במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
ששון
Trainee

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי ששון » 11 אוגוסט 2013, 15:10

הייתה אבן שצריך להזיז בשביל אחת החידות והיא פשוט לא זזה. מבדיקה באינטרנט זה באג ידוע.
אגב עד כמה שנהנתי מהמשחק לא עשיתי ריצה שלישית שלמה בשביל הדמות שנשארה לי, זה כבר סזיפי מדי :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 אוגוסט 2013, 03:48

אני בערך ב14 שעות משחק בני נו קוני ואני מאוד נהנה.
עולם המשחק נפתח עכשיו, שקיבלתי גישה לסירה ואני יכול ללכת לכמה וכמה מקומות. לצערי, גם המשחק הזה סובל כמו כל JRPG מזה שצריך לעשות גריינדינג לפני בוסים חזקים (עד עכשיו, זרמתי עם המשחק ולא היה צורך, אבל עכשיו יש מולי בוס די חזק). זה לא כל כך נורא, כי הקרבות די מהנים ויש את אלמנט התפיסה של המפלצות, ככה שלפחות אני תופס כמה יצורים חדשים ויכול לגוון את הקבוצה שלי.
משהו די חריג במשחק הזה הוא שצריך ממש לנהל את הכסף. ברוב הJRPG ששיחקתי, היתה לי כמות עצומה של כסף ויכלתי לקנות בכיף עשרות שיקויים, למגוון בעיות. במשחק הזה, ממש אין לי מספיק כסף. השיקויים להחזרת MP (כל מיני סוגי קפה, במשחק הזה) יקרים מאוד ואני צריך להלחם די הרבה, כדי להשיג כסף עבורם. זה עוד יותר בעייתי, כי קסמים במשחקים הזה חשובים מאוד. זו חלק מהסיבה שאני צריך לעשות גריינדינג (לא צריך רק ניסיון, אלא גם כסף).

בכל מקרה, זה בטח לא סבל, פשוט בגלל שהעולם מרהיב. כיף לשוט בים הפתוח ולראות איך הצבע של המים משתנה לאדום בשקיעה ולכחול עמוק, בלילה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 12 אוגוסט 2013, 09:49

Nucleus_Dawn כתב:אני בערך ב14 שעות משחק בני נו קוני ואני מאוד נהנה.
עולם המשחק נפתח עכשיו, שקיבלתי גישה לסירה ואני יכול ללכת לכמה וכמה מקומות. לצערי, גם המשחק הזה סובל כמו כל JRPG מזה שצריך לעשות גריינדינג לפני בוסים חזקים (עד עכשיו, זרמתי עם המשחק ולא היה צורך, אבל עכשיו יש מולי בוס די חזק). זה לא כל כך נורא, כי הקרבות די מהנים ויש את אלמנט התפיסה של המפלצות, ככה שלפחות אני תופס כמה יצורים חדשים ויכול לגוון את הקבוצה שלי.
משהו די חריג במשחק הזה הוא שצריך ממש לנהל את הכסף. ברוב הJRPG ששיחקתי, היתה לי כמות עצומה של כסף ויכלתי לקנות בכיף עשרות שיקויים, למגוון בעיות. במשחק הזה, ממש אין לי מספיק כסף. השיקויים להחזרת MP (כל מיני סוגי קפה, במשחק הזה) יקרים מאוד ואני צריך להלחם די הרבה, כדי להשיג כסף עבורם. זה עוד יותר בעייתי, כי קסמים במשחקים הזה חשובים מאוד. זו חלק מהסיבה שאני צריך לעשות גריינדינג (לא צריך רק ניסיון, אלא גם כסף).

בכל מקרה, זה בטח לא סבל, פשוט בגלל שהעולם מרהיב. כיף לשוט בים הפתוח ולראות איך הצבע של המים משתנה לאדום בשקיעה ולכחול עמוק, בלילה.

