולות אז כבר ציינתי מהיא החווית משתמש המדוברת; משחקים שלטעמך טובים/נחשקים, פיצ'רים שאתה עשוי להשתמש בהם, ושלט שלטעמך הוא הטוב ביותר. שום דיבורי TRANSISTOR או טכנולוגית ראם או כמות ראם וכו... לא צריכה לשנות לי.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 28 יולי 2013, 14:47

DF לקחו את המפרטים וניסו לראות אם באמת יהיה הבדל במידה וכל מה שאומרים במדיה נכון לגבי הPS4.

עוד סירטון שהפעם מתרכז סביב קריסיס 3:
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 28 יולי 2013, 16:24

ספקס יותר מתקדם -> משחקים ופיצ'רים יותר טובים ועם ביצועים יותר טובים וכו'.

הבעיה כאן היא שמדובר במשחקים שמפותחים ל2+ פלטפורמות כך שמטבע הדברים לא תראה הבדלים עצומים. אני בספק שהיית חושב שהXB1 שווה את המחיר אם היה לה פחות זכרון ופחות ממה שיש לה עכשיו ושהיית רץ לקנות אותה.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 28 יולי 2013, 18:44

Kazz כתב:ספקס יותר מתקדם -> משחקים ופיצ'רים יותר טובים ועם ביצועים יותר טובים וכו'.

הבעיה כאן היא שמדובר במשחקים שמפותחים ל2+ פלטפורמות כך שמטבע הדברים לא תראה הבדלים עצומים. אני בספק שהיית חושב שהXB1 שווה את המחיר אם היה לה פחות זכרון ופחות ממה שיש לה עכשיו ושהיית רץ לקנות אותה.

לאקס בוקס יש דווקא משחקים שמאוד מעניינים אותי כמו KI ופורצה 5 אבל חוץ מזה אין הרבה אז גם אם הONE הייתה במחיר של הPS4 אני לא יודע אם הייתי רוצה בדיוק אותה כמו שאני מאוד רוצה לקנות PS4.

עכשיו יש כאלה שטוענים שבעצם לPS4 זמין כ 6 GB ראם למפתחים ו2 למערכת:
http://n4g.com/news/1320944/rumor-update-ps4-reserves-up-to-5gb-of-ram-for-games-update-absolutely-false-6gb-hinted
לפי זה אז יש כבר מפתחים שמשתמשים ב6 GB? וואו זה כבר מתחיל להיות מעצבן כל השטויות האלה...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 28 יולי 2013, 21:37

Kazz כתב:ספקס יותר מתקדם -> משחקים ופיצ'רים יותר טובים ועם ביצועים יותר טובים וכו'.

שטויות במיץ. כמו שאמרתי, אין פה הבדל ספקס של מאזדה ללמבורגיני. אין פה הבדל של כרטיס מסך במאה דולר לאחד ב300-400 דולר ואותו דבר לגבי כל שאר החלקים.

אדם שפוי מתחשב שמה שהוא יכול לראות ובמקרה של קונסולות זה המשחקים עצמם.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 28 יולי 2013, 21:43

swiss-the-engine כתב:שטויות במיץ. כמו שאמרתי, אין פה הבדל ספקס של מאזדה ללמבורגיני. אין פה הבדל של כרטיס מסך במאה דולר לאחד ב300-400 דולר ואותו דבר לגבי כל שאר החלקים.

אדם שפוי מתחשב שמה שהוא יכול לראות ובמקרה של קונסולות זה המשחקים עצמם.

צודק אריק,ההבדל פה הוא בין פרארי ללמבורגיני חחח בכל מקרה אני מסכים איתך שהמשחקים הם אלה שבסוף קובעים איזה קונסולה אדם בוחר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 28 יולי 2013, 22:27

כן. ראינו את כלל האצבע הזה בפעולה בדור הקודם. לPS2 היו ותר משחקים טובים ויותר פיטצ'רים טובים מהגיימקיוב והאקס בוקס ביחד. אופס... בעצם היא הקונסולה עם הספקס הכי גרוע בדור הקודם, אז לא משנה.

