PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי matangt8 » 11 אוגוסט 2013, 23:21

זה לא ממש קשור לדיון אבל מי מוכן לפתוח דיון על GAMESCOM 2013?
תמונה

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 12 אוגוסט 2013, 12:14

רונן כתב:קורי ברלוג, יוצר שותף של סדרת God of War, חזר לסנטה מוניקה והוא עובד בימים אלה על משחק ענק, לדבריו:

כמובן, אלה דברי רהב שיווקיים, אך זה עדיין מסקרן ומעורר ציפיות.

אני מניח שמדובר במשחק שאחד היוצרים של "בטלסטאר גלקטיקה" כתב עבורם.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 13 אוגוסט 2013, 01:55

idan כתב:אני מניח שמדובר במשחק שאחד היוצרים של "בטלסטאר גלקטיקה" כתב עבורם.

סביר להניח.

והנה רשמים מצולמים על הקונסולה, בהם גם מושווית מבחינה פיזית ל-PS3. היא ממש דקה וקטנה לעומתו, אפילו יותר קטנה מה-Slim, ובאופן כללי, נראית פשוט מצוין.

סיכום מצולם על אודות שתי הקונסולות והיכן הן עומדות נכון לעכשיו. טוענים שהמסר של סוני ממוקד יותר, בניגוד למסר של מייקרוסופט (הדגש ששמה במדייה ושליטת התנועה במעבר בין חלונות ותפריטים, מסיט קצת מהפוקוס על המשחקים).
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 אוגוסט 2013, 16:06

רונן כתב:סביר להניח.

והנה רשמים מצולמים על הקונסולה, בהם גם מושווית מבחינה פיזית ל-PS3. היא ממש דקה וקטנה לעומתו, אפילו יותר קטנה מה-Slim, ובאופן כללי, נראית פשוט מצוין.

סיכום מצולם על אודות שתי הקונסולות והיכן הן עומדות נכון לעכשיו. טוענים שהמסר של סוני ממוקד יותר, בניגוד למסר של מייקרוסופט (הדגש ששמה במדייה ושליטת התנועה במעבר בין חלונות ותפריטים, מסיט קצת מהפוקוס על המשחקים).

ומצד שני מיקרוסופט חשפו יותר משחקים כך שבנתיים נראה שמיקרוסופט שמה יותר דגש על משחקים ושמה גם יותר דגש על המדיה מסביב.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 אוגוסט 2013, 02:58

DrKeo כתב:ומצד שני מיקרוסופט חשפו יותר משחקים כך שבנתיים נראה שמיקרוסופט שמה יותר דגש על משחקים ושמה גם יותר דגש על המדיה מסביב.

הם עשו שימוש בהרבה יותר דיו של מרקרים מסוני, עד היום. אין ספק.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 13 אוגוסט 2013, 20:00

DrKeo כתב:ומצד שני מיקרוסופט חשפו יותר משחקים כך שבנתיים נראה שמיקרוסופט שמה יותר דגש על משחקים ושמה גם יותר דגש על המדיה מסביב.

כיצד זה סותר את הטענה המרכזית על חוסר מיקוד? אתה בעצמך חיזקת זאת בדבריך.

אנשים פה נוטים להתגונן, במקום לענות ישירות לעניין, אפילו אם בתוך דבריהם שלהם הם יחזרו על הטענה שהם בעצמם מתווכחים איתה.

וגם כך, ההבדל בכמות החשיפות הבלעדיות אינו מהותי, ובטח שאינו סוף פסוק. יש גם לא מעט משחקי אינדי שסוני נתנה בהם דגש טוב יותר ממייקרוסופט, ולכך גם הכוונה שהיא נתנה דגש יותר במשחקים (לא רק משחקים גדולים שמעניינים את נדב), אלא אם כן אינך מכליל אותם בקטגוריה "משחקים".
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוגוסט 2013, 05:57

רונן כתב:כיצד זה סותר את הטענה המרכזית על חוסר מיקוד? אתה בעצמך חיזקת זאת בדבריך.

אנשים פה נוטים להתגונן, במקום לענות ישירות לעניין, אפילו אם בתוך דבריהם שלהם הם יחזרו על הטענה שהם בעצמם מתווכחים איתה.

וגם כך, ההבדל בכמות החשיפות הבלעדיות אינו מהותי, ובטח שאינו סוף פסוק. יש גם לא מעט משחקי אינדי שסוני נתנה בהם דגש טוב יותר ממייקרוסופט, ולכך גם הכוונה שהיא נתנה דגש יותר במשחקים (לא רק משחקים גדולים שמעניינים את נדב), אלא אם כן אינך מכליל אותם בקטגוריה "משחקים".

זה לגמרי רלוונטי כי זה כמו להגיד שאתה מעדיף ערוץ טלביזיה שמשדר פעמיים ביום סרט טבע וזהו על ערוץ טלביזיה שמשדר הכל מהכל וגם כולל ארבעה סרטי טבע כל יום אך ורק בגלל שהערוץ הראשון "ממוקד יותר בסרטי טבע" למרות שהשני גם משדר יותר סרטי טבע וגם נותן לך דברים אחרים מסביב. זאת טענה טפשית, אם (סתם להגזמה) היה בONE פי 2 יותר משחקים מהפס4 ועדין הם היו עושים את כל הדברים שהONE הולכת לעשות אז עדין היית מעדיף את הפס4 כי היא "ממוקדת יותר"? לי זה לא מובן, זה כמו הטעונים המפגרים על משחקים שיש להם מולטי מעפן וסינגל פשוט מדהים שהם היו טובים יותר אם לא היו עושים להם את המולטי. קבלת יותר תוכן ממה שרצית ואתה מתלונן על האקסטרה תוכן?

אם סוני היו עושים דברים גיימרים בלבד שהיו מביאים לנו גם תועלת כמו למשל להקדיש 7.5GB למשחקים אז וואללה אולי היה בטעון הזה משהו. אבל כשסוני לבנתיים לא מצליחה להשוות למיקרוסופט לא בכמויות של הבלעדיים ולא בפיצ'רים של המערכת הפעלה ועל גבי כל זה גם גונבת למפתחים 3GB שלמים למערכת הפעלה למרות שהם לא מספקים את כל הפיצ'רים שהמערכת של מיקרוסופט מציעה? איפה היתרון ב"מיקוד" פה? אם כבר משהו ממוקד זאת מיקרוסופט, סוני עדין מדשדשת מאחור על איזה חלקים של המערכת הפעלה של מיקרוסופט בה להם להעתיק ובנתיים הם מחזיקים את המפתחים על אש קטנה עם "יש לכם עוד 1GB אבל הוא אולי כן פנוי ואולי לא, בקיצור אל תסמכו עליו למה אין לנו שמץ של מושג מה אנחנו הולכים לעשות עם המערכת הפעלה, תנו לנו לשחק קצת עם זאת של מיקרוסופט".

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוגוסט 2013, 10:28

Nigga כתב:רק אחרי TGS אנחנו נדע איזו קונסולה תשוגר עם יותר משחקים.

