רונן כתב:קורי ברלוג, יוצר שותף של סדרת God of War, חזר לסנטה מוניקה והוא עובד בימים אלה על משחק ענק, לדבריו:
כמובן, אלה דברי רהב שיווקיים, אך זה עדיין מסקרן ומעורר ציפיות.
idan כתב:אני מניח שמדובר במשחק שאחד היוצרים של "בטלסטאר גלקטיקה" כתב עבורם.
רונן כתב:סביר להניח.
והנה רשמים מצולמים על הקונסולה, בהם גם מושווית מבחינה פיזית ל-PS3. היא ממש דקה וקטנה לעומתו, אפילו יותר קטנה מה-Slim, ובאופן כללי, נראית פשוט מצוין.
סיכום מצולם על אודות שתי הקונסולות והיכן הן עומדות נכון לעכשיו. טוענים שהמסר של סוני ממוקד יותר, בניגוד למסר של מייקרוסופט (הדגש ששמה במדייה ושליטת התנועה במעבר בין חלונות ותפריטים, מסיט קצת מהפוקוס על המשחקים).
DrKeo כתב:ומצד שני מיקרוסופט חשפו יותר משחקים כך שבנתיים נראה שמיקרוסופט שמה יותר דגש על משחקים ושמה גם יותר דגש על המדיה מסביב.
DrKeo כתב:ומצד שני מיקרוסופט חשפו יותר משחקים כך שבנתיים נראה שמיקרוסופט שמה יותר דגש על משחקים ושמה גם יותר דגש על המדיה מסביב.
רונן כתב:כיצד זה סותר את הטענה המרכזית על חוסר מיקוד? אתה בעצמך חיזקת זאת בדבריך.
אנשים פה נוטים להתגונן, במקום לענות ישירות לעניין, אפילו אם בתוך דבריהם שלהם הם יחזרו על הטענה שהם בעצמם מתווכחים איתה.
וגם כך, ההבדל בכמות החשיפות הבלעדיות אינו מהותי, ובטח שאינו סוף פסוק. יש גם לא מעט משחקי אינדי שסוני נתנה בהם דגש טוב יותר ממייקרוסופט, ולכך גם הכוונה שהיא נתנה דגש יותר במשחקים (לא רק משחקים גדולים שמעניינים את נדב), אלא אם כן אינך מכליל אותם בקטגוריה "משחקים".
Nigga כתב:רק אחרי TGS אנחנו נדע איזו קונסולה תשוגר עם יותר משחקים.
DrKeo כתב:דברנו על הסטאטוס של המכשירים כמו שהוא ידוע כרגע. גם יכול להיות שמיקרוסופט לא תכריז על אף משחק חדש מעכשיו ועד סוף הדור, כרגע זה לא משנה.
אם מדברים על הסטטוס הנוכחי ומה שידוע למה מיהרת לקבוע של MS מערכת הפעלה טובה יותר?
אילו פיטצ'רים נחשפו שם שאין לסוני?
מה זה שאצל מייק אתה מקליט 5 דקות ואצל סוני 15?
bling כתב:
אם מדברים על הסטטוס הנוכחי ומה שידוע למה מיהרת לקבוע של MS מערכת הפעלה טובה יותר?
אילו פיטצ'רים נחשפו שם שאין לסוני?
מה זה שאצל מייק אתה מקליט 5 דקות ואצל סוני 15?
וסליחה אבל מה שידוע עכשיו זה של MS יש ליינאפ השקה קצת פחות חלש מלסוני,זה הכל,ההפרשים הללו בהשקה לא שווים את הדיבור כי מה שצורם הרבה יותר זה ההפרשים במחיר ובכח.
אם נמשיל זאת לדוגמת הטלוויזיה שלך אז מייקרוסופט מוכרת חבילה של 2 ערוצי טבע באיכות שידור פחות טובה ובמחיר יקר יותר בגלל שהיא דוחפת לך משקפיים תלת מימד מעפנות שאתה בכלל לא רוצה לעומת סוני שמוכרת לך 2 ערוצי טבע באיכות שידור גבוהה יותר ובמחיר זול יותר ובלי שום משקפיים או שטויות אחרות,אה נכון ובחבילה של מייק יש 2 דקות בונוס של קליפים של חתולים- זה בערך המשחק אקסטרה שיש להם בהשקה ועד כמה הוא משמעותי,וכרגע אין לנו מושג האם שאר הערוצים שלא מתמקדים בטבע פחות טובים אצל סוני או מייק'.