גריינדינג ממש לא הכרחי בני נו קוני, לפחות לא עד הבוס האחרון (לא שהגעתי עד לשם, אבל כך שמעתי). דווקא מהבחינה הזאת המשחק בנוי ממש טוב. אם אתה מרגיש שזה הכרחי, נסה לשים לב לכמה דברים:

1. משימות צד - סיים את כל משימות הצד שעל הלוח ברגע שהן הופכות לזמינות. למעשה - זו הדרך של המשחק לגרום לך לעשות גריינדינג בלי לעשות גריינדינג - וגם יאפשר לך לפתוח בשלב מסויים יכולות שמאוד עוזרות בבוסים (ריבוי גליטרים למשל).
2. שמור על ציוד מתאים - ציוד מתאים שמנצל את החולשות של הבוסים ומגן עליך מההתקפות האלמנטים שלהם הם גם סוג של חובה החל משלב מסויים.
3. הגנה הגנה הגנה - זה אולי העניין הכי קריטי: בוסים דורשים טקטיקה שונה לגמרי מאויבים רגילים, שלעיתים קרובות דורשות הרבה מאוד סבלנות ("היכון" על כפתור ההגנה והתקפה רק אחרי מתקפות חזקות של הבוס, כשהוא ב-cooldown עד ההתקפה הבאה). החל משלב מסויים פשוט אי אפשר לשרוד אחרת.

סמל אישי של המשתמש
nir 2
Padawan

הודעהעל ידי nir 2 » 12 אוגוסט 2013, 13:06

erezronen כתב:
גריינדינג ממש לא הכרחי בני נו קוני, לפחות לא עד הבוס האחרון (לא שהגעתי עד לשם, אבל כך שמעתי). דווקא מהבחינה הזאת המשחק בנוי ממש טוב. אם אתה מרגיש שזה הכרחי, נסה לשים לב לכמה דברים:

1. משימות צד - סיים את כל משימות הצד שעל הלוח ברגע שהן הופכות לזמינות. למעשה - זו הדרך של המשחק לגרום לך לעשות גריינדינג בלי לעשות גריינדינג - וגם יאפשר לך לפתוח בשלב מסויים יכולות שמאוד עוזרות בבוסים (ריבוי גליטרים למשל).
2. שמור על ציוד מתאים - ציוד מתאים שמנצל את החולשות של הבוסים ומגן עליך מההתקפות האלמנטים שלהם הם גם סוג של חובה החל משלב מסויים.
3. הגנה הגנה הגנה - זה אולי העניין הכי קריטי: בוסים דורשים טקטיקה שונה לגמרי מאויבים רגילים, שלעיתים קרובות דורשות הרבה מאוד סבלנות ("היכון" על כפתור ההגנה והתקפה רק אחרי מתקפות חזקות של הבוס, כשהוא ב-cooldown עד ההתקפה הבאה). החל משלב מסויים פשוט אי אפשר לשרוד אחרת.

יכול להיות הרבה מצבים שצריך בהם גריידינג ולא רק לפני הבוס האחרון,
אם למשל אין לך פמילייר שיש לו מתקפה טובה על הבוס או אם עשית מטמורפוסיס לפני בוס קשה.
מצאתי שרוב המשימות צד משעממות בדיוק כמו לעשות גריינדינג וגם לוקחות יותר זמן אז אני רואה אותן כגריינדינג.

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 12 אוגוסט 2013, 15:19

אני כבר כמעט שעתיים בבורדרלנדס 2, לבינתיים תענוג.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 אוגוסט 2013, 16:44

erezronen כתב:

1) סיימתי את כולן, פרט לאחת, שבה אני צריך להרוג אויב מסוים, עם מתקפה מסוימת. אני עושה את המשימה הזאת דרך הגריינדינג. גם פתחתי כמה וכמה יכולות מיוחדות.
2) בשביל ציוד מתאים, צריך כסף. בשביל כסף, צריך גריינדינג. זו גם אחת הסיבות שאני עושה את זה, עכשיו. אני צריך לקנות ציוד לכמה יצורים חדשים שהוספתי לחבורה, כי עכשיו יש לי 3 "מאמנים" ולא 2.
3) ברור לי שאני לא הכי טוב בעולם במערכת הקרב ובטח יש מלא דקויות שאני פשוט לא שם לב אליהם במהלך הקרב. בגלל זה אני צריך גריינדינג. ככה אני פשוט אהיה חזק מספיק, בשביל לנצח למרות החסרונות שלי. את כל הקטע של ההגנה וההתקפה בזמנים הנכונים, אני כבר עושה לא רע בכלל.
תמונה

