bling כתב:מה זה אפשר לסמוך על הצרכנים?
זה משפט קצת סתום,צרכנים יכולים לקחת החלטות רעות שמטות את התעשייה למקומות שליליים כמו עם ה Wii,אני לא דיברתי על צרכנים אלא עלינו,על אלו שאוהבים משחקים,האינטרס שלנו לא תואם בהכרח את זה של "הצרכנים" שבתורם יכולים להטות את הפוקוס של היצרניות עצמן והתעשייה.
האבא הזה לא מזרים כסף למקומות הנכונים,כמו שה 100 מליון צרכני ה Wii ברובם לא תרמו לתעשייה ולא קידמו אותה למקומות הנכונים,אלא אם כן WiiFiT,just dance וכו' אלו המקומות הנכונים מבחינתך שמקדמים את המדיום.
אתה באמת חושב שגיימרים רבים נוספו בעקבות הצלחת ה Wii?
אני בספק,לדעתי המספר שלהם שולי ביחס לכמה שה ps3 וה 360 עצמן הביאו,אבל אי אפשר באמת לבדוק את זה אז אין מה להוסיף בנושא.
אני מודע לזה שמכשיר שיציע עוד פיצ'רים הוא מכשיר שבעל סיכויים גבוהים יותר להצליח,אני מבכה את זה כשזה בא על חשבון הפוקוס העיקרי והסיבה שכולנו פה,המשחקים,זה ברור שחשוב לפנות לצרכנים עצמם ולקהל רחב ככל האפשר ולא רק להארדקורים,אבל שוב זה לא מקדם את המדיום לכיוונים רצויים למרות שאולי זה חשוב להישרדותו,לדעתי כל אחד כמעט יאמר שמספיק לו ה OS של ה 360 וה PS3 + פיצ'רים מעולים כאוות נפשם של היצרניות כל עוד זה לא בא על חשבון המשחקים.
אני שוב אחזור על כך שגם אם סוני קידמה פורמטים בעבר היא לעולם לא התפשרה על החזון הטכנולוגי שלה,ה DVD זה פורמט יעיל למשחקים ככה שלא היתה איתו בעיה ואפילו את ה BR היא הציגה כמשהו שגם יתרום למשחקים עצמם אבל גם אם ברור שעדיף היה DVD לפחות הם שמרו על החזון שלהם של מכונת משחקים בראש ובראשונה עם החומרה הטובה ביותר שיכולים לספק.
זה כן חצי חארטה כי הוא דיבר על הפס4 עם ה 8 GB כהקשר למכונת משחקים,לא על ביצועי ה APP שיהיו לה,כשאתה מתאר אילו משחקים יהיו עם 8 GB של GDDR5 וכך מצית את דמיונם של הקוראים שלך שמודעים לכך שמדובר בכמות מטורפת של זיכרון מאוד מתקדם,יש פה חוסר יושר מסויים כשבפועל אתה מתכוון ל 5,אין מה לעשות 5 זה פחות מרשים מ 8.
איך זה שהאבא קונה ONE, לא מזרים את הכסף למקומות הנכונים? מה המקומות הנכונים? מי מחליט מהם המקומות הנכונים? אני? אתה? איזו חבורה של סופר-גיימרים בחליפות, במחסן סודי?
ההגדרה של המקום הנכון מאוד ברורה - אם מספיק אנשים קונים את זה, אז זה הכיוון הנכון.
אם אתה חושב שמשחק מסוים לא מקדם את המדיום לכיוון הנכון, אל תקנה אותו. אם מספיק אנשים יחשבו כמוך, אז המשחק הזה לא יצליח. אם המון אנשים יחשבו ההפך ממך ויקנו אותו, אז כנראה שהכיוון שלו נכון להמון אנשים וככזה, הוא נכון גם למדיום.
הOS של ה360 וPS3 ממש לא מספיקה לי, בתור גיימר הארדקור. מדובר בשתי פיסות טכנולוגיה מיושנות, שהשדרוג המתבקש שלהן איננו רק בכוח העיבוד, אלא גם ביכולת של התוכנה לבצע הרבה דברים בו-זמנית ולאפשר לי כמשתמש לעצב את הממשק באופן הרבה יותר גמיש.
לפתח מערכת הפעלה שמאפשרת לי לעבור בשניה אחת בין טלויזיה ומשחק, או לעצור כל משחק בכל רגע, לעבור לשחק במשחק אחר בשניה ולחזור לאותו הרגע במשחק הראשון, לא פוגע בי בגיימר. זה משפר באופן מאוד משמעותי את החוויה שלי.
ה3-4 דקות שלוקח לי להגיע לשמירה של בפיפ"א, מהרגע שאני מחליט לשחק פיפ"א, הן זמן יקר ועם הקונסולות החדשות ומערכות ההפעלה "גוזלות" המשאבים שלהן, הזמן הזה הולך להיות הרבה יותר קצר.
להציע קונסולה בהשקה ב599$, זה להתפשר על החזון הטכנולוגי שלה, כי הם יכלו להשקיע את ה300$ שעלה לייצר כונן בלוריי במכשיר משחקים יותר טוב.
זה לא חצי חרטה, כי ביצועי APP זה סופר חשוב למכונת משחקים מודרנית. היכולת לעבור ממשחק, למשחק, לאפליקציה אחרת ובחזרה, במהירות וביעליות זה חשוב מאוד. זה חלק ממה שיעשה את קונסולות הדור הבא לכל כך הרבה יותר מוצלחות מאלו של היום.
אם זה היה סתם PS3, עם מערכת הפעלה דומה ואותם פיטצ'רים, אבל עם משחקים מתקדמים יותר, זה היה מביש ומעצבן.