infected aviad כתב:אה, כחומר בסוף רין באטמן חדש? כמו שצריך בתכלס... פורסם גפ מי ישחק אותו?
לא פורסם... אני מחזיק אצבעות לג'וזף גורדון לוויט.
המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
infected aviad כתב:אה, כחומר בסוף רין באטמן חדש? כמו שצריך בתכלס... פורסם גפ מי ישחק אותו?
Nucleus_Dawn כתב:
לא פורסם... אני מחזיק אצבעות לג'וזף גורדון לוויט.
bozeman כתב:
Khaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
SgtDonowitz כתב:כל כך ממתין לזה. אני חושב שההפתעה הכי נעימה שיכולה להיות היא שהשחקן של שרלוק (בנדיקט קמברבץ') יהיה הדוקטור הבא.
אגב, למי שלא יודע, היום ב-19:00 שעון בריטניה יוכרז השחקן הבא שיגלם את הדוקטור.
SgtDonowitz כתב:אגב, אני לא יודע לכמה מכם יצא להכיר את התוסף הנפלא הזה שנקרא Hola. התוסף נותן לכם לגלוש באתרים בריטיים ואמריקאיים שאתם רוצים לגלוש בהם או לצפות בתכנים. (כמו BBC, channel 4) אני משתמש בו כבר די הרבה זמן ואני רואה בו המון תוכן מחו"ל (למשל ראיתי את דוקטור הו עם השידור בבריטניה דרך ה- BBC iPlayer) אפשר כמעט בכל אתר לבחור אם אתה רוצה לגלוש בו בתור אמריקאי או בריטי. מומלץ.
SgtDonowitz כתב:הדוקטור הבא הוא פיטר קאפלדי. אני לא ממש בטוח שזו בחירה נכונה.
SgtDonowitz כתב:אגב, אני לא יודע לכמה מכם יצא להכיר את התוסף הנפלא הזה שנקרא Hola. התוסף נותן לכם לגלוש באתרים בריטיים ואמריקאיים שאתם רוצים לגלוש בהם או לצפות בתכנים. (כמו BBC, channel 4) אני משתמש בו כבר די הרבה זמן ואני רואה בו המון תוכן מחו"ל (למשל ראיתי את דוקטור הו עם השידור בבריטניה דרך ה- BBC iPlayer) אפשר כמעט בכל אתר לבחור אם אתה רוצה לגלוש בו בתור אמריקאי או בריטי. מומלץ.
DrKeo כתב:אני לא יודע מה בחירה נכונה או לא לפני שנראה את האישיות שלו. נחמד לחזור לד"ר מבוגר אחרי כל כך הרבה שנים של דוקטורים צעירים.
אני היחיד שחושב שזה פשוט מטורף שהוא שחק בWORLD WAR Z דמות שנקראה "The W.H.O doctor"?
Nucleus_Dawn כתב:
אף פעם אי אפשר לדעת אם הדוקטור החדש יהיה טוב, עד שלא רואים אותי.
יש לו לוק מגניב, אז זה טוב. אני מקווה שיחזרו איתו לדוקטור קצת יותר אפל, כי מאט סמית' (המצוין) היה מאוד משעשע ומצחיק, אבל היה חסר בכתיבה (או ביכולות שלו) משהו שיראה לנו את הצד האחר של הדוקטור. הצד המיוסר, שחי כבר יותר מאלף שנים של מלחמות, הרג, מוות ואימה.
המקום היחיד שראיתי אותו משחק, היה בדוקטור הו, בפרק של פומפיי (הוא היה האבא של המשפחה שהדוקטור ודונה הצילו) וזו היתה דמות שונה באופן קיצוני מזו של הדוקטור.
בכל מקרה, אני לא יכול לא לסמוך על סטיבן מופאת. אם הוא בחר בו, אז הוא הבחירה הנכונה.
גם את קלרה לא אהבתי, חוץ מבפרקים שניל גיימן וסטיבן מופאת כתבו אותה, אז אני יכול רק לסמוך עליו ועל הtrack record הסופר מוצלח שלו.
אני עדין מחכה להכרזה שקומברבאץ' הוא המאסטר החדש.
SgtDonowitz כתב:ראיתי את השעה הבריטית והוא שיחק שם. אני אישית לא חושב שהוא מתאים לשחק את הדוקטור, הוא די מבוגר עם משחק סופר אליטיסטי, האנטיתזה של שלשת הדוקטורים הקודמים.
infected aviad כתב:שון, זה נשמע מעניין, למרות שלי יש הרגשה שמשום מה בישראלמדבריפ כאלה לא עובדים.
לט מנה מה, תמיד תהה הרגשה כזאת של צ'יקמוק והומור.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 10 אורחים