Blue&Black
Trainee

הודעהעל ידי Blue&Black » 14 אוגוסט 2013, 02:32

התחלתי לשחק בFUZE. החדש של אינוסמניאק, אני משחק בקואופ עם חבר ובינתיים נהנה, הביקורות די חלשות אבל כרגע מדובר במשחק כיפי, כיף לשחק בקואופ והנשקים כמו תמיד אצל אינוסמניאק מעולים, לא משחק שיבלוט השנה בשום צורה, אבל כיף עם חברים
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 אוגוסט 2013, 11:04

טוב סיימתי את SOTC,הקולוסוס האחרון היה קצת מעפן אבל המשחק מעולה.

עכשיו אני לא יודע למה כדאי לי לעבור,יש לי כמה אופציות נחמדות מפלוס-
Xcom,כלבים ישנים,דארקסיידרס1,המערה,SPEC-OPS,דימון סולס ואינפיימוס 2.

יש גם את היטמן אבסולושן בפלוס אבל אין לי מקום בהארדיסק כי איכשהו הוא שוקל 16 פאקינג ג'יגה :|

החלטתי להוריד את Xcom בינתיים כי נורא אהבתי את הדמו בזמנו והיו לו תגובות מאוד חיוביות אבל נראה לי הוא יהיה לי קשה מדי,אני גרוע במשחקי RTS.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אוגוסט 2013, 11:25

bling כתב:טוב סיימתי את SOTC,הקולוסוס האחרון היה קצת מעפן אבל המשחק מעולה.

יש גם את היטמן אבסולושן בפלוס אבל אין לי מקום בהארדיסק כי איכשהו הוא שוקל 16 פאקינג ג'יגה :|

החלטתי להוריד את Xcom בינתיים כי נורא אהבתי את הדמו בזמנו והיו לו תגובות מאוד חיוביות אבל נראה לי הוא יהיה לי קשה מדי,אני גרוע במשחקי RTS.

XCOM משחק מדהים, המערה גם מצויין אבל קצרצר וסגנון מאוד שונה מהאחרים. תשחק במערה כשימאס לך מפיצוצים ורובים :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 15 אוגוסט 2013, 20:11

bling כתב:טוב סיימתי את SOTC,הקולוסוס האחרון היה קצת מעפן אבל המשחק מעולה.

תשחק באינפיימוס 2. משחק שמתעלה על הראשון וממש מומלץ. :D
תמונה

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 15 אוגוסט 2013, 12:20

מחלק את זמני בעיקר בין Mario & Luigi: Dream Team לבין פיקמין 3.

מריו ולואיג'י בינתיים ממש מוצא חן בעיניי. חלק מהביקורות אמרו שזה המשחק הכי פחות מוצלח בסדרה אבל נכון לעכשיו, 8 שעות פנימה, אני לא מרגיש ככה. יש בו קטעים שכתובים נהדר, המערכת קרבות שלו לוטשה ועובדת טוב יותר מאי פעם, הוא נראה מצויין גרפית (אם אוהבים את הסגנון) ולואיג'י באופן כללי הוא דמות נהדרת. הבעיות שתמיד הסדרה הזו סבלה מהם - כמו למשל טרחנות בלתי נדלית בהסברים של איך לעשות כל דבר קטן (למה אני צריך דיאלוג של חמש דקות על זה שכשלוחצים A אז מריו קופץ? למה לחזור על ההסבר הארוך הזה שוב ושוב ושוב? למההההההההה?) - אבל בינתיים הוא כיף גדול ואני נהנה כמעט מכל רגע.

