נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 יולי 2013, 13:21

infected aviad כתב:אה, כחומר בסוף רין באטמן חדש? כמו שצריך בתכלס... פורסם גפ מי ישחק אותו?

לא פורסם... אני מחזיק אצבעות לג'וזף גורדון לוויט.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 יולי 2013, 02:23

Nucleus_Dawn כתב:
לא פורסם... אני מחזיק אצבעות לג'וזף גורדון לוויט.

זה לא יהיה גורדון כי דיוויד גוייר כבר אמר שהיקום של נאולן ושל איש הפלדה נפרד לגמרי. האביר האפל זאת טרילוגיה נפרדת לגמרי ועכשיו איש הפלדה יצר את היקום DC שממנו יפעלו מכאן והלאה. אבל עדין מדובר ביקום מאוד ראליסטי כך שאני בטוח שבטמן הבא עדין יהיה מאוד מציאותי אבל יוכל לקחת חופש קל לכיוון דברים כמו קילר קרוק ולא רק נבלים סופר מציאותיים כמו הג'וקר. מה שבטחו הם הולכים להתרחק מהג'וקר כמו אש בשנים הקרובות :)

אגב אפשר לראות לויון של מפעלי וויין ודמות מהגרין לנטרן (קרול פריס) באיש הפלדה כך שהוא מבסס שם די חזק שזה היקום המשותף.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
infected aviad
Trainee

הודעהעל ידי infected aviad » 22 יולי 2013, 04:58

ובדיוק היום פורס על הנוקמים 2:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4407674,00.html
תמונה
it is not a shame to have dreams unfulfilled, it is a shame to have dreams not trying to fulfill. - Herman Cain

תמונה

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 21 יולי 2013, 21:00

טריילר לעונה הבאה של החץ.
העונה הקודמת הייתה פרווה מינוס ועדיין הייתה נצפית. סוף העונה היה מפתיע והעונה הבא נראית יותר ויותר כמו באטמן לפי הטריילר הזה.

עריכה:

זה נראה כמו הסרט הטוב ביותר שהולך לצאת בקיץ הזה, של לדבר שזה ככל הנראה הולך להיות הסרט עם הנבלים הכי טובים אי פעם.

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 23 יולי 2013, 13:31

פשוט ענק!
http://www.ign.com/articles/2013/07/23/ ... n-cranston

כל כך מחכה כבר לראות את העונה הבאה של שובר שורות.

Blue&Black
Trainee

הודעהעל ידי Blue&Black » 04 אוגוסט 2013, 08:24

הייתי בשישי בפסיפסיק רים. באמת סרט הקיץ הכי טוב שיצא כרגע לדעתי.
גיירמו דל טורו הוא במאי ענק והוא יודע לעשות סרטים וויזואלית מדהים. הסרט הזה היה סרט קיץ טהור, אתה תשב שעתיים ותקבל את כמות האקשן המעולה שלך אבל גם לא הרגשתי שזה פוגע באינטליגנציה שלי כמו רובוטריקים למשל...
נכון יש יהיו כאן כל מיני קלישאות מוכרות אבל היו כאן הרבה דברים שנעשו נכון, האקשן הרבה יותר מהנה כהשוואה לרובוטריקים למשל כי הכל ברור ומספק יותר ומרגישים את המימדים של היצורים האלה. בנוסף יש כאן כמה רגעים שמראים טון בוגר יותר לסרט מרוב הסרטים בסגנון והם גם מכניסים אותך על הפתיח לתוך העולם הזה ומריצים את זה קדימה שהאנושות כבר מכירה היטב את היצורים ככה שלא צריך למשוך את הסרט עד לקרבות, הכל כבר בהתחלה מכין אותך. עוד משהו נחמד זה שהסרט לא דוגל רק בקטע ההוליוודי הזה ״America! Fuck yeah״ שכל היצורים פולשים רק לאמריקה ויהיו כאן דמויות ולוקיישנים גלובליים.
סך הכל סרט אקשן מד״ב מעולה, הוא יספק את הסחורה ולא ירגיש אידיוטי כמו רוב הסרטים
תמונה

סמל אישי של המשתמש
infected aviad
Trainee

הודעהעל ידי infected aviad » 04 אוגוסט 2013, 11:05

תמונה
it is not a shame to have dreams unfulfilled, it is a shame to have dreams not trying to fulfill. - Herman Cain

תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 04 אוגוסט 2013, 16:27

Khaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan :)
תמונה

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 04 אוגוסט 2013, 17:58

bozeman כתב:
Khaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan :)

כל כך ממתין לזה. אני חושב שההפתעה הכי נעימה שיכולה להיות היא שהשחקן של שרלוק (בנדיקט קמברבץ') יהיה הדוקטור הבא.
אגב, למי שלא יודע, היום ב-19:00 שעון בריטניה יוכרז השחקן הבא שיגלם את הדוקטור.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 אוגוסט 2013, 18:48

SgtDonowitz כתב:כל כך ממתין לזה. אני חושב שההפתעה הכי נעימה שיכולה להיות היא שהשחקן של שרלוק (בנדיקט קמברבץ') יהיה הדוקטור הבא.
אגב, למי שלא יודע, היום ב-19:00 שעון בריטניה יוכרז השחקן הבא שיגלם את הדוקטור.