ראינו את זה מצוין עם הPSP והDS. לDS יש הרבה יותר משחקים טובים, מאשר לPSP.. רגע. גם במקרה הזה לPSP יש ספקס הרבה יותר טובים.

טוב... זה היה בדור הקודם. עדיף להסתכל על הדור הנוכחי, שלפני שהוא יצא כולם הסתכלו על הספקס של ה360 והPS3 והיה ברור לכל גיימר/מפתח/עיתונאי שהPS3 פשוט מכשיר הרבה יותר חזק, עם מעבד הCELL הסופר-דופר מתקדם ומשוכלל שלו. בשטח, בעצם, ראינו במשך שנים משחקים עם ביצועים עדיפים על ה360. נו... אוף.

טוב... אלו קונסולות שיצאו ממש מזמן. צריך ללכת על קונסולות שיצאו בתקופה האחרונה. הPS:V וה3DS הן דוגמא נהדרת. ל3DS יש ספריית משחקים עדיפה בכל קנה מידה. אבל רגע - גם במקרה הזה, מדובר בקונסולה עם ספקס פחות טובים.

אני אומר שנתעלם מכל הדוגמאות מהעולם האמיתי ונמשיך לחשוב שכלל האצבע של "ספקס יותר מתקדם -> משחקים ופיצ'רים יותר טובים ועם ביצועים יותר טובים וכו'" נכון בכל מקרה שלא יבוא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 יולי 2013, 22:48

Nucleus_Dawn כתב:
רוב הלפטופים היום מגיעים עם 4GB.
יש מעט לפטופים שמגיעים עם 6GB.

לפטופים שמגיעים עם 8GB הם או לגיימינג, או אולטרה-בוקים ברמה גבוהה (האולטרה-וקים הפשוטים יחסית מגיעים גם עם 4GB) והם לרוב הלפטופים היותר יקרים יקרים.

יש גם כל מיני מקרים יוצאי דופן, כמו דגם מסוים (ושמן ומכוער) של סמסונג, שמגיע עם8GB ראם, אבל עם i3 די מעפן וכרטיס גרפי של אינטל, ככה שאין שום דבר שעושה שימוש בכמות כזאת של RAM ואפשר להפעיל עליו.

כיום לפטופים של 2500 שקל מגיעים עם 8 גיגה. לפטופים של גיימינג מגיעים עם 16 עד 32 גיגה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 29 יולי 2013, 08:28

Nucleus_Dawn כתב:
כן. ראינו את כלל האצבע הזה בפעולה בדור הקודם. לPS2 היו ותר משחקים טובים ויותר פיטצ'רים טובים מהגיימקיוב והאקס בוקס ביחד. אופס... בעצם היא הקונסולה עם הספקס הכי גרוע בדור הקודם, אז לא משנה.

ראינו את זה מצוין עם הPSP והDS. לDS יש הרבה יותר משחקים טובים, מאשר לPSP.. רגע. גם במקרה הזה לPSP יש ספקס הרבה יותר טובים.

טוב... זה היה בדור הקודם. עדיף להסתכל על הדור הנוכחי, שלפני שהוא יצא כולם הסתכלו על הספקס של ה360 והPS3 והיה ברור לכל גיימר/מפתח/עיתונאי שהPS3 פשוט מכשיר הרבה יותר חזק, עם מעבד הCELL הסופר-דופר מתקדם ומשוכלל שלו. בשטח, בעצם, ראינו במשך שנים משחקים עם ביצועים עדיפים על ה360. נו... אוף.

טוב... אלו קונסולות שיצאו ממש מזמן. צריך ללכת על קונסולות שיצאו בתקופה האחרונה. הPS:V וה3DS הן דוגמא נהדרת. ל3DS יש ספריית משחקים עדיפה בכל קנה מידה. אבל רגע - גם במקרה הזה, מדובר בקונסולה עם ספקס פחות טובים.

אני אומר שנתעלם מכל הדוגמאות מהעולם האמיתי ונמשיך לחשוב שכלל האצבע של "ספקס יותר מתקדם -> משחקים ופיצ'רים יותר טובים ועם ביצועים יותר טובים וכו'" נכון בכל מקרה שלא יבוא.