פיקמין 3 זה סיפור אחר. מצד אחד - זה כיף לראות סוף סוף משחק AAA של נינטנדו ב-HD. זה לא שהגרפיקה היא הדבר הכי מדהים בעולם - אבל יש חלקים בעולם הזה שנראים פשוט מצויין, ובאופן כללי זה נהדר לראות את רמת הליטוש הנינטנדואית בסדר גודל כזה. וליטוש, באופן כללי, זה משהו שיש ברמות במשחק הזה. הכל מרגיש מחושב ומדוייק ומעולה, והדיאלוגים חמודים והפיקמינים מונפשים נהדר ומאחורי כל פינה מגלים משהו חדש.
מצד שני יש במשחק הזה הרבה מאוד בעיות. הראשית היא השליטה. אני משחק עם הווימוט+נאנצ'ק, כשהוויבלט יושב לי על הברכיים ומשמש מפה אינטראקטיבית (אני יכול לשלוח לשם את המנהיגים בלחיצת כפתור, שזה מאוד יעיל). זה מרגיש קצת מסורבל - והיה אפשר לעשות את זה הרבה יותר טוב אם היו מתכננים את זה מראש לוויבלט. אבל לא. כשמשחקים עם הוויבלט בלבד זה אפילו יותר גרוע, כי קשה עד בלתי אפשרי לשלוט באופן מדוייק לאן זורקים פיקמינים, ואז מפספסים לא מעט ובקרבות זה יכול להיות בעייתי.
באופן אישי אני גם מאוד לא אוהב את הגבלת הזמן לכל שלב. זה חלק גדול מהעניין אבל זה פשוט לא מאפשר לי להנות כמו שהייתי רוצה להנות ממנו. במקום לחקור את השלבים אני רץ עליהם בפאניקה מוחלטת. אולי היו צריכים פשוט לתת עוד חמש דקות לכל שלב וזה היה עוזר - כרגע משהו מרגיש לי לא מאוזן שם, הכל עובר מהר מדי ואני מרגיש שאני לא מספיק לעשות שום דבר בכל יום. מצד שני - אולי זה בגלל שאני גרוע.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 אוגוסט 2013, 21:23

erezronen כתב:מחלק את זמני בעיקר בין Mario & Luigi: Dream Team לבין פיקמין 3.

מריו ולואיג'י בינתיים ממש מוצא חן בעיניי. חלק מהביקורות אמרו שזה המשחק הכי פחות מוצלח בסדרה אבל נכון לעכשיו, 8 שעות פנימה, אני לא מרגיש ככה. יש בו קטעים שכתובים נהדר, המערכת קרבות שלו לוטשה ועובדת טוב יותר מאי פעם, הוא נראה מצויין גרפית (אם אוהבים את הסגנון) ולואיג'י באופן כללי הוא דמות נהדרת. הבעיות שתמיד הסדרה הזו סבלה מהם - כמו למשל טרחנות בלתי נדלית בהסברים של איך לעשות כל דבר קטן (למה אני צריך דיאלוג של חמש דקות על זה שכשלוחצים A אז מריו קופץ? למה לחזור על ההסבר הארוך הזה שוב ושוב ושוב? למההההההההה?) - אבל בינתיים הוא כיף גדול ואני נהנה כמעט מכל רגע.

