Kazz כתב:אתה כנראה לא יודע מה המצב עם פורצה 5:
http://www.ign.com/articles/2013/07/16/ ... connection
העדכון כולל מכוניות ומסלולים. הדיסק שאתה קונה לא מכיל את המשחק השלם. אתה חייב להוריד את העדכון בשביל שאר התוכן שבאופן מתוקן מגיע על הדיסק. הם כנראה היו בלחץ זמנים בפיתוח ונאלצו לסיים הרבה תוכן לפני שהדיסק מודפס ולכן צריך את העדכון שבעצם משלים את המשחק. זה בכלל לא באותו ליגה של פאטץ' יום1 שמתקן באגים או שאפשר לשחק בלעדיו.
אתה באמת משווה הפצה דיגיטלית ועצמית ב2013 לזאת ב2006? אז זה לא היה סיפור שלא היה את XBLIG בהשקה. כיום זה דבר בסיסי ששתי המתחרות שלך מיישמות מהיום הראשון לקונסולה. אותו דבר לגבי המודם בפס2. אתה מבלבל בין להוסיף פיצ'רים כדי לתת מענה להתפתחויות חדשות לבין לא להשיק פיצ'רים עם שיגור הקונסולה שמצופים שיהיו שם מההתחלה ושהקונסולות האחרות מציעות אותם מההתחלה.
שניים מהמשחקים המרכזים בשיגור של XB1 היו אמורים לצאת לקונסולה הקודמת. שניים מתוך שלושת משחקי הצד א' בשיגור. תדמיין את השיגור בלי שני המשחקים האלה. מיקרוספו עשו כן ולכן הפכו את המשחקים האלה לXB1. אז אולי זה קרה גם בהשקת קונסולות אחרות אבל כל שאר הדברים שציינתי לא ממש.
לא, לא זוכר כרגע משחק שהוכרז כמשחק שיגור פחות מ6 חודשים לפני אבל נדחה בעוד חצי שנה.
כשהתכוונתי לאין גיימפלי התכוונתי לשאר המשחקים שלא ציינתי מקודם. כן שכחתי את KI ואת ספארק. KI מפותח ע"י חברה חיצונית לכן זה עוד יותר תמוה שרייר נאלצים לדחות את המשחק שלהם בחצי שנה. קוואנטום ברייק, היילו, סאנסט אוברדרייב, המשחק של TUSK - קיבלנו מקסימום CGI.
ברור שאני יודע מה קורה עם פורזה. אני פשוט לא לוקח פיסת מידע, מסובב אותה בראש לאלף כיוונים שונים ומסיק לפיה מסקנות חסרות בסיס.
זה בדיוק כמו פאטצ' יום ראשון לכל משחק אחר. ההבדל הוא שמדובר במשחק השקה וככזה הוא מפותח בלו"ז הרבה יותר צפוף, אז הם תכננו את הפרויקט בצורה כזאת, שהתוכן שניתן לייצר אחרי ההזדהבות של המשחק, יגיע בפאטצ'. אין עם זה שום בעיה ואין סיבה לנסות להסיק מכך מסקנות על זה שיש איזו בעיה אקוטית בפיתוח משחקים לONE.
אתה משווה הפצה דיגיטלית ב2006 ו2013. אתה זה שטען שלא ראינו את זה מעולם. ברור שלא ראינו את זה מעולם. זה לא היה רלוונטי, בשום השקת קונסולה. מה שכן ראינו, זה מגוון גדול של פיטצ'רים שנראו לחלק מהאנשים מובנים מאליהם לא מגיעים לקונסולות, עד לתקופות מסוימות אחרי ההשקה שלהן, בדיוק כמו שקורה עכשיו עם הONE. לא ברור למה אתה מנסה לטעון שזה מייחד את ההשקה שלה.
אז מה אם שניים מהמשחקים תוכננו לדור הקודם? ראינו את זה עם המון משחקים בעבר. למי אכפת? איך זה משנה? איך זה מייחד את ההשקה של הONE, אם כבר ראינו מלא דוגמאות דומות לזה בעבר?
גם אני לא זוכר משחק שיגור ספציפי שנדחה. אני זוכר שנינטנדו הכריזו על פיקמין 3 כמשחק חלון שיגור וזה רחוק מלהיות המצב. אני גם זוכר עשרות משחקים אחרים שנדחו. זה שהפעם מדובר במשחק השקה, לא משנה שום דבר. זה סתם עוד משחק שנדחה. זה לא מלמד אותנו שום דבר, על כלום והמסקנות שאתה מנסה להסיק מכך, חסרות בסיס.
שכחת "במקרה" את כל המשחקים שבאמת היו להם גיימפליי. עכשיו "במקרה" אתה זוכר את כל המשחקים שאין להם גיימפליי. מזל שאף אחד מהם לא הוכרז כמשחק השקה, אז הם לא רלוונטים לדיון, הא?