דברנו על הסטאטוס של המכשירים כמו שהוא ידוע כרגע. גם יכול להיות שמיקרוסופט לא תכריז על אף משחק חדש מעכשיו ועד סוף הדור, כרגע זה לא משנה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 אוגוסט 2013, 11:41

DrKeo כתב:דברנו על הסטאטוס של המכשירים כמו שהוא ידוע כרגע. גם יכול להיות שמיקרוסופט לא תכריז על אף משחק חדש מעכשיו ועד סוף הדור, כרגע זה לא משנה.

אם מדברים על הסטטוס הנוכחי ומה שידוע למה מיהרת לקבוע של MS מערכת הפעלה טובה יותר?
אילו פיטצ'רים נחשפו שם שאין לסוני?
מה זה שאצל מייק אתה מקליט 5 דקות ואצל סוני 15?

וסליחה אבל מה שידוע עכשיו זה של MS יש ליינאפ השקה קצת פחות חלש מלסוני,זה הכל,ההפרשים הללו בהשקה לא שווים את הדיבור כי מה שצורם הרבה יותר זה ההפרשים במחיר ובכח.
אם נמשיל זאת לדוגמת הטלוויזיה שלך אז מייקרוסופט מוכרת חבילה של 2 ערוצי טבע באיכות שידור פחות טובה ובמחיר יקר יותר בגלל שהיא דוחפת לך משקפיים תלת מימד מעפנות שאתה בכלל לא רוצה לעומת סוני שמוכרת לך 2 ערוצי טבע באיכות שידור גבוהה יותר ובמחיר זול יותר ובלי שום משקפיים או שטויות אחרות,אה נכון ובחבילה של מייק יש 2 דקות בונוס של קליפים של חתולים- זה בערך המשחק אקסטרה שיש להם בהשקה ועד כמה הוא משמעותי,וכרגע אין לנו מושג האם שאר הערוצים שלא מתמקדים בטבע פחות טובים אצל סוני או מייק'.

בשורה התחתונה-ההחלטה ההרבה יותר טובה בהתחשב בנתונים שידועים לנו כרגע היא ללכת על הפס4 אם צריכים להמר.
הכי חכם יהיה לחכות ולראות לאן נושבת הרוח כי בכל מקרה התעשייה תקועה בשלב הבין-דורי ושתי הקונסולות לא מציעות בלעדיים ששווה לעבור דור בשבילן.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 אוגוסט 2013, 13:19

אם מדברים על הסטטוס הנוכחי ומה שידוע למה מיהרת לקבוע של MS מערכת הפעלה טובה יותר?

SMARTMATCH
מערכת REP חדשה
אפשר להריץ משחק ואפליקציה במקביל
נראה כרגע שהמעבר בין אפליקציות מהיר יותר במערכת של מיק'
הטענה של פרטי היוזר שלך לשלט שאתה מחזיק... את זה גם יש אצל סוני אבל מצריך את המצלמה שלא מגיע ביחד עם הקונסולה.
שלט שברגע שמחברים אליו כבל USB הוא מתפקד כשלט חוטי (מכבה את הרדיו שלו).
החיבור שיש בשלט מאפשר פי 20 יותר מעבר מידע (כרגע רק דובר על שיפור גדול באיכות הצ'אט).
SMARTGLASS... אני יודע שלסוני יש משהו דומה אבל לא ידוע לנו עליו כלום וכרגע הקטע עם SMARTGLASS כן הוצג בכמה אספקטים שונים. בנופסף אנחנו יודעים שהמכשיר יהיה בעל אפשרות לWIFI DIRECT (יש מצב שגם הPS4) ככה שהחיבור בין מכשיר נתמך לבין הקונסולה צריך להיות כמו החיבור בין השלט הרגיל לקונסולה.
השלט נכנס למצב SLEEP ויוצא ממצב SLEEP ברגע שמרימים אותו (או משהו בדומה לזה).

מה נוגע באופן מובהק למערכת הפעלה אני לא בהכרח יכול לומר אבל כשאתה כותב בציניות "מה זה שאצל מייק אתה מקליט 5 דקות ואצל סוני 15" אתה נראה כמו פאנבוי רציני.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוגוסט 2013, 18:27

bling כתב:

וסליחה אבל מה שידוע עכשיו זה של MS יש ליינאפ השקה קצת פחות חלש מלסוני,זה הכל,ההפרשים הללו בהשקה לא שווים את הדיבור כי מה שצורם הרבה יותר זה ההפרשים במחיר ובכח.
אם נמשיל זאת לדוגמת הטלוויזיה שלך אז מייקרוסופט מוכרת חבילה של 2 ערוצי טבע באיכות שידור פחות טובה ובמחיר יקר יותר בגלל שהיא דוחפת לך משקפיים תלת מימד מעפנות שאתה בכלל לא רוצה לעומת סוני שמוכרת לך 2 ערוצי טבע באיכות שידור גבוהה יותר ובמחיר זול יותר ובלי שום משקפיים או שטויות אחרות,אה נכון ובחבילה של מייק יש 2 דקות בונוס של קליפים של חתולים- זה בערך המשחק אקסטרה שיש להם בהשקה ועד כמה הוא משמעותי,וכרגע אין לנו מושג האם שאר הערוצים שלא מתמקדים בטבע פחות טובים אצל סוני או מייק'.

בשורה התחתונה-ההחלטה ההרבה יותר טובה בהתחשב בנתונים שידועים לנו כרגע היא ללכת על הפס4 אם צריכים להמר.
הכי חכם יהיה לחכות ולראות לאן נושבת הרוח כי בכל מקרה התעשייה תקועה בשלב הבין-דורי ושתי הקונסולות לא מציעות בלעדיים ששווה לעבור דור בשבילן.

הפיצרים של המערכת הפעלה של מיקרוסופט הרבה יותר מרשימים כרגע (כל המשחקים עובדים כמו אפליקציות באייפד וקופאים ביציאה וישר עושים RESUME בכניסה, אנטגרציה מלאה של טלביזיה, אפליקציות עם מולטי טסקינג כמו סקייפ או דפדפן אינטרנט, מעבר מידי בין משחקים, MATCH MAKING במשחקי מולטי ברקע בזמן שאתה בכלל במשחק אחר, כל המשחקים רצים מהדיסק הקשיח, סמארטגלאס, כל מני פיצ'רים שטותיים של קינקט) והם הכריזו על פי 2 משחקים. על זה אני מדבר, זה שהם דוחפים קינקט לכל מכשיר זה זין במחיר אבל זה לא משפיע על איכות הקונסולה, רק על המחיר המופקע (ובתקווה תהיה גם גרסה בלי קינקט בקרוב שתעלה 400$). עד שסוני לא מוכיחה לי אחרת הפס4 מרגיש לי כמו הפס3, שנתיים ראשונות קצת איטיות לעומת ה360.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 אוגוסט 2013, 10:48