בשורה התחתונה-ההחלטה ההרבה יותר טובה בהתחשב בנתונים שידועים לנו כרגע היא ללכת על הפס4 אם צריכים להמר.
הכי חכם יהיה לחכות ולראות לאן נושבת הרוח כי בכל מקרה התעשייה תקועה בשלב הבין-דורי ושתי הקונסולות לא מציעות בלעדיים ששווה לעבור דור בשבילן.
swiss-the-engine כתב:SMARTMATCH
מערכת REP חדשה
אפשר להריץ משחק ואפליקציה במקביל
נראה כרגע שהמעבר בין אפליקציות מהיר יותר במערכת של מיק'
הטענה של פרטי היוזר שלך לשלט שאתה מחזיק... את זה גם יש אצל סוני אבל מצריך את המצלמה שלא מגיע ביחד עם הקונסולה.
שלט שברגע שמחברים אליו כבל USB הוא מתפקד כשלט חוטי (מכבה את הרדיו שלו).
החיבור שיש בשלט מאפשר פי 20 יותר מעבר מידע (כרגע רק דובר על שיפור גדול באיכות הצ'אט).
SMARTGLASS... אני יודע שלסוני יש משהו דומה אבל לא ידוע לנו עליו כלום וכרגע הקטע עם SMARTGLASS כן הוצג בכמה אספקטים שונים. בנופסף אנחנו יודעים שהמכשיר יהיה בעל אפשרות לWIFI DIRECT (יש מצב שגם הPS4) ככה שהחיבור בין מכשיר נתמך לבין הקונסולה צריך להיות כמו החיבור בין השלט הרגיל לקונסולה.
השלט נכנס למצב SLEEP ויוצא ממצב SLEEP ברגע שמרימים אותו (או משהו בדומה לזה).
מה נוגע באופן מובהק למערכת הפעלה אני לא בהכרח יכול לומר אבל כשאתה כותב בציניות "מה זה שאצל מייק אתה מקליט 5 דקות ואצל סוני 15" אתה נראה כמו פאנבוי רציני.
DrKeo כתב:הפיצרים של המערכת הפעלה של מיקרוסופט הרבה יותר מרשימים כרגע (כל המשחקים עובדים כמו אפליקציות באייפד וקופאים ביציאה וישר עושים RESUME בכניסה, אנטגרציה מלאה של טלביזיה, אפליקציות עם מולטי טסקינג כמו סקייפ או דפדפן אינטרנט, מעבר מידי בין משחקים, MATCH MAKING במשחקי מולטי ברקע בזמן שאתה בכלל במשחק אחר, כל המשחקים רצים מהדיסק הקשיח, סמארטגלאס, כל מני פיצ'רים שטותיים של קינקט) והם הכריזו על פי 2 משחקים. על זה אני מדבר, זה שהם דוחפים קינקט לכל מכשיר זה זין במחיר אבל זה לא משפיע על איכות הקונסולה, רק על המחיר המופקע (ובתקווה תהיה גם גרסה בלי קינקט בקרוב שתעלה 400$). עד שסוני לא מוכיחה לי אחרת הפס4 מרגיש לי כמו הפס3, שנתיים ראשונות קצת איטיות לעומת ה360.
bling כתב:ולמה אתה חושב שאת הדברים שציינת פה אי אפשר לעשות בפס4?
מעבר בין משחק לאפליקציה אין סיבה שלא אפשרי על הפס4,הרי גם שם אפשר להקפיא משחק ולחזור אליו מתי שרוצים כמו באייפון,אלו אותם עקרונות כמו המערכת של MS.
סמארטגלס- לא ראיתי שיש מגבלה בנושא על הפס4,אולי שם אפשר רק עם אנדרואיד אבל אפשר היה לראות גם בהדגמה של הDevision שימוש בטאבלט ב E3.
SMARTMATCH-אתם גם יודעים איך המערכת הזו עובדת על גבי הפס4?
כל המצב SLEEP,דיבורי PR על פי 20 יותר מידע וכאלו אין לי מושג אם יש אבל זה כאלו קשקושים שלא יודע למה לציין את זה,אני בטוח שגם בפס4 אני יוכל למצוא קשקושים בסגנון שיש או אין ב ONE אם תהיה לי את המערכת.
ולמה זה עושה אותי פאנבוי? אכן יש פה יתרון בהקלטה לפס4 על פני ה ONE.