סטיבן מופאט הוא אל הטלויזיה הבלתי מעורער!!!

אני כל כך מחכה לעונה הבאה של שרלוק ולספיישל 50 שנה של דוקטור הו ולספיישל חג המולד של דוקטור הו ולעונה הבאה של דוקטור הו.

ולא! בנדיקט לא צריך להיות הדוקטור הבא. אני אשמח אם זה יהיה רופרט גרינט, למען האמת. יהיה מעניין לראות את הדוקטור מגיב לזה שהוא ג'ינג'י.
אני מת שבנדיקט יהיה המאסטר הבא. הוא יהיה מושלם לזה.

---

אהה... והנה מחזמר בית ספר של ברייקינג בד:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
infected aviad
Trainee

הודעהעל ידי infected aviad » 05 אוגוסט 2013, 03:36

אדיר, במיוחד השחקן של וולטר.
תמונה

תמונה

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 04 אוגוסט 2013, 20:39

אגב, אני לא יודע לכמה מכם יצא להכיר את התוסף הנפלא הזה שנקרא Hola. התוסף נותן לכם לגלוש באתרים בריטיים ואמריקאיים שאתם רוצים לגלוש בהם או לצפות בתכנים. (כמו BBC, channel 4) אני משתמש בו כבר די הרבה זמן ואני רואה בו המון תוכן מחו"ל (למשל ראיתי את דוקטור הו עם השידור בבריטניה דרך ה- BBC iPlayer) אפשר כמעט בכל אתר לבחור אם אתה רוצה לגלוש בו בתור אמריקאי או בריטי. מומלץ.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 אוגוסט 2013, 20:55

SgtDonowitz כתב:אגב, אני לא יודע לכמה מכם יצא להכיר את התוסף הנפלא הזה שנקרא Hola. התוסף נותן לכם לגלוש באתרים בריטיים ואמריקאיים שאתם רוצים לגלוש בהם או לצפות בתכנים. (כמו BBC, channel 4) אני משתמש בו כבר די הרבה זמן ואני רואה בו המון תוכן מחו"ל (למשל ראיתי את דוקטור הו עם השידור בבריטניה דרך ה- BBC iPlayer) אפשר כמעט בכל אתר לבחור אם אתה רוצה לגלוש בו בתור אמריקאי או בריטי. מומלץ.

תודה! זה באמת נהדר.
תמונה

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 04 אוגוסט 2013, 21:28

הדוקטור הבא הוא פיטר קאפלדי. אני לא ממש בטוח שזו בחירה נכונה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 אוגוסט 2013, 21:42

פיטר קפלדי, הדוקטור החדש:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 אוגוסט 2013, 21:43

SgtDonowitz כתב:הדוקטור הבא הוא פיטר קאפלדי. אני לא ממש בטוח שזו בחירה נכונה.

אני לא יודע מה בחירה נכונה או לא לפני שנראה את האישיות שלו. נחמד לחזור לד"ר מבוגר אחרי כל כך הרבה שנים של דוקטורים צעירים.
אני היחיד שחושב שזה פשוט מטורף שהוא שחק בWORLD WAR Z דמות שנקראה "The W.H.O doctor"?

סמל אישי של המשתמש
infected aviad
Trainee

הודעהעל ידי infected aviad » 04 אוגוסט 2013, 22:32

SgtDonowitz כתב:אגב, אני לא יודע לכמה מכם יצא להכיר את התוסף הנפלא הזה שנקרא Hola. התוסף נותן לכם לגלוש באתרים בריטיים ואמריקאיים שאתם רוצים לגלוש בהם או לצפות בתכנים. (כמו BBC, channel 4) אני משתמש בו כבר די הרבה זמן ואני רואה בו המון תוכן מחו"ל (למשל ראיתי את דוקטור הו עם השידור בבריטניה דרך ה- BBC iPlayer) אפשר כמעט בכל אתר לבחור אם אתה רוצה לגלוש בו בתור אמריקאי או בריטי. מומלץ.