היית אומר שאין ספק שההחלטה הנבונה תהיה לרכוש את המכשיר עם הספקס הגרועים ביותר.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 29 יולי 2013, 11:07

לא הבנתי למה זה משנה... והDREAMCAST יצא כמעט חצי שנה לפני הPS2 ולא היה רחוק בכלל מהכוח של הPS2 והPS3 יצא שנה אחרי האקס בוקס... לא מובן כל כך מה הנתונים האלה באים לומר חוץ מזה שהספקס בכלל אבל בכלל לא משנים לאף אחד חוץ מקומץ חפרנים מנופחים באינטרנט.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 יולי 2013, 11:15

swiss-the-engine כתב:היית אומר שאין ספק שההחלטה הנבונה תהיה לרכוש את המכשיר עם הספקס הגרועים ביותר.

למה שאומר כזה דבר?
אם אני מטיל מטבע, מכסה את התוצאה ואומר "לא בטוח שיצא ראש", זה לא אותו הדבר כמו להגיד "בטוח יצא זנב". אלו שתי טענות שונות לחלוטין.

בדור הנוכחי, למשל, היו שתי קונסולות שסיימו בתיקו מבחינת היצע משחקים, ביצועים ופיטצ'רים. לPS3 היה ספקס יותר טוב על הנייר מה360 (וכמו בדור הנוכחי, גם אז כולם חשבו שה360 DOA ושהPS3 תנגב איתה את הרצפה).

אני לא אומר שהקונסולה עם הספקס הכי חלש, היא הכי טובה. אני אומר שכשהבדלים כל כך לא משמעותיים, הספקס פשוט לא רלוונטי למי תציע לי משחקים טובים יותר ושהדרך היחידה לדעת את זה, היא לחכות ולראות את התוצאות בשטח (כמו שאתה אמרת). לעיתים (כמו בדור הקודם), גם כאשר ההבדלים גדולים בהרבה ממה שצפוי לנו בדור הבא, הגורם החשוב לאיזו קונסולה תציע לי משחקים טובים יותר, הוא דווקא מי יצאה קודם.
בקיצור, אני מסכים איתך. כל דיוני הספקס מעניינים, ברמה הטכנית וברמת הידע הכללי, אבל הם לא באמת רלוונטיים לדיון של איזו קונסולה תהייה עדיפה.

נדב, אתה יכול למצוא מחשב נייד ב2,500 עם 8 GB זכרון, אבל הרוב המוחלט של המחשבים מגיע עדין עם 4GB (שזה באמת כל מה שצריך, אם אתה לא מתכנן להשתמש בו בשביל משחקים).
מחשבי גיימינג עם 16GB נדירים למדי. מחשבי גיימינג עם 32GB בטח נמכרים בעולם כולו ברמה של עשרות יחידות. זה הגיוני, כי יש בערך אפס מקרים שבהם בכלל יש שימוש ביותר מ8GB במשחקים.
גם מפלצות גיימינג של טושיבה/סמסונג/ASUS/HP, שעולות 6000+, מגיעות ברוב המקרים עם 8GB RAM.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 29 יולי 2013, 11:28

זה לא היה ברור שזה נאמר בצחוק?
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 יולי 2013, 22:10

swiss-the-engine כתב:זה לא היה ברור שזה נאמר בצחוק?

האמת, שלא.

פספסתי את הסרקזם כנראה. מצטער על התגובה עם ההסבר המיותר וכאלה. עם כל אנשי הקש שעפים פה, אני מניח שאפילו ציפיתי לראות אחד, אז לא הסתכלתי מי היה זה שכתב את ההודעה, אפילו :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 29 יולי 2013, 16:44

ספקס הכי נמוכים בהחלט יהיו פרמטר משונה לבסס עליו קניה של מוצר.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 29 יולי 2013, 16:46

טוב סוני די פטרה את הבעיה של מקומות החברים שהיה בעייתי (לי לא ממש) שהיו עד כ100 מקומות. לPS4 יש לכם עד 2000... אין לי מושג מי צריך 2000 חברים אלה אם זה לאנשים מפורסמים מצורכי פרסום חחח
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 16 אורחים