swiss-the-engine כתב:SMARTMATCH
מערכת REP חדשה
אפשר להריץ משחק ואפליקציה במקביל
נראה כרגע שהמעבר בין אפליקציות מהיר יותר במערכת של מיק'
הטענה של פרטי היוזר שלך לשלט שאתה מחזיק... את זה גם יש אצל סוני אבל מצריך את המצלמה שלא מגיע ביחד עם הקונסולה.
שלט שברגע שמחברים אליו כבל USB הוא מתפקד כשלט חוטי (מכבה את הרדיו שלו).
החיבור שיש בשלט מאפשר פי 20 יותר מעבר מידע (כרגע רק דובר על שיפור גדול באיכות הצ'אט).
SMARTGLASS... אני יודע שלסוני יש משהו דומה אבל לא ידוע לנו עליו כלום וכרגע הקטע עם SMARTGLASS כן הוצג בכמה אספקטים שונים. בנופסף אנחנו יודעים שהמכשיר יהיה בעל אפשרות לWIFI DIRECT (יש מצב שגם הPS4) ככה שהחיבור בין מכשיר נתמך לבין הקונסולה צריך להיות כמו החיבור בין השלט הרגיל לקונסולה.
השלט נכנס למצב SLEEP ויוצא ממצב SLEEP ברגע שמרימים אותו (או משהו בדומה לזה).

מה נוגע באופן מובהק למערכת הפעלה אני לא בהכרח יכול לומר אבל כשאתה כותב בציניות "מה זה שאצל מייק אתה מקליט 5 דקות ואצל סוני 15" אתה נראה כמו פאנבוי רציני.

ולמה אתה חושב שאת הדברים שציינת פה אי אפשר לעשות בפס4?
מעבר בין משחק לאפליקציה אין סיבה שלא אפשרי על הפס4,הרי גם שם אפשר להקפיא משחק ולחזור אליו מתי שרוצים כמו באייפון,אלו אותם עקרונות כמו המערכת של MS.
סמארטגלס- לא ראיתי שיש מגבלה בנושא על הפס4,אולי שם אפשר רק עם אנדרואיד אבל אפשר היה לראות גם בהדגמה של הDevision שימוש בטאבלט ב E3.
SMARTMATCH-אתם גם יודעים איך המערכת הזו עובדת על גבי הפס4?

כל המצב SLEEP,דיבורי PR על פי 20 יותר מידע וכאלו אין לי מושג אם יש אבל זה כאלו קשקושים שלא יודע למה לציין את זה,אני בטוח שגם בפס4 אני יוכל למצוא קשקושים בסגנון שיש או אין ב ONE אם תהיה לי את המערכת.
ולמה זה עושה אותי פאנבוי? אכן יש פה יתרון בהקלטה לפס4 על פני ה ONE.
אתה יודע SWISS עד כמה אכפת לי מכל הפיטצ'רים הללו,גם "הרציניים" כמו הקלטה ומעבר בין אפליקציות וגם הפחות,תזרוק אותם לים מחר מצידי,אבל זה נראה שמנפחים פה כל קשקוש של ה ONE (ואני לא מדבר עליך כי אני מכיר אותך והעדפותיך אלא יותר ל KEO או כאלו שמתיימרים להיות "משחקים מעל הכל") ומתעלמים מהתמונה הגדולה והבולטת לכל הדיוט- הפס4 מכשיר הרבה יותר כדאי בשלב הזה לגיימר הממוצע בנוקאאוט.

זאת אומרת שאם מישהו שאוהב משחקים שואל אותך מה אתה ממליץ לו לקנות בהשקה ע"פ הנתונים הנוכחיים,זו תהיה עצה גרועה מצדך לאמר לו ONE.
ומבחינת פאנבואיזם נראה לי אני אחד היותר אובייקטיבים בפורום,הייתי מוכן לזרוק את סוני מהמדרגות אם המכשיר שלהם היה יותר חלש מה ONE לפני שחשפו את ה SPECS,אמרתי בלי למצמץ שה ONE הרשימה יותר ב E3,אמרתי בזמן אמת במסיבת עיתונאים של הפס4 ב E3 שהוא מכוער וב ONE אמרתי שהוא נראה סבבה,שרייז אחד המשחקים המרשימים שיש גראפית (בעוד שטינפתי על מה שהראו מקילזוןן) וכו',אפילו בצחוק אי אפשר לרמוז שאני איזה פאנבוי עיוור או מוטה.
DrKeo כתב:הפיצרים של המערכת הפעלה של מיקרוסופט הרבה יותר מרשימים כרגע (כל המשחקים עובדים כמו אפליקציות באייפד וקופאים ביציאה וישר עושים RESUME בכניסה, אנטגרציה מלאה של טלביזיה, אפליקציות עם מולטי טסקינג כמו סקייפ או דפדפן אינטרנט, מעבר מידי בין משחקים, MATCH MAKING במשחקי מולטי ברקע בזמן שאתה בכלל במשחק אחר, כל המשחקים רצים מהדיסק הקשיח, סמארטגלאס, כל מני פיצ'רים שטותיים של קינקט) והם הכריזו על פי 2 משחקים. על זה אני מדבר, זה שהם דוחפים קינקט לכל מכשיר זה זין במחיר אבל זה לא משפיע על איכות הקונסולה, רק על המחיר המופקע (ובתקווה תהיה גם גרסה בלי קינקט בקרוב שתעלה 400$). עד שסוני לא מוכיחה לי אחרת הפס4 מרגיש לי כמו הפס3, שנתיים ראשונות קצת איטיות לעומת ה360.

שוב,למה אתה חושב שבפס4 אין את כל ההקפאות והדברים שציינת שעובדים כמו באייפד?
אנטגרציה של טלויזיה KEO? באמת?
סקייפ,דפדפן?
אלו דברים שמשנים לך אחרי שבכית על פחות ג'יגה שהולך למפתחים וכמה כל הקז'ואליה הזו דופקת הכל?
שמע אתה מוזמן לבחור במה שאתה רוצה,פשוט כל ההעדפה שלך כלפי ה ONE לא מסתדרת עם שאר ההודעות שלך,יש פה נוקאאוט מוחלט לכל גיימר ממוצע- מכשיר חזק יותר במחיר זול יותר כשברור שגם מערכת ההפעלה שלו לא "פראיירית" ושברור שיהיה לו ליינאפ משחקי AAA מצד א' ו ב' לא פחות עשיר. (ועל פי ניסיון העבר לאורך הדור-הרבה יותר)
זה לא שזה רק הזין במחיר,התלוננת על דברים שבאים על חשבון המשחקים בשביל קשקושים והנה בגלל קינקט קיבלת מכשיר פחות חזק ממה שיכלת לקבל כי MS לא יכלה להפסיד על החומרה יותר מדי כסף כשהיא מצרפת לך את התוסף הזה,ובגלל כל מערכת ההפעלה הזו קיבלת פחות זיכרון,אתה שוכח גם שיש סיכוי טוב שסוני תשחרר עוד זיכרון למפתחים אחרי שנה שנתיים בניגוד ל MS שיורוגיימר אמרו בעצמם שהמערכת הפעלה שלהם עם ה 3 GB חקוקה באבן,האם כשלפס4 יהיה 6.5 ג'יגה זיכרון למשחקים אז תתחיל לדבר בשבחה ותמליץ עליה על פני ה ONE כמו שאמרת ש"מילא אם היתה מכשיר לגיימרים עם 7 GB זיכרון"?
כי כשחשבנו שהמצב פחות או יותר ככה (לפני שחשפו את הקצבת הזיכרון) לא ראיתי אותך מהלל את הפס4 ומגנה את הגישה של ה ONE.