פיקמין 3 זה סיפור אחר. מצד אחד - זה כיף לראות סוף סוף משחק AAA של נינטנדו ב-HD. זה לא שהגרפיקה היא הדבר הכי מדהים בעולם - אבל יש חלקים בעולם הזה שנראים פשוט מצויין, ובאופן כללי זה נהדר לראות את רמת הליטוש הנינטנדואית בסדר גודל כזה. וליטוש, באופן כללי, זה משהו שיש ברמות במשחק הזה. הכל מרגיש מחושב ומדוייק ומעולה, והדיאלוגים חמודים והפיקמינים מונפשים נהדר ומאחורי כל פינה מגלים משהו חדש.
מצד שני יש במשחק הזה הרבה מאוד בעיות. הראשית היא השליטה. אני משחק עם הווימוט+נאנצ'ק, כשהוויבלט יושב לי על הברכיים ומשמש מפה אינטראקטיבית (אני יכול לשלוח לשם את המנהיגים בלחיצת כפתור, שזה מאוד יעיל). זה מרגיש קצת מסורבל - והיה אפשר לעשות את זה הרבה יותר טוב אם היו מתכננים את זה מראש לוויבלט. אבל לא. כשמשחקים עם הוויבלט בלבד זה אפילו יותר גרוע, כי קשה עד בלתי אפשרי לשלוט באופן מדוייק לאן זורקים פיקמינים, ואז מפספסים לא מעט ובקרבות זה יכול להיות בעייתי.
באופן אישי אני גם מאוד לא אוהב את הגבלת הזמן לכל שלב. זה חלק גדול מהעניין אבל זה פשוט לא מאפשר לי להנות כמו שהייתי רוצה להנות ממנו. במקום לחקור את השלבים אני רץ עליהם בפאניקה מוחלטת. אולי היו צריכים פשוט לתת עוד חמש דקות לכל שלב וזה היה עוזר - כרגע משהו מרגיש לי לא מאוזן שם, הכל עובר מהר מדי ואני מרגיש שאני לא מספיק לעשות שום דבר בכל יום. מצד שני - אולי זה בגלל שאני גרוע.

קטעים שכתובים נהדר? במשחק מריו? מה?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 אוגוסט 2013, 14:53

Nucleus_Dawn כתב:

דווקא ראיתי כמה קטעי גיימפליי של פיקמין 3 ביוטיוב ומלבד זה שהמשחק נראה מקסים (למרות שאני מסכים עם ארז שהגבלת זמן זה דרעק) יש לו כתיבה חמודה מאוד,הופתעתי לטובה בהתחשב בזה שיפנים עשו את זה.

matangt8 כתב:תשחק באינפיימוס 2. משחק שמתעלה על הראשון וממש מומלץ. :D

עד כמה הוא יותר טוב מהראשון? כי אינפמוס1 שיעמם אותי יחסית למרות שסיימתי אותו (שזה גם הישג כי GTA4 שעמם אותי טילים ולא סיימתי אותו ככה שאינפמס בכל זאת עושה כמה דברים טוב :))
DrKeo כתב:XCOM משחק מדהים, המערה גם מצויין אבל קצרצר וסגנון מאוד שונה מהאחרים. תשחק במערה כשימאס לך מפיצוצים ורובים :)

הוא לא קשה מדי? תן לי כמה טיפים שימנעו ממני תסכול.הבנתי שחיילים יכולים למות לי ואם אני עושה טעויות פטאליות בקמפיין אין דרך חזרה.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 15 אוגוסט 2013, 15:20

Nucleus_Dawn כתב:

מריו ולואיג'י תמיד היתה סדרה שכתובה נהדר.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 15 אוגוסט 2013, 17:43

bling כתב:דווקא ראיתי כמה קטעי גיימפליי של פיקמין 3 ביוטיוב ומלבד זה שהמשחק נראה מקסים (למרות שאני מסכים עם ארז שהגבלת זמן זה דרעק) יש לו כתיבה חמודה מאוד,הופתעתי לטובה בהתחשב בזה שיפנים עשו את זה.

עד כמה הוא יותר טוב מהראשון? כי אינפמוס1 שיעמם אותי יחסית למרות שסיימתי אותו (שזה גם הישג כי GTA4 שעמם אותי טילים ולא סיימתי אותו ככה שאינפמס בכל זאת עושה כמה דברים טוב :))

הוא לא קשה מדי? תן לי כמה טיפים שימנעו ממני תסכול.הבנתי שחיילים יכולים למות לי ואם אני עושה טעויות פטאליות בקמפיין אין דרך חזרה.