זה... אדיר!
הראנו לאנטישמים מה זה! :D
תמונה

תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 אוגוסט 2013, 23:22

DrKeo כתב:אני לא יודע מה בחירה נכונה או לא לפני שנראה את האישיות שלו. נחמד לחזור לד"ר מבוגר אחרי כל כך הרבה שנים של דוקטורים צעירים.
אני היחיד שחושב שזה פשוט מטורף שהוא שחק בWORLD WAR Z דמות שנקראה "The W.H.O doctor"?

אף פעם אי אפשר לדעת אם הדוקטור החדש יהיה טוב, עד שלא רואים אותי.
יש לו לוק מגניב, אז זה טוב. אני מקווה שיחזרו איתו לדוקטור קצת יותר אפל, כי מאט סמית' (המצוין) היה מאוד משעשע ומצחיק, אבל היה חסר בכתיבה (או ביכולות שלו) משהו שיראה לנו את הצד האחר של הדוקטור. הצד המיוסר, שחי כבר יותר מאלף שנים של מלחמות, הרג, מוות ואימה.

המקום היחיד שראיתי אותו משחק, היה בדוקטור הו, בפרק של פומפיי (הוא היה האבא של המשפחה שהדוקטור ודונה הצילו) וזו היתה דמות שונה באופן קיצוני מזו של הדוקטור.
בכל מקרה, אני לא יכול לא לסמוך על סטיבן מופאת. אם הוא בחר בו, אז הוא הבחירה הנכונה.
גם את קלרה לא אהבתי, חוץ מבפרקים שניל גיימן וסטיבן מופאת כתבו אותה, אז אני יכול רק לסמוך עליו ועל הtrack record הסופר מוצלח שלו.

אני עדין מחכה להכרזה שקומברבאץ' הוא המאסטר החדש.
תמונה

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 04 אוגוסט 2013, 23:49

Nucleus_Dawn כתב:
אף פעם אי אפשר לדעת אם הדוקטור החדש יהיה טוב, עד שלא רואים אותי.
יש לו לוק מגניב, אז זה טוב. אני מקווה שיחזרו איתו לדוקטור קצת יותר אפל, כי מאט סמית' (המצוין) היה מאוד משעשע ומצחיק, אבל היה חסר בכתיבה (או ביכולות שלו) משהו שיראה לנו את הצד האחר של הדוקטור. הצד המיוסר, שחי כבר יותר מאלף שנים של מלחמות, הרג, מוות ואימה.

המקום היחיד שראיתי אותו משחק, היה בדוקטור הו, בפרק של פומפיי (הוא היה האבא של המשפחה שהדוקטור ודונה הצילו) וזו היתה דמות שונה באופן קיצוני מזו של הדוקטור.
בכל מקרה, אני לא יכול לא לסמוך על סטיבן מופאת. אם הוא בחר בו, אז הוא הבחירה הנכונה.
גם את קלרה לא אהבתי, חוץ מבפרקים שניל גיימן וסטיבן מופאת כתבו אותה, אז אני יכול רק לסמוך עליו ועל הtrack record הסופר מוצלח שלו.

אני עדין מחכה להכרזה שקומברבאץ' הוא המאסטר החדש.

ראיתי את השעה הבריטית והוא שיחק שם. אני אישית לא חושב שהוא מתאים לשחק את הדוקטור, הוא די מבוגר עם משחק סופר אליטיסטי, האנטיתזה של שלשת הדוקטורים הקודמים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 אוגוסט 2013, 00:26

SgtDonowitz כתב:ראיתי את השעה הבריטית והוא שיחק שם. אני אישית לא חושב שהוא מתאים לשחק את הדוקטור, הוא די מבוגר עם משחק סופר אליטיסטי, האנטיתזה של שלשת הדוקטורים הקודמים.

כבר היו דוקטורים נהדרים, שהם האנטיתזה של שלושת הדוקטורים הקודמים.

אני אומר שצריך לחכות ולראות. אני באמת סומך על מופאת ועל ההחלטות שלו ובכל מקרה, יותר גרוע מכריסטופר, הוא בטח לא יהיה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 אוגוסט 2013, 00:55

זה הזמן להגיד את התאוריה שלי לספיישל 50 שנה ולספיישל חג מולד.
ספויילר: הצג
דיוויד טננט ורוז יהיו שם, כלומר ההשערה שלי היא שהם יהיו הד״ר ורוז שנשארו ביקום המקביל. הד״ר מקבל בדיוק 10 רג׳נריישן, כלומר מט סמית׳ הוא ה11 והאחרון. כל הפרק הקודם התרחש בכוכב שבו הד״ר ימות ויקבר, מט סמית׳ לא יכול להתחדש יותר ולכן כשהוא ימות הוא ימות, לא יתחדש יותר ולכן זה יהיה הקבר שלו. דיוויד טננט לעומת זאת, הוא הד״ר העשירי עדין, כלומר עדין יכול להתחדש פעם אחת. כלומר התאוריה שלי היא שגם מט סמית׳ וגם דיוויד טננט ימותו בספיישלים האלה ובזמן שמט סמית׳ ימות ימות, דיוויד טננט יתחדש לד״ר החדש.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 אוגוסט 2013, 09:09