וחשבתי שהשנתיים הראשונות של הפס3 היו סבבה לדעתך מבחינת משחקים שיצאו,זה לפחות מה שאמרת בויגיימס כשאני עצמי העליתי את הטענה הזו.
אבל בסדר,סתם ויכוח קטנוני,תלך על מה שבא לך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אוגוסט 2013, 11:08

bling כתב:ולמה אתה חושב שאת הדברים שציינת פה אי אפשר לעשות בפס4?
מעבר בין משחק לאפליקציה אין סיבה שלא אפשרי על הפס4,הרי גם שם אפשר להקפיא משחק ולחזור אליו מתי שרוצים כמו באייפון,אלו אותם עקרונות כמו המערכת של MS.
סמארטגלס- לא ראיתי שיש מגבלה בנושא על הפס4,אולי שם אפשר רק עם אנדרואיד אבל אפשר היה לראות גם בהדגמה של הDevision שימוש בטאבלט ב E3.
SMARTMATCH-אתם גם יודעים איך המערכת הזו עובדת על גבי הפס4?

כל המצב SLEEP,דיבורי PR על פי 20 יותר מידע וכאלו אין לי מושג אם יש אבל זה כאלו קשקושים שלא יודע למה לציין את זה,אני בטוח שגם בפס4 אני יוכל למצוא קשקושים בסגנון שיש או אין ב ONE אם תהיה לי את המערכת.
ולמה זה עושה אותי פאנבוי? אכן יש פה יתרון בהקלטה לפס4 על פני ה ONE.
אתה יודע SWISS עד כמה אכפת לי מכל הפיטצ'רים הללו,גם "הרציניים" כמו הקלטה ומעבר בין אפליקציות וגם הפחות,תזרוק אותם לים מחר מצידי,אבל זה נראה שמנפחים פה כל קשקוש של ה ONE (ואני לא מדבר עליך כי אני מכיר אותך והעדפותיך אלא יותר ל KEO או כאלו שמתיימרים להיות "משחקים מעל הכל") ומתעלמים מהתמונה הגדולה והבולטת לכל הדיוט- הפס4 מכשיר הרבה יותר כדאי בשלב הזה לגיימר הממוצע בנוקאאוט.

זאת אומרת שאם מישהו שאוהב משחקים שואל אותך מה אתה ממליץ לו לקנות בהשקה ע"פ הנתונים הנוכחיים,זו תהיה עצה גרועה מצדך לאמר לו ONE.
ומבחינת פאנבואיזם נראה לי אני אחד היותר אובייקטיבים בפורום,הייתי מוכן לזרוק את סוני מהמדרגות אם המכשיר שלהם היה יותר חלש מה ONE לפני שחשפו את ה SPECS,אמרתי בלי למצמץ שה ONE הרשימה יותר ב E3,אמרתי בזמן אמת במסיבת עיתונאים של הפס4 ב E3 שהוא מכוער וב ONE אמרתי שהוא נראה סבבה,שרייז אחד המשחקים המרשימים שיש גראפית (בעוד שטינפתי על מה שהראו מקילזוןן) וכו',אפילו בצחוק אי אפשר לרמוז שאני איזה פאנבוי עיוור או מוטה.

שוב,למה אתה חושב שבפס4 אין את כל ההקפאות והדברים שציינת שעובדים כמו באייפד?
אנטגרציה של טלויזיה KEO? באמת?
סקייפ,דפדפן?
אלו דברים שמשנים לך אחרי שבכית על פחות ג'יגה שהולך למפתחים וכמה כל הקז'ואליה הזו דופקת הכל?
שמע אתה מוזמן לבחור במה שאתה רוצה,פשוט כל ההעדפה שלך כלפי ה ONE לא מסתדרת עם שאר ההודעות שלך,יש פה נוקאאוט מוחלט לכל גיימר ממוצע- מכשיר חזק יותר במחיר זול יותר כשברור שגם מערכת ההפעלה שלו לא "פראיירית" ושברור שיהיה לו ליינאפ משחקי AAA מצד א' ו ב' לא פחות עשיר. (ועל פי ניסיון העבר לאורך הדור-הרבה יותר)
זה לא שזה רק הזין במחיר,התלוננת על דברים שבאים על חשבון המשחקים בשביל קשקושים והנה בגלל קינקט קיבלת מכשיר פחות חזק ממה שיכלת לקבל כי MS לא יכלה להפסיד על החומרה יותר מדי כסף כשהיא מצרפת לך את התוסף הזה,ובגלל כל מערכת ההפעלה הזו קיבלת פחות זיכרון,אתה שוכח גם שיש סיכוי טוב שסוני תשחרר עוד זיכרון למפתחים אחרי שנה שנתיים בניגוד ל MS שיורוגיימר אמרו בעצמם שהמערכת הפעלה שלהם עם ה 3 GB חקוקה באבן,האם כשלפס4 יהיה 6.5 ג'יגה זיכרון למשחקים אז תתחיל לדבר בשבחה ותמליץ עליה על פני ה ONE כמו שאמרת ש"מילא אם היתה מכשיר לגיימרים עם 7 GB זיכרון"?
כי כשחשבנו שהמצב פחות או יותר ככה (לפני שחשפו את הקצבת הזיכרון) לא ראיתי אותך מהלל את הפס4 ומגנה את הגישה של ה ONE.

וחשבתי שהשנתיים הראשונות של הפס3 היו סבבה לדעתך מבחינת משחקים שיצאו,זה לפחות מה שאמרת בויגיימס כשאני עצמי העליתי את הטענה הזו.
אבל בסדר,סתם ויכוח קטנוני,תלך על מה שבא לך.

כל מה שכתבת כאן לא רלוונטי פשוט כי יש לONE כרגע פי 2 משחקים ו-100% מהמשחקים שהוכרזו לפס4 פשוט לא מעניינים אותי. תהיה בטוח שיהיה לי בבית את שתי הקונסולות עוד שנתיים אבל כרגע כשסוני לא מכריזה על משחקים ואלה שהם כבר כן מכריזים עליהם הן הסדרות הסוג ב' שלהן שאני שונא אז אין לי ממש מה לחפש על הפס4. שתהיה חזקה פי 4 מהONE ותעלה רק 200$ אבל אם אין עליה משחקים אז מה אני אעשה עליה? אקליט אותי משתעמם מאינפמס? יש לי PC, באמצע שנה הבאה כשאני אשדרג כרטיס מסך הוא יהיה חזק בהרבה משתי הקונסולות האלה אז מה שחשוב עליהן זה המשחקים וסוני פשוט לא מציעה לי את זה. אני בטוח שב2015 כשיצאו משחקים של סנטה מוניקה ונוטי דוג וכדומה אני אעוף על הפס4 תוך שניה אבל כרגע סוני מנסים לשכנע אותי לקנות פס4 עם שני הפרנצ'ייזים שאני הכי שונא אצלם, KZ ואינפמס, אז מזה אני אמור להשתכנע?