אינפיימוס 2 הוא כמו קפיצה של דור מהמשחק הראשון לדעתי. יש לו משימות שבאמת הפתחים היו עצלנים אבל בגדול המשחק מגוון יותר וגדול יותר.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 15 אוגוסט 2013, 18:31

הרעיון זה לתת אתגר כמו בפיקמין הראשון
אתה אמור לחזור על השלבים כמה פעמים

בכל מקרה אני הפסקתי בינתים עם פיקמין 3 ,פשוט בגלל הלחץ בעבודה
אני משחק רימן אורגין בינתים ,שם ברקע תוכניות רדיו מוקלטות ביוטיוב ,ומשחק רק עם האפקטים

אני פשוט לא במצב של משחקים אפילו עם פיצפונת מחשבה
אחרי התקופה אני יחרוש על פיקמין 3

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 אוגוסט 2013, 20:32

erezronen כתב:
מריו ולואיג'י תמיד היתה סדרה שכתובה נהדר.

מה? איך היא כתובה נהדר?
יש את הג'יבריש חסר המשמעות (והמעצבן) של מריו ולואיג'י עצמם. חוץ מזה, יש כל מיני דמויות צד שאומרות לך "מריו, צריך ללכת לעשות ככה, או צריך ללכת לעשות ככה". לעיתים יש איזו בדיחה חמודה ולא מצחיקה במיוחד. יש פה ושם דמויות עם איזה גימיק דיבור מעצבן (כמו של האחים פטיש, או איך שלא קראו להם, שלימדו טכניקות חדשות), שמתיישן אחרי משפט וחצי.
לא ראיתי באף אחד מהמשחקים (שיחקתי בשני משחקים בDS) בסדרה כתיבה נהדרת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אוגוסט 2013, 21:34

bling כתב:דווקא ראיתי כמה קטעי גיימפליי של פיקמין 3 ביוטיוב ומלבד זה שהמשחק נראה מקסים (למרות שאני מסכים עם ארז שהגבלת זמן זה דרעק) יש לו כתיבה חמודה מאוד,הופתעתי לטובה בהתחשב בזה שיפנים עשו את זה.

דבר ראשון יש רמות קושי כך שאתה יכול לקחת רמת קושי קלה אם באמת אתה מפחד אבל תהיה בטוח שתסתדר יופי גם אם תקח את הבינונית למשל. דבר שני אל תשתמש במצב IRON MAN כך שתוכל לשמור מתי שתרצה ולעשות LOAD מתי שתרצה. בסופו של דבר הקרבות הם דבר מאוד מוכל בתוך עצמו כך שאם תאבד איזה חבר נורא קריטי, תמיד תוכל להתחיל את המשימה מחדש ולעשות אותה טוב יותר. הטיפ הכי חשוב הוא שגר לווינים, שגר כל הזמן לווינים, שגר לווינים עד שתשגר את כולם. הם המקור של הכסף במשחק הזה מעבר לכל מני פרסים על ביצוע משימות והם עושים הבדל עצום מאחר שכשיש לך תזרים מזומנים גדול אתה משדרג את עצמך מהר יותר. אז זה הטיפ העיקרי לדעתי, לוויינים לווינים לווינים.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 16 אוגוסט 2013, 00:27

Nucleus_Dawn כתב:
מה? איך היא כתובה נהדר?
יש את הג'יבריש חסר המשמעות (והמעצבן) של מריו ולואיג'י עצמם. חוץ מזה, יש כל מיני דמויות צד שאומרות לך "מריו, צריך ללכת לעשות ככה, או צריך ללכת לעשות ככה". לעיתים יש איזו בדיחה חמודה ולא מצחיקה במיוחד. יש פה ושם דמויות עם איזה גימיק דיבור מעצבן (כמו של האחים פטיש, או איך שלא קראו להם, שלימדו טכניקות חדשות), שמתיישן אחרי משפט וחצי.
לא ראיתי באף אחד מהמשחקים (שיחקתי בשני משחקים בDS) בסדרה כתיבה נהדרת.