DrKeo כתב:זה הזמן להגיד את התאוריה שלי לספיישל 50 שנה ולספיישל חג מולד.
דיוויד טננט ורוז יהיו שם, כלומר ההשערה שלי היא שהם יהיו הד״ר ורוז שנשארו ביקום המקביל. הד״ר מקבל בדיוק 10 רג׳נריישן, כלומר מט סמית׳ הוא ה11 והאחרון. כל הפרק הקודם התרחש בכוכב שבו הד״ר ימות ויקבר, מט סמית׳ לא יכול להתחדש יותר ולכן כשהוא ימות הוא ימות, לא יתחדש יותר ולכן זה יהיה הקבר שלו. דיוויד טננט לעומת זאת, הוא הד״ר העשירי עדין, כלומר עדין יכול להתחדש פעם אחת. כלומר התאוריה שלי היא שגם מט סמית׳ וגם דיוויד טננט ימותו בספיישלים האלה ובזמן שמט סמית׳ ימות ימות, דיוויד טננט יתחדש לד״ר החדש.

אבל המגבלה לריג'נריישן היא 12 והיא היתה קיימת רק בגלל החוקים של הטיים לורדס, שכבר לא קיימים.
מבחינה טכנית, אפשרי לעשות יותר מ12 ריג'נריישנים, כך שלא נראה לי שזו בעיה.
תמונה

Blue&Black
Trainee

הודעהעל ידי Blue&Black » 06 אוגוסט 2013, 12:18

הייתי אתמול בלילה בהקרנת טרום בכורה של הסרט הישראלי החדש ״מי מפחד מהזאב הרע״.
הסרט מהכותבים והבמאים של כלבת, אני אישית בכלל לא אהבתי את כלבת אבל מאוד אהבתי את הניסיון לעשות סרט כזה בישראל. אבל הפעם הם הלכו על סרט מתח שמזכיר את טרנטינו והאחים כהן. הסרט על אבא שקול שביתו נרצחה על ידי פדופיל והראש שלה נערף והוא מנסה למצוא את הפדופיל ולהכריח אותו בעינויים במרתף לספר איפה היא נקברה, בנוסף שוטר מצטרף אליו שמנסה לסגור את הקייס הזה אחרי רשלנות בעבודה.
הסרט היה מלא בהומור שחור, דיאלוגים שנונים שיגרמו לקהל להישאר ולהמשיך לצפות אפילו אם יש אלימות די בוטה בסרט(כן יש כאן אלימות טובה) ובכללי זה היה סרט עם ניחוח של חו״ל, משהו בסגנון ההתחלה של הסרטים של טרנטינו כמו כלבי אשמורת.
אח״כ ישבו איתנו הבמאים והשחקנים הראשיים צחי גראד, רותם קינן ודבל׳ה גליקמן. היה אחלה ערב(:
ממליץ לכם אם אתם אוהבים מתח ובא לכם לראות יצירה ישראלית שונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
infected aviad
Trainee

הודעהעל ידי infected aviad » 06 אוגוסט 2013, 15:46

שון, זה נשמע מעניין, למרות שלי יש הרגשה שמשום מה בישראל דברים כאלה לא עובדים.
לא משנה מה, תמיד תהיה הרגשה כזאת של צ'יקמוק והומור.
נערך לאחרונה על ידי infected aviad ב 07 אוגוסט 2013, 05:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

תמונה

Blue&Black
Trainee

הודעהעל ידי Blue&Black » 06 אוגוסט 2013, 16:11

infected aviad כתב:שון, זה נשמע מעניין, למרות שלי יש הרגשה שמשום מה בישראלמדבריפ כאלה לא עובדים.
לט מנה מה, תמיד תהה הרגשה כזאת של צ'יקמוק והומור.

מה הכוונה צ׳יקמוק והומור? הסרט שילב בו הרבה הומור שחור זה משהו שהיה הכרחי בסרט כזה, אני חושב ששווה לבדוק אותו ולתמוך בניסיון להביא דברים חדשים לישראל. אם תישאר התחושה הזו שסרטים ישראלים זולים או מה שהתכוונת לא נתקדם הרבה
תמונה

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 9 אורחים