ורק הערה כללית, אם ההקפאת משחקים הייתה עובדת בסוני טוב כמו אצל מיקרוסופט הם היו מדגימים את זה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אוגוסט 2013, 11:11

Nigga כתב:אני לא מבין מה אתה מופתע, זה פאנבוייזם 101.
העובדה שה PS4 חזקה יותר וגם זולה יותר לא יושבת טוב עם חלק מהאנשים כאן אז פתאום המערכת הפעלה של ה One הרבה יותר מרשימה ופתאום ל One יש הרבה יותר משחקים (חרטא) ופתאום השלט של ה PS4 לא שחיק ופתאום מיקרוסופט אוהבת אינדים יותר מסוני בלה בלה בלה בלה בלה בלה.

שבו בשקט.

1) מיקרוסופט יותר טובה לאינדים היום, עובדה
2) יש לONE מערכת הפעלה טובה יותר וזה היה ברור מראש, אני גם כבר אומר לך שלXBOX 4 תהיה מערכת הפעלה טובה מלפס5 כי מיקרוסופט חברה של מערכות הפעלה וסוני חברת חומרה
3) הפס4 חזקה יותר, הפס4 זולה יותר. עובדה, מי יתווכח עם זה?
4) לONE יש פי 2 משחקים מוכרזים כרגע מהפס4, מה לעשות, קונסולה שתעלה 100$ וחזקה פי 100 אבל אין לה בלעדיים לא שווה את ה100$ האלה
5) אפילו שהפס4 חזקה יותר, הONE כרגע נראת הרבה יותר טוב גרפית (שום כותר בלעדי לא התקרב אפילו לגרפיקה של RYSE ופורצה 5 פחות או יותר מוחץ את DRIVE CLUB שנראה כמו משחק פס3), אז איך הכוח שלה עוזר כרגע?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 15 אוגוסט 2013, 12:06

בלינג לא התכוונתי שאתה באמת פאנבוי.. ברור שאני לא חושב ככה... הכוונה הייתה שתמוהה שאתה חושב שברור שאין הבדל בין מערכות ההפעלה.

ומה זאת אומרת "מי אמר שאת הדברים שציינת כאן לא ניתן לעשות בPS4"? מי אמר בכלל שהפרש הכוח יעזור לPS4 במשחקים? מי אמר שהPS4 לא תתחמם מוות ותמות תוך שנה? לא הבנתי איך שאלות מהסוג הזה עוזרות לדיון.

כרגע הדברים שציינתי הם לא PR בולשיט ובאמת שלא מובן איך אתה מייחס חלק מהטענות לקשקושי PR. כל מה שציינתי עוזר לי לקבל חוויה טובה יותר.
אתה כותב שאת הDIVISION אפשר עם טאבלט אנדרויד אבל למה זה מעניין? ככל שאנחנו יודעים יכול בכלל להיות שהמשחק רץ על מחשב.

קיצר אני לא יעבור שוב פעם על הנקודות שציינת בנפרד. הנקודות שציינתי חשובות. האם מצב SLEEP לשלט או מעבר של פי 20 יותר מידע בין השלט לקונסולה (שכמובן נותן בעיקר צ'אט קולי איכותי יותר וזה בהחלט משפיע על הגיימפליי) קשור למערכת הפעלה? כמו בהודעה המקורית, כתבתי כבר שאינני יודע. יכול להיות שכל זה יגיע לPS4? יכול להיות אבל זה לא נוגע לדיון כרגע עם המידע שיש לנו כרגע.

האם אני ממליץ לגיימר נטו לקנות ONE? לא. באמת שקשה מאוד להחליט האם עדיף ONE או PS4 או PC. מה שאני יכול לומר כאנקדוטה היא שבן דוד שלי שהוא סך הכל בן 15 כן משנה לו כל ענייני המערכות הפעלה והפיצ'רים שזה נותן ככה שבהחלט יתכן והפיצ'רים האלו חשובים לא פחות לגיימר "הארד קור" כמו למישהו כמוני.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 אוגוסט 2013, 12:07

Nigga כתב:אני לא מבין מה אתה מופתע.
זה פאנבוייזם 101:
העובדה שה PS4 חזקה יותר וגם זולה יותר לא יושבת טוב עם חלק מהאנשים כאן אז פתאום המערכת הפעלה של ה One הרבה יותר מרשימה ופתאום ל One יש הרבה יותר משחקים (חרטא) ופתאום השלט של ה PS4 לא שחיק ופתאום מיקרוסופט אוהבת אינדים יותר מסוני בלה בלה בלה בלה בלה בלה.

שבו בשקט.

תיקון קטן, אבל חשוב.
לא הצלחתי להתאפק.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 15 אוגוסט 2013, 20:09

DrKeo כתב:1) מיקרוסופט יותר טובה לאינדים היום, עובדה
2) יש לONE מערכת הפעלה טובה יותר וזה היה ברור מראש, אני גם כבר אומר לך שלXBOX 4 תהיה מערכת הפעלה טובה מלפס5 כי מיקרוסופט חברה של מערכות הפעלה וסוני חברת חומרה
3) הפס4 חזקה יותר, הפס4 זולה יותר. עובדה, מי יתווכח עם זה?
4) לONE יש פי 2 משחקים מוכרזים כרגע מהפס4, מה לעשות, קונסולה שתעלה 100$ וחזקה פי 100 אבל אין לה בלעדיים לא שווה את ה100$ האלה
5) אפילו שהפס4 חזקה יותר, הONE כרגע נראת הרבה יותר טוב גרפית (שום כותר בלעדי לא התקרב אפילו לגרפיקה של RYSE ופורצה 5 פחות או יותר מוחץ את DRIVE CLUB שנראה כמו משחק פס3), אז איך הכוח שלה עוזר כרגע?