על טעם ועל ריח.

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 16 אוגוסט 2013, 01:02

אני עד עכשיו משחק Saints Row 3 ואני לא מפסיק להתרשם מהמשחק, ממש מרגיש כמו GTA 4 אבל עם הומור ויותר אפשרויות, הרבה טוענים שזה יותר טוב מ-GTA 4 בגלל שהוא יצא אחרי 3 שנים אז זה בהחלט נכון לפי כל התכונות הרבות והאדירות של המשחק.
אבל בואו נחכה ל GTA 5 ובטוח כבר 4 Saints Row לא יוכל להתחרות בזה בגלל שזה נראה כמו תוספת נפרדת של Saints Row 3 עם תכונות מרשימות כמו כוחות על (מזכיר לי את Far Cry 3 Blood Dragon).
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 אוגוסט 2013, 09:26

erezronen כתב:
על טעם ועל ריח.

אני אוהב את הכתיבה במשחקים האלו. היא טיפשית, ילדותית וכיפית.
אני פשוט לא חושב שאפשר לקרוא לה כתיבה טובה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 אוגוסט 2013, 11:13

DrKeo כתב:דבר ראשון יש רמות קושי כך שאתה יכול לקחת רמת קושי קלה אם באמת אתה מפחד אבל תהיה בטוח שתסתדר יופי גם אם תקח את הבינונית למשל. דבר שני אל תשתמש במצב IRON MAN כך שתוכל לשמור מתי שתרצה ולעשות LOAD מתי שתרצה. בסופו של דבר הקרבות הם דבר מאוד מוכל בתוך עצמו כך שאם תאבד איזה חבר נורא קריטי, תמיד תוכל להתחיל את המשימה מחדש ולעשות אותה טוב יותר. הטיפ הכי חשוב הוא שגר לווינים, שגר כל הזמן לווינים, שגר לווינים עד שתשגר את כולם. הם המקור של הכסף במשחק הזה מעבר לכל מני פרסים על ביצוע משימות והם עושים הבדל עצום מאחר שכשיש לך תזרים מזומנים גדול אתה משדרג את עצמך מהר יותר. אז זה הטיפ העיקרי לדעתי, לוויינים לווינים לווינים.

לווינים,gotcha :)
ואני אשחק על נורמל,אני לא כוסית עד כדי כך,בסוף גם את וואנקוויש הצלחתי לסיים על נורמל וזה משחק פעולה יפני,אז מה כבר הרכיכה המערבית הזו יכולה לעשות לי? :P

מתן,אני אתן צ'אנס לאינפמוס 2,מקסימום נרוץ את הקמפיין בלי התוכן הצדדי המעפן שלהם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אוגוסט 2013, 12:23

bling כתב:לווינים,gotcha :)
ואני אשחק על נורמל,אני לא כוסית עד כדי כך,בסוף גם את וואנקוויש הצלחתי לסיים על נורמל וזה משחק פעולה יפני,אז מה כבר הרכיכה המערבית הזו יכולה לעשות לי? :P

מתן,אני אתן צ'אנס לאינפמוס 2,מקסימום נרוץ את הקמפיין בלי התוכן הצדדי המעפן שלהם.

נורמאל בלי מצב IRON MAN יהיה לך לגמרי סבבה, אפילו קל מדי. אגב, יש נקודה באמצע שפתאום הרמת קושי קופצת (כל מני סוגי אוייבים חדשים ותרגילים חדשים) אז אפילו אם אחרי כמה שעות אתה מרגיש חזק מדי אל תזלזל, תמשיך לשדרג ולשפר את הבסיס והיכולת שלך כדי שלא תתקע בקיר. אני משער שזה לא היה קורה לך ממילא אבל שלא תהיה שאננות יתר :)
אה כן, תבנה לווינים.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 16 אוגוסט 2013, 12:45

סיימתי את טומב ריידר הראשון אחרי 15שעות ורבע, וכמו שיצא לי להגיד כבר הוא משחק יותר טוב מזה של 2013 מכל היבט למעט כמשחק אקשן-ירי גרידא. מי שרוצה להרוג עשרות ומאות אנשים אז שיישחק בחדש.