אתה יודע SWISS עד כמה אכפת לי מכל הפיטצ'רים הללו,גם "הרציניים" כמו הקלטה ומעבר בין אפליקציות וגם הפחות,תזרוק אותם לים מחר מצידי,אבל זה נראה שמנפחים פה כל קשקוש של ה ONE (ואני לא מדבר עליך כי אני מכיר אותך והעדפותיך אלא יותר ל KEO או כאלו שמתיימרים להיות "משחקים מעל הכל") ומתעלמים מהתמונה הגדולה והבולטת לכל הדיוט- הפס4 מכשיר הרבה יותר כדאי בשלב הזה לגיימר הממוצע בנוקאאוט.
זאת אומרת שאם מישהו שאוהב משחקים שואל אותך מה אתה ממליץ לו לקנות בהשקה ע"פ הנתונים הנוכחיים,זו תהיה עצה גרועה מצדך לאמר לו ONE.
ומבחינת פאנבואיזם נראה לי אני אחד היותר אובייקטיבים בפורום,הייתי מוכן לזרוק את סוני מהמדרגות אם המכשיר שלהם היה יותר חלש מה ONE לפני שחשפו את ה SPECS,אמרתי בלי למצמץ שה ONE הרשימה יותר ב E3,אמרתי בזמן אמת במסיבת עיתונאים של הפס4 ב E3 שהוא מכוער וב ONE אמרתי שהוא נראה סבבה,שרייז אחד המשחקים המרשימים שיש גראפית (בעוד שטינפתי על מה שהראו מקילזוןן) וכו',אפילו בצחוק אי אפשר לרמוז שאני איזה פאנבוי עיוור או מוטה.
שוב,למה אתה חושב שבפס4 אין את כל ההקפאות והדברים שציינת שעובדים כמו באייפד?
אנטגרציה של טלויזיה KEO? באמת?
סקייפ,דפדפן?
אלו דברים שמשנים לך אחרי שבכית על פחות ג'יגה שהולך למפתחים וכמה כל הקז'ואליה הזו דופקת הכל?
שמע אתה מוזמן לבחור במה שאתה רוצה,פשוט כל ההעדפה שלך כלפי ה ONE לא מסתדרת עם שאר ההודעות שלך,יש פה נוקאאוט מוחלט לכל גיימר ממוצע- מכשיר חזק יותר במחיר זול יותר כשברור שגם מערכת ההפעלה שלו לא "פראיירית" ושברור שיהיה לו ליינאפ משחקי AAA מצד א' ו ב' לא פחות עשיר. (ועל פי ניסיון העבר לאורך הדור-הרבה יותר)
זה לא שזה רק הזין במחיר,התלוננת על דברים שבאים על חשבון המשחקים בשביל קשקושים והנה בגלל קינקט קיבלת מכשיר פחות חזק ממה שיכלת לקבל כי MS לא יכלה להפסיד על החומרה יותר מדי כסף כשהיא מצרפת לך את התוסף הזה,ובגלל כל מערכת ההפעלה הזו קיבלת פחות זיכרון,אתה שוכח גם שיש סיכוי טוב שסוני תשחרר עוד זיכרון למפתחים אחרי שנה שנתיים בניגוד ל MS שיורוגיימר אמרו בעצמם שהמערכת הפעלה שלהם עם ה 3 GB חקוקה באבן,האם כשלפס4 יהיה 6.5 ג'יגה זיכרון למשחקים אז תתחיל לדבר בשבחה ותמליץ עליה על פני ה ONE כמו שאמרת ש"מילא אם היתה מכשיר לגיימרים עם 7 GB זיכרון"?
כי כשחשבנו שהמצב פחות או יותר ככה (לפני שחשפו את הקצבת הזיכרון) לא ראיתי אותך מהלל את הפס4 ומגנה את הגישה של ה ONE.
וחשבתי שהשנתיים הראשונות של הפס3 היו סבבה לדעתך מבחינת משחקים שיצאו,זה לפחות מה שאמרת בויגיימס כשאני עצמי העליתי את הטענה הזו.
אבל בסדר,סתם ויכוח קטנוני,תלך על מה שבא לך.
Nigga כתב:אני לא מבין מה אתה מופתע, זה פאנבוייזם 101.
העובדה שה PS4 חזקה יותר וגם זולה יותר לא יושבת טוב עם חלק מהאנשים כאן אז פתאום המערכת הפעלה של ה One הרבה יותר מרשימה ופתאום ל One יש הרבה יותר משחקים (חרטא) ופתאום השלט של ה PS4 לא שחיק ופתאום מיקרוסופט אוהבת אינדים יותר מסוני בלה בלה בלה בלה בלה בלה.
שבו בשקט.
Nigga כתב:אני לא מבין מה אתה מופתע.