1.מסכים.
2.מסכים.
3.צודק.
4.אתה דיי היחיד את האמת שלPS4 אין משחק אחד שמעניין אותו. אותי יש לפחות 3 משחקים אקסקלוסיבים שאני ממש רוצה להשיג (גם בONE יש אבל פחות). אז זה כן דיי דעתך ולא עובדה.
5.יש חוק אחד שקשור לדרייבקלאב באינטרנט וזה כאשר מדברים עליו אסור להשוות אותו לפורצה 5 :lol:
עכשיו ברצינות אבולושין אמרו כבר שDC היה גמור רק 35% בE3. אז באמת לא ממש שווה להשוות אותו. מה שכן אם הם אמרו שהמשחק נראה הרבה יותר טוב והם מתככנים להראות קטעים חדשים ממנו בGC ככה שרק אז אני אדע אם הוא באמת ראוי לקבל את השם משחק לדור הבא.
ולדעתי RYSE נראה מעולה אבל להגיד שהוא נראה הרבה יותר טוב מכל משחק בלעדי אחר...זאת טיפה הגזמה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 אוגוסט 2013, 12:30

matangt8 כתב:1.מסכים.
2.מסכים.
3.צודק.
4.אתה דיי היחיד את האמת שלPS4 אין משחק אחד שמעניין אותו. אותי יש לפחות 3 משחקים אקסקלוסיבים שאני ממש רוצה להשיג (גם בONE יש אבל פחות). אז זה כן דיי דעתך ולא עובדה.
5.יש חוק אחד שקשור לדרייבקלאב באינטרנט וזה כאשר מדברים עליו אסור להשוות אותו לפורצה 5 :lol:
עכשיו ברצינות אבולושין אמרו כבר שDC היה גמור רק 35% בE3. אז באמת לא ממש שווה להשוות אותו. מה שכן אם הם אמרו שהמשחק נראה הרבה יותר טוב והם מתככנים להראות קטעים חדשים ממנו בGC ככה שרק אז אני אדע אם הוא באמת ראוי לקבל את השם משחק לדור הבא.
ולדעתי RYSE נראה מעולה אבל להגיד שהוא נראה הרבה יותר טוב מכל משחק בלעדי אחר...זאת טיפה הגזמה.

4) הוא לא אמר שיש משחקים שמעניינים אותו יותר. הוא כתב שיש פי שניים יותר משחקים בלעדיים מוכרזים. זו עובדה. זה שהם מעניינים אותך או אותו, או אותי יותר, או פחות, זה באמת עניין של דעה. סוני, למעשה, לא הציגו שום משחק שעניין אותי, עד עכשיו. אפילו נאק, שנראה לי מגניב בהתחלה, נראה יותר ויותר גרוע ומשעמם, ככל שאני רואה ממנו יותר.
5) הבלעדיים הכי מרשימים שראינו עד עכשיו הם RYSE וQuantom Break, בהפרש עצום. אין שום דבר שמתקרב אליהם. הסייג היחיד הוא שלא ברור עדין אם מה שראינו מQB הוא in-engine ולכן לא באמת מייצג את איך שהמשחק נראה (כמו הסרטונים של אנצ'רטד, למשל), או שהמשחק באמת נראה כל כך מדהים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 אוגוסט 2013, 14:48

וואו,חלק מהפאנבואיות פה שוברת שיאים...

KEO,משפט כמו "מה הכח של הפס4 עוזר אם RYSE נראה יותר טוב מכל משחקי הפס4" זה משפט שאפילו ב FXP לא היו אומרים,אין לי מה להגיב על זה בכלל.

swiss,אמרתי את זה כי אמרו פה שלפי מה שניתן לדעת עכשיו אז XYZ ובעצם אנחנו לא יודעים הרבה על מערכת ההפעלה של הפס4,באותה מידה אני יכול לאמר שהפס4 תהיה עם ספריית משחקי AAA אקסלוסיבים רבים וטובים יותר מה ONE אבל זו רק הנחה על סמך הדור הקודם בלי שנתתי ל MS להוכיח לי אחרת,אני לא יכול לקבוע זאת בשלב כה מוקדם כעובדה גם אם יש סבירות לא רעה שזה יקרה,גם לסוני מגיע צ'אנס בנוגע למערכת הפעלה ועד כמה הפער יהיה משמעותי בכלל.
DEVISION אכן היה ככל הנראה דמו מפוברק שרץ על מחשב (שגם עליו לא ידוע איך זה יראה כשיצא לשוק),אבל בפיטצ'רים אין סיבה שישקרו,אם הציגו זאת כגרסת פס4 עם טאבלט אז יהיה טאבלט בגרסת הפס4,גם אם לא את אותה גראפיקה.
בקשר לנקודות של SLEEP מוד וכו' שיהיה לך לבריאות,באמת כל אחד והחשיבות שלו לדברים אבל הדיון יותר כללי ומתייחס להארדקור גיימר יותר (בעיקרון הטענות שלי הופנו בעיקר ל KEO בהקשר הזה)

קאוטיק,RYSE לא נראה בהפרש עצום טוב יותר מאף משחק דור הבא של סוני או בכלל,איזו הסחפות מטורפת,יש רק משחק אחד שנראה רמה מעל כולם בדור הבא וזה DEVISION המחורטט,השאר הולך לכאן או לכאן,מישהו יכול לאמר שדמו העיר בקילזון או אינפמוס יותר מרשים מרייז וזה ממש לא יראה כאילו נפל מהירח כאילו מדבר על משחק WII בהשוואה,דעה לגיטימית לגמרי לכאן או לכאן.אפשר לאמר שהפס4 לא הראה עליונות גראפית משמעותית בשום צורה בשלב זה וזה יהיה מדויק.

וטוב שסייגת in engine בנוגע ל QB,אתה יודע מה in engine שווה? קשקוש. זה בדיוק כמו CGI מבחינתי, ה "in engine" של נוטידוג בחלק מהסרטונים של TLOU נראה יותר טוב מכל מה שראיתי מהדור הבא,הפער בין הגיימפליי אליו הוא אדיר.

ולמה כל הזמן מציינים פה את הפי 2 משחקים? אתם משחקים במשחקי PR מטופשים כי גם סוני הכריזה על מספר אסטרונומי כלשהו של משחקים לפס4,בואו נדבר בשמות של משחקים גדולים שבאמת ישנו,לא כל שטות שלא מעניינת,AAA גם מבחינת גודל וגם מבחינת ציונים-אלו הדברים שיכולים לעשות את ההבדל של ה 100$ וכח ובזה הפער בטח לא מספיק גדול כדי להצדיק זאת בשום צורה,בכל מקרה ההשקה של 2 המכשירים בינונית ושוב,בשום תסריט לא מצדיקה פער של 100 דולר וכח,עד שיצאו המשחקים הגדולים של 2014 אלוהים גדול.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אוגוסט 2013, 02:26

bling כתב:וואו,חלק מהפאנבואיות פה שוברת שיאים...