מדהים כמה לא מיושן המשחק מרגיש (למרות ששיחקתי באניברסרי אז אני לא יודע אם עשו שינויים). יש מכניקות עם בשר ושדורשות את תשומת לב השחקן, ויאללה לעבודה. פאזלים ופלטפורמה במכביר, בלי נסיון להצניע את הפן הזה בהוספת קטעי ירי, סיפור סינמטי וכיוצא בזה.
אני גם חושב שיש מקום להחזיר מערכת ירי לוק-און, בדיוק כפתרון למשחקים שאף פעם לא היו משחקי all out action. במידה ותיתן היום כוונת על המסך כל הזמן, מערכת בריאות נטענת וימבה תחמושת אז כל משחק יהפוך לטבח של השחקן בגלי אוייבים. בטומב ריידר ההתקלות עם אוייבים עובדת באופן שלא זורק את המשחק לכיוון אקשן. אי אפשר לעשות הדשוטים רק מתי שאתה רוצה. יש מערכת סיכוי-סיכון. אחרי כמה יריות החייה מתעצבנת ורצה לעבריך אחוזת אמוק ואתה צריך לתזמן קפיצת ההתחמקות ומיד לאחר כך לתזמן את הירייה שתעניק לך הדשוט. אז אם אתה רוצה הדשוט אתה מסתכן בהבאת החיה מול וכשלון בהתחמקות מה שיותיר אותך פגיע.

תשפרו את ההנעלות, תאפשרו החלפת מטרות קלה ושאר שפצורים אחרים ויש לך מערכת קרב שלא תהפוך את המשחק שלך לגלריית ירי.

זה גם מדהים לראות איך שום דבר לא השתנה בעיצוב קרבות הבוסים. די מביך בכלל לתעשייה ובפרט למפתחי TR2013. רוב קרבות הבוסים בטומב ריידר המקורי מבצעים את אותו הקונספט באופן טוב יותר.

הפצים זוהרים שקל לזהות לא פוגעים במשחק כי הוא יודע לאזן ולדרוש מהשחקן יותר. לזהות איפה החפץ זה דבר אחד ולהגיע עליו זה דבר שני ושמצריך קצת עבודה מהשחקן. יש הרבה רליקס למצוא בשלבים ואני בטוח שפספתי חלק נכבד מהם, כך שיש סיבה לחזור לשחק למי שרוצה.

הדברים שהכי הפריעו לי במשחק הן אותן הבעיות שניתן למצוא במשחקים גם היום. המצלמה שלפעמים מפריעה או לא נותנת זוית טובה, שקופצים בטעות לכיוון אחר למרות שאתה בטוח שהיית אמור לקפוץ למקום אחר, מערכת שמירה מוזרה שמשלבת צ'קפוינטים ושמירה ידנית. יותר מדי פעמים הם מתקמצנים בצ'קפוינטס ומכריחים אותך לחזור על אותו קטע ופעולות שכבר עשית כאשר אין טעם בכך. אין כפתור 'טען מהצ'קפוינט האחרון' ואם אתה שוכח לשמור ידנית אז בחלק המקרים תצטרך לעבור קטע מסויים שוב.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 אוגוסט 2013, 13:08

שיחקתי בשלב הראשון של XCOM החדש, ואח''כ הוא התחיל לשגע אותי עם כל התפריטים ובניה של בסיס, תבחר חייל, תשדרג את זה, תעשה את ההוא, בעעעעעעעעע.. השתגעתי כבר. קיבלתי אותו חינם בזמנו מGMG, אבל אני אצטרך לשחק בו בתקופה עם המון סבלנות. ברור לי שזה הסגנון של המשחק, ומן הסתם שיש מורכבים יותר, אבל אין לי את הקשב והסבלנות אליו כרגע.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 38 אורחים