זה פאנבוייזם 101:
העובדה שה PS4 חזקה יותר וגם זולה יותר לא יושבת טוב עם חלק מהאנשים כאן אז פתאום המערכת הפעלה של ה One הרבה יותר מרשימה ופתאום ל One יש הרבה יותר משחקים (חרטא) ופתאום השלט של ה PS4 לא שחיק ופתאום מיקרוסופט אוהבת אינדים יותר מסוני בלה בלה בלה בלה בלה בלה.
שבו בשקט.
DrKeo כתב:1) מיקרוסופט יותר טובה לאינדים היום, עובדה
2) יש לONE מערכת הפעלה טובה יותר וזה היה ברור מראש, אני גם כבר אומר לך שלXBOX 4 תהיה מערכת הפעלה טובה מלפס5 כי מיקרוסופט חברה של מערכות הפעלה וסוני חברת חומרה
3) הפס4 חזקה יותר, הפס4 זולה יותר. עובדה, מי יתווכח עם זה?
4) לONE יש פי 2 משחקים מוכרזים כרגע מהפס4, מה לעשות, קונסולה שתעלה 100$ וחזקה פי 100 אבל אין לה בלעדיים לא שווה את ה100$ האלה
5) אפילו שהפס4 חזקה יותר, הONE כרגע נראת הרבה יותר טוב גרפית (שום כותר בלעדי לא התקרב אפילו לגרפיקה של RYSE ופורצה 5 פחות או יותר מוחץ את DRIVE CLUB שנראה כמו משחק פס3), אז איך הכוח שלה עוזר כרגע?
matangt8 כתב:1.מסכים.
2.מסכים.
3.צודק.
4.אתה דיי היחיד את האמת שלPS4 אין משחק אחד שמעניין אותו. אותי יש לפחות 3 משחקים אקסקלוסיבים שאני ממש רוצה להשיג (גם בONE יש אבל פחות). אז זה כן דיי דעתך ולא עובדה.
5.יש חוק אחד שקשור לדרייבקלאב באינטרנט וזה כאשר מדברים עליו אסור להשוות אותו לפורצה 5![]()
עכשיו ברצינות אבולושין אמרו כבר שDC היה גמור רק 35% בE3. אז באמת לא ממש שווה להשוות אותו. מה שכן אם הם אמרו שהמשחק נראה הרבה יותר טוב והם מתככנים להראות קטעים חדשים ממנו בGC ככה שרק אז אני אדע אם הוא באמת ראוי לקבל את השם משחק לדור הבא.
ולדעתי RYSE נראה מעולה אבל להגיד שהוא נראה הרבה יותר טוב מכל משחק בלעדי אחר...זאת טיפה הגזמה.
bling כתב:וואו,חלק מהפאנבואיות פה שוברת שיאים...
KEO,משפט כמו "מה הכח של הפס4 עוזר אם RYSE נראה יותר טוב מכל משחקי הפס4" זה משפט שאפילו ב FXP לא היו אומרים,אין לי מה להגיב על זה בכלל.
swiss,אמרתי את זה כי אמרו פה שלפי מה שניתן לדעת עכשיו אז XYZ ובעצם אנחנו לא יודעים הרבה על מערכת ההפעלה של הפס4,באותה מידה אני יכול לאמר שהפס4 תהיה עם ספריית משחקי AAA אקסלוסיבים רבים וטובים יותר מה ONE אבל זו רק הנחה על סמך הדור הקודם בלי שנתתי ל MS להוכיח לי אחרת,אני לא יכול לקבוע זאת בשלב כה מוקדם כעובדה גם אם יש סבירות לא רעה שזה יקרה,גם לסוני מגיע צ'אנס בנוגע למערכת הפעלה ועד כמה הפער יהיה משמעותי בכלל.
DEVISION אכן היה ככל הנראה דמו מפוברק שרץ על מחשב (שגם עליו לא ידוע איך זה יראה כשיצא לשוק),אבל בפיטצ'רים אין סיבה שישקרו,אם הציגו זאת כגרסת פס4 עם טאבלט אז יהיה טאבלט בגרסת הפס4,גם אם לא את אותה גראפיקה.
