רונן כתב:עוד סיור מודרך.
עריכה: זה סרטון שכבר צפיתי בו לפני כמה שבועות. לא יודע למה IGN העלו אותו כסרטון חדש. אבל מילא, הוא עדיין טוב, וכיף לצפות בו שוב.
רונן כתב:עוד סיור מודרך.
עריכה: זה סרטון שכבר צפיתי בו לפני כמה שבועות. לא יודע למה IGN העלו אותו כסרטון חדש. אבל מילא, הוא עדיין טוב, וכיף לצפות בו שוב.
bozeman כתב:13 Minutes of Caribbean Open-World Gameplay | Assassin's Creed 4 Black Flag [UK]
bling כתב:סרטון חדש:
הקטעים מתחת למים מהממים,הסביבה של הג'ונגלים גם יפהייפיה,הם בנו פה עולם פסיכי לחלוטין מבחינת ההיקף שבו והפעילויות שיש לעשות בו,הוא נכנס לאיזו עיר ספרדית שהיא חלק קטן מהעולם עצמו ונראה שהעיר עצמה יכולה לשמש כמשחק שלם,אותי אישית זה קצת מרתיע כל הגודל הזה עם מאות הקווסטים שיש שם,אבל עדיין יש סיכוי טוב שאקנה את המשחק ואשחק בעיקר את הקמפיין,הוא נראה ממש מבטיח ואף פעם לא שיחקתי בסדרה.
DrKeo כתב:להגיד את האמת המסוחה הכי גדולה שיש לי עם AC היא העלילה. הראשון הוא היחיד שגמרתי והיה לו נסיון לעלילה מאוד בומבסטית (אפילו שהיא הועברה בצורה נוראית ואיומה) ואם פספסתי פחות או יותר 4 משחקים באמצע, אני קצת מפחד מבחינה עלילתית. גרפית הוא מאוד לא מרשים אותי, נראה כמו משחק XBOX שרץ על PC או משהו כזה אבל הוא נראה כמו הAC המעניין הראשון מאז שנים.
Klayman כתב:אני לא מצליח להביא את עצמי בכלל לסיים/להמשיך את AC3.. אני משער שאני איפשהו באמצע..
Klayman כתב:ה Stealth עדיין לא נראה משהו.. המנגנונים נראים כמעט אותו הדבר כמו אלה בAC3, וזה לא סימן מעודד. לא הבנתי מה ''חדש'' בBlowpipe... הרי זה בדיוק כמו ה Crossbow שהיה לנו במשחקים הקודמים, כולל חץ הרעל הזה שהוא ירה שם.
וגם ממש אין לי מושג איפה התנהגות הStealth בקטע שהוא הורג את הבחור במשימת הצד, שכן הוא יורה באקדח לתוך חצר מלאה באנשים, ואז טוען שביצענו את החוזה מבלי להתגלות ולכן מגיע לנו בונוס של כסף?!?!
Klayman כתב:לא יודע.. אולי זה Hitman Absolution ש''קלקל'' אותי... זאת גרסא עלובה מאוד לStealth, ואת הסיבות שאני לא ממש חוזר לAC3 בינתיים, שזרוע במטרות משניות של ''אל תתגלה'', אבל לא נותן לי את הכלים המתאימים לעשות זאת.
DrKeo כתב:מה שהיה אמור לקלקל אותך בהיטמן זה זה שכשאתה יוצא לרחוב יש מאות אנשים ולא 30 כמו בAC.
Nucleus_Dawn כתב:
יש לא מעט שלבים בAC3, בעיקר בערים ובמשימה באבסטרגו, עם המון אנשים. מספיק להתחיל riot, ואפשר לאסוף בכיף המון אנשים, שילחמו נגד המון חיילים. אם תעשה את זה באיזור הנמל של ניו יורק, למשל, אפשר להגיע בקלות למאה דמויות על המסך.
זה לא כולל את המשימות במלחמת העצמאות' או המשימה הראשונה בתיאטרון, שבהן יש מאות דמויות על המסך.
ברור שכשאתה באיזה רחוב צדדי קטן, אין הרבה דמויות, אבל בנמלים, בשווקים וברחובות הראשיים, יש לעיתים קרובות יותר מ30 דמויות על המסך. אם מתחילים riot, מגיעים מהר מאוד למאה ובסצינות מיוחדות יש הרבה יותר מזה.
מספר הדמויות על המסך זה לא אחד הדברים שבהם AC3 מפגר בהם.

bozeman כתב:במשימה הזאת הייתה צריך לרוץ במסתורים כשכל הכוחות הללו יורים עליך, ואם להיעלם ביער ולבוא מאחורה ולחסל את המפקד. עכשיו המפקד על איזה גבעה, ובאופן מוזר באחד הנסיונות לחסלו (אם אתה תוקף ישר ולא מצליך להתגנב, מייד מגיעים איזה 30 חיילים...ככה שלקח לי כמה וכמה פעמים) נפלתי מהגבעה לתוך ההמון... היה נחמד להיות מוקף בכ"כ אנשים, אבל נחשב מת באותו הרגע... למרות שזה לא סתם חיסול של המשחק, אלא החיילים ירו בי.
בכל מקרה התמונה היא למען כמות האנשים, לא להגיד אם המשחק טוב (אני נהינתי כנראה יותר מכם, כי יותר התעכבתי על החלק ההיסטורי והחיים והמבנים של התקופה...)
התמונה בצורה קצת יותר טובה:
http://yuiphone.com/wp-content/uploads/ ... 0x1080.png
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 5 אורחים