KEO,משפט כמו "מה הכח של הפס4 עוזר אם RYSE נראה יותר טוב מכל משחקי הפס4" זה משפט שאפילו ב FXP לא היו אומרים,אין לי מה להגיב על זה בכלל.

swiss,אמרתי את זה כי אמרו פה שלפי מה שניתן לדעת עכשיו אז XYZ ובעצם אנחנו לא יודעים הרבה על מערכת ההפעלה של הפס4,באותה מידה אני יכול לאמר שהפס4 תהיה עם ספריית משחקי AAA אקסלוסיבים רבים וטובים יותר מה ONE אבל זו רק הנחה על סמך הדור הקודם בלי שנתתי ל MS להוכיח לי אחרת,אני לא יכול לקבוע זאת בשלב כה מוקדם כעובדה גם אם יש סבירות לא רעה שזה יקרה,גם לסוני מגיע צ'אנס בנוגע למערכת הפעלה ועד כמה הפער יהיה משמעותי בכלל.
DEVISION אכן היה ככל הנראה דמו מפוברק שרץ על מחשב (שגם עליו לא ידוע איך זה יראה כשיצא לשוק),אבל בפיטצ'רים אין סיבה שישקרו,אם הציגו זאת כגרסת פס4 עם טאבלט אז יהיה טאבלט בגרסת הפס4,גם אם לא את אותה גראפיקה.
בקשר לנקודות של SLEEP מוד וכו' שיהיה לך לבריאות,באמת כל אחד והחשיבות שלו לדברים אבל הדיון יותר כללי ומתייחס להארדקור גיימר יותר (בעיקרון הטענות שלי הופנו בעיקר ל KEO בהקשר הזה)

קאוטיק,RYSE לא נראה בהפרש עצום טוב יותר מאף משחק דור הבא של סוני או בכלל,איזו הסחפות מטורפת,יש רק משחק אחד שנראה רמה מעל כולם בדור הבא וזה DEVISION המחורטט,השאר הולך לכאן או לכאן,מישהו יכול לאמר שדמו העיר בקילזון או אינפמוס יותר מרשים מרייז וזה ממש לא יראה כאילו נפל מהירח כאילו מדבר על משחק WII בהשוואה,דעה לגיטימית לגמרי לכאן או לכאן.אפשר לאמר שהפס4 לא הראה עליונות גראפית משמעותית בשום צורה בשלב זה וזה יהיה מדויק.

וטוב שסייגת in engine בנוגע ל QB,אתה יודע מה in engine שווה? קשקוש. זה בדיוק כמו CGI מבחינתי, ה "in engine" של נוטידוג בחלק מהסרטונים של TLOU נראה יותר טוב מכל מה שראיתי מהדור הבא,הפער בין הגיימפליי אליו הוא אדיר.

ולמה כל הזמן מציינים פה את הפי 2 משחקים? אתם משחקים במשחקי PR מטופשים כי גם סוני הכריזה על מספר אסטרונומי כלשהו של משחקים לפס4,בואו נדבר בשמות של משחקים גדולים שבאמת ישנו,לא כל שטות שלא מעניינת,AAA גם מבחינת גודל וגם מבחינת ציונים-אלו הדברים שיכולים לעשות את ההבדל של ה 100$ וכח ובזה הפער בטח לא מספיק גדול כדי להצדיק זאת בשום צורה,בכל מקרה ההשקה של 2 המכשירים בינונית ושוב,בשום תסריט לא מצדיקה פער של 100 דולר וכח,עד שיצאו המשחקים הגדולים של 2014 אלוהים גדול.

RYSE נראה יותר טוב מKZ ובטוח שמאנפמס, אם אתה חושב אחרת אז סבבה אבל דבר אחד בטוח, הפס4 לא הראתה בשום צורה עליונות גרפית לONE ולדעתי הONE אפילו הצליחה להראות עליונות קלה בRYSE כך שסוני עדין לא שכנע אף אחד חוץ מאשר מספרים על נייר. בנושא הפי 2 משחקים, כן, יש פי 2 לONE כרגע. אתה יכול להגיד שאף אחד מהם לא מעניין אותך אבל זה עדין לא סותר את זה שיש לONE פי שניים משחקים מוכרזים:
1) היילו 5
2) טייטנפול
3) Dead rising 3
4) Ryse
5) פורצה 5
6) killer instinct
7) quantum break
8) sunrise overdrive
9) D4

ואצל סוני:
1) KZ4
2) אינפמס
3) DRIVE CLUB
4) The Order

ואם בא לנו לציין גם סתם בררה חסרת ערך אז אפשר לציין אצל סוני את נאק ואצל מיקרוסופט את ספארק ואת קינקט ספורט החדש אבל לפחות לדעתי הם לא ממש רלוונטים לגיימרים בוגרים. בכל מקרה אלה סתם מספרים, אם היית אומר לי שKZ4 ואינפמס היו בעצם TLOU 2 ומשחקי של סנטה מוניקה או דיוויד קייג' אז כנראה שהייתי בקלות הולך על סוני אפילו אם למיקרוסופט היו 40 משחקים אבל ספציפית מהרשימה הזאת, לסוני אין אפילו משחק אחד שמעניין אותי.

ואני מדגיש שהכל אני אומר מהפרספקטיבה שלי האישית, משהו שהולך לקנות גם את הקונסולה השניה אחרי שנתיים ולכן הדבר היחיד שרלוונטי בהחלטה שלי הוא למי יהיו בשנתיים הראשונות משחקים טובים יותר ובנתיים נראה שמיקרוסופט מנצחת. אם עד השיגור סוני תשכנע אותי אחרת אז אני אקנה את הפס4 קודם ואת הONE אחרי שנתיים, זה הכל. סוני לא הצליחו לשכנע אותי גרפית או בעזרת רשימת המשחקים שלהם אז אני לא רואה סיבה כרגע לקנות פס4, זה הכל. הם שכנעו אותי יופי למה לקנות פס3 ב2013 וזאת הטעות הגדולה שלהם, איזה 4-5 בלעדיים ענקיים לפס3 השנה וכלום מעניין לפס4, זאת טעות טקטית עצומה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 אוגוסט 2013, 10:57

KEO,אנחנו מדברים פה על למה להארדקור גיימר לקנות קונסולה עם פחות כח וב 100 דולר יותר,פי 2 משחקים זה PR חסר משמעות אם אתה לא מכניס שמות AAA שמזיזים קונסולות גם בהפקה וגם בציונים,מהשמות שנתת היילו 5,טיטאנפול,פורצה5 והמשחק של רמדי ואולי אינסומניאק (לא הוכיחו את עצמם מחוץ לראטצ'ט והמשחק האחרון הוא אחד הפלופים של הדור הזה שהגיעו מחברה גדולה גם במכירות וגם בציונים) הם בהחלט כאלו.
בפס4 הייתי אומר אינפמוס,KZ ואולי The order (עומדת מאחוריו אחלה מפתחת אבל אם בא לך תסיר אותו) הם כאלו,בכל אופן אף רשימה לא מאסט בקטע של לקנות בהשקה,ואני לא חושב שהיתרון של הONE בגלל עוד כמה גדולים מפצה על ההפרש בכח ובמחיר.

עד שיצא היילו 5 אלוהים גדול מבחינת מה שיוכרז לכל צד ואיך תראה התמונה,יכול להיות שעד אז ה ONE יעלה 400 דולר בגרסה ללא קינקט ועם טונות משחקים ויכול להיות שנוטידוג וסנטה מוניקה יחרפנו את כולם,זה לא רלוונטי.