בקשר לנקודות של SLEEP מוד וכו' שיהיה לך לבריאות,באמת כל אחד והחשיבות שלו לדברים אבל הדיון יותר כללי ומתייחס להארדקור גיימר יותר (בעיקרון הטענות שלי הופנו בעיקר ל KEO בהקשר הזה)
קאוטיק,RYSE לא נראה בהפרש עצום טוב יותר מאף משחק דור הבא של סוני או בכלל,איזו הסחפות מטורפת,יש רק משחק אחד שנראה רמה מעל כולם בדור הבא וזה DEVISION המחורטט,השאר הולך לכאן או לכאן,מישהו יכול לאמר שדמו העיר בקילזון או אינפמוס יותר מרשים מרייז וזה ממש לא יראה כאילו נפל מהירח כאילו מדבר על משחק WII בהשוואה,דעה לגיטימית לגמרי לכאן או לכאן.אפשר לאמר שהפס4 לא הראה עליונות גראפית משמעותית בשום צורה בשלב זה וזה יהיה מדויק.
וטוב שסייגת in engine בנוגע ל QB,אתה יודע מה in engine שווה? קשקוש. זה בדיוק כמו CGI מבחינתי, ה "in engine" של נוטידוג בחלק מהסרטונים של TLOU נראה יותר טוב מכל מה שראיתי מהדור הבא,הפער בין הגיימפליי אליו הוא אדיר.
ולמה כל הזמן מציינים פה את הפי 2 משחקים? אתם משחקים במשחקי PR מטופשים כי גם סוני הכריזה על מספר אסטרונומי כלשהו של משחקים לפס4,בואו נדבר בשמות של משחקים גדולים שבאמת ישנו,לא כל שטות שלא מעניינת,AAA גם מבחינת גודל וגם מבחינת ציונים-אלו הדברים שיכולים לעשות את ההבדל של ה 100$ וכח ובזה הפער בטח לא מספיק גדול כדי להצדיק זאת בשום צורה,בכל מקרה ההשקה של 2 המכשירים בינונית ושוב,בשום תסריט לא מצדיקה פער של 100 דולר וכח,עד שיצאו המשחקים הגדולים של 2014 אלוהים גדול.
bling כתב:KEO,אנחנו מדברים פה על למה להארדקור גיימר לקנות קונסולה עם פחות כח וב 100 דולר יותר,פי 2 משחקים זה PR חסר משמעות אם אתה לא מכניס שמות AAA שמזיזים קונסולות גם בהפקה וגם בציונים,מהשמות שנתת היילו 5,טיטאנפול,פורצה5 והמשחק של רמדי ואולי אינסומניאק (לא הוכיחו את עצמם מחוץ לראטצ'ט והמשחק האחרון הוא אחד הפלופים של הדור הזה שהגיעו מחברה גדולה גם במכירות וגם בציונים) הם בהחלט כאלו.
בפס4 הייתי אומר אינפמוס,KZ ואולי The order (עומדת מאחוריו אחלה מפתחת אבל אם בא לך תסיר אותו) הם כאלו,בכל אופן אף רשימה לא מאסט בקטע של לקנות בהשקה,ואני לא חושב שהיתרון של הONE בגלל עוד כמה גדולים מפצה על ההפרש בכח ובמחיר.
עד שיצא היילו 5 אלוהים גדול מבחינת מה שיוכרז לכל צד ואיך תראה התמונה,יכול להיות שעד אז ה ONE יעלה 400 דולר בגרסה ללא קינקט ועם טונות משחקים ויכול להיות שנוטידוג וסנטה מוניקה יחרפנו את כולם,זה לא רלוונטי.
ואם אתה כותב מנקודה אישית שלך (שזו נקודה חריגה ומאוד אנקדוטלית- פיסי גיימר שמתכוון לקנות את 2 הקונסולות ומתלבט איזו לרכוש ראשונה,אין לה משמעות מבחינת הכלל ובדיון הזה ההפרדה שלך לא היתה ברורה) אז אין לך סיבה בכלל לקנות אף קונסולה עד שיצא המשחק של רמדי,מה היילו 5 מעניין אותך בכלל?
במקרה שלך רשימת המשחקים עלובה עוד יותר.
בקיצור,הייתי ממליץ להמתין לגיימסקום כדי לקבל עוד פרטים על הליינאפים כי כרגע אף אחד מהם לא מרשים במיוחד,בטח לא ב 2013,ובמצב הנוכחי הפס4 תהיה הבחירה הקלה והמועדפת להארדקור גיימר הממוצע,הנה סרטון נחמד מגיימספוט שמסביר זאת:
דבר ראשון אהבתי את החלוקה של ל Hardcore/softcore/casual,והשורה התחתונה שלו זהה לשלי,מייק צריכה להשוות במחיר ולהוריד את הקינקט,עד אז אין מה לדבר מבחינת חודשי ההשקה הקרובים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 44 אורחים