ואם אתה כותב מנקודה אישית שלך (שזו נקודה חריגה ומאוד אנקדוטלית- פיסי גיימר שמתכוון לקנות את 2 הקונסולות ומתלבט איזו לרכוש ראשונה,אין לה משמעות מבחינת הכלל ובדיון הזה ההפרדה שלך לא היתה ברורה) אז אין לך סיבה בכלל לקנות אף קונסולה עד שיצא המשחק של רמדי,מה היילו 5 מעניין אותך בכלל?
במקרה שלך רשימת המשחקים עלובה עוד יותר.

בקיצור,הייתי ממליץ להמתין לגיימסקום כדי לקבל עוד פרטים על הליינאפים כי כרגע אף אחד מהם לא מרשים במיוחד,בטח לא ב 2013,ובמצב הנוכחי הפס4 תהיה הבחירה הקלה והמועדפת להארדקור גיימר הממוצע,הנה סרטון נחמד מגיימספוט שמסביר זאת:

דבר ראשון אהבתי את החלוקה של ל Hardcore/softcore/casual,והשורה התחתונה שלו זהה לשלי,מייק צריכה להשוות במחיר ולהוריד את הקינקט,עד אז אין מה לדבר מבחינת חודשי ההשקה הקרובים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אוגוסט 2013, 12:16

bling כתב:KEO,אנחנו מדברים פה על למה להארדקור גיימר לקנות קונסולה עם פחות כח וב 100 דולר יותר,פי 2 משחקים זה PR חסר משמעות אם אתה לא מכניס שמות AAA שמזיזים קונסולות גם בהפקה וגם בציונים,מהשמות שנתת היילו 5,טיטאנפול,פורצה5 והמשחק של רמדי ואולי אינסומניאק (לא הוכיחו את עצמם מחוץ לראטצ'ט והמשחק האחרון הוא אחד הפלופים של הדור הזה שהגיעו מחברה גדולה גם במכירות וגם בציונים) הם בהחלט כאלו.
בפס4 הייתי אומר אינפמוס,KZ ואולי The order (עומדת מאחוריו אחלה מפתחת אבל אם בא לך תסיר אותו) הם כאלו,בכל אופן אף רשימה לא מאסט בקטע של לקנות בהשקה,ואני לא חושב שהיתרון של הONE בגלל עוד כמה גדולים מפצה על ההפרש בכח ובמחיר.

עד שיצא היילו 5 אלוהים גדול מבחינת מה שיוכרז לכל צד ואיך תראה התמונה,יכול להיות שעד אז ה ONE יעלה 400 דולר בגרסה ללא קינקט ועם טונות משחקים ויכול להיות שנוטידוג וסנטה מוניקה יחרפנו את כולם,זה לא רלוונטי.

ואם אתה כותב מנקודה אישית שלך (שזו נקודה חריגה ומאוד אנקדוטלית- פיסי גיימר שמתכוון לקנות את 2 הקונסולות ומתלבט איזו לרכוש ראשונה,אין לה משמעות מבחינת הכלל ובדיון הזה ההפרדה שלך לא היתה ברורה) אז אין לך סיבה בכלל לקנות אף קונסולה עד שיצא המשחק של רמדי,מה היילו 5 מעניין אותך בכלל?
במקרה שלך רשימת המשחקים עלובה עוד יותר.

בקיצור,הייתי ממליץ להמתין לגיימסקום כדי לקבל עוד פרטים על הליינאפים כי כרגע אף אחד מהם לא מרשים במיוחד,בטח לא ב 2013,ובמצב הנוכחי הפס4 תהיה הבחירה הקלה והמועדפת להארדקור גיימר הממוצע,הנה סרטון נחמד מגיימספוט שמסביר זאת:

דבר ראשון אהבתי את החלוקה של ל Hardcore/softcore/casual,והשורה התחתונה שלו זהה לשלי,מייק צריכה להשוות במחיר ולהוריד את הקינקט,עד אז אין מה לדבר מבחינת חודשי ההשקה הקרובים.

דבר ראשון אני מבטיח לך ONE בלי קינקט ממש בקרוב, הם לא הולכים לחכות שנתיים. אם אין חובה לחבר קינקט אז זה לגמרי יקרה מאוד מהר כדי להתחרות עם הפס4. דבר שני הליינאפ של מיקרוסופט לא משהו בכלל והליינאפ של סוני מזעזע (מהנקודת מבט שלי כמובן כי אני לא סובל את אינפמס ואת KZ) מה שאומר שאני לגמרי יכול לנטות לכאן או לכאן מאוד בקלות. אבל דבר אחד בטוח, אם אני אקנה פס4 בשיגור אני אקנה איתו משחק אחד, פיפ"א 14 וזהו. עם הONE הייתי קונה את DR3 שזאת סדרה שאני מאוד אוהב (למי שזוכר שהייתי צ'מפיון מאוד גדול של DR הראשון), את פורצה 5 (קצת ממעיטים בערכו כאן משום מה, הרי אם הפס4 היה משוגר עם GT6 זה היה "מגטון") ואולי את RYSE אם הביקורות היו טובות. שיגור עם 3 בלעדיים שהייתי קונה מול שיגור שלא היית קונה אפילו משחק אחד בלעדי מסביר די בפשטות למה אני חושב כרגע שהONE תהיה הקונסולה הראשונה שלי מהשתיים. כמובן שאין לי מושג בכלל אם אני אקנה בכלל ONE בשיגור ואולי סוני כבר תכריז עד סוף השנה על כל מני משחקי סנטה מוניקה ונוטי דוג ואז אני לגמרי אעדיף את הפס4, זה מאוד נזיל.

כל נושא ה"בחירה לגיימר" שזאת הבחירה שלו לכל הדור הזה והוא יכול לאפשר לעצמו רק קונסולה אחת, ברור שהייתי הולך על הפס4 רק מתוך הידע שאני קונה קונסולה קצת יותר חזקה בפחות כסף ויש לי בתי פיתוח כמו נוטי דוג, קוואנטום דרים, צוות ICO וסנטה מוניקה מאחוריו. פשוט אני לא נמצא בסיטואציה הזאת עכשיו, אני רק צריך להחליט מה נקנה עכשיו ומה נקנה עוד שנתיים ואם הייתי הולך עכשיו לקנות קונסולה אך ורק לשנתיים הקרובות, כרגע הONE נראת יותר מבטיחה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 אוגוסט 2013, 01:07

סבבה,עם השורה התחתונה אני מסכים איתך KEO :)

בחזרה לנושא,אלן קרץ,מפתח של DICE שיושבת בשוודיה עצבני על MS שלא משיקה את הקונסולה שלה השנה בארצו וצייץ:
I see Microsoft seems intent on making it easier and easier to pick #PS4 for Gen4 in Sweden

התבטאות די חריגה,הוא בטח הולך לחטוף על זה מ EA.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 16 אוגוסט 2013, 22:53

סוני מתכננת לחשוף לנו את התוכניות שלה על התאריך היציאה של הפס4 בגיימסקום לפי אתר בריטי של PS.
http://www.examiner.com/article/ps4-release-details-confirmed-for-gamescom-official-ps4-release-date-likely
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 17 אוגוסט 2013, 00:38

תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 51 אורחים